Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 no me aplikace v telefonu taky píše 2.1:slight_smile:
Jj koupila jsem si clotrimazol, tablety i krém. Tak to bude snad brzo Dobrý. A taky jsem koupila ty dr.max těhu test🙂
@petrysek181 divné to je, to každopádně...s testováním asi vydržím, asi tak jak tak by to bylo negativní
@janea823 ale urcite testik vyzkousej treba sezrovna povedlo☺
@snezenka123 urcite to zabere ja mam doma mamatest 10 testuju kazdy mesic nevydrzim cekat jestli se spozdi nebo ne☺
@petrysek181 vyzkouším, ale nedělám si raději žádné naděje, ať nejsem zklamaná 🙂
@janea823 ono je to lepsi ale stejne pak je tam trošičku zklamani ale nevadí dalsi mesic je pred nami☺
@petrysek181 přala jsem si pěkný dárek pod stromeček po tom, co jsme si zažily, ale po novém roce máme v lednu oba s manželem narozeniny, tak to třeba bude stejně dáreček 🙂
@petrysek181 noo já tim ze to mam nepravidelne. 28-32dni. .. tak se snažím testovataz po ttermínu. ..tedy 28 dc. Předminulý jsem to dostala az 33dc mamatest už na 28 , 30 DC duch,aletest t od Maxe snehobily. .a Ms dorazila. Minulý měsíc jsem 28 dělala zase mamatest, zase duch, a max druhý den zase biiiilo a dorazil ať za dvě hodiny ms...proto už mamatesty nechci ani vidět. .. možná zkusím 31.12 jestli už nebude náznak. ..kvuli tomu, zda si muzu dat skleničku na vinecka
Ahoj holčičky, dnes jsem 8 DC. Je tu někdo na tom stějně? 🙂
@janea823 nahodou to je pekny dáreček k narozeninam ja si taky myslela ze by bylo pěkné mit darecek pod stromek bohuzel im se tak nestane☺
@snezenka123 to je divne ja na mamatestu nikdy duch nemela a ten od dr max jakou ma citlivost jestli je to 25 tak tam je to vidět dele sklenicku si dat muzes kdyby nahodou miminko se na tebe napoji az kolem druheho mesice a bere ziviny z placenty ted je to samostatna jednotka sem se docetla☺
@petrysek181 no co jsem i tady četla, tak ty mama testy jsou takový na nic. .. jsou desitkovy. Stejne jako dr Maxe.
Uvidím. Maxovy Mám koupeny jsou tam ty dva,v balení. Pak mám ještě z dmka ale ty jsou 25.
Ahojky holky japak jste se měly dneska?co jste kutily? My jsme dneska byli na bazéně a pak u našich dneska už id včerejška me bolí pod briškem MS mam mit za 9dni včera i dneska byl sex a snad ještě bude tak by se mohlo povést😉 byla bych rada 😉
@snezenka123 tak uvidis drzim palecky kdy zkusis testik?
@petrysek181 Ahojky, tak jak sis užila víkend?Tady bylo hezky oba dny🌞, dnes jsem ještě prala záclony (teď jen umýt okna😀) taky jsem uvařila rizoto z pravého šafránu. Šafrán jsem koupila v akci v Lidlu. Ale taky jsem si stihla odpočinout🙂 A co tvůj přítel? Užil si rodiny? Užila sis ho v sobotu?🙂 On už teď bude mít dovolenou až do vánoc? Kéž by ta kartářka měla pravdu. Uvidíš, že se dočkáte.🙂 Bylo by super kdyby to byla ta holčička🙂 Já bych taky byla šťastná, kdyby jsme měli holčičku🙂 Dneska ráno jsem naměřila 37stupňů! 😲 Ale myslím si, že to je tím, že jsem šla pozdě spát a nenaspala jsem ani 5hodin. No kéž by nakonec nedorazila MS, ale myslím si že tolik štěstí mít nebudu, ale kdoví🙂 Musíme tomu věřit🙂 Pěkný zbytek neděle a moc se na noční nepředři. Tento týden bysme to s prací moc neměly přehánět😝
@lokinsoon Ahojky!🙂 No musí to být těžké, udržet tohle tajemství🙂 Já bych taky nechtěla nikomu nic říct až do toho 14 týdne, ale pokud mi pak bude špatně, tak to bude těžké dělat jako že nic. Držím palečky ať ti není moc špatně. Je zajímavé to co říkáš, že ti teď chutnají víc vývary nebo coca cola. Zajímalo by mě jestli třeba podle toho co v těhotenství jíme může mít něco společného s tím jestli to bude holčička nebo chlapeček. Možná je to blbost. Kdoví. Co by sis přála ty? 🙂
@petrysek181 první termín ms je 28 dc na silvestra, az do cca 2.1 Já u všech mých těhu měla testy pozitivní az několik dni po vynechání. .. asi první zkusím už na silvestra😉 uvidím, jak se cítit. Před ms me boliva břicho. .a ty ?kdy budeš testovat🙂
@pulguita ahojky tak ty si takhle makala to ja la jen nejnutnější ja varila maso na houbach a knedliky chlapi si nacpali bricha tak aem mela radost ze jim chutna☺prutel uz je doma a to vus ze sem si ho uzila jeste dneska rano😁a zitra ho taky vzbudim az dojdu z nocni😁teda ty a 37?? Teda holka to vypada dobre tovsi nikdy nemela a kdyz se to bude drzet jeeeee ti by bylo super☺ha mam jeste dva ddny my do ovulky tak to budeme jistit jak se da☺moc se nepredru pritel je doma az do ledna a ja budu makat porad pekny zbytek nedele☺
@snezenka123 ja mam jeste casu dost na testiky jeste nemam ua sebou ani ovulaci ale uvidim podle situace vetsinou testuju 13 dpo tak uvidim☺
Ahoj holky, potřebovala bych poradit... Vysadila jsem minuly mesic HA a menstruaci jsem dostla. Ted jsem mela v pondeli dostat menstruaci a nedostavila se az do ted 😞.. Mela jsem od patku lehce zabarveny vytok, ale furt nic, poboliva me trochu břicho. Možná se to mohlo opozdit kvůli stresu v praci.. Nevíte jak dlouho bych ještě mela počkat a neplasit nez bych šla k dr? Test jsem si dělá zatím 1 a vysel negativní.
