Kdy je vidět mimi na ultrazvuku?
Dobrý večer,chtěla se zeptat.Poslední ms jsem měla 7.12.2016 na začatku ledna mi vyšlo asi 5 pozitivních testu a menstruace nikde,v pondělí 16 jsem byla u mudr a ta viděla jen vysokou sliznici v děloze nic nebylo ale mimo dělohu se chvilema jak hýbala utz oběvovala malá tečka ale ona to nedokázala upřesnit,zítra jdu znova na utz,vystrasila me mimodeložním ..mate s tím někdo prosím skušenost ??
@werysek3131 a vo vejcovod? Ten zachranili?
@lenusaak ahoj hrozily že mi vezmou vaječník ale po operaci za mnou přišly a paní doktorka mi říkala že vaječníky mám oba ale vzala mi pravý vejcovod ....
Mám strach že až někdy budu zase těhotná že to bude opět mimo a vezmou mi i druhy ....A nebo že se neudrží hned na začátku ..Hodně holek psalo že to tak mělo že až třeba na potřetí ...Tak nevím no teď o tom asi ani nebudu přemýšlet ...Zajímalo by mě kdy to zhruba dostanu po laparoskopii ??
@luska__ ahojky jak si dopadla ? Držím pěsti !!
@werysek3131 jo, tak jsem si to pamatovala správně ☹ neboj se dalšího tehotestvi, řekla bych, ze je dost časté , ze nevyjde a pak je vše v pořádku. Možná bych treba jen se nechala nejak lip vyšetřit - treba krev. Ja u sebe vim, ze mi chybí ten progesteron , napis pa

Děkuji