icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
8. pro 2016

@luciikhol a jak to pises s tim pritelem je to vse o kompromisu mezi partnery ja umim byt taky tvrdohlava a neustupna ale pak si uvedomim ze tudy cesta nevede drzim palce at se u vas situace uklidni a hlavne blizi se vanoce a to se i kouzla☺tak hlavu vzhuru

luciikhol
8. pro 2016

@petrysek181 Hlavně že máš zdravého kluka, to je nejdůležitější 🙂 uvidíme co nás čeká v budoucnu no 🙂

luciikhol
8. pro 2016

@petrysek181 Jenže jeho problémy mají hlubší kořeny a jen tak se z toho nedostaneme, nechce si ode mě nechat pomoct .. je to na hlavu ale nějak to snad zvládneme

sluninko23
8. pro 2016

@raduzemlejna dekuju🙂aspon nejsem jedina🙂

llenka_li
8. pro 2016

Dobre odpoledne, vubec vás nestíhám 😄 zitra doctu. Byla jen dnes na te kontrole a vlastně jsem se vubec nic nedozvedela. Jen ze dle UTZ asi těhotná nejsem, ale jdu zitra pro jistotu na krev, protoze jsem otěhotnět mohla později a nemusí to byt jeste vidět. Pri UTZ hlásil doktor sestře, v pravo folikuly do 7mm a vlevo bez tekutiny...mne rekl akorat, ze se uvidime pristi tyden. Ze pokud nebude odběr pozitivni, v pondeli mi pichne vyvolavacku. Myslíte si, ze je to v poradku nebo ne? Vubec tomu co rikal nerozumím a mne nic nerekl :(

petrysek181
8. pro 2016

@luciikhol ja sem mozna na tom trosku stejne aly manzel mi nasekal velike dluhy a ja se v tom hrabu deset let a jeste budi dalsich pet mam co delat ale diky priteli seto vse dava do pořádku kvuli penezum bych do miminka nesla protoze zustaneme závislí na pritelovo prijmu ale bohuzel nemůžu uz cekat protoze me honi vek tahne mi na 38 a to je nejvyssi cas ale pres vsechna uskali jdeme do toho a zvládneme to😀ted jeste aby se povedlo

petrysek181
8. pro 2016

@llenka_li vzdyt si mela uz naber a tam ti vyslo hcg ne? Ale mozna je mimi jeste malinke a neni videt ☺neboj

luciikhol
8. pro 2016

@petrysek181 aha aha taky to nemáte jednoduché, ty peníze jsou hrozný, stále je na nich člověk závislí, nic si pořádně neužijeme, celý život jenom šetříme a škudlíme a ve finále nemáme nic.. přítel to má o to horší že se tahá po soudech a může to dopadnout špatně ☹ ale nevím jestli si to nechce připustit nebo to nechce řešit nevím, je to na prdlačku už ☹

svobodka14
8. pro 2016

@luciikhol Hele manžel, než přišla rána z nebe, to ještě manžel nebyl, byl to stejné. Finanční problémy, ale ono se to asi nějak vyřeší samo. Dlouho jsem to za pomocí rodičl táhla sama, ale pak se v něm hnulo svědomí (a taťkova slova"dokud neukžeš bankovní účet tak ti jí nedáme:D) a najednou šlo všechno. Během 2 roků vše vyřešeno a najednou jsem zvyklá vše tahat z jeho příjmu a má výplata je prý jako kapesné:D Je to jen otázka, kdy ho to dožene a začne to řešit, pak už bude jen dobře.

luciikhol
8. pro 2016

@svobodka14 Ty jo tak to je dobře že se to v něm pohnulo a že se vám to takle vyřešilo, ale ten můj si mě kvůli dluhům ani nechce vzít, možná se to v něm pohne až půjde k dalšímu soudu a pošlou ho sedět 😖 Nevím no, řikala jsem mu že vezmu půjčku a koupíme dům ale to nééé má přece svůj (kde je maminka s přítelem a babička) ... vím že tohle se samo nevyřeší ale už nevím jak s ním pohnout, myslela jsem i že mimi by tomu pomohlo ale zbytečně bych způsobila komplikace.

llenka_li
8. pro 2016

@petrysek181 Nn, ja na krvi nebyla. Delala jsem si jen tt a ten byl negativní, ale jsem 43DC a BT mam nekolikaty den 36,9- 37,2. Snad se to srovná tou injekci, kterou dostanu v pondeli..

