icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
19. pro 2016

@luciikhol Ahojky! Jejda to je mi líto...pracovní víkend, tak se snaž moc nepracovat přes týden😝 Máš pravdu tak rychle to uběhlo a v sobotu štědrý den😍 Moc vám budu držet palečky, ať se vám to povede, byla by to paráda. 🙂 Mi má přijít MS v neděli, tak kéž by si to rozmyslela a měli bysme dodatečně krásný vánoční dáreček...kdyby se to povedlo úplně nádherně by to vyšlo, ale mám strach si dělat velké iluze, raději se nechám překvapit🙂

pulguita
19. pro 2016

@petrysek181 Tak to je dobře, hlavně si to snažení užívejte🙂 Snaž se nemyslet na práci ani nic, jen na to jak si to miminko moc přejete🙂 U nás je v práci dusno po té výpověďi toho spolupracovníka. On to udělal vážně blbě, ale co se dá dělat. Snad tohle období brzo skonči. Snažím si to nepřipouštet a nebrat osobně. Chci být co nejvíc v klidu at se děje cokoliv. Ja budu pracovat až do pátku, tak budu lítat na poslední chvíli jak ježibaba na koštěti😅
Já jsem na sebe taky zvědavá, ale teď je ještě brzo a vysoké teploty jsou normální. Kdoví jestli poklesnou na štědrý den ...kéž by ne🙂 Bylo by to krásné a začala bych věřit, že ježíšek opravdu existuje🙂

snezenka123
19. pro 2016

@petrysek181 Ahojky. Tak jsem dnes skončila na resekci se zubem. Vyfasovala jsem další atb na týden. Sex byl naposled 13 dc. Další výhledove kdoví kdy....takže a me tento měsíc asi nic noo😕

pulguita
19. pro 2016

@lokinsoon Ahojky! Vůbec ničeho se neboj. Vše dobře dopadne, uvidíš. 🙂 Zbytečně se nenervuj a nepřemýšlej.Mysli pozitivně, to je nejdůležitější jak pro tebe tak pro tvé miminko. Jestli máš skarede sny tak to může být z toho že se ti v podvědomí ukládají tvé černé myšlenky. Přemýšlej nad tím jaký chceš kočárek v jakých barvách bude pokojíček atd. Prostě pozitivní věci, které ti udělají radost. 🙂 A buď ráda že ti není hůř ale líp. 🙂 Pokud by ti bylo špatně, tak bys stejně mohla myslet, že se něco děje a takhle to nejde. Musíš myslet, že je vše v pořádku a užívat si to těhulkování. Ať jsi klidná a spokojená a tvoje miminko tam uvnitř taky. Takže klid a nohy v teple a uvidíš, že vše půjde jak po másle🙂 Za 14 dní se na tebe zase bude koukat z obrazovky, tak se snaž ať vidí klidnou a spokojenou maminku🙂

luciikhol
19. pro 2016

@pulguita Jů tak budu doufat s tebou, že už ti ms nepřijde, moc bych ti to taky přála abyste měli o to krásnější vánoce, kěž by se vám zadařilo 🙂 Jinak je ti jak, cítíš na sobě něco, nějaké změny? 🤰
Jdu naštěstí ve středu naposled do práce takže pak dám nohy nahoru a budu v klidu užívat "prázdniny" 😇

petrysek181
19. pro 2016

@pulguita no ono je to s tou praci těžké ale ja si rikam taky bud v klidu kdyz nechteji druhy sama to nezmenis vcera tam jeden technik porad hulakal je to takový rapl tak sem mu odpovídala v klidu a nebo sem mu ukoly psala na papirek nebudu se s takovymi lidmi zabývat 😀a docela to fungovalo prepada me vanocni nalada proto sem chtela aby i holky byly s nama tak sem vymyslela dovolene takhle proc ja bych mela jít stranou na úkor ostatnich☺me jen napadlo ze u tebe 37 je pomerne dost toho si malo kdy dosahla proto mi to dalo trosku nadeji ze by to mohlo vyjit ale nebudeme predbihat ja na stedry den nebudu vedet nic ale mozna na novy rok bylo by to krasne ale nebudu si davat zatim nadeje☺

petrysek181
19. pro 2016

@snezenka123 ahoj zo nevadí 13dc to by tam mohlo byt neco schované a cekaji na ovulku a kdyz to ted nevyjde tak neni vsem dnum konec ☺

