Kdy nejdřív poznám, že jsem těhotná?
Zdravím Vás. Už rok a půl neberu antikoncepci. Dáváme si pozor, ale nedávno se to jaksi zvrtlo. Miminko by nám v žádném případě nevadilo, dokonce bychom byli rádi, ale nikam nespěcháme. Chodím na pilates a fitbox, kde posilujeme hodně břicho, nohy (již 4 týdny)...vím, že po tak krátké době se mi břicho nezpevní, ale mám podbřišek pořád tak trochu "vyfouklý". Jinak občas malátnost, časté močení. Kdy si mám udělat první tt?
Jinak zítra jdu n agyndu tak jsem zvědavá jak pochodím, zd ami nasadí nějaké hormony či nikoliv,, zítra budu informovat
já si koupila femigard a uz ho uzivam tak uvidim zda se to nejak srovna, kamaradky na to pěly samé ody 😀
Ahojky tak mrska se dostavila ☹ , ale telo funguje jak ma 🙂 a za 14 dni dalsi snazeni.musime nejak vic se snazit. 😀
a já to dostala jupííí
Ahojky tak jsem byla na gynde a sliznice stále nízká,, před tím byla 4mm a včera 3mm, no je to hrůza. Proč ta příroda nejd eovlivnit,, chjo :(. Tak jsem si koupila kontryhel a budu doufat, že mi pomůže plus vitamýny pro snažilky. 😖
@kkoberova je to směsice bylinek, napomáhá to ke srovnání cyklu, ovulky atd 🙂 vymslel to snad dokonce gynekolog ale to nevim jiste
jukni http://www.hemann.cz/cz/11/femigard-i.html
@jajinka27 aha děkuji za info, beru každou radu. Prosím ještě se chci zeptat jak mají ukazovat OVU testy?Protože mě se ukazuje v kontrolní silná čárka a v testovací taky ale světlá a to od začátku co testuju uvulaci ale připadá mik že by to mělo být buď jedna nebo dvě.. Jsem z toho zmatená
@kkoberova zkoušela jsem ovu testy jednou a okamžitě zavrhla, pro mě bylo spolehlivé měření teploty, dokonce jsem si natahovala budíka na 6tou ráno i o víkendu aby to bylo spolehlivé a bylo 🙂)) 5 měsíců jsme se snažili jen tak a pak jsem měsíc měřila a další otěhotněla 😵
zkus ten femik, fakt to srovna cyklus 🙂)
@kkoberova pry kdyz je ta carka slabsi na ovu testu tak by mela ovulace dojit do 24 hodin alenechci kecat
@kajulka001 NO a to mě právě mate, protože mě so to takhle ukazuje už týden
@kkoberova aha no ja ovulacni testy nikdy nepouzivali ale holky z diskuze to tak rikali ze kdyz je slaab ze by ovulace mela byt do 24hodin
@kajulka001 V pohodě,,stejně mi připadá že se tady ptám na něco co Vy už máte zmákmuté 😒
@kkoberova ja ani u prvnoho zadna ovulace teplota nic takoveho proste jsme se milovali jak se nam chtelo a cekali az se miminku bude chtit asi cca po 4 mesicich jsem otehotnela ted se nsazime o druhe a uplne to same sice jsem na chvili premysela na ovu testy ale pak jsem si to rozmyslela rekla jsem si ze budem pokracovat jak u prvniho a dnes den spozeni mrchy a delam test a tam druha slaba carka porad dost slabounka ale viditelna tak uvidim jestli bude silit
@kajulka001 tak to ti budu držet palečky, aby sílila a nebyl to jen duch
čekám na OVU jak na smilování, jsem zvědavá jestli budu mít OVu vůbec, protože jsem to ted měla poprvé od vysazení HA a to jsem to vysadila v červnu a musela jsem jít na vyvolávačku
Těhotenské testy děláte až když má přijít MS a třeba se opozdí? Nebo i dříve?
@kkoberova on uz to neni duch uz je to carka ale slaba v tydnu jsem mela ducha pak mi prislo ze uz tam ani ten duch neni tak sem zlosti vsechny ty testy co jsem si delala v tydnu vyhodila a kdyz ani dneska neprisla mrcha tak jsem rano hodila test ale nebyl uplne z ranni moci kdyby jo treba by byla jeste silnejsi
@kkoberova ja zkousela pvni test tyden pred mrchou ten plastovy mel by byt citlivejsi a byl tam stin druhe carky pak jsem cely tyden delala mamatest 10 to jsou ty obyc papirky a tam byl slaby duch a dneska na mamatestu slaba carka
@kkoberova ale je fakt ze carka se tedy ukazala az druhy den po vynechani
@kajulka001 tak to bys mohla být těhu,,, to by bylo super,, pak musíš poslat nějaké bacílky, abychom taky nějaké chytly 🙂 držím palečky

tak u nás se čeká na ms, zatím bez hormonu a pokud nic tak za 3 tydny kontrola a uvidime co dal 😒