Kdy nejdřív poznám, že jsem těhotná?
Zdravím Vás. Už rok a půl neberu antikoncepci. Dáváme si pozor, ale nedávno se to jaksi zvrtlo. Miminko by nám v žádném případě nevadilo, dokonce bychom byli rádi, ale nikam nespěcháme. Chodím na pilates a fitbox, kde posilujeme hodně břicho, nohy (již 4 týdny)...vím, že po tak krátké době se mi břicho nezpevní, ale mám podbřišek pořád tak trochu "vyfouklý". Jinak občas malátnost, časté močení. Kdy si mám udělat první tt?
@pipinka ahoj,mi si vklidu těhulkujeme co ty něco nového,byly jste v tom Sanusu?
ahojky, v sanusu jsme nebyli,měli jsme teď plno starostí.Odešlo nám auto, tak jsme scháněli jiný,no a včera si dělám test a ouha, druhá čárka se tam rýsuje, tak snad už tam zůstane.Bolí mě břicho, kadou chvíli mám pocit že to dostanu a nic a toto trvá už týden
@pipinka to není možné ty jsi furt těhu 🙂 ale nějak to nejde donosit,tak snad se to konečně podaří ale ty jsi potratila už víckrát ne??
Tak tatinek nam odjel, snad jen na 14 dni a me ceka cekani na MS, tehu testiky bez duchacku.
jeste pockej 🙂 ja testovala zbytecne, ani duch a ani tuk 🙂) asi hormonalni porucha
Ahojky děvčata, tak jsem dneska testovala úplně poprvé jelikož jsem měla první MS po třech měsích vysazení a bohužel nic 🙂. vpátek jdu na gyndu zda se mi trochu zvedla sliznice tak uvidíme copak mi poví... Snažíme se od července, ale bez MS nejsou vajíčka což víme všechny a doufala jsem, že by to mohlo vyjít na poprvé. 😢

@mami29 Tak to máte hodně blbý 😨 hele ja to taky netusím jaka ma byt ta BT,takže zkusenejsí piste 😉