Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@raduzemlejna Ahojky! Tak ti držím palečky, ať se do ovulky trefíte a třeba po tom co budete uvolnění z masáže, tak to půjde samo🙂👶
Neboj, všechno se nakonec vyřeší a vy se dočkáte vašeho domečku🏡 Držím vám palce!🙂
@pulguita Ahooj 🙂 máš pravdu, pak už s tim miminkem to bude jen a jen příjemnější 🙂
Stejně je to hezký když se muži takhle zajímají, je pak opravdu vidět že o to mrně stojí 🙂 Myslím si, že ty dvojčátka určitě zvládnout jdou ale je to náročnější a když máš podporu partnera tak by to mělo být v pohodě, já třeba vím, že s miminkem budu sama a o vše se budu starat já, protože přítel pracuje do večera tak si myslím, že pro mě první měsíce budou hodně náročné 🙂
Uvidíme co s tou změnou prostředí přijde 😀
Já dnes naposledy do práce a pak večer vánoční večírek z práce tak jsem ráda že tento rok už máme za sebou 🙂 👍
Ahoj holky, jak se všechny máte? Já nějak nestíhám číst vaše přízpěvky 🙂 co ovulka? trefili jste se? Já tento měsíc úplně vypustila měření BT. První měsíc jsem si vzala clostík a ovulka přišla o 3 dny dříve než bývá zvykem, nepotřebovala jsem ani měřit teplotu, protože byla tak silná, že jsem ji hned první den poznala a snažili jsme se ob den... Změnila jsem gynekoložku a mám z toho super pocit. Trošku byla naštvana, že mi moje bývala dr.předepsala clostík bez udělání hormonálního profilu, ale dívala se na mě a vajíčka pěkně dorůstají. Prej pokud se tenhle měsíc nezadaří, tak už clostík nemám další měsíc brát a mám dojít až v březnu a udělá mi hormonální profil. Říkala, že první rok se nemá používat žádné hormony a nechat to přirozenou cestou. Možná jsem ho fakt brát neměla, ale říkala, že už je to jedno, že možná by mi ho v březnu stejně nasadila, kdyby se do té doby nezadarilo, jen ho mám o něco dřív, ale přístí měsíc už bez něj. Ale cítím se výborně. Asi jsem se stresovala kvuli tomu, že jsem moc chtela miminko do Vánoc, ted uz to stejne nestihnu, tak uz to tak neresim. Teplotu nevím, zda mam zase začít měřit, mozna pristi mesic to zase vyzkousím. Jinak holky budte uplne v klidu, protoze dr.mi rikala,ze 80% žen k ni chodi, ze nemuzou otehotnet, ale prej je to proste ve hvezdach a ten rok je normalní tomu nechat volný prubeh. Tak uvidime. Přeji Vám krásné Vánoce a pořádně si to užijte bez stresů 🙂
@lory303 Ahojky, to je dobře, že jsi změnila doktora, je to důležité aby jsi se u něj cítila tak, že pro tebe dělá jen to dobré. Já se to taky snažim moc neřešit, ale teď jak mam muže doma tak na tento měsíc hodně sázím, plodné dny mi vychází přesně v období Vánoc takže doufám, že se nám zadaří 🙂 ale chci to brát taky s rezervou a nemáme to nastavené tak, že se MUSÍME snažit ale snažíme se jak chceme a prostě to nějak dopadne, ale ráda bych aby to dopadlo pozitivně 🙂 Zaměřujeme se teď spíš na náš vztah abychom se měli rádi a měli se s mužem hezky 🙂
Chce to mít pozitivní mysl a nestresovat se, prostě až miminko bude chtít přijít tak přijde 🙂
Moc ti přeji krásné Vánoce, tento čas je kouzelný a snad se nám splní všechna tajná přání 😇
@luciikhol Tak to je super, ze to máš takhle. Já to mám úplně stejně. Poslední čtyři měsíce jsme s přítelem řešili jen miminko a uplne vypustili náš vztah. Ted uz se o tom moc nebavime, jen obcas me treba pohladí po brisku a řekne, že už se moc tesi až tam bude miminko, ale už to tak nerešíme. Fakt jsem byla psychicky spatna, ale ted jsem ok. Bylo pro me dulezite mit miminko do Vánoc, abych to vsem rekla pod stromečkem, ale ted vim, že to stejne nestihnu, tak to ze me opadlo a je mi líp. Nebudu uz tlacit na pilu. Pockam kdyžtak do toho března, a pak by se to resilo dal co a jak. Tobe moc drzim palečky at ti to co nejdrive vyjde. Už se tesim az si tu budeme psat jake jmena se nam libi a az budeme mit vsechny snazilky miminko v brisku. Těhotenství si hodlám co nejvíc užít 🙂 Už máš dárečky nakoupene? budete s pritelem samy nebo s rodinou ? 🙂
