Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita presne,takhle jsem to taky brala,az bude ten spravny cas,tak to prijde.A verim tomu,ze kazda se jednou docka❤Ja to taky reknu az to bude po tech 3 mesicich,nebo co to pujde.Ale jakmile to bude mozne,tak chci byt doma.V praci to ted stoji hodne za prd...takze co nejmin tam budu tim lip.
@sluninko23 moc gratuluji a děkuji!!!! 😉 hlavně aby vše bylo v největším pořádku.
@anyts ja doufam,ze bude vse v poradku,22 jdu k doktorce,tak by melo jit uz neco videt,ze bych mela dalsi darecek pod stromecek😍
@pulguita MS prisla a poradna, ted budu mit alespon pocit, ze se muzeme konečne snažit a ze mame i sanci..;)
@petrysek181 tak jestli čaj neni dobry, kupovat ho nebudu, ale kapky mam uz v lékárně k odběru. Tak uvidime, snad budu mit ted cyklus uz normalni. Oni se taky berou jen do ovulky, ze jo?
A poradíte, kdo používá ovulacni testy, jaké? Začala jsem taky s měřením, ale v den, co jsem dostala MS byla BT 37.1, tak chci zkusit tenhle měsíc ty testy, jestli ovulace vubec bude...
@luciikhol začínáme cyklus skoro stejne, jsem 3DC nebo nevim, no..sobota spineni, neděle se to rozjelo, takze tak nejak 🙂 pristi měsíc si budeme držet palce spolecne..;)
Je tu jeste nekdo takhle na zacatku? ;)
@sluninko23 věřím, že se určitě jednou dočkám🙂 S tou prací to taky tak chci udělat. Jedna kolegyně, co otěhotněla letos po umělém oplodnění (první 2pokusy se jí to nepovedlo...až na potřetí) tak se sebrala už ve 4.tem měsíci . Já bych pracovala (pokud můžu) tak maximálně do 6měsíce, ale vše záleží na tom jaké by to těhotenství bylo. Jasno mám v tom, že na prvním místě jsem já s miminkem a naše zdraví...práce je až na druhém místě.
Tak ti budu moc držet palce ať to všechno hezky zvládneš🙂
@pulguita Ja jsem si taky rikala,kdyz to bylo v praci fajn,ze dokud budu moct budu tam..Ale vzhledem k tomu co se tam deje ani naahodou...Mam pred sebou zkousky na ucitelku autoskoly.Pokud je udelam,pak uz mi nebude nic branit byt doma v klidu...Nerada bych kvuli arogantnim,a hloupym lidem prisla o moje stesti...
@llenka_li No vidíš🙂 Všechno zlé je k něčemu dobré...to by člověk neřekl, že bude rád i za MS🙂 Mi se to tak stalo předminulý měsíc...až jsem prostě byla ráda i za to že došla.🙂
Uvidíš, že to snažení bude v pohodě a nakonec se to podaři.
Já ovulační testy nedělám, jen měřím BT a rozhodně ti to doporučuji. Po MS by teplota měla klesnout a držet se dole až do ovulace kdy stoupá. Pokud bude celý cyklus skákat, tak to znamená, že ovulka neproběhla. No však jestli budeš měřit, uvidíš co a jak 🙂
@sluninko23 No tak to ti rozumím. Být tebou tak to tak udělám taky.🙂 Já sice pracuji v kanceláři, ale v práci máme stresy teď ještě vyhodili mého šéfa tak je tam rušno ještě víc...a hloupých lidí máme v práci taky dost🙂
Do toho ještě dojíždím cca 50 min tam a zpět...ráno, v poledne na oběd a odpoledne zase zpět. Takže pořád někde lítám 🙂
@pulguita ja delam na urade...Dokud to bylo v kolektivu dobry,slo to..Ted mame noveho sefa,kterymu to ale neskutecne vlezlo do hlavy a je to hruuza.A stres je tam teda na dennim poradku,a nepotrebuju aby moje mimi bylo vydeptany.
