Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita ja uz chci taly vikend😀tak ted sem ve forme leceni tak doufam ze mi to da pokoj😢at se můžu zase snažit kdyz to nezmizí tak budu muset nastolit jinou lecbu
Ahojky, zdravím po návratu z dovolené a jdu vás dočíst 🙂)) ale mam zase vsechno divné, mel to tady nekdo taky tak nebo podobne? 😞
10.12 začala MS, ovulacni testy pozitivni 21.12., 22.12. i 26.12. Od 20. do 23.12. slaboucke spineni, vcera vecer velká bolest podbrisku a zacalo krvácení docela dost, červená krev a v ni kusy čehosi. Dnes docela silně spinim, tmavě hnědé spineni. Prosím o radu, zda tohle muze byt normalni...neumím zatim vložit graf, tak prikladam fotku 🙂
@llenka_li ahoj nechci ti nic namlouvat nebo neco předvídat ale je mnoho moznosti proc se to deje jedna z nich je ze se povedlo otehotnet ale miminko se neudrzelo nekde byla chyba proto se spustilo krvaceni vetsinou to provazi bolest a krece v brise s kusy krve jak se telo snazi vycistit delohu akorat mi to prijde strasne brzy v tomto cyklu by si krvacela vlastne dvakrat nemohlo se uz neco dit v minulém měsíci akorat si mela normalni ms a presto treba byla tehu? Ale to bysi nemela mit ovulaci a podle grafu probehla nevim co na to rict taky hsi mohla mit cystu to by byl prubeh stejny jaky popisujes
@petrysek181 je to cele divné 9.12. jsem byla na krvi, hcg negativní. Od 10.12. klasická MS. Ale testy ovulacni přece nemůžou byt pozitivni tyden, taky jsem si rikala, jestli ze me mimi neodešlo, ale to je hrozne brzy...a cystu jsem taky nemela. 8.12. jsem byla na UTZ, vše v poradku a folikuly do 7mm. Asi musi čekat, no. Dnes spinim, dost, ale slipovka stačí a je to tmavě hnědé. Jeste fotka ovu testu, 21.,22. a 26.12.
@llenka_li to je opravdu divne tehu testy nemohou byt pozitivní tyden ale je mozne ze jsou citlivejsi ja mela carku skoro cely mesic ale pred ovu byla carka silbejsi nez kontrolni zkus hotensky test mas jistotu pokud bude negativní tak se mozna jedna o nějakou hormonální poruchu
@llenka_li promin chyby pisu z telefonu
@petrysek181 v poho ;) udělám odpoledne ovulacni jeste jeden, tehotensky je zbytečný, na prosperující tehu je 6DPO brzy a pokud ze me neco odešlo, tak to ani nechci vedet. Budu doufat v ovulacni krvácení a budu čekat na klasickou MS. A jestli je to nějaka hormonální chyba, tak to me snad odvezou, přesně toho jsem se hrozne bála, ze se budu po vysazeni HA davat rok dohromady...:( proto jsem začala měřit BT a koupila ovu testy, jestli vubec mam ovulaci.
A to jsou ty ovu testy dělané vecer 🙈 taky se na ne koukam neda moc spolehnout...:-/
Tak dnešní ovulacni test opět pozitivni 😏 obě čárky stejne.