zuzud66
19. pro 2016

@pulguita Ahojky, děkuju moc za odpověď, trošku sem se uklidnila🙂

pulguita
19. pro 2016

@luciikhol No bylo by to super kdyby už MS nepřišla, ale moc se na to nechci upínat, ať potom to zklamaní není o to větší. 🙂 Zatím je mi právě dobře...jako minulý měsíc, kdy z toho nic nebylo, proto chci zachovat klid a moc na to nemyslet....i když je to těžké protože tento kolotoč je pořád dokola. A opravdu nejde na to nemyslet.🙂
Takže se snažíme, čekáme, doufáme že to vyjde a když to nevyjde tak zatnem zuby, během MS se dáme "do šusu" a těšíme se na další kolo snažení🙂 Nejdůležitější je věřit, že se to nakonec povede....ať je situace jakákoliv, pokud tomu člověk nevěří, tak toho těžko dosáhne. Takže musíme být pozitivní a věřit....do poslední chvíle.🙂 Jednou se má nás štěstí určitě usměje🙂🍀👶

pulguita
19. pro 2016

@petrysek181 No to máš pravdu. Ani nechtěj vědět jaký jsem měla den. 🙄Ta moje kolegyně asi spolupracuje s tím bývalým šéfem. Kdoví jak to všechno nakonec dopadne. Jestli taky nevyprovokuje ať jí vyhodí a půjde si s ním tak jak ten co dál v pátek výpověď. Opravdu se špatně pracuje s osobou, která je tak slepá ze prostě než aby se snažila udržet klienty, tak je posílá k šipku. Z toho usuzuji, že to má na háku a kdoví kolik nás tam po novém roce zbyde. Je mi špatně z toho jací jsou lidí zlí a falešní a prostě nemůžeš vůbec nikomu věřit. Trochu je mi líto těch vlastníků te firmy co nás minulý rok koupila, protože s trochou štěstí nepřijdou na buben. Je nás 5 a půl, nezbývá jim nic jiného než nám jejich pracovníkům věřit, ale jsou tam prostě falešné osoby které budou radši když se celá firma potopi ke dnu.Raději na to nechci ani myslet. Ty děláš dobře. Mysli i na sebe, protože nikdo nám nic nedá zadarmo. Já prostě chci jít do práce a pracovat a ne se obávat falešných lidí. Nějak to dopadne, ale ten tlak je hrozný a kdybych byla náhodou těhu, tak tohle mi vůbec neprospívá. Naštěstí všechno má svůj čas a nakonec re nějak vyřeší.Doufám že brzy🙂
Jinak dnes jsem snědla kousek sýru hermelínu a nevím jestli už bych si měla dávat pozor co kdyby, protože tenhle sýr se v těhotenství nesmí🤐 Těch 37 chci brát s rezervou, normálně mívám 2 nebo 3 dny tak 36,9 Tak to možná o stupínek vylezlo. Nevím jestli to může být i z těch nervů z práce...No je to jedno s druhým. Až mi začne v sobotu teplota klesat, budu v tom mít jasno. V sobotu budu 26 den cyklu, takže buď dorazí MS v neděli nebo nanejvýš budu mít cyklus 28 dní...tak jsem zvědavá. A tobě budu držet palce na nový rok ať se vám splní to vaše přání❤🙂

petrysek181
19. pro 2016

@pulguita ano to mas pravdu u mas je to v praci podobne kazdemu je vse jedno zadnou snahu aby se neco zlepsilo a firma tomhle zpusobem chradne par lidi kterym to neni lhostejné stejne nic nezmuzou kdyz nechce většina to nevím ze se hermelin v tehu nesmi jaky je duvod,? Ja ho mam celkem rada ale tohle me prekvapilo ja podle bolestiveho bricha to vidim na ovulku zitra tak pak uz budi taky cekatelka na to jak to dopadne takze ty uz na stedry den budes mozna neco tusit ja budu znat vysledek az tak prvni tyden v lednu me klesa teplota pred ms na 36,9 a to uz vim ze ms prijde takze zazraky se deji a budeme doufat hlavne zadne stresy a klid i v hlave 🐳🐳🐳

