icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

carmilla
29. pro 2016

@lory303 Ahojky. 🙂 S testováním bych nespěchala, i když chápu, jak je to čekání ubíjející. Upřímně - počkala bych tak na 3. den meškání menstruace. Předčasné testování bývá obvykle pramenem zklamání - buď je test negativní (což nemusí ještě znamenat, že tam těhotenství není), nebo je třeba "slabě pozitivní", ale menstruace nakonec přece jen dorazí, protože těhotenství přestalo prosperovat.To se občas stává a většina žen se to ani nedozví, prostě jen dostanou trochu silnější menstruaci s nějakým tím zpožděním...Nicméně blíží se silvestrovské oslavy, tak bych třeba v sobotu ráno testla, abys věděla, jak moc si můžeš dát do nosu. :D

xvitko13
29. pro 2016

@lory303 Ahojky, dělala jsem si 27 DC, tedy den před očekávanou MS a už tam byla zřetelná čárka, žádný duch...Akorát včera a dnes trošku špiním, tak uvidíme, doufáme, že to ale bude dobré 🙂 Jak jsi na tom ty? Kdy budeš testovat 🙂? Já tomu nemohla uvěřit, fakt vánoční zázrak 🙂

xvitko13
29. pro 2016

@lory303 JO promiň už to čtu, že jsi 2 dny před MS. Já bych to teda na tvém místě už zkusila 🙂 Nebo spíš jak znám sebe, ovšem jestli máš doma testy 😀

luciikhol
29. pro 2016

Ahojky děvčata 🙂 Tak jak jste na tom po Vánocích? Taky jste přibrali aspoň 10 kilo jako já??😒 😅😅 to obžerství je hrozný ... 😖😀
Jinak jsem teď 18 DC ale zatím bez ovulky, nechápu zatím jsem ji měla v polovině cyklu a teď nic, ani náznak.. Občas už to vypadalo že by přišla ale nic.. Tak nevím, jsem i trochu nachlazená tak že by to na to mělo vliv?? 😒

xvitko13
29. pro 2016

@lory 303
Jinak žádné těhotenské příznaky jsem neměla ani nemám, takže mě to docela vyrazilo dech,. Právě jsem si řekla, že to jen tak zkusím a najednou dojdu a vidím výraznou čárku. Dřív sem byla zvyklá ty testy pořád naklánět a dávat na světlo pak zas do tmy a hledat tam něco 😀 a teď tohle 🙂

llenka_li
29. pro 2016

@snezenka123 UTZ, v děloze nic neviděl a na levém vaječníku nějaký útvar...tak vzal krev a čekáme.

lory303
29. pro 2016

@carmilla Ahojky, dekuji za radu. Já asi počkám. Dělala jsem si test v úterý a byl negativní, takže ted se fakt bojim testovat. Počkam do soboty a když MS dorazi opiju se jak nikdy 😀 neee, spis to bude další zklamání, ale jsem na to trošku už i připravena, protože pocituji pred mesntruacní bolesti ☹

snezenka123
29. pro 2016

@petrysek181 noo já při první davce atb brala i probiotika. ..a stejně žádný účinek a mykóza byla i tak☹

Ještě včera jsem si říkala, že to vypadá nadějne🙂ale dnes me boli břicho. .Ms má dojít v sobotu. ..takže se spis smiruji s tim,ze z toho asi sejde😕těšila jsem se,ze v sobotu ráno zkusím test, ale asi to bude zbytečný. ..jakmile mne bolí břicho, je to jasný😒
a co ty

lory303
29. pro 2016

@snezenka123 Ahojky, ctu ze ti ma MS dorazit v sobotu, stejne tak i me. To čekání je hrozne co? jinak taky me začíná bolet bricho :(

snezenka123
29. pro 2016

@llenka_li tak držím palečky

snezenka123
29. pro 2016

@lory303 Jj me už taky boli. .. takže už se dopředu smiruji s ms..Tento měsíc jsem uzivala gynex kapky, tak jsem zvědavá jak to bude.

lory303
29. pro 2016

@snezenka123 já zase užívála clostík, tak jsem doufala, že se to podaří, ale vypadá to bledě. Ach joo ☹

snezenka123
29. pro 2016

@lory303 a ty vis, kdy jsi měla ovulaci?Já vůbec. .. tak ani nevím, kolik dpo asi tak jsem. ..kdy budeš testovat?Já se budu snažit vydržet testovat az v sobotu. ..pokud do te doby nedorazí. ..

lory303
29. pro 2016

Ja si myslim, ze byla tak 14DC takze dnes bych mela byt 14DPO. Ja si delala test uz v utery a byl negativni. A dalsi vyzkousim asi v sobotu nebo spis v nedeli rano kdyz MS nedorazi. Jak dlouho iz se snazis o mimi?

snezenka123
29. pro 2016

@lory303 krátce. ..Třetí měsíc. Mám už tři děti a jeden měsíc jsem měla zpoždění skoro 5dni a když jsem to dostala zjistila jsem ze jsem zklamána. ..splasili se mi hormony 😍a zatoužila jsem ještě po jednom👶
řekli jsme si s manželem, že tomu dáme Volný průběh do konce roku. .. takže pokud se ted nepovede, tak možná ještě leden, ale pak už asi ne. .a vy jak dlouho?

