Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
Tak uvidíme 😉 ale určitě napíšu, jak to dopadlo 😀
Tak těhotenský test byl negativní, jedna čárka
Ahoj holky , prosím vás kdy mohu zkusit první trh. test když ovulace byla 15.6. a pak 17.6. Beru clostilbegxt a gynekolog mi oznámil, že u mě proběhly ovulace dvě. Nechci čekat do MS , kterou čekám 2.7. Kdy test zkusit podle ovulace
@laura1972 Nejlepší je opravdu počkat, až ti bude meškat MS. Jinak od ovulace probíhá zahnizdování, které trvá až 10 dní, pak vzniká hormon Hcg a až následně se jedná o těhotenství. Dříve testovat samozřejmě můžeš, je tu spousta holek, které měli duchy i dřív, ale pořád je to jen duch...🙂 Tak držím palce, at alespon sílí, když bude...🙂
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli je možný, že jsem těhotná.
Brala jsem 4 roky vysoko hormonální antikoncepci, která byla na akné. Přestala jsem jí brát 31.1.2016 první měsíc se mi to zpozdilo asi o 3 týdny, ale to bylo kvůli tomu, že se to tělo vzpamatovávalo z té antikoncepce od té doby jsem to měla zase na den přesně bez zpoždění. S přítelem spolu spíme docela pravidelně bez ochrany. Snažíme se o miminko už od toho února. Menstruace mi měla dorazit 18.6 a stále nic nemám ani příznaky jako jsem vždy měla před menstruací (bolesti v pod bříšku) Naopak jsem se úplně celá osypala včera jsem si dělala test a byl negativní jsou to 4 dny zpoždění. Chtěla jsem se zeptat jestli teda je to na 100%, nebo jestli si mám raději udělat ještě jeden a pokud ano tak kdy nechci si dělat 100 testů. Děkuji moc 🙂
@tyna_h ahoj a jakou citlivost testu jdi mela? Já totiž vždycky na tom vim vyšší citlivost testu tím lip, ale ono je to opačně. Aby test zachytil HCG v moči, což bývá cca 3 dny před očekávanou MS, žák je lepší test s citlivostí 10 mlu/ml. Já zkoušela vždy jen citlivost 20 před MS, ale ten je prý tak když jsi těhotná 3-4 týdny.
Měla jsem test Dr. Max - Lady max citlivost 10 a digitální clear blue citlivost 25
A ty jsi zkoušela oba?
Ano oba dva v jeden den
Ano na tom s citlivosti 10 ale je to vubec duch ?
@tyna_nechci tě zklamat,ale já tam nic nevidím. Bud to bude fotkou nebo nevím. Ale i kdyby tam byla ta čárka, tak nebývá tak daleko od té kontrolní. Jedině zkus ještě nafotit znovu, blíž a nebo počkej ještě nějaký den. Nebo špatný test.
V pohodě ja jsem si stejne myslela, že je to blbost, že je to strašně daleko fialovy to tam ale bylo ale nemyslim si, že to s tim ma něco společného ten test jsem dělala včera a už jsem to vyhodila v sobotu to zkusím ještě jednou pokavaď budu mit stale zpoždění
@laura1972 tak jsem si dneska dopoledne udělala test od Pepino a nic ani duch. Je to, ale divný dneska je to 8 dni co mam zpoždění a dneska mě začali strašně bolet prsa ale je to strašně nárazový treba hodku v kuse pak nic pak zase na 5 minut pak zase nic a porad do kola boli to jak kdyby mne za ně nekdo tahal a dotoho mě bolej porad strašně bradavky a dělají se mi vice a více pupínky. Zitra zavolam na gyndu a objednam se moc se mi to nelíbí.
Já si udělala test jeden den po zpoždění menstruace a byly tam //...Minulý měsíc jsem měla menstruaci hrozně slabou, což bylo pro mě hodně nězvyklé, ale při testování jen jedna čárka...těžko říct, jestli už jsem byla těhotná a akorát se neprojevilo, na gyndu jsem teprve objednaná
Ahoj,je to pres dva mesice co jsem vysadila antikoncepci - poprve i po druhe jsem to dostala normalne tak jak mam a ted na potreti mam cca 10 dni zpozdeni ... Je brzy na test? Dekuji za jakoukoliv odpoved 🙂
@martule016 Kup si test s citlivostí 10 (prodávají ho v Dr.Max lékárně). Ten je vhodný už v den očekávané menstruace 🙂
Dekuji za radu jeste tes pro nej sjedu :D Musi byt z ranni moci nebo je to jedno ? Ze bych dala vedet jeste dnes 🙂
@martule016 Lepší je z ranní moči, ta je koncentrovaná. V balení jsou 2 testy, tak můžeš zkusit jeden dnes a druhý ráno 🙂
Necham to na rano 🙂 A dam vedet ...
@martule016 Držím pěstičky 🙂
Děkuju,děkuju,děkuju 🙂
Tak holky dva dny zpoždění ani zadny bolesti jako by ms nemela dorazit....tehu test delany 9.7 a 13.7 a ani duch tak ja nevim :/ ma smysl delat dalsi?
Tak se po letech pridavam... Zajimal by me vas nazor... Jsem 32DC, normalni cykly 28dni. 19 DC jsem mela silene bolesti trvaly asi 3 hodiny, mozna praskla nejaka cysta, nevim... Test je samozrejme negativni. Snazime se 3 a pul roku 🙁 ... Neobvykle me trapi prsa, bolesti jak na MS uz 3 dny ale cipek porad delsi a zavreny... Je jeste sance? Vim ze nejste jasnovidky ale mozna to chapete a nebo mate podobnou zkusenost? Joop ovulaci mivam 11-14 den normalne...

@zuzinka6 Tak samozřejmě všechno je individuální.