Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita jasně dneska je sice hůř ale zitra to uz bude lepsi ja ani nevim kdy darecky zabalim protoze se porad nekdo doma mota😁vsude se najdou lidi chamtivy zly ale casem na ne taky dojde nikomu takove chování ude prochazet dlouho mozna ted kdyz mas novou sefovou se vse zlepsi i v praci a dostanete přidáno ☺ja musim neco uvarit at se mlady naji ale taky se mi nechce moc vylezat neni mi dvakrat dobre bude nějaká rychlovka☺
@petrysek181 Jé to né, tobě ta mrcha přišla jo? ☹ to je škodaa... Tak joo zítra to prubnu a uvidíme 😝
@luciikhol budu moc držet palecky koukej dat vědět sem z tebe jak na trni☺
@petrysek181 určitě dám vědet. Teď mi ještě začalo být docela špatně od žaludku takže jsem sama jak na trní 😅 🤰🙂
Chtěla jsem napsat TT 😀
Holky me je dneska nějak divně motani hlavy a nivne od žaludku 😡
@luciikhol mooooc držím palecky at jsou // na testiku🍀🍀🌞
@petrysek181 dekuju moc. 😇
@petrysek181 Ten první den je nejhorší po všech stránkách, ale pak to přejde a zas se budeme těšit na další snažení a naději jestli už to tento měsíc konečně vyjde🙂 A ten měsíc co to nakonec vyjde tak tomu ani nebudeme věřit až se ukážou ty vysněné//🙂
Mě hrozně dneska bolí ta hlava. Chtěla jsem doma uklízet, ale budu ráda když dojdu domů a zabalím nějaké ty dárečky.
Máš pravdu, všude jsou chamtivci, ale tyhle osoby mají vždycky štěstí, že jim vše vychází...ale nakonec dojde i na ně.🙂 Nová šéfka mi řekla, že mi příští rok zvednou plat, tak jsem ráda a jsem zvědavá. Po 11 letech si to zasloužím.
Na začátku mi dávali taky stravenky na oběd a pak mi je sebrali s výmluvou, že nejsou peníze. (tak musím v poledne dojíždět domů a jist oběd v 15 minutách protože sice mám 2hodiny na oběd, ale než dojedu domů, tak to je tak 50 min. Tak lítám jak poděs.) Dnešní doba je hrozná a ty firmy využivají, že není tolik práce, tak ždímaji pracovníky jak můžou. Ale co naděláme.🙂 Proto už se těším do důchodu😀
Přeji ti pěkný večer🙂
Koukam,ze nejsem sama,co se snazi a snazi a nic..Presne jak pises,zacatek je nejhorsi,pak to prejde,ale uz se tesim na dalsi snazeni a vidinu toho, ze to tentokrat vyjde.🙂
@pulguita tak to je fajn konecne jsi se taky dockala po tolika letech na přidání pani tak to prolitas cely obed to je taky pekne ma prd chtelo by to někde v okoli a by tam nemate kuchynku ze by sis jidlo ohrala a netravila celou svacinu ve vlaku😯 ja uz se tesim na dalsi snazenicko uz mam uplne po bolesti bricha a cekam az se ms poradne rozjede akorat ted se pritel pojede podivat domu tak to bude zkracene snazeni😁ale co leden je pred nami😁uzij si krásné volnicko ja se dam zitra do cukroví 🍰
@petrysek181 No uvidíme v lednu jestli mi přidají...uvěřím tomu až když uvidím výplatní pásku🙂 No nalítám se víc než ježibaba na koštěti. 😀 V práci nemáme mikrovlnku ani kuchyňku, tak je to na prd. V létě jsem si jídlo přinesla a jedla ho třeba v parku na lavičce, ale na podzim a v zimě už to tak nejde a zase jíst každý den studené jídlo je taky o ničem a chodit na obědy do restaurace a platit si to by me vyšlo draho. No aspoň se hýbu a chodím, to mi prospěje🙂 Všímám si jen pozitiv, taky jsem chvilku doma se zvěřincem a s přítelem když má ranní🙂
