Jsou to 2 čárky nebo ne? Jak to poznám?
Podle me jasne pozitivni.. ☺
@absintka19 jedna se o test pregnancy od intimed a meskam dva dni....cyklus mam jinak pravidelný jako hodinky vzdy 28dni
@barbora90909 tak zo gratuluji 🙂 drzim palce az do konce.
@barbora90909 ahoj, počkala bych ještě dva dny na další testování, pak se to teprv hezky vybarví🙂 jinak na obou vidím čárečky, měla jsem je podobné, tak držím palec!
Tak dekuji za rady😊i ja Vam budu drzet palecky😉
@barbora90909 Ke každému testu jsou příbalové letáky, takže pokud nevíte, jak test vyhodnotit, dozvíte se to ideálně tam.
@barbora90909 Takové jsem měla na začátku taky 😉. Řekla bych, že bude mimčo, gratuluju!
@luj89 ten jsem si precetla úplně celý a přesně dodrzovala vsechny postupy, ale i tak jsou některé letáčky psané, že z toho člověk moc výsledků nevycte ...A proto se jako nezkusena obracim radeji sem pro rady zkusenejsich...😉
Podle mne jsou tam dvě,gratuluji. Ja honila duchy dva měsice a vyfotit fakt nešli.
@barbora90909 Nevím, co je to za značku, ale já u svého testu našla docela pěkný návod na vyhodnocení testu 🙂. Každopádně u všech testů je psané, že se mají dělat nejlépe ráno a že dvě čárky = těhotenství. Takže toho bych se držela ;)

@barbora90909 co je to za znacku? Mamatest? Pokud ano casto dela falesne duchy. Jak dlouho zpozdeni mate? Doporucuji testovat z prvni moci rano nejlepe tyden po vynechani MS at nelovite duchy-nejlepe Dr.Max test co vim.