@pulguita ahojky tak ja ztim porad teplota 36,7takze mi spadla tak ovulka asi vyjde na dnesek ☺jeste sem znasilnila pritele nez sem zalezla rano do postele☺ovulacni testy jsou drazsi nez tehotenske ty me vyjdou na par kacek proto s nimi nesetrim ja jeste dneska a uz mam volnicko aspon par dni ☺jestli ti klesne teplota v sobotu tak se na to vykasli ale jestli se bude drzet nahore sla bych do toho určitě je to by bylo prekvapko asi kdyby to klaplo byla bych vzrusenim cela nedockava co na to pritel☺
@lory303 Je mi úplně jasný jaký nápor na psychiku jsi měla, je fajn že si to člověk uvědomí, že nesmí tolik tlačit na pilu a pak je víc v pohodě 🙂 jsem ráda že už nejsi tolik ve stresu a že už to tak neřešíte 🙂 je to krok dopředu. Hlavně kvůli miminku se na vztah nesmí zapomínat, musíte stále udržovat tu svoji lásku a chovat se k sobě hezky. Věřím tomu, že když budeme mít s našimi muži krásný a pevný vztah tak k nám miminko zavítá, do milující rodiny 🙂 Taky si chci těhotenství užívat jak nejvíc to půjde.
MS máš na Silvestra?? 😝 snad ms počká a nepřijde aby jsi si ho mohla užít 😝 mě vychází ms někdy kolem poloviny ledna teď to mam rozházené po HA takže uvidíme, termín v aplikaci mam 10.1. a řekla jsem si, že když to teď nevyjde, přestanu o tom mluvit a nebudu to řešit a nechám tomu taky úplně volný průběh, protože bych to tak asi dlouho nevydržela abych to stále dokola řešila .. takže uvidíme 🙂
Jména už mam vybraná 😀
Taky se těšim až budeme těhulky a né snažilky 😝 🤰
@luciikhol Máš úplnou pravdu, zdravý a fungující vztah je nejvíc i pro budoucí miminko 🙂 Taky doufam, že MS nedorazí, ale tak uvidíme. Doufám, že i tobě nedorazí. Jsem vždy týden před MS uplně napjatá, a pak to ze mě opadne, ale ten tyden před je nejhorší 😀 ... Jinak jsem se chtela zeptat, zda si dáš obcas i víno,když se ted snažíte ? Já mám ted ruzne večírky před sebou a nevím zda si muzu treba par sklenicek dát nebo to omezit, když se snazime o miminko, asi to nicemu neuskodi, co si myslis ty? ty sis koupila nové auticko ? tak to sis udelala peknou radost pred Vanocemi 🙂 to je super 🙂
@lory303 Určitě je to pro miminko nejlepší příjít do milující rodiny 😇 uvidíme jak ms přijde nebo ne, máš pravdu, ten týden před ms už mi škube ruka na test a to čekání je děsný 😕 😀 no víš já moc nepiju, po víně mě bolí hlava ale nedavno jsem 2 víkendy po sobě pila jako duha 😀 ale říká se že alkohol povzbuzuje otěhotnění ale nevím co je na tom pravdy 😝 a určitě to teď nevadí když si nějakou skleničku dáš 🙂 mi máme večírek z práce akorát dneska tak jsem zvědavá taky jak dopadnu 😝 Jinak auto není úplně nejnovější je ojeté ale bude moje 🙂
@luciikhol No já si dám tak 2x - 3x týdne sklednicku bíleho, jinak taky moc nepiju. To nevadí, že je ojete, ale je tvoje 🙂 tak to si večírek pořádně užij, mě to čeká hned po Vánocich. Už se těším na Vánoční pohodu, cukroví a pohádky v TV. To bude pohodička. Miluju to ... Snad rok 2017 nám všem snažilkám přinese 🤰 👶
@lory303 Myslím, že opravdu sklenička párkrát v týdnu opravdu neškodí. No na večírek se moc netěším, není to úplně ono jako bych si užívala s kamarádkama a známýma, takže uvidíme jak to večer půjde 🙂 Taky miluju tu vánoční pohodičku, jak píšeš cukroví a pohádky, to já můžu 😍
Určitě rok 2017 bude plodný pro nás všechny 🤰 věřím tomu 😇
Ahojky ženy za 3bych mela mít MS tak jsem zvědavá testovat asik nemá smysl ne?
