icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

tornadolu
25. pro 2016

Ahojky ženy tak jak travite Vánoční pohodu?Mě ukrutně od včerejška bolí záda asi jsem si hnula s plotýnkou bolest ukrutná 😢 bříško mam naboukli jak kdybych mela odlítnout každou chvilkou a prsa mam nateklé 😢 a MS stále nikde 😉

petrysek181
25. pro 2016

@svobodka14 budu moc drzet palecky hlavne nam napis jak na tom jsi myslim ze to tu zajima vic snazicich☺☺☺

svobodka14
25. pro 2016

@petrysek181 Určitě, dám určo ráno vědět🙂

svobodka14
25. pro 2016

Nejak jsem nevydrzela a zkusila aspon ted at se uz muzu uklidnit, a me predtuchy jsou spravne:( zadne vanocni prekvapeni se nekona

8mustang8
25. pro 2016

Taky jsem hrozně nervózní.. Snažíme se dlouho a tenhle měsíc mi pár dní po MS začaly zvláštní stavy. Tak jsem hledala a vše co se mi děje sedí. Jsem napjatá jestli se zadařilo. Mám chuť testovat, ale bojím se, že bude zase negativní. Před 4mi sny jsem zkoušela, ale to bylo fakt brzo a bylo mj jasný, že ještě nebude..
Dřív jsem ma sobě vše sledovala a hledala a teď jsem vyřízená únavou a všechny píchání v břiše a zabolení prsou ani už nevnímám 😁

kaculik007
26. pro 2016

@8mustang8 Koukám že jsme na tom pocitově stejně, já dnes v noci byla snad 5x na wc a to normálně v noci nechodím. Prsa mě také pobolívají, ale v podbřišku mě píchá často, takže to nevím co to je. Ale kdyby se nám to opět povedlo a šli jsme do Nového roku ve třech, byla by to krásná.

petrysek181
26. pro 2016

@svobodka14 ja teda nevim ale vidim tam dusika ☺

svobodka14
26. pro 2016

@petrysek181 jeee dekuji moc!! Ale moc dusiky nehonin 🙂) bud je a nebo neni🙂 dneska mi je spatne takze si myslim ze uz dorazi potvora, jinak budu testovat az pristi tyden

petrysek181
26. pro 2016

@svobodka14 jasně uvidis nech to par dni a testni znova pokud bude čárka silit mas to v kapse👶😉

sedlackovak
26. pro 2016

Ahoj holky,6.11 jsem samovolně potratila v 7tt,podle doktorů to byla statistická chyba.Hodně jsem krvácela a podle mě se to neudrželo.3.12 jsem dostala Ms která trvala do 11.12 podle ovulačního kalendáře mě vycházela ovulace na 17.12 a sex s manželem sem měla 12,14,15,16 a pak 18,21,24,25 a 26.Má otázka a prosba zní mohu vtyhle dny otěhotnět a kdy nejlépe si test udělat. Ms mám podle kalendáře dostat 31.12 ale po Sp teď vůbec nevím kdy.Moc vám děkuji za rady😉

8mustang8
26. pro 2016

@kaculik007 no píchání a pobolívání celý den, prsa bolavá a citlivé bradavky... a jsem hrozně unavená 😀 ale fakt se bojím, že zase nic nebude. Už to chci vědět 😕 ale bylo by to hezký takhle ve třech maminami 😇

8mustang8
26. pro 2016

@svobodka14 taky vidím ducha a zřetelně 😉 když bude fazolka statečná, bude dálnice 👍

snezenka123
27. pro 2016

@sedlackovak Ahojky. Myslím že šance na otěhotnění tam je velika. Záleží, kdy skutečně proběhla ovulka. Já jsem na tom tento měsíc stejně. Ms došla 4.12. a další ms by měla dorazit v sobotu. .max v utery. Test budu možná dělat az v sobotu. ..pokud nebudu mit příznaky blížící se ms...

pulguita
27. pro 2016

@petrysek181 Dobré ranko! 🌞 Tak vánoce už máme za sebou🙂 Tolik připrav a jak to uteklo, že?🙂 Ješte nový rok (a tady taky slavíme 3krále ...jsou to jakoby druhé vánoce) a už to zase bude za námi. 🙂 Já zase jedu do práce, teď nevím jakou máš směnu...ranní? No hlavně ať nám to rychle uběhne. Jinak jak na tom jsi s teplotou a kdy čekáš MS? Ta moje MS nakonec přišla dřív než Ježíšek...potvůrka jedna a já ji vůbec nečekala, tak zůstala bez dárku😀 Tak přeji pěkné úterý🙂

