icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

luciikhol
13. pro 2016

@svobodka14 Jůů tak to je super, že jezdíš, to se mi taky líbí, jen se mi to zatím poštěstilo jedenkrát vyjet 🙂 ale je super takhle s drahou polovičkou někam vyrazit a užít si společné chvíle 🙂 ještě to spojit se snažením a je to paráda 🙂

svobodka14
13. pro 2016

@luciikhol Tak já jezdím jen třeba na 2-3 hoďky, bydlím u Beskyd, kde je wellnesů až až🙂)) a úúúplně mi to stačí k odpočinku🙂

luciikhol
13. pro 2016

@svobodka14 Jo takhle, aha já myslela že jezdíte na víkendy 🙂 tak to jooo. I tak věřim že ti to pomůže přijít na jiné myšlenky a na chvíli vydechnout 🙂 Je to občas potřeba abychom se z toho všeho nezbláznili 🙂

llenka_li
13. pro 2016

@luciikhol to je fajn, ze budeme pristi měsíc čekat spolu ;) Ovšem uvidim, jestli prijde vubec ovu a kdy, kdyz jsem to tenhle měsíc mela tak rozhazeny ;) Každopádně vánoční snažení to jisti ☺️🎄

@pulguita merim, merim a uvidim...snad uz se to ted srovná a bude to dobre. Ale pro jistotu bych tenhle měsíc koupila i ty testy, at vím 🙂

@petrysek181 uz se těším az si gynexky vyzvednu, snad mi pomůžou k normálnímu pravidelnému cyklu

@raduzemlejna doufám, ze jsi si poradne užila seminář ;)

llenka_li
13. pro 2016

Jinak jsem ted trochu mimo dění, měli jsme v nedeli autonehodu, tak je nakonec dobre, ze jsem tehu nebyla, protoze jsem byla několikrát na RTG, mam nastiplou boční kost v koleni, hnuto s krkem a pomlaceny obličej, takze trochu robokop a ležák a to nemam cukroví ani dárky 🙈

petrysek181
13. pro 2016

@luciikhol ja tento mesic asi odpiskam protože me zkolila viroza tak si myslim ze to nema smysl beru antibiotika tak snad se postesti v lednu☺

pulguita
13. pro 2016

@sluninko23 To nikdy nevíš jestli to u tvého šéfa nehrozí. Já bych taky v životě nepomyslela, že vyrazí toho mého a stalo se🙂 Zázraky se dějí! A k tomu mi bude po víc jak deseti letech od ledna přidáno. 🙂 To co ušetří za jeho měsíční plat, tak nám přidají🙂 Teď jen aby vyšlo to miminko a jsem spokojená🙂 Tobě moc držím palce a pevné nervy v práci🙂

pulguita
13. pro 2016

@luciikhol Musíme držet palce i na nohách😀 Kéž by nám všem to naše přání tyto vánoce splnilo. Bylo by to krásné a byla bych moc ráda🙂🍀👶

pulguita
13. pro 2016

@petrysek181 No teda to mi povídej!😲 Horečku? A co děláš v práci! Měla by ses kuryrovat doma, prď na práci. Jinak se z toho nedostaneš a bude ti trvat dýl než budeš úplně fit. A doma hlavně lež a vypoť to. Žádné pečení či vyvařování či nákupy atd...ať se o tebe hezky starají ti tvoji chlapáci🙂 Zeptej se doktora za jak dlouho se budeš moct po antibioticích snažit. Třeba budeš příští týden fit a zvládnete to. 🙂Někde jsem tu jednou četla, že prý jedna holka otěhotněla a ze začátku brala antibiotika a vše OK. Zeptej se na to, ať víš a jsi klidná. Ještě není nic ztraceno.🙂 Teď kromě BT dělej ty ovulační testy, protože kvůli horečky budeš mít ty teploty zkreslené. Rozhodně se ale musíš naučit šetřit. Musíš začít myslet víc na sebe a pokud chceš miminko, tak tím tuplem. Já i když mám nervy v práci, tak se snažím, nebrat si to tak osobně a prostě maximálně se snažím zachovat klid. Rozhodla jsem se nestresovat, nebo prostě ať je to co nejmíň. Opravdu to za to nestojí a zdraví máme jen jedno. Tak se moc opatruj. Přeji ti brzké uzdravení. 🙂

sticker
pulguita
13. pro 2016

@raduzemlejna Jejda ten seminář musel být super🙂 A co vám tam ohledně te aromaterapie říkali? Muselo to být zajímavé. Udělali ti ten jídelníček na míru? Budeš ho dodržovat? No tyhle věci jsou super a úplně valím bulvy, že jsou u vás v práci takhle akční...to se cení🙂

pulguita
13. pro 2016

@llenka_li No pokud budeš měřit BT a používat ovulační testy tak to bude fajn, aspoň můžeš srovnávat obojí a budeš vědět jestli ovulační testy opravdu fungují a ukazují ovulaci správně🙂

