Kdy poznám, že jsem těhotná? Sex 2 dny před MS

eviccka23
28. bře 2015

Ahoj holky,
Jsem s manzelem na dovolene a pred tydnem jsme meli nechraneny sex a (jak to napsat :D) vse skoncilo uvnitr :D. Bylo to 2 dny pred ocekavanou menstruaci..
Ted mam jiz 4. Den zpozdeni s menstruaci (zpozdeni nemivam casto). Delala jsem si test a vysel negativni (vim, ze je brzy, ale abych se aspon trosku uklidnila)..
Kdy myslite, ze poznam, jestli jsem tehotna? Detatko si prejeme, ale ja chtela jeste pockat, kvuli operaci, kterou budu mit za dva tydny v celkove anestezii... Nejak se to zvrtlo a ja jsem ted v hroznem stresu :( asi to mam i vsugerovane, ale boli me v podbrisku a prijde mi, ze mam lehce vetsi prsa ( kez by to byl PMS...)...
Predem diky za odpoved.

bajana
28. bře 2015

Pochybujem, ze by tehotna. Poznas to najskôr 12-14 dni po styku vďaka testu. Na priznaky sa nespoliehaj, ak aj si tehotná, na priznaky je veľmi skoro.

veeeraf
28. bře 2015

Dva dny před MS je většinou neplodné období a vzhledem k tomu, že od sexu je to 6? dní tak je to nepravděpodobné. Dělat si test je hloupost, počkej později jak píše bajana

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru