icon

Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení

katka_cou
25. kvě 2022

Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.

Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?

Strana
z9
katka_cou
autor
1. čer 2022

@pajasala @eloana tak jsem to nevydržela a musela jsem to teď zkusit🤪 no a dušík na tt mi vyběhl hned co jsem test položila😅 a ovu test je silný jako hrom😅 hodně piju takže mám dost zředěnou moč ale já tam toho ducha vidím😅 zítra ráno testnu znovu ať vidím posun oproti včerejšímu testu

pajasala
1. čer 2022

@katka_cou taky vidím a krásně. Určitě těhu jsi a držím Palečka ať je vše ok

katka_cou
autor
1. čer 2022

@pajasala Děkuji😊 doufám že se udrží🙏🏻

eloana
2. čer 2022

@katka_cou tak jak to vypada dnes?

katka_cou
autor
2. čer 2022

@eloana Asi nic🤷🏻‍♀️ Sice ovulační je silnej ale tt pořád to samý🙃

katka_cou
autor
2. čer 2022

@eloana zkoušela jsem ještě pepino kazetový a intime jestli mi ten mamatest nedělá falešný, ale na všech jsou vidět dušíci, no tak nevím 🤷🏻‍♀️🙃

pajasala
2. čer 2022

@katka_cou tak asi od včera ještě nevzrostlo Hcg. Zkus zítra nebo pozítří. To bude ok neboj

eloana
2. čer 2022

@katka_cou pepino ma malo barviva oproti jinym testum ....takze to bych fakt neporovnavala

katka_cou
autor
2. čer 2022

@eloana Zvláštní na tom je, že pepino má tu čárku nejsilnější🤷🏻‍♀️😅

pajasala
2. čer 2022

Mě pepino dělá čárky pořád. Jinak už se mi objevil naruzovely hlen takže do dvou dnů počítám s ms

eloana
2. čer 2022

@katka_cou no tak hcg roste🙂

katka_cou
autor
2. čer 2022

No posuďte samy

pajasala
2. čer 2022

@katka_cou těhotná jsi. Je vidět že sílí ten mamatest

katka_cou
autor
2. čer 2022

@pajasala Myslíš? Mně to přijde pořád málo😕

eloana
2. čer 2022

@katka_cou kazdpoadne sili , ale je fakt ze sili celkem pomalu ....ale to te nechci strasit ...uvidis jak dal

eloana
2. čer 2022

@katka_cou ale jak jsem zde psala -dle me uz je hcg vylucovano po oplodneni,ale v malem mnozstvi - pak az po zahnizdeni se zacne uvolnovat ve velkem mnozstvi

katka_cou
autor
2. čer 2022

@eloana @pajasala já to do toho úterý nevydržím😩

eloana
2. čer 2022

@katka_cou to verim,ale uvidis -ono fakt zalezi kdy dochazi k nidaci- je tam rozpeti.... nekdy 7 u nekoho az 9 a 10den

pajasala
2. čer 2022

@katka_cou ano je tam vidět posun

novamamina
2. čer 2022

Je silnější

pajasala
2. čer 2022

@eloana dnes mi zase trochu zesílil ovu test ale pozitivní není😞

eloana
2. čer 2022

@pajasala a tehu test jsi nezkousela?

pajasala
2. čer 2022

@eloana nezkoušela. Ovu takto

eloana
2. čer 2022

@pajasala uz je dost silny teda

pajasala
2. čer 2022

@eloana no ale stejný nejsou

eloana
2. čer 2022

@pajasala to podle me nemusi…

katka_cou
autor
3. čer 2022

@pajasala No já si myslím, že to není zas tak zlý mrkni na ty moje, ony po zaschnutí vždycky zesvětlaly.🤷🏻‍♀️

katka_cou
autor
3. čer 2022

Dnes už jsem 55DC, MS nevypadá že by chtěla přijít, ale dnes ráno jsem na těhu testu skoro nic neviděla tak nevím. Jsem z toho špatná včera jsme se s přítelem strašně chytli a minule, když jsem byla těhotná tak jsem z toho stresu v 6tt potratila.🙃 No uvidím osud stejně nezměním😂 a hroutit se z toho nebudu🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Omlouvám se že vás tím otravuju, ale musela jsem to ze sebe dostat😮‍💨

pajasala
3. čer 2022

@katka_cou ty je máš krásný. Myslíš že slabnou ty tvoje tt? Vůbec se neomlouvej od toho jsme tu aby jsme poradily, vyslechly, pomohli popřípadě utesily. No uvidím ještě dnes jeden ovu zkusím a pak už jen budu čekat na MS.

eloana
3. čer 2022

@katka_cou a ten tehu test fotku?

Strana
z9