Ahoj holky, dobré ráno. Tak jaký byl poslední víkend před Vánoci? 🙂
Hlásím že ms v sobotu v poklidu odešla a dnes jsem 8dc takže doufám, že na snažení teď bude nálada i čas, protože teď do toho vkládám velké naděje a věřím že to tento měsíc vyjde 🙂
@petrysek181 Dobré ráno! Mňam to maso na houbách bych si taky dala. Ještě jsem pak dělala celerovou polívku s mrkví, protože jsem tu sehnala velký kulatý celer a tady moc nebývá....spíš ten řapíkový (takové zelené stonky). Tak ten se má, že už má dovolenou. Přítel dovolenou nemá. Vezme si jeden den neplacené v tom lednu, kdy mám dovolenou já🙂 Hezky si ho užívej a držím palce ať se vám to s pomocí ježíška tento měsíc povede🙂 Kdy teda čekáš tu ovulku? Zítra nebo ve středu? Co ovu testy...sílí? Já dneska zase naměřila těch 37, ale opět jsem nespala těch 6 hodin😴 Beru to s rezervou, stejně je ještě brzo a může to pak spadnout. Jednou jsem měla těch 37 ale jenom jeden den...v říjnu, kdy taky bylo větší horko. Jinak mívám nanejvýš tak 36,9 Tak jsem zvědavá jak se to bude vyvíjet...bylo by to super, ale nechci si moc dělat naděje, ať pak nejsem zklamaná. Včera mě pobolívaly prsa ale to tak taky mívám, takže nic. Jinak je mi dobře a jsem ráda🙂 No uvidíme jak to nakonec dopadne🙂 Tak přeji hezké pondělí, odpočiň si po noční ať jsi fit. Už jsi se uzdravila? Opatruj se! Pěkný den!🙂🌞
Holky, já zažila úžasný wellnes víkend a dneska odpočatá do práce🙂. Ale aspoň jsem se trochu zklidnila, měli jsme s manželem 3 celé dny pro sebe, kdy jsme si řekli, že když jsem breala 10 let HA tak že to prostě nejde hopem a budeme se snažit méně tlačit na pilu🙂
Ahojte holky tak jak se daří? Nám se bohužel na dovče nepodařilo počít :( a jakoby to nestačilo, dneska jsem 37 DC a těhotná nejsem a MS taky nikde, ach jo :(
@pulguita Ahojky, joo ten víkend vždycky tak uteče, já měla zase víkend pracovní takže ani odpočatá nejsem 😴 Ani nemůu uvěřit, že v sobotu už přiletí ježíšek 😝 tak to uteklo ten rok.. Jj s mužem jsme spolu takže sázím na jistotu, že jinak než pozitvním tt to dopadnout nemůže 😝 😅
Jak jsi na tom ty teď? 🙂
@pulguita ahoj ja mam zatím porad predovulacni teploty ovulka by mela byt zitra a nebo ve stredu tak jsme udelali a udelame vse co je v nasich silach mozna by me mimi pomohlo vytáhnout z te situace v praci a lecos by se vyřešilo ☺ale je to jen na nem😀 bylo by to super u tebe je tahle teplota dost zajimava takze sem napjata jak se ti bude drzet dal😀ja se domluvila s holkama v praci ze kdyz necham kazdou doma dva dny mezi svatky tak ja si vezmu jeden den a budu koncit ve čtvrtek rano aspon se v klidu pripravim na štědrý den ☺
@pulguita
Ahojky,ja sem vzdy neco napisu a za par dni je to jinak. To male si se mnou nejak hraje 😀 tyden v kuse mi bylo taaak zle,jen jsem vam to sem napsala od vcera nic..jasne,ze rano mi neni uplne oukeej,ale jsem schopna fungovat a nehekat 😀 az me to trosku desi,jak se to vsechno ze dne na den meni. Taky jsem vcera premyslela,ze je zvlastni,ze me vubec neboli vajecniky. No tak dneska zacaly 😀 vis ja neresim pohlavi miminka. Ani necitim,ze bych chtela holcicku nebo chlapecka vic. Ja chci zdrave dite,chci aby vse bylo ok. Aby uz se mi nikdy nestalo,ze o to male prijdu.
Od rana dneska nad vsim premyslim. Na dalsi kontrolu jdu az za 2 tydny a vlastne vubec nevim co se s malickym ted deje. Jestli je v poradku,jestli nam stale bije srdicko,jestli roste...zase me zachvacuje strach..osklive a celkem divne sny se mi zdaji..jsem cela hotova z toho..

@snezenka123 ka kolem druheho ledna takze mam jeste casu dost beres na to neco co canesten krem ten je dobry a v lekarne se daji koupit cipky na mikozu ani nemusis k lekari