Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@beya80 Když tak koukám na tvůj testík tak vzpomínám na ten pocit štěstí a překvapení jaký jsem měla já, je mi jasný že máš trochu strach ale nemysli na to, vím že to asi moc nejde ale musíš být v klidu a hlavně se teď moc nepřetěžuj, ten začátek těhu je důležitý a musíš být psychicky v pohodě 🙂 hlavu vzhůru a ať si tě ten tvůj pořádně hýčká 🙂
@lory303 Ahojky taky mě to nebaví čekat 😝 já mám mít MS 7.12.takže trochu jsme na tom stejně, jen si myslím že teď tam nic neni, protože mě nic nebolí a nic necítím ☹ No sice mi to přijde brzy testovat před MS ale jak píšeš s tou psychikou by to tak mohlo být lepší, uvidíš 🙂 a jak se cítíš teď?
Ahoj holky, všechny zdravím, uz par dnu vás tady pročítám..nekolik diskuzi tady na Jsem těhotná? Tak jeste jednou info o mne, i my se snažíme. Naposledy jsem to dostala 27.10, jen na jeden den a slabounce, tedy zřejmě 1DC, ale protoze uz beru dlouho antikoncepci a placeba jsem dost vynechavala, abych MS vubec nemela, tak poradne nevim na čem jsem. Jsem tedy 1.mesic bez prášku a myslim, ze dnes bych to mela dostat...tak uvidime, snad ne. Test uz samozrejme proběhl, v sobotu a vcera a nic :-/ byl z Benu lékárny. Vcera jsem si objednala u Dr.maxe testy, i ten digitální. Tak kdyz dnes MS neprijde a testy přijdou, tak zitra zase zkusím...
@luciikhol Joo, tak to budeme čekat spolu 🙂 a kdy jsi měla ovulku? trefili jste se s přítelem? Já se právě bojím, že když nebudu testovat, budu se pořád jen sledovat, takhle když uvidím jen jednu / tak už s tím budu smířenější a když by náhodou MS nedošla, tak bych testovala znovu... Jinak cítím se úplně v pohodě, nic mě nebolí. Minulý měsíc mě bolelo úplně vše a stejně MS dorazila. Jediné co pozoruji je zhoršená pleť, ale to mám vždy před MS. Spíš s tím nepočítám, protože minulý měsíc jsem si vsugerovala spoustu příznaku a nic z toho nebylo :-/
Ahoj holky dnes jsem 15 den po ovu.Mam dva dny zpozdeni.Tt delan 8 den po ovu a negativni.Dnes jsem mela sex s muzem a trosku jsem spinila ale jen par minut.Cyklus mam pravidelny.Ms vzdy 3 dny.Bt se drzi na 37,7.Dnes jsem si delala dalsi tt a opet negativni.Co myslite jsem tehu nebo ta potvora dorazi?
@lory303 Super budeme čekat spolu 🙂já měla ovu (podle příznaků) teď v pondělí což je 13 DC a sexík jsme měli 5DC 6DC 7DC a 9DC, protože tyto dny byl přítel tady a pak 9DC odjel takže jsme neměli kdy se snažit :( a co vy jak jste posnažili?? Jinak já příznaky těhu minulý měsíc měla a byla jsem v tom ale teď mě jen chvilkama zabolí břicho a nic :/ takže si myslim že tentokrát nic :(
@vevevetor Ahoj, no těžko říct... TT je pozitivní až cca 4-5 dní od uhnízdění vajíčka. K uhnízdění dochází 5-12 dní od ovulace..takže pokud bys vychytala nějaký ten pozdější termín hnízdění, tak je teoreticky možné, že na testu by se ti to ještě neprojevilo...ale to už je tolik "pokud a kdyby", že bych na to radši moc nespoléhala a prostě bych pár dní počkala a příliš se neradovala, ale zároveň bych ještě nebyla úplně zklamaná, možné je všecko🙂 držím palce! Já zatím meškám jeden den a taky TT negativní, dneska mám 12 den od ovulace, špiním od včera růžově...tak to moc nevidím:X