petrysek181
8. pro 2016

@llenka_li aha ja myslela ze mas za sebou odběr krve tak zkus jeste jeden testik a uvidis kdyztak injekce pomůže a muzes se snazit dal☺

petrysek181
8. pro 2016

@luciikhol tak vy jste na tom hur ja jen kazdy mesic taham z bývalého penize ktery mi ma davat a je to na palici zkuste to nějak vyresit spolu jestli to jen malinko jde at se vody uklidni a jste v pohode oba dva treba je nějaké reseni☺

luciikhol
8. pro 2016

@petrysek181 snažím se. Uvidíme co ukáže čas 🙂 ale miminku se vuuubec to bránit nebudu 👶😇

nienin_que
8. pro 2016

@raduzemlejna
@luciikhol
Ani ve snu mě nenapadlo že vám moje slova tak strašně utkví v paměti a že vám to dodá přesně ten pocit jak jsem chtěla aby vám to dodalo. Nechtěla jsem vás uvést v nejistoty ,ale právě naopak ty jistoty najít ,uvědomit si některé věci a v hlouby duši si připustit i věci které si připustit nechceme. Lhát sám sobě to přeci nejde. Jste na dobré cestě , uklidní se mysl i duše a uvidíte že ani nemrknete a mal stvoření bude mezi vámi. Mám vás ráda holky a vždy tu budu pro vás.

petrysek181
8. pro 2016

@luciikhol doufam ze to pro vsechny dopadne tak jak si prejeme🌹☺

luciikhol
8. pro 2016

@nienin_que víš mě to docela pomohlo si uvědomit pár věcí. Myslela jsem si že když si řeknu tak a teď budeme mít miminko tak mě ani ve snu nenapadlo jak by se asi tak mohlo mimo cítit u mě. Pár věcí jsem si uvědomila a moc ti děkuji za slova podpory a útěchy. Jsi moc hodnoucka 😇 jsi super vážně.

sluninko23
8. pro 2016

Nejdulezitejsi je neztracet nadeji a nevzdavat to🙂

pulguita
8. pro 2016

@petrysek181 Ahojky🙂 Dnes jsme pozdě vstávali, ale už mě nebolí hlava, tak jsem ráda🙂 Byli jsme se podívat na ty vánoční trhy a prošli jsme celé město. Různé stánky jsou po všech možných ulicích. Na náměstí před radnicí je postavený betlém, je to hezké🙂 Koupili jsme jmelí pro štěstí a vánoční hvězdu🙂 Jak jsi na tom s cukrovím? A jak se cítíš?🙂 Po procházce jsme přišli domů a byli jsme unavení a ještě jsme si schrupli. 🙂
No prostě užíváme si všeho dokud můžeme, až bude miminko tak to bude jiné, ale než k nám přijde, tak si to musíme užít. Ještě jsem zas cpala sladké, tak kdoví kolik budu vážit v tom lednu😀 Pak budu mít fušku to shazovat😅 pěkný večer přeju🙂

pulguita
8. pro 2016

@luciikhol Jak jsem to tady tak pročítala a četla tvůj příběh...ty problémy co má tvůj přítel, tak si myslím, že je rozumné, abyste se ještě nějak nepouštěli do té svatby. Pokud má ještě dluhy a ty bys pak byla jeho manželka, tak by to pak spadlo i na tebe a vem si (myslím, že spolu nejste moc dlouho, že?), kdybyste se nakonec rozešli protože byste zjistili, že ten váš vztah moc neklape, tak ty bys pak musela ještě splácet ty jeho dluhy...Raději ještě opravdu se svatbou počkej a nežeň ho do ní, dokud si to on vše nevyřeší. Je dobré, že nechce abys mu s tím pomohla, protože co si nadělal, tak to musí nějak napravit. To je správné. Hlavně, že to už nějak řeší. Za jak dlouho myslíš, že by je splatil? A kdyby jste do toho měli miminko, myslíš že by ti na něj mohl přispívat jak má? Nechci aby to co říkám vyznělo nějak špatně, ale říkám ti to proto, abys byla klidná po téhle stránce, až budeš jednou těhotná a nemusela ses kvůli toho nervovat. A neboj, určitě si k vám miminko cestu najde. Jednou se to skoro povedlo, ale pokud by mělo mít nějakou vadu či nemoc, tak raději ať to samo odejde hned na začátku. Uvidíš, že příště to vyjde a budete šťastní, že máte zdravé miminko🙂 👶