No teda! Dopravní nehoda! 😨Brzy se uzdrav, vylež se a dej se dohromady. Na dárky a cukroví se vyprdni. Myslím, že tvá rodina ty vánoce bez cukroví přežije...Co by měli z dárků a cukroví, kdyby se ti něco stalo a nemohla bys vánoce slavit s něma....
Letos budeš jejich dáreček ty a to je hodně🙂 Musíme si vážit toho co máme a uvědomit si to naše "bohatství", které nemá vůbec nic společného s penězi a věcmi po kterých občas toužíme a myslíme si ze nás učiní šťastnými.
Moc se opatruj!🙂

sticker
sluninko23
13. pro 2016

@pulguita tak to je supeer,to potesi🙂Tak ted jeste aby se pres Vanoce zadarilo a je to🙂pristi tyden jdu k Dr. a uz by melo jit neco malo videt😍jak ja se tesim.o to vic,kdyz jsem dnes mela carku na testu uz kraasne viditelnou.

sluninko23
13. pro 2016

@pulguita oprava druhou carku😀

petrysek181
14. pro 2016

@pulguita dobré brzké rano do prace nejdu a opet vybiram dovolenou ale neda se nic delat telo me vubec neposlouchá vse musí jit stranou ano do pristiho tydne mam jeste čas tak uvidíme na ovu testy kašlu nejak to tento mesic dopadne tak ja se jdu léčit at ti to v praci rychle utika☺

luciikhol
14. pro 2016

@llenka_li Ano ano, Vánoce to jistí 🙂 zkus ty ovu testy a uvidíš 🙂

@petrysek181 Jééj to je škoda, tak snad se dáš brzy do kupy aby jsi mohla pokračovat, i když si myslím, že ten měsíc pauzy od snažení ti spíš psychicky pomůže, když na to nebudeš tolik myslet 🙂

@pulguita Já držím o se dá 😝 taky bych nám to tady všem moc přálaa 🙂 👶

pulguita
14. pro 2016

@sluninko23 No snad se zadaří🙂 Uvidíme co bude. Pokud se tento měsíc zadaří, budu ráda a když ne, tak v lednu plánuju omezit sladké a znovu začnu chodit do fitka🐷
To je paráda, že čárky sílí. Všechno bude dobrý a uvidíš, že se na tebe bude kulihrášek culit z obrazovky🙂

pulguita
14. pro 2016

@petrysek181 Dobré ráno! Teda to jsi brzo vstávala😵 Nebo si nemohla spát? No kéž by ses dala brzo do kupy ať jsi fit. 🙂 Měla sis vzít nemocenskou a ne dovolenou a vůbec když bereš antibiotika. Moc se opatruj a hezky se vykurýruj. Dělej si teplé čaje s medem a citrónem.
Dneska už je středa, tak snad to rychle uběhne do toho víkendu. Kolegyně je teď v práci dost nepříjemná a otravuje ovzduší...😕No jo vyhodili jejího kamaráda který ji nechával volnou ruku ať si dělá co chce. Teď než si zvykne na novou situaci, tak bude prudit a bude nepříjemná 🙂 Ach jo. Ale horší věci už jsem zažila, tak se to budu snažit ignorovat.🙂

pulguita
14. pro 2016

@luciikhol Já taky🙂 Bylo by to super🙂🍀👶

petrysek181
14. pro 2016

@pulguita ahoj ted rano uz je mi lip tak zitra uz zase pujdu do práce bohuzel si zatim nemocenskou brat nechci a vlastně ani nemuzu ☺u nás v praci to taky neni o moc lepsi je tam jedna skodna ktera tam dela pekne dusno hlavme u naseho sefa a kazdou kravinu mu donasi taky sem se doslechla ze se chce dostat na me misto tak sem zvedava jak to tam dopadne vim ze mam v šéfovi podporu ale to taky nemusí byt porad dbeska si clovek není nicim jistý a mozna by neskodilo najit si jinou práci zas tak pěkně neplatí ☺ale ted sem se xhtela soustředit na mimco a pak tohle řešit tak uvidime co nam osud prinese😀

sluninko23
14. pro 2016

@pulguita To jsem si rikala taky,kdyz to nevyjde zacnu zase chodit cvicit,a najdu si jinou praci.Uz se tesim az tam tu malinkatou tecku uvidim😍

pulguita
14. pro 2016

@petrysek181 Tak to jé dobře, že se ti ulevilo.Měla bys zůstat ještě tak den doma, ní ale pokud půjdeš zítra do práce, tak se alespoň snaž dnes vyležet a odpočivat🙂 Kéž bys už otěhotněla ať jdeš na mateřskou a po mateřské uvidíš co bude. Je to těžké, ta moje kolegyně je případ pro doktora chocholouška, hrůza ale co nadělám. Ignorují ji a konec. Negativní lidi si k sobě nechci připouštět aby mě otravovali. Musíme být silné a pozitivní🙂 Pěkný den!🙂🌞

petrysek181
14. pro 2016

@pulguita dneska fakt nic nedělám a budu jen odpocivat vsuxe je neco a at si tam nebo tady vzdycky se najde nějaký blbec ktery zneprijemnuje dny v praci tobe taky pekny den a at to utíká ☺🌞🌞

llenka_li
14. pro 2016

@pulguita moc dekuju, mas úplnou pravdu, je to tak..🙂))

@luciikhol koupim, jen porad nevim jaké, ale asi je to jedno a taky nevim, kolikaty den cyklu začít měřit, ale to snad nejak vyctu.