@sluninko23 Aha tak to ti teda nezávidím a úplně ti rozumím. Ten můj šéf byl to samé v bledě modré...ještě že ho vyhodili. Uvidíme jak to půjde v práci dál. Je tam ještě pár takových lidí, co rádi dělají peklo, ale tím že už vím jací jsou tak jsem se naučila tohle všechno ignorovat. Ale až otěhotním, budu hledět jen na sebe a miminko🙂 Tak ti držím palečky🙂
@petrysek181 Dobré ranko! Tak jak se dneska máme? Já doufám, že mě dneska nebude bolet hlava. Nechce se mi moc pracovat 😅 tak se budu snažit moc nefachčit...stejně ještě máme 3pracovní dny před sebou😀
Jak se cítíš ty? Co kašel? MS ti už končí?
Kdy čekáš ovulku? Půjdeš tento měsíc taky k lékaři, ať se ti mrkne na ten folíkul? Kéž by nám to tento měsíc vyšlo!🙂 Byla by to paráda. Budu nám všem držet palečky🙂🍀👶
Ahoj holky, o víkendu mi začíná ovulka a včera jsem dostala zánět močáku 😒 To je jak naschvál. Navíc beru první měsíc Clostík, takže pokud se neuzdravím do víkendu, tak braní hormonu bylo zbytečné. Ach jooo. Jak se máte vy? 🙂
@pulguita noo to u toho myho asi nehrozi...Ale coo,ted je pro me dulezitejsi moje pohoda a klid a hlavne moje stesticko❤Dekuju a tobe preju at co nejdriv taky vyjde.
@pulguita dobre rano ja dneska bazalku 38,5 a horecku i normálně takze je mi hur nez bylo prisla sem o hlas tak si myslim ze tenhle mesic bude propadak mam jit k doktorce ve ctvrtek tak snad to zvladnu a ovulka nekdy pristi tyden ale presne nevim kdy ted mam tou nemocí vse rozhazene ale držím se a jsem v praci a jak si na tom ty
@llenka_li čaj pomohl ale nechutná mi a kapky jsou aky dobré me pomohli tak zkus a uvidíš ☺
Holky, ja jsem dnes na seminari ktery jsem dostala v praci za odmenu. A je to pecka!!! To bych vam prala vsem... Aromaterapie, zdrava strava a individualni jidelnicek na miru, masaz a navic muzu vyuzit psychologa ktery tu je k dispozici.. cejtim se taaaak nabite!!! 😀
@raduzemlejna No tak to je supeeer,to si to pekne uzivej.🙂
@raduzemlejna Joo psychloga:D to teď aktuálně potřebuju nejvíce... a tu masáž teda🙂
@raduzemlejna Super, tak si to užívej 😇
@svobodka14 Já bych taky tu masáž potřebovala jako sůl 😝
@luciikhol Já ji plánuju už tak měsíc:D ale uvidím po výplatě:D pokud příjdou bonusy, jedu hned:D aspoň že mám vybráno kam:D
@svobodka14 Aha tak to jo 😝 já jsem chodila dřív pravidelně a musím říct, že mi to dost chybí 🙂
@luciikhol Já si navykla dost na welnessy🙂 Akorát se mi nikdy nechce samotné a jak manža nemá pořád čas:( ale příští měsíc to asi spojím🙂

@sluninko23 Tak to bych se měla přestat stresovat v práci a snad se mi to taky povede🙂 Přeji ti aby celé těhotensví bylo pohodové. Já bych to taky tak brala, protože v práci to chci říct až bych byla ve třetím měsíci, takže čím déle vydrží vše jakoby nic, tím líp🙂 Jinak máš pravdu já jsem ty první 2 měsíce taky měla všechny možné příznaky. Minulý měsíc už byl normální a bez příznaků, ale taky z toho nic nebylo, tak snad se tento měsíc Ježíšek smiluje a nadělí mi krásný dáreček🙂 Normálně mám nejdelší cyklus tak 28 dní, tak pokud MS nedorazí 26.12 nebo 27.12, tak to bude nadějné🙂 Uvidíme....co má být to bude a když ne tak příští měsíc znovu🙂 Jednou se to povede🙂