Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@raduzemlejna 😲 jaktoo, co to je ty jo? Nechceš si zajít k Dr?? 🙂 to je nějaké divné toto, to si to s tebou hraje pěkně na shovávanou 😒🙂
@petrysek181 Nee to budou příznaky těhu 😝🙂 🤰
@raduzemlejna Dobré ranko! No je to na palici. Snaž se zachovat klid. Být tebou tak se objednám k doktorovi, ať ti podle krve řeknou co a jak. Moc držím palce, ať si ten mimísek jen hraje na schovku🙂 👶
@beya80 Ahojky, moc díky. Takový vánoční zázrak 😉 jinak ty jdeš zítra na úplně první prohlídku? od prvního dne poslední s jsi v jakém týdnu? mě to vychází na 7tt tak uvidím co mi dneska řekne doktor. Já se odběrů nebojím (jsem vystudovaná zdravotí sestra) tak mi tyhle věci neva , ale jsem strašně nervozní , trochu se bojím, aby vše bylo v pořádku, nic nenasvědčuje tomu, že by nemělo být, ale dokud neuslyším od dr. že je to ok, tak asi nebudu uplně klidná. Však já se ozvu. jdu tam ve 14:00. Celou dobu jsem byla v pohodě a od včerejška jsem natěšená ale nervozní. Jinak až ti budou odebírat krev tak to sestřičce řeki, že to blbě snášíš, třeba tě položí na lehátko, kdyby ti bylo a omdlení. A jinak zavři oči, nedívej se na to a mysli na něco hezkého, třeba na miminko, jak ho ukládáš do postýlky nebo na nějaké hezké místo a uvidíš že ani nemrkneš a bude to za tebou. 🙂
@nienin_que A hlavně nezapomeň dneska dát vědět. Ale určo je vše v pořádku. Doufám, že dneska drobka uvidíš
@raduzemlejna Ahojky holkaaaa to už je fakt blízinec.... tak jdi k dr. at tě pošle a krev, i kdyby to nedopadlo tak budeš vědět na čem jsi a nebudeš se takhle užírat tím že nevíš která bije a případně předejdeš třeba komplikacím. Ale já stále věřím, že si mrňous je hraje a schovky
@luciikhol
@nienin_que
@pulguita
Holky nevím, jsem z toho sama nervózní.. Pořád špiním, hlava mě bolela včera večer a dnes už hned od rána znovu. Jsem z toho všeho unavená. Teď už tomu moc nevěřím a spíš si myslím, že to asi opožděně dostanu. Máme tady v práci v baráku odběry krve, tak jsem tam teď letěla, že si dojdu jako samoplátce a nic.. pro nemoc dnes zavřeno.. Tak asi počkám do zítřka. To už mě fakt nevytrhne..
@raduzemlejna ty brďo chuděrko ☹ když už se konečně odhodláš tak mají zavřeno, to je šílený. Neztrácej hlavu, musíš být pozitivní, kecá se mi to ,ale je to tak. I kdyby to nedopadlo tak nesmíš smutnit..... Je to hodně zvláští průběh, a dřív jsi to měla pravidelné ?
@raduzemlejna Jéj tak to je škoda, že tam mají zavřeno. Ale třeba se v tom bříšku něco děje když špiníš, a budeš mít vidět // ještě za pár dní. Vůbec se ti nedivím, že jsi z toho zmatená, buď ještě vydrž na test a nebo jdi rovnou k doktorovi. Snad se brzy ukáže co to je aby jsi byla v klidu 🙂 moc na tebe myslím aby jsi ještě ty // měla 🙂
@luciikhol A ty jsi na tom vůbec jak? kdy ti má přijít mrcha?
@nienin_que Já jsem ve fázi čekání (jak jinak) 😝 MS má dorazit zítra, ale tim že jsem 2. měsíc po vysazení HA tak myslím, že úplně přesně nedorazí ale uvidíme,. třeba se zase zadařilo 🙂
@luciikhol Tak aspoň víš že to jde a že jste oba s přítelem/ mažou v pohodě. Hele proč by ne.
