icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

raduzemlejna
23. pro 2016

Ahoj holky, tak už se jen jednou vyspíme a přijde Ježíšek!!! ❄ ☃A protože se sem už asi nedostanu, tak vám všem, co jste tu, přeju, ať pod stromečkem najdete ten nejkrásnější dáreček, užijte si pohodové vánoční svátky a do nového roku 2017 hlavně hodně plodnosti, radosti a lásky 🙂 Ať už i my všichni, co tu jsme, se konečně dočkáme toho našeho vytouženého mimíska ❤
Mám vás ráda, posílám všem pusiny❤

sticker
tornadolu
23. pro 2016

Cauky ženy přeju všem krásný Svátky, krásného Ježíška pohodu a klidek 😉dneska bych mela dostat Ms ,dobiram poslední prášek tak uvidíme Max 3-4 den by mela dorazit Ms.minulí měsíc jsem dobrala poslední prášek a vecir přišla tak uvidíme do večera času dost 😉 užívejte si krásný svátky a tulení 😉

petrysek181
23. pro 2016

@pulguita ahoj a krasny den🌻jeli jsme nakoupit hned rano aby jsme se vyhli tlacenicim v kramech ale stejne uz byla plna parkoviste☺ ale mame vsechno hlavne plnou lednici jidla tak nemusíme cele svátky neco shanet☺ vypada to ze ovulka byla vcera ale jelikoz sem vstavala o dve hodiny driv nez merim takt teplotu sem dopocitala ale dopoledne uz vylitla hodne nahoru tak si myslim ze probehla opravdu vcera tento mesic jsme se činili 😁ale te si pockame az do ledna na vysledek☺jestli ti spadla teplota myslim ze dneska jsi 13dpo tak to by bylo asi pozde na zavrtavani no uvidis na různých diskuzich psali holky ze jim teplota litala a tehu byly ☺takze at ti to v praci rychle utece a uz si uzivas rodinneho krbu s pritelem☺

petrysek181
23. pro 2016

Ahoj holky vsem tady preji krásné proziti svatku vanocnich uzijte si rodiny a hlavne odpocinek at se nam vsem brzy zadari🍀🍀🍀🌞🌞🌞🌞krasne vanoce❤

luciikhol
23. pro 2016

Ahoj snažilky. Přeji vám všem krásné Vánoce plne lásky a radosti. Ať se vám splní všechna tajná přání. Doufám že rok 2017 bude plodný a všem nám nový rok přinese dáreček do bříška. Užijte si volno holky a pořádně si odpočiňte ať máme sílu na plození 👶
Jste skvělé všechny a děkuji vám za Vaši podporu 😘

snezenka123
23. pro 2016

Krásné vánoce♡♡♡

pulguita
23. pro 2016

@petrysek181 Ahojky! Tak to je fajn, že už máte nakoupeno, my půjdeme zítra🙂 Tak to je fajn že už máš ovulku za sebou, budu ti držet palečky, ať vám ježíšek přinese štěstí.🙂😇🍀 Já čekám MS, zatím nepřišla ale třeba dorazí zítra nebo v neděli, ještě má čas. 🙂 V práci to byl mazec...moje kolegyně a šéfka našeho oddělení (kde jsme jen my 2) podala výpověď!🙈😵 No snad ví co dělá, myslím že ty 2roky to mohla doklapat do důchodu. Nebo alespoň mohla odejít do předčasného...ať se nemusí nervovat, ale ona ne...tak půjde pracovat s tím šéfem,kterého vyhodili. 😝No je to síla, měli to pěkně naplánované a zrovna v období kdy je nejvíc práce. Já budu mít snad větší klid, protože ona byla hrozná a jen dělala dusno. Možná teď nakonec budu vést to oddělení já, tak budu mít o hodně větší plat. 🙂 Uvidíme. Musím si to rozmyslet, protože mám v hlavě taky to miminko. Nějak to dopadne a vše se vyřeší. 🙂 Příští rok bude zajímavý plný velkých změn a vypadá to že k lepšímu🙂

petrysek181
23. pro 2016

@pulguita teda u vas to vypada ale pro tebe se oteviraji nove příležitosti a to je super jen to vezmi nebud hloupá ☺ja sem kdysi vzala vyssi post taky kvuli penězům nekdy je toho vazne dost na jednu hlavu ale proste mi to za to stalo financne mi to pomohlo a az prijde miminko tak se vse nějak vyresi samo uvidis☺ja uz si pripravila na zitra na veceri at mam zítra ci nejvic volna a budu uzivat rodiny a pohadek☺

pulguita
23. pro 2016

@petrysek181 Máš pravdu, čeká mě zajímavý rok plný změn, ale vypadá velmi pozitivně, tak se těším.🙂
Já se teď dám do úklidu a posledních výzdob, snad to stihnu, ale hlavně ať si to zítra v pohodě užijeme, to je hlavní🙂 Pěkný večer!🙂

pulguita
23. pro 2016

Ahoj holky, chtěla bych vám všem popřát příjemné prožití svátků vánočních. Plno pohody, klidu, radosti, štěstí, lásky, zdraví a spoustu splněných přání....hlavně to NAŠE společné přání🙂