@petrysek181 Tak snad se dáš brzo dokupy a budeš fit. Při nejhorším bys měla jít k lékaři, ať ti dají něco účinnějšího. Ty se máš ...ještě zítra a už máš pokoj. Já se modlím, ať ta moje kolegyně ten příští týden přijde a nevykvajzne se na to, ať si užiju tu mojí dovolenou. Snad jo, potřebuju si odpočinout od toho všeho.🙂
Tak ať ti to dneska rychle uteče🙂
@llenka_li No teda je to s tebou zapeklité, ale třeba to slabé špinění byla ovulka a teď třeba uhnízďování, ale to by mělo trvat jen den. No pokud jsi byla před nedávnem na kontrole a nic ti nenašli, tak zatím buď klidná. Asi nezbývá než počkat. Jestli se to rozjede, tak to bude asi MS. Stejně by sis pak měla zajít k lékaři a říct mu to a kdoví co ti řekne. Držím palce ať to dobře dopadne ať je to cokoliv🙂
Ted mi je hodne do place....11.12. 8 rentgenu po bouračce a ta krev a ty kusy. Asi jsem o mimi prisla, co....😥
@pulguita dobré rano tak ja jeste dneska a konecne doma porad je v praci blázinec lidí tam nadavaji jsou otrávený az me to tam nekdy hodne nebavi tak ja mazi dneska do lekarny opet obtize ustaly ale ne vsechny uz sem otravena i z toho doufam ze se srovnam do ms aby to uz bylo v pohode
@llenka_li zašla bych asi k dr. .. Ať vis, co a jak držím palečky, ať je vse ok
❤
@snezenka123 ahojky prosim co ti pomohlo na to svědění a pálení uz me to trápí delsi dobu a nic nepomaha
@petrysek181 noo já si koupila obyčejný clotrimazol. V tabletách. Jsou tam tři ks. Na tři dny. A krém z vnějšku. Na natření. Jak jsem dobrala ty jedny atb dala jsem si dvě tablety. A pak mi bohužel napsal zubař na další týden atb a zbyla mi jen ta jedna tableta a ti jsem si dala včera. Ale asi budu muset koupit další balení. V sobotu ma -nema dorazit ms. ..tak chci byt taky ok. Ale ten clotrimazol mi doporučila i gyndarka. Ze zabírá nejlíp z těch volne prodejnych. ..a ty jsi zkoušela co
Mimodelozni nebo cysta, odpoledne budu mit výsledky krve.
@llenka_li ☹chjo. To me mrzí. A dělali utz?nebojen brali krev
@snezenka123 ja mela zaváděcí tablety a krem gyno-pevaryl na tri dny ale to paleni a svedeni neustalo tak sem nasla na netu krem jenamatol tak ho zkusím koupit ja mam dostat ms pristi tyden ve stredu a nedokazu si představit ze to bude pokracovat pitomy antibiotika
@petrysek181 ten clotrimazol je fakt dobrý, účinný a levný. A zabírá. Něco obdobného je myslím canesten, že je u v jedny tabletě, zvysena davka. Ale mně ten jednorázový lék nikdy moc nepomohl, když už jsem tu mykozu měla hodně velkou. ..ten clotrimazol dělají na tři dny kde je 200 mg toho léčiva, nebo na 6 dni Kde je 100 mg toho léčiva. Já jednoho času na to trpěla a fakt tohle vzdy pomohlo.
Vyzkoušej😉
A ten krem je na venek, a i pro partnera, když má potíže. Někdy ani potíže mit nemusí. .Jj atb jsou desny:-/a ja je měla vlastně s tři denní pauzou na 14dni a po 8h. ..
@petrysek181 Ahojky, já to měla minulý měsíc a pomohl mi canesten čípky na 3 dny, ten je uciny, hned druhy den uz pocítíš ulevu. Je bud na 7 dní slabší nebo na 3 dny silnějsí. Kup si silnější a budes do tri dnu ok 🙂
Ahoj holky, jsem dva dny pred MS a jsem strasne netrpeliva. Má cenu si delat TT nebo mám pockat az do doby jestli MS nedorazi? předem díky za rady 🙂
@lory303 díky uz ho mam doma a uleva uz je po prvnim pouziti kremu☺
@petrysek181 super 🙂
@snezenka123 vypadá to ted nedejne mam canesten a citom se lepe nez rano pro jistotu jeste jeden krem☺priste budu chytrejsi a jakmile budou antibiotika nastolim k tomu jeste probiotika☺a ted z jineho soudku jak se citis mas nejake priznaky?me je tento mesic fajn obcas zaboli bricho minimalne ani prsa neboli tak si myslim po tom vsem co mam tento mesic za sebou z toho nic nebude

@petrysek181 Tady je zima (ráno jenom 6stupňů), ale svítí sluníčko, tak je hezky🙂
Neboj, třeba MS tento měsíc nedorazí a navíc je ještě brzo. Držím palce ať ti to vyjde!🙂
Už aby tu byl víkend!🙂