icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

tornadolu
16. pro 2016

@marketa_3 gratuluju 😉

petrysek181
16. pro 2016

@pulguita ahoj ja sem nemela pres den cas ani napsat v praci nas to dneska tak vycerpalo ze sem rekla ze si najdu jine místo kolegyne to same ale ted uz sem se trochu sklidnila tak snad me to pres vikend přejde rikam si jeste tyden do svatku tak si to nebudeme kazit😀je fajn

petrysek181
16. pro 2016

@pulguita sem to nestacila dopsat a tukla sem vedle😀je fajn ze teplota byla rano v pohode tak to nic nebylo a zadne bakterie te neohrozuje😀ja sem zvedava na ty me teploty pristi tyden opet nocni tak to bude zajimavy😁preju krasny vikend a odpocinek

snezenka123
16. pro 2016

Ahojky, muzu se zeptat, nevíte, jestli atb muzou třeba posunout ovulku?

petrysek181
17. pro 2016

@snezenka123 ahoj prave je beru a čekám ji za tri dny tak doufam ze se neposune☺ale myslim si ze na tohle to nema vubec vliv☺

pulguita
17. pro 2016

@petrysek181 Dobré ráno! Tady lije jak z konve, snad brzy přesne. No jak vidím, měla jsi pestrý den. 🙂 Snad tě to přešlo a už jsi klidnější a přešla tě ta změna zaměstnání. No musím říct, že včera jsme měli taky v práci rušno, protože jeden spolupracovník podal výpověď. Příští týden má dovolenou ale až se vrátí, bude tam jen do konce roku a prý pak bude pracovat pro toho šéfa, kterého vyhodili. Tím, že mi taky nebyl sympatický, tak jsem i ráda a "chudák" moje kolegyně, protože už nebude mít parťáka s kterým mě pomlouvala🙂 V práci bylo rušno, ale já jsem opravdu ráda za tyhle změny, protože se to tam potřebuje pročistit🙂 Včera jsem byla úplně unavená, je to všechno nápor na nervy...o tom žádná.🙂 Tak si přes ten víkend musíme co nejvíc odpočinout, a těšit se na vánoce🙂 Teplota se ráno drží na těch 36,8 a přes den jsem fit, tak jsem ráda. 🙂 Tobě přeji, ať tu noční v pohodě zvládneš, zatím odpočívej co se dá🙂 Takže ti přeji krásný a pohodový víkend a vrhni se dnes na přítele, až ti přijede🙂

snezenka123
17. pro 2016

@petrysek181 a ty meris bt?Já totiž u posledního o těhu brala v cyklu dokonce dvoje atb...nejdřív angína a pak zánět močáku😒no a nevím, jestli to bylo těma atb nebo nemocema. . Ale když měla přijít ms.. tak nic. Testy negativní. Krev negativní. Pichli vyvolavacku. A az 10 dni po injekci ms nikde a krev konecne pozitivní. .50 hcg. .
Takže jsem musela o těhu az dávno po termínu ms..
Předevčírem jsem je dobrala. .a včera cítila pichani na pravo. . Ale zda to byla ovulka nevím. .od pondělí beru gynex. Protože me posledních pár měsíců trápí dlouhá ms...
Ted se mi,jako vždycky rozjela po atb mykóza. .i když jsem brala probiotika☹
takže je to pěkně na prd. ..chjo

petrysek181
17. pro 2016

@snezenka123 ano merim BT a podle toho zjistim krásně ovulaci taky vim podle teplot a odhadnu kdy prijde ms to jak popisujes ze nejdriv krev negativní a az pak pozitivní mohla si opravdu mit posunutou ovulaci ale pokud si nemeris ani nedelas ovu testy tak podle pichani v brise je to dost nejiste me boli bricho 4dny pres ovulaci ale ja sem ted na hormonech takze ji mam přesně v polovine cyklu ale pred tim mi cestovala plus minus dva dny bylo by fajn kdyby nam antibiotika pomohli k miminku 😁aspon si dukaz ze nemaji nic společného s pocetim a otehotnis i pri angine😁

petrysek181
17. pro 2016

@pulguita dobre ranko ano uz sem se celkem uklidnila a jinou praci zatim hledat nebudu😀takze tam taky mas veselo vid ale nebudeme si kazit naladu problemy v praci cekaji nas pekne dny odpočinek s rodinou a treba uz na nas ceka vytouzene miminko😁ja uz mam teploty taky v poradku a cekam jen az stoupnou a budu mit za sebou ovulku takze odpočívej uzivej vikendik a mej se moc krasne sem rada ze te mam🌹🌹🌹