Ten tvůj je teď pryč anebo bude pryč na vaše snažení? No snad aspoň něco určitě stihnete a budeš mít v čekárně spermijky🙂 Já letos nepeču. Minulý rok jsem dělala máslové sušenky a zdobila jsem je jak perníčky. Některé jsem poslala i domů. Ale letos se mi nechce. Nestíhám a nechci se stresovat. Tady to stejně tradice není. Až jednou budu mít nějaké miminko, tak bych to chtěla, ale když teď bez dětí nestíhám, tak péct s dětmi nevím nevím...🙂 Kolik druhů budeš péct? To budete mít krásné, ty jsi šikulka 🙂 Já jsem chtěla dneska uklízet a začít vytahovat vánoční výzdobu a jsem vyřízena z té hlavy. Ani prášky mi nepomůžou, jen se vyspat. Zítra bude líp🙂
@sluninko23 No sama určitě nejsi🙂 Je nás tady více. Musíme být trpělivé a pozitivní a určitě se dočkáme.🙂 V mém případě se snažíme od září. Od konce srpna měřím BT a ovulku mám pod kontrolou, cyklus pravidelný ale nic z toho, tak snad se zadaří tento měsíc...kdoví 🙂 Krom listovky neberu nic. Moc bych si přála otěhotnět takhle "bez ničeho" i když to bude trvat třeba dalších pár měsíců 🙂
@pulguita my se taky snazime od zari.Ovulku jsem snad mela naposledy 27.11.a dnes bohuzel dorazila MS (o 4 dny driv)je teda hodne slaba,i ta barva je svetlejsi,ale i tak.Ja jsem si zacala merit BT az ted,jinak beru kys.listovou a piju kontr.caj..Tak doufam,ze se pres Vanoce zadari🙂
@pulguita ja sem pect taky letos nechtěla ale mam doma sladke prdelky tak musim 😁udelam max ctyri druhy a před stedrym dnem zloutkove venecky uz sem nevydrzela a rozmotala aspon svicky nějak me to letos chyta😀 hlavni je se nestresovat vánoce budou tak jako tak ted je pritel v praci vrati se v pondeli ale na snazenicko mi na par dni ujede ale neco stihneme pojistit
@sluninko23 Já teď čekám na ovulku. MS dorazila minulé úterý, tak taky doufám, že se na vánoce zadaří🙂 Ty první 2měsíce byly "divné" cítila jsem snad všechny možné těhotenské příznaky🙂 V září byla MS silnější, v říjnu divná den až dva špinění skoro nic moc krve a krev byla světlejší. Poslední cyklus byl v pohodě bez žádných příznaků a MS "normální". Tak snad si tělo zvyká na spermijky a moje hlava na to, abych nad tím moc nepřemýšlela🙂 Teď jen prostě věřím, že se to jednou povede🙂 BT je fajn, pak podle vzestupu poznáš kdy je přesně ovulka a pokud teplota klesne, pomalu se můžeš smířit s příchodem MS🙂 Pomáhá mi to psychicky se připravit na to, že přijde MS, i když to zklamání tam je vždycky🙂 Je to takový kolotoč, nebo ruleta...buď a nebo, ale jednou se určitě zadaří🙂🍀
@petrysek181 No my jsme sladké prdelky taky🙂, ale na mikuláše jsem to přehnala a koupila toho moc, tak na vánoce se musíme krotit...hlavně já, protože pak krom sladké prdelky budu mít prdelku já čím dál tím větší😀 Přísahám (na entou), že v lednu už opravdu začnu sekat latinu a krotit se s tím sladkým a začnu zase s tím fitkem. 😀 No pokud bych otěhotněla tak ne😀, ale smířuji se s tím fitkem (nechci podceňovat chudáka ježíška 🙂 pokud má pro mě připravené vánoční mimi, tak začnu hubnout až po porodu🙂)
No zkuste to pojistit, co se dá, třeba to vyjde🙂
Jinak mi se letos na vánoce do ničeho nechce...jsem nějaký vánoční lenochod😀 Už se vidím, jak zas lítám a zdobím na poslední chvíli ach jo...jsem případ pro doktora chocholouška🙂
@pulguita no ja mela MS nastesti zatim normalni..I jsem se bala abych ji po vysazeni mela normalni..Minuly mesic se opozdila o 3 dny a ted prisla driv mrska jedna..Ja jsem mam nizkou BT a kdyz bylo po ovu, tak slo videt jak stoupla.Taky se musim snazit na to tak nemyslet..Rikam si stres v praci,do toho ta obrovska touha byt tehu...Ono to chce asi fakt mit cistou hlavu nechat tomu volny prubeh.Jen jsem si myslela,ze kdyz mym kamardkam to vyslo do 2 mesicu,ze me taky🙂
@sluninko23 Já HA neberu víc jak 10 let a i tak to jde pomalu. 🙂 Buď ráda, že máš více či méně pravidelný cyklus. Po HA to může celý cyklus rozhodit.
