icon

Kdo se chysta testovat?

vladuska29
18. čer 2019

Ahoj holky jsem 9dpo je tu ještě někdo takový kdo je na tom stejně?

Strana
z7
saja13
20. čer 2019

@vladuska29 @juliemichal pak si dame vědět 😍❤️🍀✊

juliemichal
20. čer 2019

@saja13 aha tak už to chápu haha haha 😀 😀 jako abych pravdu řekla nám vyšel i první pokud IUI,ale bohužel biochemické těhu :-O a zkoušíš teď testovat?aby jsi věděla zda pregnyl mizí nebo ne? :-O já jsem testovala po IUI denně abych věděla zda jde pregnyl z těla ven nebo ne :-O :-O moc moc držím palečky aby jsi teď mohla vyzkoušet digi,jsem fakt na tebe zvědavá 🙂 🙂 a pojistili jste to ještě sexíkem? 😀 my vždy po IUI ještě jistili na druhý den sexíkem 😀 😀 pro jistotu,ale je fakt,že manžel měl horší spermio a přitom v tu dobu jsme spolu měli 2 děti 😀 😀 teď se snažíme o čtvrté 😀 😀 a snad o holčičku 😀 😀

@vladuska29 ano IUI je inseminace 🙂

vladuska29
autor
20. čer 2019

@juliemichal nám když to nevyjde do konce srpna tak by jsme to taky chtěli zkusit takhle. Můžu se zeptat jak to probíhá to IUI?

saja13
20. čer 2019

@juliemichal jj zkoušela se. 4den po iui a už jsem tam ovitrele neměla 🙏😉 jj den po iui sme to pojistily a pořád sem cítila tlaky ve vaječníku

saja13
20. čer 2019

@vladuska29 iui nic neni, pritel/manžel odevzdá spermie oni je zpracuji a za 2 - 3hodky jdeš na řadu ty 😉 slaboulinkou hadickou ti to zavede přímo do dělohy pár minutek si polezis a bezis domu, my si po tom pak pěkně nacpali puupky 🤣

juliemichal
20. čer 2019

@vladuska29 tak pokud si na to dobře pamatuji tak IUI probíhá takto:myslím,že 10DC jdeš na folikumetrii tam ti zkontroluje folíky jak na tom jsou.podle velikosti tě pozve na další návštěvu a zase se podívá na folíky a když jsou dominantní tak ti píchnou pregnyl a na druhý den jdeš do toho caru s přítelem či z manželem.manžel dá spermio pak ti dr udělá utz jak na tom folíci jsou a zavede ti s takovým menším katétrem spermie přímo do čípku,není to bolestivé 🙂 někdy se dr díval i jestli dobře putují ty spermie nebo ne a to je konec 🙂 ale neboj se vůbec,ale vůbec to nebolí 🙂

@saja13 no super tak to by mohlo vyjít moc držím palečky ♥ ♥ a to se divím,že ovitrele jsi 4 den už neměla 😀 😀 já měla pregnyl v těle tak 7 dnů nebo déle :-O :-O

juliemichal
20. čer 2019

@saja13 vysvětlila jsi to líp než já 😀 😀

saja13
20. čer 2019

@juliemichal no to jo 🤣 mě před nic nepichali, já byla na utz 12dc pichala sem dva dny před iui no nevím když mám tu zvys. Hodnotu ty žlázy ale uvidíme dr mi dává naději tak snad 😍🍀

saja13
20. čer 2019

@juliemichal ani nevím kolik můj folik měl mm ale příště když půjdu tak se zeptám

vladuska29
autor
20. čer 2019

@juliemichal
@saja13 holky děkuji za vysvětlení. Snad to teda nebude potřeba ale kdyby jo aspoň vím co mě čeká kdyzkat 🙂 a ještě jedna otázka platí se to?

saja13
20. čer 2019

@juliemichal kam chodíš do car a u koho jsi?

