Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@sluninko23 To věřím, ono ti to dojde postupně 🙂 až zajdeš k doktoru a potvrdí ti to tak to bude už lepší a uvěříš tomu že se to vážně povedlo 🙂
@luciikhol a to jsem chtela testovat az zitra,a rano jsem se vzbudila s tim,ze budu muset na vyvolavacku a sla jsem si test udelat😀
@sluninko23 Tak to je dobrý 😝 a jak dlouho máš po termínu ms? 🙂
@sluninko23 Gratuluji k poz. testu 🙂!. Můžu se zeptat jak dlouho jste se snažili 🙂?
@luciikhol 1den...Nechtela jsem tak brzo,protlze minule se opozdila o 3 dny a prisla.Jenze jsem pal zjistila,ze mam 30 DC.No a ted nevim proc jsem mela takovej pocit,ze si ho udelam a bud a nebo.Ani jsem nedoufala ze by to mohlo neco ukazat🙂
@xvitko13 dekuju🙂Noo abych rekla pravdu tak to vyslo na prvni opravdovy snazeni.Trefila jsem ovu podle aplikace na mobilu😀Ale jinak jsme se snazili od zari.
@sluninko23 tyjooo gratulace 🙂 dobre zpravy, u me zatim MS neni, tak uvidime 🙂
@misicka74 tak drzim palecky,aby to taky vyslo.Ale porad tomu neverim🙂
@sluninko23 Ty jo tak to je super, že to vyšlo takhle. Já jsem teďka meškala 5 dní ale teď ms přišla 🙂
@luciikhol no ja jsem taky nedoufala,rikala jsem noo tak se to zase opozdilo...a ejhle..Ale jeste to neni 100%.Ale doufam,ze se mu tam u me libi❤
@sluninko23 Snad ano 🙏 budu ti držet všechny palce aby bylo vše jak má 🙂
@luciikhol moc moc dekuju,a ja zase tobe,aby se pres Vanoce zadarilo🙂
@luciikhol Nakonec jsme skončily hodně podobně viď??? Je to teda děsný, to čekání.. A vážně už to máš nebo zatím je špiníš??
@sluninko23 Děkuji 🙂 teď jsem chvíli pročítala web a narazila jsem na zajímavou metodu výpočtu možného oplodnění dle data narození (je to Jonášova metoda) a mě to vychází teď na 16.12. ale tím že se mi rozjíždí ms tak nevím nevím jestli tomu mam věřit 🙂
@raduzemlejna Jj to čekání je na tom to nejhorší 😕 No řekla bych že zatím jen špinim, včera přes den jen lehké zakrvácení, v noci nic a do teď taky lehce, takže se to snad nějak rozjede 🙄
@luciikhol a jak dlouho ji mivas?Co ty vis treba to tak opravdu bude🙂Ja jsem taky neverila,jak muze aplikace vedet,kdy budu mit ovu a byla to nahoda a vyslo to😀
@sluninko23 Četla jsem teď taky nějaké diskuze o tom kdy aplikace a různé tabulky ukazují plodné dny a ovu a samozřejmě že to je individuální, každá z nás to má jinak ale podla data narození to může být i pravda a spousta holek na to má kladné příspěvky 🙂 tak uvidíme. No tím že se mi nijak extra ms nerozjela tak by se mohlo zadařit 😝 jinak to mívám cca 6 dní 🙂
@petrysek181 Mě dneska zase hrozně bolí hlava, ale taky to může být z nevyspání a že stresu. Dnes nám v práci nic nefungovalo skoro až do 11 hod a pak zase byla porada, takže odpoledne to bude mazec. Ach jo.už abych byla venku z práce a jela domů.
Jinak tady je hezky, svítí sluníčko, ale ráno bylo chladno...jen 6stupňů🙂
Já teď jedu domů na oběd a tím, že jsem z práce vyšla později, tak mi ujel vlak...a to je 13tého až zítra😀 Pěkné odpoledne!🙂

@sluninko23 Jejda to je super zpráva!😍
Moc gratuluji! Držím palečky ať jde vše jak má! 👶🍀🙂
@luciikhol tak jsem na to koukala,a u me to teda vubec nesedi😀To je tak hezky jak to ma kazda jinak,ze kazda z nas je original🙂
@pulguita moc moc dekuju,taky doufam,ze vse pujde tak jak ma a ze mu u me bude dobre a zustane🙂
@luciikhol ty joo,no co ty vis,treba se fakt zadarilo.U me to taky vypadalo ze nic a ejhle🙂
@sluninko23 Uvidíme, doufám, že se ms nerozjede a budu to moct vyzkoušet a posoudit 😝
@luciikhol tak urcite🙂vyzkouset se ma vsechno👍
@sluninko23 Uvidíš, že jo🙂 Hlavně buď v klidu, to je nejdůležitější🙂 Jak se zatím cítíš? Máš nějaké příznaky nebo zatím nic. Moc ti budu držet palečky🙂
@pulguita to bylo prvni co jsem si rekla,ze se vuubec nebudu stresovat a v praci uz vuubec ne.Noo to je na tom ta nejvetsi sranda.Vubec nic mi neni..😀Mozna mi je trosku divne po ranu,ale marodim,tak to muze byt i z toho.Jinak vubec nic.A kdyz jsem nebyla,tak jsem mela snad vsechny priznaky 😀

@luciikhol dekuju🙂abych rekla pravdu,myslela jsem ze budu mit vetsi radost🙂porad mi to nedochazi a dokud to nebudu mit na papire,tak mi to asi ani nedojde🙂