Dneska jsem si vyzvedla GYNEX, holky které ho berete, kolik kapek a kolikrát denně ho berete? A berete cele tři týdny nebo po ovu koncite?

tornadolu
14. pro 2016

Ty jo me dneska pali žáha holky 😢

luciikhol
14. pro 2016

@llenka_li Já je nikdy nedělala ale myslím si že se začínají dělat po ms až do té doby než bude test pozitivní ale v krabičce by měl být návod tak to snad vyčteš tam 🙂

lokinsoon
14. pro 2016

Ahoj holky,
tak dneska jsme byli s malickym na prvnim foceni 🙂 srdicko nam bije o 106 ❤ pan doktor z nas ale nemel radost kdyz se dozvedel,ze jsem znova tehotna. Zjistil,ze jsem byla na kontrole 25.10. kde mi doporucil 2-3 mesice pockat nez se budeme znova snazit. jenze moje PM byla 30.10. 😀 tak jsme se pak i zasmali,protoze rikam ze to neni mozny,ze si urcite spletl datum. Ale malicky je v poradku a doktor rikal,ze to vypada lepe nez to moje prvni tehu.
Taky mam dnes za sebou prvni zvraceni..dava mi to zabrat,co vam budu povidat 😅
Krasny den prejeme 🤰

raduzemlejna
14. pro 2016

@llenka_li
@pulguita
@luciikhol
Ahoj holky, ten seminář byl pecka!!!! To vám musím napsat normálně.. Nikdy jsme nic takovýho neměli v práci, tohle jsme dostali za odměnu za pracovní výkony.. Jsem ráda, že jsem to vyhrála právě já. Jinak na nás kašlou.. tohle fakt bylo výjimečně..
Prošla jsem si čtyřmi stanovištěmi, první byla aromaterapie - řešili jsme můj stres, migrény atd. a paní mi dala očuchat některé olejíčky a naučila mě s nimi pracovat (aromalampičky, pomazat přímo na kůži a ukázala mi některé akupresurní body na těle. Pak jsem šla na druhé stanoviště a to byla masáž, probrali jsme vše co mě trápí a ukázala mi jak si sama pomoct při bolesti krční páteře či zad, naučila pár cviků a udělala mi asi půlhodinovou masáž zad a šíje - opět boma!!! Dále jsem byla u psycholožky - holky ta mě rozebrala, že jsem to v životě nezažila.. probrali jsme všechno, co jsem měla na srdci, hlavně teda příchod miminka, stres, to že jsem teď prošla několika změnami, naše bydlení atd.. naučila mě za tu chvilku dívat se na některé věci úplně jinak.. Poslední stanoviště bylo nutriční poradenství, paní mě zvážila na InBody a udělala celkovou analýzu, probrali jsme můj děsný stravovací režim a snažila mi vysvětlit, co bych měla změnit, na co se zaměřit.
Dozvěděla jsem se takových věcí, že jsem zírala. Věci, který si člověk vůbec neuvědomuje, nebo spíš nechce uvědomovat.. Strašně mi to pomohlo, byla jsem tam celý den a jsem tak neuvěřitelně pozitivně naladěná ještě dnes!!! Holky, moc doporučuju, je to v dnešním životě asi fakt potřeba!!!! Všechny ty čtyři poradkyně spolu navzájem spolupracují a je to všechno tak strašně neuvěřitelně propojený všechno tohleto.. Fakt se cítím peckovně!!! Dnes v práci jsme měli psát test, jindy se nervuju a stresuju a dneska nic.. ani to se mnou nehlo.. snad mi to vydrží co nejdýl 😀

raduzemlejna
14. pro 2016

@lokinsoon To je něco tak překrásnýho 😀 úplně se tu rozplývám.. Hlavně ať je ti dobře a jste oba zdraví!!! 😘

pulguita
14. pro 2016

@petrysek181 Tak snad sis hezky odpočinula a je ti o něco lépe🙂
Jestli zítra půjdeš do práce, tak se moc nedři 🙂 Já už konečně jedu z práce domů🙂
Ještě zítra a pozítří a bude víkend, už se těším🙂

pulguita
14. pro 2016

@lokinsoon No vidíš, jak je kuliferda šikovný🙂😍
Moc ti držím palce ať jde všechno jak má. Hlavně buď v klidu, teď když víš že je malý v pořádku, tak se zbytečně nestresuj🙂
Moc se opatruj a snad ten tvůj prďola nebude pořádat moc velké mejdany tam uvnitř, ať pak moc nezvracíš a nemáš kocovinu 😀

Strana