icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

snezenka123
2. led 2017

@llenka_li Ahojky. Jak jsi dopadla?.myslím na tebe

llenka_li
2. led 2017

Zase spatne, dnes hcg 680. Ve ctvrtek 400, sobota 570, dnes 680...
Dr rekla, ze to vypada na neprosperujici tehu, ale ze na kyretaz jeste jit nemuzu, protoze je tam mala šance, ze je to treba jen malé.

Podle me blbost, mam pred sebou dalsi dva dny čekání v nemocnici, o to to bude potom víc bolet 😔 a stejne me kyretaz nemine.

nadrinka
2. led 2017

@llenka_li neztracej naději, sleduji tvůj příběh od začátku, moc držím palečky a doufám, že mimco bude natolik silné, že se udrží! Psychika teď asi trpí nejvíc, ale jak se říká... Naděje umírá poslední ! Drž se, myslime na tebe

snezenka123
2. led 2017

@llenka_li také moc a moc držím palečky, musí to být těžký. Ale naděje umírá poslední. .. Moc ti přeji štastný konec❤

llenka_li
2. led 2017

Moc dekuju holky, diskuze tady jsou v takove situaci hroznou oporou 🙂)

Jsem opravdu jako blazen, chvili silna a v pohode, rikam si, brzy budu zase těhotná a vyjde to, za chvili uplne na dne...🙈

snezenka123
2. led 2017

@llenka_li musí to být těžký. .. hodně těžký. Ale Veřím, že mimisek si svoji šanci na život vybojuje❤

lory303
2. led 2017

@llenka_li držím ti moc palce, ať se miminko udrží. Jsi moc silná jak čtu tvoje diskuze. Naděje umírá poslední. Hlavně se nestresuj. I když se to lehko řekne, ale těžko uděla.

pulguita
2. led 2017

@petrysek181 Ahojky!🙂 Tak mám za sebou super den🙂 Obídek ve fajn restauraci a pak těch 90 min masáž, promasirovaly úplně všechno...obličej, hlavu, krk, záda nohy a chodidla, prostě super i když to občas dost bolelo. Pak nám tam uvařili čaj a dali na občerstvení čerstvý ananas. Opravdu jsme z tama vyšli uvolnění a odreagovaní. Tu masáž nám dělaly ty thajské ženy obema najednou. Mohli jsme si vybrat aroma olej. Já si vybrala rozmarýnový a přítel pomerančový. Už jsme tam párkrát byli ale je to dávno, tak jsme si to opravdu užili. Přítel jde zítra do práce, ale ve čtvrtek končí dříve a v pátek je volno. 🙂
Ty se drž a snad to špinění nic neznamená. Moc ti držím palce. Ke mě dnes zavítali slimáci, tak kdoví kdy dorazí ovulka🙂 Přeji ti pěkné úterý a ať ti to v práci rychle utíká🙂

pulguita
2. led 2017

@llenka_li Moc se opatruj a mysli pozitivně. Buď silná. Kéž by se to povedlo a začalo to sílit. Ještě není nic ztraceno. Sice to jde pomalu, ale třeba to dobře dopadne. Moc ti držím palečky🙂

petrysek181
3. led 2017

@pulguita ahoj tak to je fajn ze jste si ten den tak pekne uzili a odpocinuli te si☺ja se zatim drzim tajne sem doufala ze to zaspineni mohlo být uhnizdeni miminka teplota se zatim drzi nahore ale taky se mi muze protahnout cyklus kdyz sem mela dyl ovulku uvidim uz me svrbi prsty na test zkusim ho zitra nebo ve ctvrtek kdyz ms nedojde☺uzivej volnicka a pořádně si to vychutnej☺je fsjn ze pritele budes mit doma aspon nějaký den☺me se vrati ve ctvrtek☺pekny den a ja se jen modlim at ms nedojde🙏👶

misicka74
3. led 2017

ahoj holky, prosím o Váš názor? 23.12. (11 DC)večer jsem měla bílkový hlen v menším množství a 24. (12DC) večer už ve velkém množství po toaletě na papíru. Můžu podle toho odhadnout, kdy byla ovulka? Jsem netrpělivá na testování... ☹ tak mě zajímá kolik bych mohla být DPO. někde se píše, že hlen je před ovu a někde, že po ovu. Testy jsem tenhle měsíc nedělala.. mívám cykly 29-32dní. Dnes jsem 22DC

petrysek181
3. led 2017

@misicka74 pri ovu by mel byt hlen ciry a vyskytuje se i nekolik dnu pred ovu tim se označují plodne dny takhle ti tezko nekdo odpovi kdy byla zkus merit bazalni teplotu podle ni poznas bezpecne kdy byla ovulace☺

pulguita
3. led 2017

@petrysek181 Ahojky! Opravdu to bylo fajn.🙂 Já dnes měla tu mojí masáž zad na kterou pravidelně chodím, tak to bylo taky fajn. 🙂 Ráno jsem prala, žehlila, umývala podlahu a vařila. Teď pojedu koupit nový vysavač, tak se těším🙂 Je to paráda být doma a v klidu si vše udělat. Tak se budu snažit tento týden maximálně využít a odpočinout si, protože pak to bude v práci síla.
Třeba to špinění bylo uhnízdění. Kéž by! 🙂 Když tak zkus testnout. Už by mohlo něco jít vidět. Moc ti držím palce! Hezké odpoledne!🙂