sticker
pulguita
17. pro 2016

@petrysek181 Ahojky! Já jsem taky moc ráda, že tě mám😘 Je to fajn, protože probereme všechno možné a je nám líp.🙂 Představ si, že po tom co jsem ti odepsala jsem opět vytuhla a probudila jsem se až teď😵😎 To jsem ale ostuda🙂 No co potřebovala jsem si odpočinout. 🙂 Přestalo pršet a dokonce svítí sluníčko, tak to je fajn🌞 Nic...budu se zvedat a začnu něco konečně dělat🙂
Kéž by nám to tento měsíc vyšlo, byla bych moc ráda. Bylo by to kouzelné překvapení a velká odměna po tom všem🙂 Musíme tomu věřit! Představ si že to s tím spolupracovníkem den předtím jsem si říkala, že by krom té mé spolupracovnice, mohli taky vyhodit i ho, protože nic nedělá, no a podívej on na druhý den podal výpověď. Tak jsem si připadala jak nějaká mocná čarodějnice😀 Takže se teď budu soustředit na to miminko a musí to prostě vyjít.🙂🍀 Ty se takhle snaž taky. Nemysli na umělé oplodnění ani nic, mysli na to, že se to prostě povede a uvidíš, že to vyjde. Já jsem o tom prostě přesvědčená🙂 Krásný den a pohodový den ti přeji🙂🌞

sticker
snezenka123
17. pro 2016

@petrysek181 noo já o těhu az jsem byla po vylecene angíně a močáku. ..tak az pak tak ty dva tři týdny na to...
Ted me teda štve ta mykóza. ..ty atb jsou hrozny. .vždycky to pak od skáče moje bobina😕
takže snažení se odkládá az za tři dny..no a bud to vyšlo 11 dc. Nebo 13 dc. Mívám ms cca po 28 dnech,no ale kojím,tak kdo ví, jestli mám vůbec ovulku. ..uvidíme 😉

petrysek181
17. pro 2016

@snezenka123 to mas ovulaci docela brzy kdyz mas cyklus 28dni ale je to lepsi mas delsi lutealni fazi kdy si mimi staci v klidu zavrtat spermijky vydrzi v plodnem obdobi u tebe z pet dni tak se nestrachuj kdyz se ma povest tak to vyjde☺

petrysek181
17. pro 2016

@pulguita ty jedna šípková ruzenko😁potřebovala sis odpocinout ja sem vylezla v pul sedmé a kdybych necekala na pritele ktery uz je na cestě tak jo zalomim u telky 😀😀vubec nemyslim na nějaké umele ja vim ze nambto pozdeji vyjde kdysi sem byla u kartarky a ta mi rekla ze budu mit jeste holcicku ale ze si na ni pockam a ja tomu celkem verim protoze vse co mi rekla proste sedelo v zivote a i to co predpovedela tak následovalo takze vim ze to vyjde 😀tady je pod mrakem ale neprsi skoda ze neni snih bylo by to pekne tak si uzij hezkou sobotu a s praci to neprehanej ja místo abych varila tak sem opet zvelebovala obyvak a palacinky sem zacala delat az ve dvanact😀ale sem spokojena se svym výkonem 😀

snezenka123
17. pro 2016

@petrysek181 Já právě nevím, jestli to byla ovulka. A hodně kojím. . Tak můj gynekolog mi říkal, že muzu mit opožděnou ovulaci, nebo taky žádnou. ..😔 tak to nechávám být a uvidíme. Jsem stejného názoru, pokud se to má povest. . Tak se povede🙂 a ty jsi jaky dc?

lokinsoon
17. pro 2016

Ahojte holky,
Vy jste se tu vsechny rozjely. Ja to absolutne nestiham procitat 🙂 ale pisu,protoze se chci s vami o neco podelit. Zarekli jsme se s pritelem,ze tehotenstvi neoznamime do nejakeho 14tt. Az budeme mit proste jistotu,ze je vsechno v poradku. Jenzeee...🙂 tuhle za mnou prisla znama a rika mi,ze se ji o me zdal,ze vozim kocarek. A ja stala jak oparena a nemela jsem na to co rict. Tak jsme tak nervozne obe na sebe koukaly 😀 dalsi kamaradku jsem potkala v OC a ona mi rika: Niki,ty jsi tehotna vid? A ja valim oci,kontroluju si bricho v satech a rikam si,ze podle toho to urcite nepoznala 😀 pry to mam v ocich..ze to ze me tak sala..moje mamka uz taky neco cucha,protoze mi zavola vzdy kdyz ,,umiram" jak mi je zle. Jezdili jsme s pritelem pravidelne na navstevy,ted to proste nezvladam..a ji uz se to nezda. Je mozne,ze donasi domu info muj bratr,protoze me nekolikrat pristihl jak rozdychavam zvraceni..vetsinou to vsechno okomentuje: ty vypadas 😀 ale on take nic nevi..
A tak premyslim jestli jsem tak mizerna herecka nebo je mozne ze ,,citlivejsi" lidi to tehu u druheho dokazou poznat.
Sama citim,ze to nejsem ja.. moje nerest-koureni...fuuj,to nemuzu ani citit. Pak kava-ne,fuuuj(ja za den mela minimalne 3 kavy),coca colu jsem nepila mozna 5 let..ted?? Chlastam ji po litrech..13 let jsem vegetarianka..ted neudrzim chut na vyvary..lidi co me znaji dobre si toho vseho vsimaji..
Nevim jak dlouho bude trvat nez to nekdo prokoukne...
Dochazi mi vymluvy..uz 14 dni se vymlouvam,ze na me neco leze 😀

