Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita dobré ranko tak tento mesic z toho taky nic nebude test negativní a teplota sla na 36,9 jeste se o me pokousi viroza tak nevim jestli pujdu vubec do prace😯opez dalsi mesic kdy me telo pekne oklamamalo
@nienin_que obrovská gratulace ☺️👏To je krasny ❤️
42DC, tt bily, BT 37,2, ráno husty bily výtok a vcera naopak jsem nemohla s přítelem ani spat, protoze jsem byla uplne totálně sucha a neslo s tim nic ( což vubec neznám) :( co se to sakra děje...:-/
@petrysek181 Dobré ráno, tak to mě mrzí že ti teplota klesla, tak ještě ale můžeš mít šanci nebo ne? No mě pobolívá podbřišek a trochu záda, jinak zatim ms nikde, testovala bych taky klidně dneska ale vím, že by se tam nemuselo nic ukázat takže počkám 🙂 nějak to vydržet musím 🙂
@nienin_que Ahojky, to je tak kráááááááásný obrázek - moc moc ti gratuluju, to je super!!!!!! Máš tam krásnou fazoličku... no a teď už to pojede.. Tak si to hezky užívej, bude z tebe ta nejlepší máma ❤
Dobrý ránko, tak mám pocit, že to snad dostanu. Nevím, ale špiním docela hodně, začínají ze mě lítat takový ty "cucky"... břicho mám napnutý, nafouklý a bolavý.. Jsem unavená, vzteklá, na nic jinýho nemůžu myslet, ráno na blití... Do prčic, to mi to teda dává zabrat, já už se z toho picnu.. kurnik, už to snad chci dostat, abych se už netrápila tím jestli jsem nebo nejsem těhu. Jo a na krev nejdu, počkám až jestli to teda opravdu dostanu.. Božeeeeeeee auuuuuuuuuuuuuuuuu 😢
Teď samozřejmě v práci výraz typu "poker face", aby nikdo nic nepoznal z kolegů a navíc ještě sedím na přepážce, takže ještě ke všemu se celý den usmívat na klienty, jsem nas*aná hned po ránu.. Nejraději bych si šla zalízt někam pryč a čekala až ta mrcha přijde, vybrečela se a bylo by mi líp.. Už jsem fakt zralá na psychouše... Ještě že mám aspoň vás tady, že vám to můžu všechno říct..
Tak a teď se mi ulevilo...
@raduzemlejna Ahoj a dobré ráno. No táák nezoufej, hlavu vzhůru, vím že je to těžké kord když absolutně nevíš co se děje. Pokud už začínáš špinit s "cuckama" tak si myslím že je to asi jasný ☹ teď jen aby ti přišla MS a mohli ste se začít snažit dál 🙂 👶

@raduzemlejna nebuď smutná, treba to bude jeste dobre a kdyz ne, tak pojedeme dalsi měsíc vsichni spolu ☺️
@luciikhol Děkuju brouku. Týden už čekám v tomhle stavu, co bude a už to nějak nedávám.. Je to na tu psychiku strašný nápor.. Vím, že je to prkotina oproti některým, který si prošli opravdovými problémy. Ale je to na palici.. Za tři minutky oteríváme pobočku, tak oni mě ty lidi v tu ránu probudí.. bleeee, nechce se mi nic dělat dneska..
Jak ty jsi na tom?