lory303
29. pro 2016

@snezenka123 my se snažíme o první mimčo a pokud MS dorazí, začneme 7. měsíc snažení :-/ no je to celkem na psychiku, když si človek neco moc preje a ne a ne aby se to splnilo.

pulguita
29. pro 2016

@petrysek181 Ahojky! Ty se máš! Zítra už máš volno. U nás v práci je to taky o ničem. Tím že odešli ti 3 a navíc si sebou donesli plno klientů, tak to bude zajímavé. Navíc to udělali naschvál teď přes vánoce, no ale nějak se z toho dostanem. Ta moje kolegyně má přijít ještě příští týden i když dala výpověď (tento je na dovolené a ještě by měla přijít příští týden) kdy jsem měla v plánu dovolenou já. Snad mi ji ještě naschvál nezkazí, no uvidíme. V pondělí jdeme s přítelem na fajn obídek a pak na společnou thajskou masáž (90 min) už se těším a opravdu jí potřebuji, moje plotýnky jsou celkem hyn z toho všeho stresu. Opravdu si potřebuji odpočinout.
Držím palečky ať se brzy uzdravíš a jsi fit. Kéž by ti to i přes ty všechny útrapy vyšlo. Naděje umírá poslední🙂

petrysek181
29. pro 2016

@snezenka123 no me zacina bricho taky ale mam jeste cas ja to mam dostat ve stredu

snezenka123
29. pro 2016

@petrysek181 no Můj druhý termín ms je utery. ..takže jsem taky zvědavá🙂držím palce

petrysek181
29. pro 2016

@pulguita ahojky tak si predstav ze ja už mam taky volno sla jsem z prace driv protoze sem tam nebyla k nicemu☺jeee thajská masaz to musi byt super taky bych potrebovala procvičit kosti😀ja jdu az pristi tyden na klasiku a nebo si davam bambus to je masaz tycema a je super☺me se dneska ulevilo byla sem opet v lekarne tak snad to bude fajn ted jeste jak to dopadne ms ma dojit 3,1 ale vypada to ze dojde☺

petrysek181
29. pro 2016

@snezenka123 tak si budeme drzet palce navzajem☺🙏🙏👶

petrysek181
29. pro 2016

@luciikhol ahoj neboj ovu jeste může klidne dorazit me se zpozdila o dva dny tento mesic taky dela si co chce☺jinak vanoce se samozrejme na me podepsali jeste prezit silvestr a pak se zacit zase krotit 😀

tornadolu
29. pro 2016

@llenka_li jak jsi dopadla?

luciikhol
29. pro 2016

@petrysek181 jo?? Taky se ti zpozdila? Tak snad ještě přijde a poznám ji jako vždy. 🙂 ty vánoce jsou na jídlo hrozný. Samý návštěvy a cukroví. Jsem ráda že jsem nakonec cukroví žádný nepekla 🙂 taky se těším až to skončí a budu jist normálně 😀

llenka_li
29. pro 2016

Tak lezim v nemocnici a budu čekat do soboty, udělají kontrolní UTZ a krev a budou vedet víc. Hladina HCG dnes nevim jestli 427 nebo 470. Bud bude klesat a to znamená, ze jsem potratila nebo bude stejná a potom pujdu v sobotu na zákrok, čištění, připadne operaci, pokud by se zvětšovalo to v tom vaječníku. Pry vubec nejde specifikovat, co to je, vypada to jako cysta, ale muze to byt i vacek a je možnost i ze se objeví tehu v děloze, protoze pri takove hodnotě hcg jeste tehu nemusí byt vidět na UTZ. Ale ta krev, křeče a kusy tomu uplne nenasvedcuji. Kez by se stal zázrak 😢

petrysek181
29. pro 2016

@luciikhol to ano cloveku to neda a porad neco zobe😀a uvidíš meris teplotu aby si vedela kdy byla protože podle bolesti to moc neodhaduj nemusi byt vubec☺a ovu uz mohla davno byt

petrysek181
29. pro 2016

@llenka_li to me tak mrzi ale porad je jeste nadeje ze bude mimi v deloze a na vajecniku bude jen cysta budu ti držet palecky a myslet na tebe at to dopadne tak nebo tak hlavní je ze budes zdrava a v poradku bud silná 💕💕💕ještě je naděje

snezenka123
29. pro 2016

@llenka_li držím palce a myslím na tebe ať se zázrak stane a VŠE Dobře dopadne. Posílám hodně sil. ..

sticker
llenka_li
29. pro 2016

Moc dekuju, budu se v sobotu hlásit a do te doby doufat..🙂

pulguita
30. pro 2016

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Teda ty se máš, že tě pustili dřív. Já to budu muset dneska nějak vydržet, ale mám takovou chuť už z rána vypadnout, ani nevíš jak🙂
Ty masáže jsou fajn a nikdy jich není dost😀
No vidíš, tak to je fajn, že už je ti líp. Hezky si užívej volna a odpočívej ať jsi brzy fit. Pěkný pátek!🙂

Strana