A ovulka při měření jde hezky poznat, pokud je vše jak má🙂 Takže ti to přidá vnitřní klid a to je to co potřebujeme. O stresu v práci mi ani nemluv, to mám na každodenním pořádku. Musím se naučit nebrat si vše tak osobně a být víc splachovací🙂
@pulguita joo to uz jsem se jakz takz naucila...Ale mame noveho vedouciho a to je teda neco...Ty jo vic jak 10..a to ja ji po tech 10 vysadila🙂Treba mi ho nadeli Jezisek🙂
@pulguita ani mi o tech prdelkach nemluv😁😁ja se budu muset taky zacit hybat a pritel taky😁dame se od nového roku na sport a uvidime ale znas to ja sem vzdy plna elanu a pak jak kdyz e a sem doma ze zvladnu domacnost☺ ja mam pred sebou ctyri mesice s clostikem a kdyz nic tak pojedeme beze vseho kdyz si nas miminko vybere budeme moc radi kdyz ne neda senic delat☺
@sluninko23 Mi zas mého šéfa v pondělí vyhodili🙂 Tak snad se bude dýchat v práci lépe a dokonce mi i zvednou plat, tak jsem zvědavá🙂 HA mi nedělala dobrotu. Hodně mi po ní natekaly nohy ...úplně nehorázně až jsem se lekla, tak se přešlo na kondom. No a teď si asi to moje tělíčko pomalu zvyká na ty spermijky, které chodily "na čumendu v pláštěnce"😀 Tak snad se ježíšek letos pochlapí a nadělí nám všem ty miminka🙂
@petrysek181 No já bych v tom lednu opravdu už něco chtěla dělat, ale máš pravdu, pak je člověk vyřízený a mám co dělat když uklidim, vyperu a vyžehlim🙂 Stárnu...jde mi vše pomaleji a taky pohodlním 🙂 Snad aspoň ty spermijky jsou aktivnější než já🙂
Uvidíš, že si nás miminko nakonec vybere. To si piš!
🙂🍀👶
@pulguitano ja doufam,ze na toho myho taky dojde... to by mohl,co by mu udelalo par miminek🙂
Dobré ráno holky, poslušně hlásím: MS nikde, 🙏 test negativní, 😕 večerní nevolnost 🤒 a spala jsem jak miminko už od 8 hodin večer až do rána 😂
@luciikhol ahojky teda a ja ti verila ze tam čárečky budou😯no treba se jeste ukazou jak jsi rikala ze ti vysel testik pozdeji🍀🍀🍀co ted pockas do soboty a budes testit znovu?

@petrysek181 šmankote tak nakonec přišla!?😲 to je teda. A já doufala, že si ji odnesl mikuláš. Škoda, no ale hlavu vzhůru a snad nám to v prosinci vyjde🙂 Uvidíš, že nám to nakonec vyjde🙂 musíme tomu věřit.
Mě dneska hodně bolí hlava asi z toho frmolu v práci. Jsem zklamaná z toho jací lidi jsou. Už jsem toho zažila hodně a jen tak něco mě nepřekvapí, ale i tak je mi to všechno líto. Nerozumím té chamtivosti a toho všeho, ale co. Když si myslí, že tak budou šťastnější tak budiž. Už se těším až dneska půjdu domů a zítra mám zase volno🙂 přítel má odpolední, tak mu budu balit dárečky, protože mi dneska skoro všechny došly🙂 Pak ještě dokoupim pár drobností a musím napsat přání rodině a snad to stihnu odeslat🙂 Přeji pěkný den. Ať tě bříško moc nebolí a drž se i když ten první den je takový na prd. Ale zítra bude líp. Hlavní je že je tady MS a tzn další šance tento měsíc👶🙂🍀