@petrysek181 ta teplota neni přeci uplne špatná, jeste porad je naděje 😉
@raduzemlejna Je to hrozný nápor, to já moc dobře vím, jednou jsem takle nedavno jedno ráno ani nemohla vstát z postele jak jsem byla psychicky vyčerpaná, protože to co se mi dělo posledních pár měsíců tak se to tak na mě odrazilo. Ale uvidíš že to bude zase lepší, přijdou lepší časy 🍀 Já jsem stále v očekávání, dneska by měla přijít MS ale zatím nic. Testovat budu až v sobotu, ráno před prací to moc nestíhám 🙂
@petrysek181 Dobré ranko!🌞 Výdrž, dokud nedorazí MS není nic ztraceno. 🙂 Ten pokles není moc velký a ty míváš větší výkyvy ne? Ten test může být pozitivní později. Snaž se zachovat klid, i když ty poslední dny je to těžké. No a pokud by nakonec přišla MS, tak snad nám Ježíšek nadělí miminko a bude to o to kouzelnější. Uvař si nějaký čajík, ten je dobrý na teploty a vypocení, pokud na tebe něco leze. Hlavně se snaž odpočívat. 🙂 Zítra už máš volno, tak to je fajn🙂 JÁ dneska jedu do práce a včera mi řekl jeden spolupracovník, že vyhodili našeho šéfa, tak jsem z toho paf a uvidím, co bude. Přeji ti hezký den a středu🙂
@llenka_li děkuji za nadeje ale citim se presne jako pres ms musel by se stat zazrak na jtery cekam kazdy mesic☺necham tomu cas a uvidim jestli dorazi☺
@luciikhol prave ze me ten podbrisek boli taky kdyz nedojde tak samozrejme budu šťastná jako blecha😀ale spis nedoufam
@raduzemlejna Dobré ranko. 🌞 Je to velký nápor a úplně tě chápu, předminulý měsíc jsem z toho taky byla tak domotaná, že už jsem si dokonce přála, ať dorazí ta moje normální MS. Kdo by to byl řek, že? Vydrž, i když je to těžké...pokud to tento měsíc nevyjde, tak snad budeme mít překvapení pod stromečkem 🌳 🙂 Opatruj se a drž se!🙂
@petrysek181 Tak se necháme obě překvapit, já právě nemam ani náznak, že by mrška měla dorazit. Vím, že to může být i ten rozházený cyklus po HA jak jsem psala, ale tak si moc naděje nedělám 🙂 Prostě prosinec to jistí 🍀👶🤰
@pulguita teda u vás jsou taky zmeny v praci ja uz dneska nepujdu cakt mi neni dobre at si tam taky beze me poradi☺ja se budu doma lecit i s mladym ten to pritah☺uvidim pokud ms nedojde jupiii pokud ano zaciname na vanocnim miminku a kdyz ne tak na lednackovi potom jarnatko letnatko a porad dokola😁
@pajuska252 Gratulace, jsme stejně, já taky porod konec červece. Nicméně asi patříš mezi ty šťastější, když jsi hned od začátku věděla, že se zadařilo. Netuším jak dlouho jste se sažili,ale ve chvíli kdy už je to opravdu dlouho ti příjde jakákoliv změna na těle či náladě jako potencionálí těhotenství. Organismus je složitá věc a každá žena prožívá těhotenství jinak.
U nás se zadařilo až po hoooodně dlouhé době a to tehdy, kdy jsem hodila jakékoliv snažení na hřebík a přestala se pozorovat, takže ano opravdu tvrdím , že někdo to na sobě hned nepozná. Testovala jsem až dva dny po vynechání ms a to mě museli holky tady ještě uvrtat jak jsem se bála že tam nic nebude. Ba naopak si myslím, že se spíš zadaří, když se člověk na nějaké urputné snažení vykašle, dělá to co ho baví, zaměstná hlavu i ruce a miminko si ho pak najde. Je to o hlavě.
Přeji ti hladký průběh těhotenství 😉
@luciikhol určitě to vyjde at driv nebo později dočkáme se vsechny aspon doufam😀
@petrysek181 Jj hold si musíme počkat 😒 😝 Jsem zvědavá jak ti to dopadne dneska, kdy by jsi to měla dostat, odpol nebo večer?? 🙂
@raduzemlejna Ahoj kočičko, tak te stav ti absolutně nezávidím, a uplně přesně se dokážu vžít do toho jak ti asi je zle. ☹ dej si teplý čajík, jeden za druhým, teplé na to pomáhá, když se nemůžeš zachumlat do deky tak aspoň zevnitř tomu trochu ulevit.Je mi líto, že se ti tohle děje, každopádně bych v tomhle případě na tvém místě asi i chtěla aby už ms dorazila. Pokud soudíš,že tohle ms stále není. Aspoň si to odbudeš a můžete začít zase na novo, však není všem dnům konec. Jen jsem ti chtěla ještě napsat, že to že se ti to takhle opozdilo a ted jen spinis a mas to bolestivé, to klidne muze byt ms ,ale tím ze jsi v presu a stresujes se, tak más takovýhle průběh. Zamysli se na tím a hlavu vzhůru .....kdybys byla maličkaté miminko a měla jsi si jít lehout na 9 měsíců do svyho těla, chtělo by se ti tam ??? do vystresovanýho těla, když by mamka byla pořád na nervy a smutná a vystresovaná ??? a ty jako miminko nevíš, že tím že když si tam leheš, že bude maminka šťastá .... mě jako miminku ne. Přestaň se stresovat, jsem živoucí důkaz toho, že ve chvíli kdy to hodíš na hřebík (ano hlídej si potencionální plodné dny) tak se pak zadaří, vše je o hlavě. Dokud se budeš stresovat, myslet na to a nebudeš psychicky v pohodě, tak to mimčo nepříjde.