@luciikhol tak ovu máme úplně stejně. Měla jsem ji taky v pondělí což je 18DC a sexík byl 14DC, 16DC, 18DC, 19DC, takže jsem se podle grafu trefila, ale druhá aplikace mi ukazovala 17DC a to byl přítel taky pryč. Jako minulý měsíc byl sexik obden až do MS a stejně jsem těhu nebyla, tak nevím v čem to vázne :-/ moc tomu nedávám naděje, hlavně už se na to nechci upnout jako minulý měsíc. Dnes si jdu koupit pár obyč testů a chci testovat přístí týden 1.11.což bude tři dny před MS. Ještě podle bylinářky bych měla mít plodný den 5 dní před MS,ale moc tomu nevěřím, protože podle BT ovulka už byla a dokonce jsem ji tento měsíc hodně i cítila, snad jak nikdy jindy před tím. A ty příznaky jsi měla ještě před tím než měla dojít MS nebo až po vynechání MS? Držím ti moc palečky 🙂
@lory303 Ahojky 🙂 Pročítám si tu diskuzi, a taky jsem dnes 21 DC jako ty 🙂. Taky už seš tak netrpělivá? Už zas přemýšlím, že si musím jít koupit testy, a to jsem si minulý měsíc říkala, že ne, nebudu to hrotit, už se nebudu pořád testovat, a to je hrůza už mám zas choutky testovat 😀
@lory303 Tak to jste se posnažili dobře si myslím 🙂 no uvidíme jak nám to dopadne 🙂 přesně já včera letěla do lékárny taky pro testy 😀 ale nevím kdy je budu dělat asi až ten víkend po tom co to mam dostat 🙂 nechci zase bláznit 😀 no příznaky jsem měla před MS - pár dní před ní nevolnost a bolest v podbříšku jsem měla o pár dní dřív. Jenže jsem se taky na to moc upnula takže příznaky mohli být bolestivější tím, teď si řikam že s tím radši počítat nebudu že by se to povedlo a jsem celkem klidná ale dneska teď trochu břicho cítím no tak nevím... Taky ti budu držet moc palečky 🙂 a zkuste ještě snažení před tou MS 🙂
@lory303 No ovulku si moc nejsem jistá právě kdy byla, ale tuším že kolem 13 DC ale snažili jsme se převážně obden po celou dobu 🙂 MS mám taky různě, jednou třeba 31 dní a minulý měsíc 27 dní, no tak nevím právě kdy testovat, každopádně do MS určitě nevydržím 😀 Ale možná po víkendu už by něco mohlo být vidět, ale nechci si dělat naděje...
@luciikhol tak dej průběžně vědět jak jsi na tom 🙂já tu četla v diskuzi, že tvůj přítel jezdí pracovně pryč, tak by to bylo super, kdyby se ti to podařilo a mohla jsi se už připravovat na mimi. Můj přítel taky přemýšlí o práci, ze by nebyl každý den doma, tak už i kvuli tomu bych chtěla mimčo, abych nebyla na bytě sama 😀 ale hlavně si ho přeji už delší dobu 🙂 tak uvidíme. No přemyslím,zda teda počkat s testováním až po MS nebo dřív, uvidím tedy. Já jsem teprve tři dny po OVU, tak příznaky nemám až teda na šílenou zácpu, ale to nedávám za příčinu těhu.
@lory303 Jj přítel jezdí pryč takže to snažení nejde ovlivnit ☹ ale od Vánoc by měl být doma tak snad to klapne a zůstane se mnou, moc mi doma chybí.. taky bych chtěla mimčo, mít krásný velký bříško a jezdit s kočárkem, už se v tom úplně vidím 😝 budu dávat vědět já jsem tady už skoro pořád když je čas 😀 a ty taky dávej vědět ať víme na čem jsme 🙂 a pokud budeš testovat tak mě to nedá a budu testovat taky 😀
@luciikhol Holky neblbněte, mám předstevzetí, pokud to zítra nebo dneska nedostanu testovat až v pondělí, ale mám chu´t letět do lekárny a testovat dneska:D
@svobodka14 😀 vím jak se cítíš 😝 ale testovat můžeš i o víkendu pokud to máš dostat dnes nebo zítra 🙂
@svobodka14 A kolik dní máš zpoždení, řeším podobé dilema 😀

Ahojky holky, dnes jsem 21DC a MS by měla dorazit 4.nebo 5.11., tak už se nemůžu dočkat příštího týdne, jsem pěkně nedočkavá. Minulý měsíc jsem s těhu testem čekala až do MS, ale tento měsíc bych chtěla testovat už třeba 3 dny před MS, protože to čekání minulý měsíc a následné zklamání bylo psychicky pro mě špatné. Teď třeba budu mít negativní test, ale budu s tím už tak trochu smířená a když MS nedorazí, tak mě to jedině překvapí. Jak jste na tom vy? Přikládám graf, jak jsem na tom do teď 🙂