@luciikhol Ahojky, no jasně že to bude příjemnější...budou to jiné starosti🙂 Je to fajn, když se nás ti chlapi takhle ptají a jde na nich vidět, že se těší🙂 Dvojčata by byl nářez, ale nějak by se to taky zvládlo ...zatím to ale neřeším. Budu ráda jestli vůbec otěhotním a bude tam jedno🙂 Neboj , uvidíš, že ti přítel s miminkem pomůže, ať na to nejsi sama. Nakonec bude mít takovou radost, že to bude chtít všechno dělat taky a pomáhat ti, jen aby byl s miminkem a taky si ho užil. 🙂
@petrysek181 Ahojky, tak ta ovulka si zase hraje na schovku, tak to dneska pojištěte ať je to sichr🙂 Tak nevím proč ale myslela jsem, že ty těhotenské jsou dražší.. asi jím dávám větší důraz kvůli toho že určují to těhotensvi 🙂 Ty se máš, tak ať ti to rychle v práci uběhne a užívej si volna a rodiny. Já jsem tak unavená, že už se těším na víkend až si odpočinu, ale tím že jsou vánoce tak to asi těžko🙂 Bude se chystat a strojit stromeček (krabici máme v obýváku už týden🙂 ) Až to přejde, tak to bude fajn...v klidu si sednout a budu nasavat tu vánoční atmosféru🙂 Je to hezké období i když to jsou stresy.
No uvidíme jak to se mnou dopadne. Třeba mi ta teplota klesne v sobotu nebo v neděli ráno...kdoví. Zatím se drží nahoře🙂 Tak tam ta naděje pořád je🙂 Asi bych testovala až v tu neděli ráno...nevím. Přítel by byl určitě rád. Včera mi poslal fotku labutě se 4 labuťátkama a řekl, že to je on za 9měsíců😀 No uvidíme. Už jsem se dívala kdyby se mi to narodilo kdyby se to povedlo až v lednu a ne teď a datum vychází na 1.10.17 což mi připadá super. No až bude chtít tak k nám přijde a bude u mě v bříšku v podnájmu😀
@pulguita ja sice mam volno ale chci si vse nachystat a mit na štědrý den klid na pohadky a u☺a ne se stvat u plotny celý den ☺vypada to ze ovulka probehne dneska uvidím zitra na teplote a pak uz jen cekat na vysledek kdyz ne ted tak leden to musi jistit mela bych mimi v rijnu jako sem narozena ja☺testovani je ma tobe jak se rozhodnes ja se znam ze bych testla v sobotu nevydrzela bych a chtela bych mit prekvapko pod stromek uvidíme jak dopadneme a kdyztak az se bude loučit stary rok s novým treba se nam vsem tady splní nase vytoužené pranicko🌞🌞🍀🍀🍀🍀🤰
@petrysek181 Dobré ranko!🌞 Tak ty už máš oficiálně dovolenou, tak si to hezky užij a v klidu vše připrav. 🙂 Já tím, že letos nemám dovolenou, tak budu lítat a chystat na poslední chvíli. Včera jsem chtěla balit dárky, ale byla jsem šíleně unavená a bolela mě hlava. Ještě že mě to přešlo a dneska je mi fajn🙂 Tak snad už máš i ovulku za sebou, ať máš odpočinek od všeho😀 Kdyby se ti narodilo v říjnu, tak to bys měla super a krásný dáreček🙂 Mi to na ten červen nevyšlo, tak nic. Ale kdoví jak dlouho mi to ještě bude trvat než otěhotním, takže třeba nakonec budu mít toho červnového ráčka🙂 S tím testováním jsem pořád na vážkách. V sobotu budu 26 den cyklu a MS má přijít nejdřív v neděli. Zkusím vydržet do té neděle, ale beztak mi začne teplota zítra nebo v sobotu klesat. Zatím se drží pořád na těch 36,9 a jsem 12 DPO. V sobotu budu 14DPO, takže MS musí dorazit v tu neděli, bylo by to divné kdyby se opozdila protože moje luterární fáze trvá těch 14 dní. Nejdelší cyklus mívám tak 28 dní, takže pokud si se mnou tělo bude chtít zahrávat, tak může. 🙂 No nejpozději by MS měla dorazit až v úterý, tak kdoví. Stejně si myslím, že pokud přijde přijde v tu neděli🙂 Nechám se překvapit. Naděje tam pořád je🙂 Spíš se smiřuji s příchodem MS, ale kdyby se zadařilo byla bych šťastná a ani bych tomu nemohla věřit🙂 Tak snad se na nás štěstíčko brzy usměje a budeme v lednu všechny 🤰 🍀🙂 Pěkný den!🙂