pulguita
19. pro 2016

@petrysek181 Tak já se picnu...měla jsem napsanou odpověď no a nakonec se to celé smazalo😠
Tak znovu...
No v té práci kromě toho že jim je to jedno, tak dělat věci které ohrožují tu naši firmu, tak to už je moc. Opravdu to nechápu. Budu se snažit nelámat si tolik hlavu ale nejde na to nemyslet.
Ten sýr by se neměl jíst, protože obsahuje plíseň a to jsou vlastně bakterie. Tak se tady těhotným ženám nedoporučuje stejně jako ta šunka "pršut". Tak ti nevím. JÁ kousek snědla a možná kdybych každý den kousek snědla nic se neděje. No třeba ani nejsem těhotná😀
I když perlička dneška je to, že jsem došla domů a ze srandy jsem si změřils BT a naměřila jsem 38!😲 Je pravda, že mě mírně bolí hlava, ale myslim, že je to z těch nervů z práce. Myslíš, že mi to může ty teploty rozhodit? Snažímv se zachovat klid ale je to hrůza. Snad půjdu dneska brzo na kutě, páč tento měsíc mám kumšt naspat těch 6hodin v kuse.😴
No je to jedno s druhým, už aby byl víkend🙂

petrysek181
19. pro 2016

@pulguita myslim si ze bolest hlavy ti nemuze rozhodit teploty me to rozhodila akorat horecka a kdyz mi bylo v noci horko nebo zima tak teplota byla stejna tak si myslim ze tim to nebude☺je to by bylo fajn kdyby bylo pod stromeckem miminko nezkusis 24 testik co kdyby nahodou to by bylo prekvapko pro pritele😄ja bych asi nevydrzela jenze u me na stedry den je moc brzy a na novy rok budu tak 10dpo coz taky neni žádná slava😁ja se jen tesim na ctvrtek rano a uziju si klid v kruhu rodiny a přátel a vypnu mozek od pracovnich starosti☺

luciikhol
20. pro 2016

@pulguita Dobré ránko. 🙂 To kolečko snažení a pak zase čekání je náročné a vyčerpávající ale nakonec se zadaří a nad tímto se pak pouze pousmějeme jak jsme si tady psali a stále testovali (já stále testuju 😀) 🙂 aspoň. že je ti dobře ... ano ano být stále pozitivní (i když to občas nejde) je ten správný postoj. 🍀
Teď budou vánoce - samé návštěvy a pohádky tak na to mimi taky nebudeme tolik myslet 🙂 teď si užijeme volno z práce, nabereme další sílu do nového roku a bude vše lepší a budeme mít elán na další snaženíčko 🙂 🤰 Po novém roce přijdou lepší časy a splní se nám všechny naše přání co si budeme přát 🙂

pulguita
20. pro 2016

@petrysek181 Dobré ráno! No bolest hlavy ne, ale tu bolest hlavy mám beztak z nervů v práci a jestli mi to nemůže rozhodit to, že se nervuju. Dnes 36,9, takže začíná klesat🙂 Jestli je to tím, že jsem spala těch 6hodin...kdoví. No pokud mi teplota nespadne, tak bych zkusila testovat buď v sobotu ráno nebo v neděli ráno. Koupila jsem podlouhlou krabičku a do ní bych příteli zabalila ten test, jenže mám strach, že bude negativní😕 Tak ti nevím. Testovat jsme chtěli vždycky s přítelem spolu, tak nevím jestli by nebyl raději u testování, ale zase by to měl fajn dáreček, protože to datum sedí 🙂 No uvidím. Možná tady přemýšlím a za dva dny mi teplota začne klesat a budu jasná.😀 No ale ty bys mohla zkusit aspoň ty ovulační teď 10DPO kdyby byly pozitivní, tak zkusit ten těhotenský🙂 Bylo by to super. 🙂 Co dnešní teplota? Stoupla? Třeba máš ovulku dnes a stoupne zítra. Jasně užívej si rodiny a volnička🙂 Já musím do práce tento a příští týden a pak budu mít dovolenou já...pokud se v práci nic nesemele.🙂 Přeji pěkné úterý! 🙂