Dnes nám v práci jeden klient poslal tohle vánoční přání. I když je stručné, moc se mi zalíbilo.
Spojila jsem si ho s tím našim "snažícím kolotočem". 🙂 Proto bych se o něj s vámi ráda podělila.
Je sice ve španělštině a angličtině ale zhruba říká tohle:
Jsou vánoce.
Vše se může znovu narodit.
Šťastně znovu začít.
Šťastná budoucnost.

petrysek181
23. pro 2016

@pulguita taky pekny vecer a koukej si odpočinout ted si mela celkem i pracovní napor☺

pulguita
23. pro 2016

@petrysek181 Snad proto to asi tento měsíc zase nevyšlo. Děkuji moc. 🙂 Pěkný večer❤

petrysek181
23. pro 2016

@pulguita ale jdi kdyz ne ted tak novy rok nam da spoustu dalších sanci neboj☺ja si taky moc nadeji nedavam a beru to sportovně a je to lepsi nez se uzirat☺

pulguita
23. pro 2016

@petrysek181 Nový rok nám dá další šance a jedna z nich určitě klapne🙂 Zrovna dneska u sousedů hrozně brečelo miminko a já si říkala jak já to budu jednou zvládat...hlavně v ty dny kdy jsem vyřízená a šíleně mě bolí hlava. A tak jsem si řekla, že pokud přijde MS, tak se nic neděje...budu mít o měsíc víc na to užívat si volného času a klidu....dokud můžu😀

petrysek181
23. pro 2016

@pulguita to je uplne super pristup a tak to ma byt ☺ja mam o sobe taky obcas pochyby uz sem zpohodlnela mladej me uz moc nepotrebuje azačít znova od maleho miminka ale pak si rikam co bych delala za par let az mi mlady vylitne z hnizda potrebuju miminko a mit se zase o koho starat chybi mi to dupani malych nozicek roztomilé zvatlani a to proste stoji za to👶

pulguita
23. pro 2016

@petrysek181 No právě, snažím se to brát sportovně a opravdu si užívat přítomnosti a těch pozitiv. Taky jsem zpohodlněla a mám ráda svůj klid🙂
Proto se nechci hroutit s příchodem MS, protože to nejde. Až jednou bude miminko, tak budou momenty těžké a kdoví jak to budu zvládat...bude to velká změna i když to bude velká radost, která veškeré úsilí vynahradí🙂 Musíme si vážit toho co právě máme. A i když nám to miminko nějaký ten měsíc trvá, pak za něj budem o to víc rády 🙂

petrysek181
24. pro 2016

@pulguita dobre rano a příjemný štědrý den☺presne tak jak si napsala nebudeme se hroutit kazdy mesic myslet pozitivne a držet si dobrou naladu a ono to vyjde tento mesic se mi ovulace opozdila az na 17dc takze byla vcera dnes uz teplota vylitla na 37,1 a jak jsi na tom s teplotou ty

renatka1111
24. pro 2016

Ahoj holky chcy se vas zeptat dnes je to 5 dni co MS meska a test negativní mám ještě počkat ? Děkuji

pulguita
24. pro 2016

@petrysek181 pěknou sobotu a příjemný štědrý den ti přeji🙂 Tak to je fajn, že už ti stoupla teplota, držím palečky ať to vyjde. Mi teplota spadla a tak čekám MS🙂 Kdoví jestli dorazí dřív než Ježíšek🙂 Stromeček máme do červena, tak aspoň budu hezky barevně sladěná😀 krásné vánoce❤

pulguita
24. pro 2016

@renatka1111 Ahojky, zkus počkat 2dny a testuj znova. Držím palce ať máš // 🙂

petrysek181
24. pro 2016

@pulguita tak jestli klesla tak to je asi jasne no ale nevadi novy rok n prinese nove za zacatky☺mi jsme byly na prochazce a ted se tu bavím skladam ruzicky z ubrousku a na pribory kapsicky😀uzijte si krasny vecer s pritelem a hlavne dneska se plni vsechna přání tak treba se vyplni i nam uz v lednu👶

kaculik007
25. pro 2016

Ahoj holky, myslíte že je brzo na tehu test, když MS má dorazit za 4-5 dní....??
Děkuji

snezenka123
25. pro 2016

@kaculik007 počkala bych. ..minimalne do termínu ms...nebo max den dva před ms...

kaculik007
25. pro 2016

@snezenka123 Dobře, děkuji ☺

svobodka14
25. pro 2016

Holky, tak MS měla přijít včera a nikde nic🙂 ani náznak🙂 pořád doufám ve vánoční zázrak, ale moc nevěřím. Zítra pokud mS nepříjde udělám test🙂

petrysek181
25. pro 2016

@svobodka14 je to je fajn prvni vlastovka mezi nami vsemi☺kez bys tam zitra mela //🍀🍀👶

svobodka14
25. pro 2016

@petrysek181 Děkuji moc! Pořád doufám a velmi si přeju, že tam budou🙂 včera jsem si ho vylila v olovu tak budu ráda strašně nervozní🙂 a nebo to do té doby dostanu🙂

kacwi
25. pro 2016

@svobodka14 juuuu, moc ti to preji ❤

svobodka14
25. pro 2016

@kacwi Děkuji moc! Věřím v zázrak🙂

kacwi
25. pro 2016

@svobodka14 Verim s tebou ;)

Strana