petrysek181
8. pro 2016

@pulguita ahojky to je dobře ze jste si dneska tak užili den presne tak uzivej si nez prijde miminko pak to bude složitější ja upekla čtyři druhy a s cukrovim koncim udelame ještě dort mam rada s tvarohem ovocem a zelatinou chlapi at ji cukrovi a ja se budu cpat dortikem😁me bylo pres den dobre a vecer zase blbe od zaludku a hlava vcera a predevcirem taky ach jo uz aby to dalo pokoj ms se mi spustila dneska v plnem proudu tak nevim cim to bude ze by tou virozou asi ano zitra sem rekla ze si ozdobime stromecek at mame hotovo a vecer eme na nej svitit pak uz mensi upravy a hotovo pred svatkama mam nocni tak neudelam nic a koncim 23 rano tak pekny vecer a hezky se vyspi

luciikhol
9. pro 2016

@pulguita Dobré ráno 🙂 Ano svatba určitě počká, jsem ale i tak ráda že to má v hlavě v pořádku a chce si mě vzít až to vše zaplatí. Měl by to příštího roku to mít asi celé zaplacené aby se nestalo něco špatného, takže se bude muset hoodně snažit, teď vím, že mimi bysme asi vážně finančně nezvládli, ale nejhorší je že jsme to začali plánovat než všechny problémy vyplavali na povrch. Takže je teď těžké tu myšlenku jen tak opustit... Vím, že je lepší že to mimi odešlo na začátku, přesně bůh ví jak by to mohlo dopadnout, spíš to beru jako znamení 🙂 všechno zlé je pro něco dobré 🙂 Děkuji za podporu 🙂 už se těšim až bude vše za námi a budeme si moct užívat života a snažit se o miminko 🙂

pulguita
9. pro 2016

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Konečně pátek i když tento týden byl super protože jsem měla jen 2 pracovní dny😀
Takže dnes zase jedu do práce, ale snad to rychle uběhne a bude vše poklidnější🙂 Tobě přeji hezký den a ať pěkně ten stromeček zdobíte🙂
Ty brďo! Ty jsi dobrá čtyři druhy cukroví. Já pečení letos vzdávám🙂 Mi taky vždycky chutnal ten tvarohový dort s meruňkama...mňam! 🙂 Snad se pomalu z té virózy dostaneš a přestanou taky ty menstruační bolesti, ať jsi na víkend fit🙂 Ta noční to musí být síla, to věřím. Taky budu pracovat až do 23 ach jo. Tady je pracovní den i 24.12., ale tím že letos padá na sobotu tak nic. Já budu mít dovolenou až po novém roce, tak musím vydržet ještě 3 týdny. Přeji ti krásný pátek🙂🌞

pulguita
9. pro 2016

@luciikhol Dobré ranko Ti přeji!🙂 To je fajn, že je v tomhle rozumný a že do roka splatí ty dluhy. Ber to tak, že aspoň se za ten rok zase o něco víc poznáte a to je fajn🙂 Na svatbu atd..je vždycky čas. Pokud by přišlo miminko, tak byste to ze začátku asi měli složitější, ale věřím že i tak byste to zvládli.🙂 No však uvidíš. Hlavně ať ty jsi klidná a máš ten svůj vnitřní klid. Důležité je ať si rozumíte a máte společný cíl a vypadá to že ano, tak jste na dobré cestě. Všechny překážky pokud se společně překonají tak posílí ten váš vztah.🙂Držím ti palečky 🙂

luciikhol
9. pro 2016

@pulguita Děkuju 🙂 já tomu taky věřím, že to náš vztah posílí a bude pak všechno dobré, jen si na to musíme počkat, miminku se rozhodně bránit nebudu, když přijde tak přijde, i když by to v tom začátku jak píšeš bylo složitější ale určitě bysme to zvládli 🙂 Jinak jsme spolu rok a půl, zítra máme vlastně výročí přesně 18 měsíců 😍 a vím že lepšího muže než je on bych těžko hledala 🙂 nechám všemu volný průběh a bude zase dobře 🙂