Mám tě ráda i když se neznáme , tak si vždycky vzpoměn na to mimiko jestli by se ti k sobě samotný chtělo, a až si řekneš ..... ,, JO CHTĚLO,, tak jsi na správý vlně. ❤

@luciikhol Tak teď zase budu držet pěsti já tobě 🙂 měla jsi minule pěkně našlápnuto, tak hurá do toho znovu, věřím, že ti to opět vyšlo 🙂
@llenka_li
@pulguita
Holky díky, jste fakt zlata moje!!! Kdyby to už aspoň přišlo, abych se mohla dát do kupy a začít znovu.. Chce se mi normálně brečet ze všeho.. A to jsem byla tak nad věcí a v pohodě. Hormony holt dělají své.. člověk se neubrání.. Aspoň, že vy jste v pohodě. Přeju vám krásný den!!!! 😘
@raduzemlejna Měla jsem krásně našlápnuto, ano, ale taky se bojím aby to takhle nekončilo pořád 🙄 uvidíme. Ty pocity a emoce prostě ven jednou musí, tomu se asi ani jedna z nás neubráníme. Udělejte si s manželem hezký večer a myslete na váš domeček a na hezké věci a bude zase lépe 🙂 uvidíš že jo 🙂 🍀
@nienin_que
Ty jsi tak hodná!!! Děkuju za ta krásná slova, asi zrovna tohle jsem potřebovala slyšet. Asi potřebuju přemýšlet.. Máš naprostou pravdu, ve všem!!! Takhle jsem si to neuměla nikdy říct a je to tak. Komu by se ke mě chtělo, věčně jenom řeším kraviny, nad kterýma se zbytečně stresuju.. další stres mám v práci a doma taky, pořád do kolečka.. Už to musím rozseknout a něco začít dělat!!! 😕
Tobě přeju, ať se ti daří, ať ti mrňousek hezky v bříšku roste. Je to krásný a moc ti to závidím 😝
Taky tě mám ráda

@luciikhol Ano máš pravdu a souhlasím se vším co jsi napsala. I s tím ,že si tím musí projít každá. I já jsem si tím prošla, v září to došlo tak daleko, že jsem byla psychicky tak na dně, ale ze všeho, práce, rodiný věci, měla jsem zdravotí problém, to mimčo nešlo, že jsem regulérně šla na jedno sezení k psycholožce a nemyslela jsem si ,že jsem blázen. Nijak extra mi to nepomohlo ,ale uklidnila jsem se. A to jsem silná osobnost a vše jsem si vždy dokázala vyřešit sama. Takže vím jak vám je, buďte silé kočky a nenechte se tím pohltit, je to rychlé, z optimistického člověka je rázem depresák, a to nedovolte, radujte se z maličkostí.
@raduzemlejna Ono to asi občas chce slyšet takhle. Bála jsem se abys to vzala dobře. Víš oni se nám nedějou dobrý a zlý věci, dějou se nám takový věci jaký dovolíme aby se nám děli.
@nienin_que Když má člověk problémy v práci tak si to akorát nosí domu, pak jsou rodinné problémy a ještě se k tomu přidá to snažení o mimi, nebo to že ho ztratíš ještě na začátku a nemůžeš s tím nic udělat.. Takové problémy se někde odrazit musí a zrovna na psychice, já jsem se z těch všech problémů musela prostě nějak vyspat a musela jsem se tak opít, abych aspoň na chvíli přestala na všechno myslet, ono mi to pomohlo ale ty problémy tady zůstali no.. po psychické stránce už se cítím lépe, hlavně se mi přítel vrátil zpět domu ze zahraničí takže se mam ke komu v noci přitulit. Něco na tom bude co jsi psala, že se musíme zamyslet nad tím jestli by k nám v tomto stavu miminko přišlo, je to hezký a určitě se nad sebou taky musím hodně zamyslet 🙂 Promiň trochu jsem se rozepsala, zase to na mě nějak dopadlo ty problémy a starosti 😲 jsem ráda že aspoň tady to můžu nějakým způsobem ventilovat 🙂
@luciikhol
@raduzemlejna Neberte mě tak že mě se to kecá, když už mam skoro vyhráno.
Berte mě tak, že fakt vím o čem mluvím, mě se to stalo. Každá máme ten příběh trochu jiný ,ale ve finále všechny stejný. Jste šikový silný holky. když nepříjde teď, příjde to mimčo příště. Půl roku je nějaká doba ,ale berte to tak, že jsou na tom páry hůř.
@luciikhol a na tebe jsem ted hoooodne zvedavá . 😍🙂🙏

@luciikhol dobré ranko tak ja test uplne cisty bez malinkeho naznaku tak dneska ocekavam s velkou slavou ms protoze teplota spadla na 36,9 tak zase příště co ty jak se citis☺