tornadolu
17. pro 2016

@lokinsoon to lidi na to mají čuch 😉 mic gratuluju k miminku maminko 😉

petrysek181
17. pro 2016

@snezenka123 no ja sem 11DC a ovulku cekam tak 14-15DC tak uvidime☺kdyz kojis to je nepravdepodobnost otehotneni ale staz se to muze chtela bys dalsi miminko ☺

lokinsoon
17. pro 2016

@tornadolu
Maji na to cuch?? Nebo spis o tom vypovida moje chovani??
Jinak dekuji 🙂

tornadolu
17. pro 2016

@lokinsoon no ja to mám taky tak kamarádka byla těhotná ja ji vydělá a připadala mi úplně jiná hezčí a taková vyměněna a říkám ji nejsi těhotná jsi krásná s ona jak jsi to poznala nikdo o tom nevi jen Ted ty😉

tornadolu
17. pro 2016

Ja za týden mám mit Ms ,nemusela by dorazit, když beru Gynprodyl uvidíme no

janea823
17. pro 2016

Ahoj holky, jsem taková nějaká zmatená ☹ ve středu jsem byla u doktorky na kontrole-rikala, že ovulace proběhla před pár dny..což odpovídalo podle testů. Od včerejšího rána mě trošku pobolivalo v podbřišku, podotýkám, ze uz asi 4 noci nemůžu spat a jsem pořád unavená. Vecer trosku hnedy vytok, ale pak do rana nic. Od rana mi třeštila hlava a najednou se rozjelo krvácení...MS má dorazit až 22. Dočetla jsem se,že by to klidně mohlo být i uhnízdění, ale dle mého jeto ažmoc silné..jen tak ze zajimavosti jsem si udělala ovulacni test a ten byl pozitivni...tak nevím. Přijde mi stejně brzo na nejaké testování, ale MS to asi taky není, protože nemám skoro žádné bolesti...nesetkala se s tím některá?

petrysek181
17. pro 2016

@janea823 me se stalo párkrát krvaceni v polovine cyklu dr mi rekla ze je to normalni a neni se ceho obavat uhnizdeni mi prijde brzy ale není nic nemozne pro klid zkus testik ale mozna tak az dva dny pred ms driv nic neukaze

janea823
17. pro 2016

@petrysek181 prave ze jsem 7DPO, což by mohlo odpovídat ne? Ja jsem prave nikdy mezi cykly nekrvacela a ted jsem 3.MS po revizi..cykly presne 28 dni. Ale diky, asi zbytecne plasim 🙂

tammm
17. pro 2016

@janea823 uhnízdění by to mohlo být,někde píšou mezi 3-10 dpo můžeš špinit.Ale co ten pozitivní ovu test? Někomu ukáže těhu,ale na to asi brzo.Těžko říct,co tu čtu,tak možné je vše.

petrysek181
17. pro 2016

@janea823 ja te chapu taky bych plasila 7 dpo tak toby byt mohlo ale ani ovu test by ti neukázal tehu tak brzy proto me zarazi ze je pozitivní je čárka stejná jako kontrolní?

janea823
17. pro 2016

@petrysek181 ne uplne stejne silna..o neco slabsi, ale zase ne o moc.

petrysek181
17. pro 2016

@janea823 to bys musela byt tehotna dele a mimi uz uhnizdene aby se ti ukazal poz ovu test a nekdo ma ms i v tehotenstvi asi by mi to nedalo a i pres ms bych zkusila testnout tim nejcitlivejsim a uvidíš bud prisla ms drive nebo se mohlo stat ze si otehotnela a mimi to nezvladlo a nebo tehptna jsi ale telo stejne spustilo ms je to stejne divné

snezenka123
17. pro 2016

@petrysek181 právě se mi splasili hormony dva měsíce zpátky❤...a tak jsme si s manželem řekli, že tomu dáme Volný průběh a buď to klapne, a nebo ne🙂
jsem toho názoru, že všechno se děje, neděje. .. tak jak má, a ve svuj čas. Do konce roku, bud k nám mimi zavita, nebo ne. ..nechávám to osudu:heart_eyes
druhe mimi jsem počala když bylo dceři 9m a taky jsem kojila😉 a sex byl v tom cyklu jen 4x😀a manza špatný spermio a ja kojila. Jsem si tenkrát taky řekla, že ať se stane, co se má stát. A když jsem měla pak hned //nemohla jsem tomu uvěřit❤🤰

takže to nehrotim. Deti Už Mám,takže i když se nepovede,prijmu to tak

sticker
petrysek181
17. pro 2016

@snezenka123 to si moc pekne napsala a jak vidim jde vše a za každé situace ☺ja mam dite jedno a s pritelem by jsme radi miminko nechavame at to dopadne jakkoli bud bude nebo ne tak drzom palecky at se nam zadari☺

snezenka123
17. pro 2016

@petrysek181 taky ti přeji, ať máš brzo //. A kdy máš termín ms?já cca na novy rok. Ale moc tomu nedávám naději, protože ta bobina me svedi a bolí z toho zánětu, tak to ano tuleni nebude. ..Jak rikam,vse má svy (někdy skrytý)důvody a načasování🙂

Strana