petrysek181
27. pro 2016

@pulguita ahoj a krásné ráno uteklo to vse jako voda a uz zase pracovní povinnosti ☺ja skoncila na svátky s mykozou asi jak sem brala ty antibiotika tak sem čekala hen nez dbeska otevrou lékárnu a sup pro nějakou pomoc😀tak sbad to bude v poradku jinak teplota stale 37ale mam jeste casu dneska sem 21dc a teprve 4dpo ale to jak se to tenhle mesic vse sebehlo tak z toho nic nebude nejprve nemoc a pak tenhle darecek celkem jsem rada ze uz ten kolotoc skonci a to přejídání taky😅tak u tebe ms dorazila nevadi ja se k tobe brzy pridam protoze po tom vsem by to byl opravdu zazrak😁

pulguita
27. pro 2016

@petrysek181 Uteklo to letos hrozně rychle....tolik příprav a všeho a už je skoro po všem🙂
No teda, tak snad te to brzo přejde.
Neboj, zázraky se dějí a třeba ti to vyjde i když jsi brala antibiotika🙂 Nejhorší je teď to čekání, ale držím palce ať to rychle uběhne. Pro mě jsou nejhorší ty poslední 2-3 dny před MS.Moc ti držím palce, ať to vyjde aspoň tobě👶🍀🙂

petrysek181
27. pro 2016

@pulguita presne tak nejhorsi je par dni pred ms ale rikam si co se ma stat se stane☺kamaradka me mile prekvapila o prvni mimi se snazila dva roky a ted je těhotná podruhe a bylo to neplánované a dost ji to překvapilo takze zazraky se dějí ☺ ja jdu na odpoledni a to me stve nejvic nemam tu smenu rada tak snad nam to bude v praci rychle utikat☺

raduzemlejna
27. pro 2016

Ahoj holky, tenhle měsíc je u mě asi zase nejspíš marnej.. Vůbec nevím, kdy byla OVU - někdy minulý týden, tentokrát jsem jí sama nepoznala, ani břicho mě nebolelo, nic.. Trochu jsme se s manžou zasnažili ze začátku týdne, ale pak chytnul nějakou virózu a začly horečky, takže nebyla chuť na nic.. Takže buď jsme se náhodou trefili a nebo ne.. ale spíš myslím, že je to ztracený.. O to víc se ale těším na Silvestra a na další snažení v novém roce 😝

pulguita
27. pro 2016

@petrysek181 No vidíš to! Třeba se ti to povede taky tento měsíc, nebo prostě budeme muset změnit strategii a otěhotnět "nechtěně"😀 Kdoví jak se to dělá a kdoví jak se na to tak nemyslí🙂 No uvidíme, co se má stát, to se stane.
Tak ať ti to na odpolední rychle uteče. Mi se dneska vůbec nic nechce dělat, tak se taky těším, až z tama vypadnu. Pěkné úterý! Ještě že tento týden je kratší🙂

anyts
27. pro 2016

Ahoj holky, jsem pěkně nastydla, mám rýmu a zvýšenou teplotu. Nejsem si jistá, jestli se tenhle měsíc zadarilo, nebo ne a proto do sebe nechci ladovat léky. Máte nějaký zkušenosti, co zabere? Děkuji moc

svobodka14
27. pro 2016

@8mustang8
@petrysek181

Holky, děkuji moc za podporu, ale včera večer přišla MS🙂 tak jedeme znova🙂

petrysek181
27. pro 2016

@svobodka14 nevadi jedeme dal☺

petrysek181
27. pro 2016

@pulguita mi se tu kopeme do zadku je nas tu par tak to je vylozene nudene dny v praci☺ale c patek nam dají volno coz je fajn

svobodka14
27. pro 2016

@petrysek181 Děkuji🙂 přesně tak, jedeme dál🙂

tornadolu
27. pro 2016

Holky co znamená miom?

xvitko13
27. pro 2016

Ahoj holky, zítra mám dostat MS a dnes jsem si udělala test a je na něm celkem výrazná čárka (jakože žádný duch). Myslíte, že se tomu dá věřit, nebo je furt možnost že MS dorazí? Díky 🙂

petrysek181
27. pro 2016

@xvitko13 to vypada na tutovku☺

pulguita
28. pro 2016

@petrysek181 Dobré ranko! Tak to je fajn, že budete mít v pátek volno. Nás pustí dřív z práce😀 Tak ještě přežít tyhle 2dny a je to🙂 Rok bude skoro za námi🙂 Pěkný den a pěknou středu ti přeji!🙂

monix94
28. pro 2016

@tornadolu myomy jsou v podstatě něco jako nádory, ale nezhoubné. Vyrůstají na děložní stěně a mohou být různě velké. Jednou z příčin může být dlouhodobý nedostatek estrogenu z čehož vznikne dlouhodobý organický syndrom - a ten se projeví změnou tkáně a vytvoří se myom, avšak nejčastěji se myomy objevují až v klimakteriu, méně často potom u mladších žen.

petrysek181
28. pro 2016

@pulguita dobre ranko☺tady je zatazeno a sychravo vůbec to nevypada pěkně to počasí me už začíná pobolivat břicho coz je predzvest ze sem ms pomalu blizi☺takze doufam ze novy rok nam ty stesticka přinese ☺snad ty dva dny prezijeme a pak si budeme užívat volnicka😀

Strana