pulguita
20. pro 2016

@luciikhol Dobré ranko!🌞 To je pravda, až se nám to povede, tak se tomuhle budeme smát. Stejně by to bylo fajn, kdyby už jsme probíraly kočárky a různé věcičky, ale to přijde! Důležité je tomu věřit, ale jak říkáš, občas by člověk hodil flintu do žita🙂 Ještě že jsme ženské a máme výdrž😀 Přesně jak říkáš, přes ty vánoce to pro nás bude snazší na to tak nemyslet a možná to nám pomůže trochu se uvolnit a tim padem se to může povést🙂🍀👶

luciikhol
20. pro 2016

@pulguita Tak já už mám kočárek vybraný 😀 ale bylo by to lepší probírat už takové věci, než kdy bude ms, to je takové ubíjející... ano my ženy jsme prostě skvělé, za vše co musíme vydržet by nás naši muži měli nosit na rukou 🙂💃 Já věřím tomu, že nás vánoce natolik uvvolní, že každé z nás se to povede 🙂 .. i když ty jsi psala, že budeš chodit do práce viď, to je taky na houby ale pak máš na nový rok dovču,ne? 🙂

pulguita
20. pro 2016

@luciikhol Já už mám taky kočárek vybraný😀 Teď jen mít štěstíčko ať brzy otěhotníme. 🙂 Chlapy mají výhodu v tom, že nad spoustou věcí moc nepřemýšlí ...né jak ženské🙂 No já pracuji i přes svátky. Dovolenou mám až po novém roce. Tady vlastně vánoce končí až po 3králích. Na 3krále je tu volno a jsou to jakoby 2.vánoce protože se tu znova dávají dárky. Je to nádhera hlavně pro děti, protože den předtím chodí městem královské průvody a je to super🙂

luciikhol
20. pro 2016

@pulguita Tak to jsme na tom s kočárkama stejně 😝 hlavně že máme vybráno 🙂 To jo nad vším moc přemýšlíme, moc všechno řešíme a máme toho někdy až nad hlavu.. Tak si budeš užívat volníčko na nový rok 🙂 důležité je, že máš volno a taky si odpočineš a načerpáš sílu 🙂 pak se bude plodit, to budeme koukat 😀 🤰❤ 🍀
Včera se mě můj muž po sexu zeptal "A bude z toho malý Martínek?" To bylo tak krásný, aspoň je vidět že o to taky stojí 🙂 jen ještě mam pár dní před ovu takže jsem mu musela říct že zatím ne 😝 tak snad to vyjde dobře to snažení, jenže budeme spát zase u jeho rodičů na vánoce tak snad se budeme moct snažit i tak 🙏

grossmama8
20. pro 2016

@zuzud66 Ahoj, jsem na tom stejne. Vysadila jsem HA a menses prisla po 29 dnech, teda ta prvni prava. Dneska jsem 36 DC ale zatim nic. Test pred dvema dny byl negativni. Tak nevim...Vlastne si ani nevim kdy by to melo prijit...Uz jsem jednou HA vysadila a nemela jsem problem. Vzdycky to bylo okolo 30 dni....

anyts
20. pro 2016

Ahoj holky, dotaz, jestli nemáte některá podobnou zkušenost. Milování bylo 5.12. A 10.12. Hned 11.12. dorazila MS. Skončila 15.12. A hned 16. a 18.12. Byl další sex. Dnes jsem 10 DC. Mám už dva dny šílený pálení žáhy, slinim jak pes nad piskotem a nemůžu se na jídlo ani podívat. Žaludek mám jako na vodě a jediný co snesu je se napít. Myslíte, že bylo možné počít třeba před tou MS? Absolutně nemám přehled o moji ovulaci. Díky moc

petrysek181
20. pro 2016

@pulguita ahojky tak ovulacni testy nemam uz hodne dlouho je to stejne akorat to same co mi ukáže teplota takze ty uz sem vyradila☺no uvidim jak se budu citit a jaky dalsi příznak me tento mesic prepadne😁a podle toho se rozhodnu kdy zkusit test ja vim ze si psala ze jste se dohodli ale tady jde o prekvapeni a o darek kdyz bude negativní no tak se preci nic neděje ja ho mam negativni kazdy mesic a taky z toho nestrilim😁😁 a ty budes uz v terminu ms tak je to bud a nebo☺ ja se citim i na to ze ovulka probiha dneska v noci me strasne chytli kycle a bolest v krizi presne jako pred ms tak uvidim jaka bude zitra teplota vzdy mi vyleze o dva stupinky výš dneska mam36,9 tak zitra uz by mela byt pres 37 pro jistotu jsme to pojistili ale uz se tesim ze si par dnu od toho odpočinu 😁😁😁