@pulguita ahoj ano ja uz mam ofiko dovolenou ☺slibila slibila jsem jim zloutkove venecky tak sem si rano udělala testo a az vylezu dodelam je☺tak si představ ze podle teplot ovulka jeste neproběhla porad mam36,7 tak sem zvedava kdy vyleze výš no doufam ze brzy aby nase snazeni neslo v nivec☺ ano jak chces tak testuj v nedeli teplota ti napovi jak to vypada☺
@petrysek181 No teda věnečky! Vy se budete mít🙂 Hlavně se taky snaž odpočívat. Ta ovulka si dává načas, třeba přijde na štědrý den a zadaří se.🙂 Teď zas máte oba volno a hezky si to snaženíčko můžete vychutnat, tak to je fajn🙂 Jasnačka já se budu řídit podle teplot, ty mě zatím nikdy nezklamaly🙂
@pulguita no ja doufam ze tento mesic vubec dojde 😀ale na cas si dava to mas pravdu tak ja jdu na to at to v praci utece
@petrysek181 Ale uvidíš, že dojde. Třeba tím, že bude ovulka dnes nebo zítra,kdy máš volno, tak to klapne. Hlavně si to hezky užijte, to je nejdůležitější🙂 Při práci je to složitější a člověk na to nemá tolik času, kolik by se líbilo jako třeba o víkendu, ale teď si to můžete fajn užít tak uvidíš, že to vyjde🙂👶
No mě čeká ještě zítřek v práci a 4dny příští týden a budu mít týden volna taky🙂 A pokud mi MS přijde o víkendu, tak mi pak ovulka vychází přímo na ten týden kdy mám volno, tak to je fajn😍 Příští rok budeme těhotné, uvidíš🙂
Ať ti hezky jdou ty věnečky🙂
@pulguita mas pravdu ovulka jeste muze dojít a zed si to s pritelem uzijeme☺venecky mam hotove a povedli se tak sem rada tak kdyby to ted nevyslo tak pak o dovolene no to je super👏a jal pises pristi rok budeme tady tehotne urcite vsechny ja v to verim❤zitra to tam prezij at to rychle utece mi pojedeme ráno na nakup a pak uz budou pripravy na stedry den😍
@petrysek181 Dobré ráno!🌞 Tak ať dobře nakoupíte, já zas jedu do práce, dneska dřív a už se těším až z tama vypadnu. Ještě že dneska končím o něco dřív🙂 Včera jsem konečně balila dárečky. Ty 3královské už mám všechny zabalené, teď ještě ty vánoční a je to. 🙂 Včera přítel nazdobil stromeček, tak už to taky máme, no snad to nějak zvládnem. Tak snad ti dneska stoupla teplota, protože mi dneska spadla dolů a to o dost, takže výměna stráže🙂....tobě musí stoupnout každou chvilkou. Jsem zvědavá kdy mi dorazí ta MS jestli už dnes nebo až zítra...No aspoň mám jasno a zbytečně jsem nepoužila ten test🙂 Moc si nedělám naději, že by třeba zítra stoupla, protože na zavrtání si myslím, že už je pozdě. 🙂 No tak snad se zadaří ten příští měsíc🙂 Pěkný den ti přeji!🙂
Tak já mám všechny své příznaky, že nepozději zítra MS příjde🙂 do Nového Roku jen pravou nohou🙂))
@svobodka14 Ahojky, tak to jsme na tom asi stejně🙂 Do neděle mi určitě dorazí, ale tou pravou vykročíme do nového roku a určitě nám splňí to vytoužené přání🙂🍀👶
Krásné vánoce!☃

@petrysek181 Aha no já jsem to říkala z toho důvodu, ať si šetříš ty těhotenské. Nevím jestli jsou ty ovulační levnější než ty těhotenské. Až by ten ovulační byl pozitivní a ty bys věděla že můžeš prubnout ten těhotensky, ale máš pravdu, že podle teploty se můžeš řídit stejně. Já to tak dělám a těhotenské testíky jsem zatím zbytečně nepoužila....snad mi nakonec nepropadnou!😨 Musím se mrknout na záruční dobu a doufat že otěhotnim dřív. 😅
No pokud mi 24.12 teplota klesne, tak testovat nebudu, pokud se bude držet, nevím jestli testovat v tu sobotu nebo až v neděli ráno. Ten jediný test co jsem dělala v den očekávane MS byl k ničemu páč mi v zápětí došla MS😀
Tak to je fajn, že jste to pojistili a držím palce ať ti ovulka přijde tak jak říkáš, ať si můžeš konečně trochu odpočinout🙂 Nám to vyšlo na víkend, tak to šlo, ale přes týden je to náročné a vůbec pro tebe co máš tento týden noční. Moc vám držím palečky🙂🍀👶