pulguita
3. led 2017

@misicka74 Jak ti řekla petrysek181 podle toho těžko poznáš přesný den ovulky. Já měřím bazalku, tak vím, kdy přesně probíhá ovulka a ten hlen mám pár dní před, během ale taky i po ní, takže v mém případě bych se podle toho nemohla řídit...snad podle toho že pak je ho míň, ale úplně přesně na den bych ovulku nepoznala. Jinak já měla včera celkem dost hlenu (ovulka má přijít každou chvíli), ale dnes ráno byla teplota ještě dole tak ovulka ještě neproběhla. I když bych mohla myslet, že byla včera (kdybych neměřila teplotu), protože dnes je ho o něco míň než včera. Navíc každý měsíc to mám trochu jinačí...někdy je ho víc a někdy o něco méně. Doporučuji měřit BT. A pokud chceš zkus testovat v pátek, možná něco půjde vidět. Držím palce 🙂

petrysek181
3. led 2017

@pulguita vidim to tak ze kdyz nic tak to rano zkusim no tak bude negativní vždyť o co jde😁😁ja dostala vysavac od jeziska a jsem moc spokojena ☺drz mi zitra moc palce at to dopadne jakkoli ☺

sluninko23
3. led 2017

@petrysek181 Tak po dlouhe dobe jsem tu a koukam,ze by se zadarilo?Budu ti moc moc drzet palecky,aby to vyslo a na testu //😍

petrysek181
3. led 2017

@sluninko23 ja si moc nadeje nedavam ale stalo se par veci ktere normalni nejsou tak zitra zkusím testik bud to vyjde nebo ne nechci se k tomu upinat ale byla bych moc rada☺drz urcite palecky❤

sluninko23
3. led 2017

@petrysek181 Tak to jsem zvedava..A mas pred nebo po MS?

petrysek181
3. led 2017

@sluninko23

@pulguita tak holky vypada to ze test nebudu vyndavat ani ze šuplíku protoze zacinam spinit a zitra se to stopro rozjede byla to hezka nedeje ale je na case opustit tenhle stary mesic a zkusit stesti v dalsich🍀je mi malinko smutno ale to k tomu patri☺

sticker
sluninko23
3. led 2017

@petrysek181 Tak to me mrzi.Ale kdo vii,treba to je uhnizdovani.Ja ho mela taky divoky a uz jsem to i oplakala a vida,mysak je tam😍

petrysek181
3. led 2017

@sluninko23 no uvidím uz sem cekala ze se to rozjede a jen malinko ruzoveho hlenu a zase nic vcera rano taky takze malinká nadeje jeste je🙏🙏🙂

llenka_li
3. led 2017

@petrysek181 držím palecky, at MS neprijde 😉

petrysek181
3. led 2017

@llenka_li děkuji ale vypada to ze prijde nevadi jednou ty // budou☺

llenka_li
3. led 2017

@petrysek181 to je jasne, ze budou ✊🍀☺️

petrysek181
4. led 2017

@llenka_li tak jak jsem předpokládala snehobile pláně na testu😀tak uvidim kdy se ms hodla dostavit

luciikhol
4. led 2017

@petrysek181 Ahojky, nono co to čtu? 😇 Snad mrcha ms zůstane zalezlá a nepřijde. Ještě neztrácej naději, pokud se ti ms nerozjela tak máš šanci 🙂 víš, že mě se test pozitivní ukázal taky déle 🙂 moooooc bych ti to přála, kéž by se to povedlo 👏 🙂
Budu držet palečky 🍀

pulguita
4. led 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🌞 Držím palečky ať se MS nerozjede. Test můžeš mít pozitivní i později, nevěš hlavu a buď pozitivní. Šance tu pořád je🙂
Tak já včera koupila ten vysavač a měla ohromnou radost, taky jsem viděla krásnou sadu talířů a vezla si ji spolu s vysavačem🙂 No a pak jsem jela domů "oklikou" přes Ikeu...ach jo...opravdu bych neměla jezdit sama, ale přísahám, že jsem se snažila držet...jen 2 svíčky a plno dalších jiných věcí, které se mi líbily 🙂 Dnes jedeme odpoledne na kontrolu s ušákem na veterinu. Tak ti přeji krásnou středu🙂

snezenka123
4. led 2017

@llenka_li dneska kontrola?myslím na tebe ať jsou výsledky v pořádku❤

llenka_li
4. led 2017

@snezenka123 cekam na výsledky z krve, a pak UTZ, ale dobre výsledky uz necekam. Spatne a nebo jeste horší, bohužel.

petrysek181
4. led 2017

@luciikhol
@pulguita holky zatim se držím ms nikde kdyz to vydrzi tak zkusím test v patek☺

Strana