@nienin_que No právě jak už jsem tu psala tak jsme se snažili málo, jak byl přítel pryč ale zase spermíci se třeba až týden udrží 🙂 takže snad no, ano víme že to jde že už se to povedlo takže proč by to nevyšlo i teď 🙂 ale testovat stejně budu až v sobotu aby popř. bylo něco vidět 🙂 a ty se určitě pak pochlub jak jsi dopadla u doktora 🙂
@luciikhol jj těším se,ale myslím si že tam nebude nic moc ještě vidět. Protože si myslím, že došlo k oplodnění později. Ale uvidíme, nejradši bych to v práci už zapíchla. no ještě dvě a pul hodky a jedu dom.
@nienin_que Tak uvidíš, doktor by ti měl říct v kolikátém týdnu jsi 🙂 hlavně aby to bylo na správném místě, což by mělo protože ti ty testy sílili ne? A to je známka toho že by to mělo být v pohodě, mě právě nesílili a byli tam pořád dušíci 🙂
@luciikhol aha tak to jsem nevěděla, že když sílej tak to není mimo. A toho jsem se bála najvíc. ale sílili mi. Tak dík
@nienin_que No posuzuji to podle sebe, mě nesílili a doktor řikal že taky musí vyloučit na kontrole mimoděložní těhu takže předpokládám, ž když nesíli tak je asi něco špatně a pak mi stejně MS přišla takže možná to tak bylo i dobře 🙂 ale u tebe bude určitě vše v pohodě, jak jsi psala že jsi asi 7tt tak se to uchytlo dobře 🙂
@luciikhol jj jinou variatu si nepřipouštím.
@nienin_que To je dobře 🙂 Já jsem dneska zjistila od kolegy z práce že jeho manželka už je v 5. měsíci a snažili se jen 2 měsíce, vzali se a šup jsou těhotný, to je tak krásný, kéž by mi to taky vyšlo taky brzo 🙂
@luciikhol já jsem si stála za tím, že nejdřív svatba a potom miminko. Ale svatba je fakt drahej špás, pak přišel přítel že by se na mimčo i cejtil ,tak jsme se začali pokoušet, tak jsem řekla, že svatba počká a budu mít a svatbě svoje první dítko. Ale taky jsem si to představovala jako z pohádky 😉
@nienin_que Přesně tak to chci i já, nejdřív svatba pak mimi, ale bohužel mě to taky tak nevyjde 🙂 uvidíme .. 🙂
@luciikhol tak vy to máte ještě šanci stihout. 😉 já chtěla svatbu v létě, tak budu podle všeho v létě rodit 😀 tak třeba to za rok po tom 😀
@pulguita no ja doufam ze nedorazi porad je jeste naděje ☺ uz jsme doma rychle neco k obedu a pak do prace ja uz od čtvrtka taky budi doma a dam se do pečení cukroví mladej oper marodi tak snad tu chřipku od nej nechytnu pekny den a uzovej duchodcovani😁
@luciikhol no joooo vlastně to nebude ms ale příznaky tehu tak hlavně at je mame obe a vyjde to😀
@petrysek181 😀 snad to vyjde 😝 jenže jak jsem přestala brát před 2 měsíci HA tak si myslim že to budu mít tenhle cyklus stejně jinak..
@nienin_que V létě jsou svatby nejlepší 🙂 ale muzes být i těhotná nevěsta, v zimě byste to ještě krásně stihli 😝 🎉
@luciikhol No tak to bys mě musela vidět 😀 budu určitě jak koule. A to fakt nechci, chci mít hezký svatební fotky a né na nich hrocha a hezkýho chlapa 😀 a asi si to chci užít, třeba i do pozdních hodin, teď jsem schopná jít spát po práci a v devět už zase ležím a jsem KO. Je to fakt mazec, ta únava je asi nejintenzivější. A co si budem povídat, já to víno ráda mám 😉 😀
@nienin_que 😀 😀 prý HROCHA 😀 😀 to je dobrý... Ale zase tě chápu, taky bych si radši tu svatbu užila než se do ní hrnout takhle 😝 🙂

@petrysek181 Kéž by ti už MS nedorazila! Moc nelítej a opatruj se a netahej se s taškama! Já byla nakoupit včera a dnes je tu volno, tak si připadám buď jak kdybych už byla v důchodu po tomto dlouhém víkendu😀 Škoda, že zítra musím do práce ale ve čtvrtek tu je zase volno, tak to je super. Ty se taky snaž odpočívat🙂 Pěkný den přeji🙂🌞