petrysek181
9. pro 2016

@pulguita dobre ranko ☺no ja budu chodit i mezo svatkama vzdy jsme byli doma a ted bohuzel ale co mlady uz me nepotřebuje a ten starsi to tady prezije i beze me😀ka moc na cukrovi nejsem spis tyhle dortiky to jo to neodolam ms se sklidnila az me to překvapilo akorat ten kasel me porad trápí au aby to dalo pokoj😀tak at to v praci rychle utece a uzivas vikend a poradny odpočinek 😀

raduzemlejna
9. pro 2016

@nienin_que Ty jsi prostě poklad. Myslím, že to zvládnu, už teď je mi vážně líp, vlastně bych řekla, úplně normálně a těším se z normálních věcí.. a to je dobře, moc jsi mi pomohla 🙂 Ale to ty víš, už jsem ti to psala.. jsi takový náš andílek 🙂 Teď je hlavně důležité, aby tobě bylo dobře a užívala si to své těhotenství a těšila se na mimi.. my tě tu jen zatěžujem svými problémy.. Jak ti je dnes??

@luciikhol Když to tu tak čtu, tak musím ještě dodat k těm finančním problémům tvého přítele - pokud bys otěhotněla a šla na mateřskou, příjem ti klesne fakt na minimum a pak budeš odkákazaná jen na přítele. Je blbý koukat na peníze, ale v dnešní době to jinak nejde. Je to celkem důležitý, mít tohle všechno vyřešený. Stát se může cokoliv.. Nechci to samozřejmě nějak přivolávat nebo tak něco, neber to špatně.. V případě, kdy přítel má sám dluhy, ještě bude muset živit tebe a dítě a to bude pěkný záhul.. nakonec to nebude splácet rok ale ještě dýl... Já vím, že tvá touha je veliká a je těžký miminko jen tak nechtít, když biologický hodiny přímo bijou na poplach, ale je to tak!! Sama bys to pak těžko zvládla a nedopřeješ ani tomu miminku všechno co bys chtěla.
Na druhou stranu můžeš být šťastná, že máš kde bydlet, že máš skvělýho chlapa a můžeš se tak radovat z běžných věcí. Koupit nebo dopřát si to, co si pak jednou s miminkem těžko dopřeješ..
Já se právě zaměřuju na náš barák, momentálně jdu vybírat kuchyň 🙂))))))

sticker
luciikhol
9. pro 2016

@raduzemlejna Ty peníze jsou prostě hrůza a stále musíš počítat aby jsi nějak vyžila, teď když jsem se taky nad tím zamyslela a postupně přišli všechny problémy tak prostě od miminka musím upustit ale prášky znovu brát nechci, teď se pročistím aspoň a snažit se budeme až bude vhodná doba 🙂 už se s tím pomalu smiřuju a přemýšlím nad tím jak to udělám abych na to nemyslela, stejně pořád budu hlídat plodné dny 😀 ... Jůůů tak to jsou přijemné starosti, tak si vyber krásnou kuchyň aby se ti tam pak dobře vařilo, přece jen tam pak budeš trávit většinu času 😝

raduzemlejna
9. pro 2016

@luciikhol No právě, je to těžký.. Já být tebou, tak bych si udělala nějakou svojí železnou zásobu. Prostě takový tajný fond, nějakou rezervu. Můžeš pak být klidnější, že když se něco stane a budeš na mizině, že máš kam sáhnout.. A pokud to nevyužiješ, jednou z toho zařídíš mrňouskovi třeba pokojíček nebo něco, to už je jedno, to se vždycky hodí.. Ale já bych se být tebou teď zaměřila na to, něco si naškudlit - prostě kdyby to mimčo přišlo, ať máš jistotu a takový zázemí pro něj. A zároveň si něco naplánuj, co tě bude bavit, nějaký cvičení, běhání, koukej na filmy, čti knížky, zkus něco novýho uvařit, něco na co se budeš každý den těšit a čím ti ten čas bude utíkat..
Po kuchyních už koukám, to máš pravdu, že tam budu trávit hodně času.. to je holt úděl ženský. Ale mě to baví, když vidím, že tomu chlapovi chutná..

luciikhol
9. pro 2016

@raduzemlejna Já už tajný fond mam dýl, chodim o víkendech na tu brigádu do baru, kde si vcelku vydělám takže našetřeno už mam ale šetřit chci dál to jo, určitě je to teď to nejlepší co můžu udělat. Jj hold sme ženy v domácnosti, ale mě to ani nevadí, přesně, když to chlapovi chutná tak je to super pocit 🙂

Strana