petrysek181
20. pro 2016

@anyts mozne je urcite vsechno ale akorat testik ti rekne odpoved tak neváhej a vyzkousej ho☺

raduzemlejna
20. pro 2016

@grossmama8 Ahojky, tak tohle jsem měla já - něco podbnýho, po vysazení HA jsem to měla 5 měsíců a pokaždý jsem to dostala v jiný den a pak najednou buch a ms nepřišla.. byla jsem 38dc a nakonec jsem to dostala.. děsný.. Takže raději si nedělej moc velký iluze, abys pak nebyla zklamaná jako já 😝
Jinak ti to samozřejmě moc přeju, uvidíš, náhoda je blbec.. Budu ti držet palečky 😉

raduzemlejna
20. pro 2016

Ahojík holčiny moje drahééé 😘 Tak jsem to tu teď ve velké rychlosti prolítla, ale je toho dost, co jsem tu od čtvrtka nebyla.. Všem nám neustále držím palečky a myslím na vás. Když je teď před těmi vánocemi... třeba se splní ty naše tajná přáníčka ❤
Já tento týden budu mít ovu, ale nevím kdy, snad ve čtvrtek, dám opět na svůj instinkt, třeba to poznám.. a když ne, nebudu si s tím lámat hlavu..
Nějak se nám teď podělalo řízení ohledně baráčku, bába na životním prostředí nám dělá neskutečný problémy. Máme z toho s manželem oba jen strach a stres.. Snad se to do vánoc aspoň trochu pohne a vyřeší 🏡
Za půl hodinky mažu na masáž i s manžou, aspoň trochu relaxu v tom neskutečným blázinci... Přeju vám krásný den a posílám pusiny 😘 🍒

raduzemlejna
20. pro 2016

@anyts Taky si myslím, že to možný je, ale to by chtělo fakt aspoň ten testík 😉

grossmama8
20. pro 2016

@raduzemlejna Super. Diky za podporu. 🙂 No uvidime. Dalsi test si asi udelam ve ctvrtek a kdyz se nic nestane behem Vanoc tak pekne v lednu poklusu na gyndu.

zuzud66
20. pro 2016

@grossmama8 Ahojky 🙂, ja jsem ze zdravotnich duvodu vysadila HA uz jednou pred x lety a mela jsem max. 1 tyden zpozdeni a pak to prislo, ale do ted nic..dneska jsem si volala na gyndu, abych se objednala na prev.prohlidku, a pri te prilezitosti jsem se zeptala, co mam ted delat. Sestricka mi rekla, ze je to uplne normalni po vysazeni HA. Ze muze byt menstruace nepravidelna. Mam byt v klidu, kdyz me testy vychazeji negativne, ale kdyz bych spinila i pristi tyden, tak se mam stavit a oni se na to podivaji... Jsem si myslala, ze me daji vyvolavacku, ale asi ne.. Tak uvidime, ale bude to ok jak pro me tak i pro tebe 🙂 urcite ! 🙂

pulguita
20. pro 2016

@luciikhol Uvidíš, že ten 2017 bude ten NÁŠ rok 🍀🙂👶
Příští rok o toho času budeme na nervy protože nám miminko pořád brečí😀 Ale to už budou jiné příjemnější starosti.🙂
Ten mu i má taky takové otázky. Jestli cítím uvnitř jak sebou ty jeho spermijky mrskají a jak se dneska mají ty naše dvojčata atd. Já jsem mu říkala...dělej si srandu, ale kdyby to nakonec ty dvojčata byly, smích by nás přešel, ale nějak bysme to určitě zvládli a hned bysme měli 2 🙂 No co má být, to bude...necháme se překvapit. Ten můj by zase chtěl holčičku, ale já říkám hlavně ať je to zdravé, to je nejdůležitější🙂
Tak vám držím palečky, ať vám to snaženíčko vyjde i u rodičů. Někdy ta změna prostředí může být pozitivní😀 Aspoň budete mít na co vzpomínat až se za 9měsíců narodí miminko. 👶🙂🤰

grossmama8
20. pro 2016

@zuzud66 Ahoj, dík za info...Ono nám zatím nezbyde nic jiného než počkat. 🙂 Držím palce 🙂

Strana