juliemichal
20. čer 2019

@saja13 tak to je moc dobře,že ti dr dává naději 🙂 neboj mé mamce v caru říkali,že je neplodná a 3 roky po tom otěhotněla neplánovaně z novým přítelem 😀 těhotenství zjistila ve 14tt a to čekala dvojčátka,ale jedno se přestalo vyvíjet.a to taky měla problém ze šťitnou žlázou a vyšlo to 🙂
chodila jsem před 3 roky do fertimedu do Polánky 😀 😀 ale už si jméno nepamatuji je to dlouho teď se snažíme druhý měsíc o čtvrťátko 😀 😀

@vladuska29 já jsem vůbec nic neplatila 🙂 ale některé holky za toto platí 600-1000 jak si pamatuji jak to psaly když jsme se snažili o třetího 😀

saja13
20. čer 2019

@vladuska29 6 pokusu máš za rok zdarma ale hormony si platíš, za první injekci sem platila 60kc a to sme jistily doma a druhá mě vyšla na cca 400kc ale co se týče iui to hradí pojišťovna, nám těch zbylich 5pokusu vychází do prosince 😉 ale já se musím řídit tím když mám ovu na pravo 😉 teď druhý měsíc to tak pěkně sedlo že mám ovu zase v pravo 😉

juliemichal
20. čer 2019

@saja13 jé já za injekce vůbec nic neplatila 😀 😀 jeden cyklus mě stimulovali a to jsem měla strašně moc folíků,že nakonec ani IUI nebylo a další pokusy mi ani clostyl nedávali 😀

vladuska29
autor
20. čer 2019

@saja13
@saja13 tak snad to nebude potřeba holky a najdeme ty naše vytoužené //v sobotu

saja13
20. čer 2019

@juliemichal 4 děti v dnešní době docela zahul finančně ne? 😃🤣 Mě by stačily 2 i za jedno budu ráda 😍 no norma ty žlázy je 4,20 a Ja měla 5neco teď beru euthyrox tak snad se to brzo srovná kámošce se po těch lekach povedlo až za 3 měsíce 🤨

saja13
20. čer 2019

@vladuska29 držím nám palce moooc ✊🍀😍❤️

saja13
20. čer 2019

@juliemichal jaktoze jsi neplatila? 😉

vladuska29
autor
20. čer 2019

@saja13 ja nám taky 😘☺️☺️

saja13
20. čer 2019

@vladuska29 jojo přesně tak 😉

juliemichal
20. čer 2019

@saja13 jé to vůbec netuším jaktože jsem neplatila,ale je to 3 roky a něco 😀 malý bude mít příští měsíc 2 a půl 😀 😀
no tatínek mě půl roku přemlouval na čtvrté,máme 3 chlapečky tak si moc přeje holčičku i když nevěříme tomu,že to bude ta naše vytoužená holčička 🙂 🙂 ale i kdyby ne tak to nevadí,hlavně ať to je zdravé 🙂 no manžílek je OSVČ a od 1.7 by měl mít 300 na hodinu takže to finančně půjde 🙂 🙂

vladuska29
autor
20. čer 2019

@saja13
@juliemichal takže holky budem teda testovat v sobotu?

saja13
20. čer 2019

@vladuska29 jo určitě budem 😍 já to zkusím možná i navecir dneska ale bojím se toho 🤨

saja13
20. čer 2019

@juliemichal tak to máte dobrý 😉

vladuska29
autor
20. čer 2019

@saja13 když zkusíš dej vědět 😉 držím palečky 😘

saja13
20. čer 2019

@vladuska29 jojo určitě dám ale na druhou stranu si říkám je to 7dnni a to je docela brzo ale mám dilema že to příště musím zkusit 🤨😉😍

saja13
20. čer 2019

@vladuska29 @juliemichal nebude lepší když si na sebe dáme fb? Je to o něco rychlejší 😃

vladuska29
autor
20. čer 2019

@saja13 vsak jasný kdyz na nem nic nebude budes vedet ze jw to brzo. To klidně můžeme najdeš me tam jako Vlaďka Dvořáková Hrubá

juliemichal
20. čer 2019

tak holky můžete si mě přidat 🙂 Aneta Jiřičná Bendiková 🙂

vladuska29
autor
23. čer 2019

Ahoj holky jak se tu máte? Tak já mám dneska termín Ms a ta zatim nikde. Test nemám ale včera byl test negativni. Tak uvidíme jestli ta mrcha dorazi nebi ne.

Strana
z7