Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Ahojky! Tak už i tady máme svátky za sebou. Průvod městem byl krásný, z vozů hází dětem bonbóny a všichni se snaží sbírat co nejvíc....a nejenom děti🙂 Je to hezká atmosféra a velký zážitek pro děti. Dokonce i v televizi nebo v rádiu třeba při předpovědi počasí hlásí, jaké bude počasí a jestli bude dobré pro příchod králů. Královský průvod prochází městem a končí na náměstí před radnicí, kde je postavený betlém. Tam zanesou Ježíškovy dary a potom jdou na radnici, kde ji starostka předá univerzální klíč do všech domů a bytů, aby mohli všem dětem přes noc nadělit dárečky. Dětem paní potom říkají, ať hezky povečeří a jdou brzy spinkat. Je to opravdu moc pěkné. Kéž bych se nějaký rok dočkala a mohla jít do průvodu s nějakým miminkem...bylo by to fajn🙂 Snad se dočkáme🙂
Jinak já ještě vánoční dekoraci nechám. Je mi to škoda schovát. Ještě je brzy.🙂 Moc se mi líbí stromeček a zapalené svíčky a do toho světýlka🙂 Krásný víkend a sobotu ti přeji!🙂
@pulguita moc dekuju, i ja doufám...i kdyz se připravuju na nejhorší. Chvili me tlačí vlevo, chvili vpravo. Vpravo mam na vaječníku cystu, která by mohla byt i vacek, tak uvidime. Zatim jsem bez obtíží a v pondeli me čeká dalsi vyšetření. Kez by se stal zázrak, ve středu uz jsem nedoufala, ale po včerejších výsledcích doufat musim....
@pulguita ahoj a krasny víkend to jak popisujes muso byt vazne pekne skoda ze u nas není tento svátek a da se říct ze se na tri krále pomalu zapomina😯mi jsme jeli koupit dvere ktere nam chybeli a samozrejme jsem potřebovala ještě par veci do bytu☺ale ue to pekne a jsem moc spokojena ja uz vanoce uklidila vcera v noci po praci sem usnula kolem ctvrte a nikdo se mnou nehnul az do deviti vecera tak sem byla plna energie☺pritel jede ve stredu na kontrolu spermiogramu tak sem zvedava jak dopadne tenhle mesic moc jistit nebudeme protože v dobe ovulky bude v praci uvažuji ze se domluvim s doktorkou a ukoncim brani prášku stejne to nikam nevede akorat to clouma s mojí náladou tak uzivej volnicka a odpocivej
Ahoj vsem. Mam dotaz: stalo se nektere z vas, ze jste po ovu mely tehu priznaky, ale pak prestali nebo se zmirnily natolik, ze jste je necitili a i presto jste MS nedostaly a byly tehotne?
@llenka_li pořád sleduji tvuj příběh moc se drz porad je tam nějaká nadeje hcg roste takze neco se deje vim ze je to strašné cekat na každé vysetreni a odber krve jak to vse dopadne ale verim ze to dopadne dobře ☺
@petrysek181 moc dekuju. Mam obrovskou oporu v příteli, takze je vsechno o poznání lehčí s jeho úžasný přístupem, ale uz je to dlouho a strašně se mi stýská ☺️☺️☺️
@llenka_li to si dokážu predstavit ja kdyz mam byt v nemocnici tak chytam peknou depku☺ale clovek si musí rict ze není zbiti a vydrží to je super ze ti pritel dava velkou oporu ted ji moc potrebujes strasne se drz myslim na tebe a drzim palecky at vse je tak jak ma byt💖
@petrysek181 Ahojky! Ano, je to tady opravdu krásné a hlavně pro ty děti velký zážitek.🙂
Včera jsme byli na slevy a koupili pár věcí...hlavně já oblečení😝
Tak budu držet palce, ať spermiogram dobře dopadne. Pokud přerušíš ty prášky, tak si možná taky to tvé tělo odpočine a třeba se to podaří🙂
Já tento měsíc nic nečekám, protože jsme ovulku nevychytali, ale co. Nevím proč, ale tento měsíc se mi taky moc nechtělo do nějakého intenzivního snažení. Teď budu chodit na kurz, co mi platí firma. Končí začátkem března, tak to budou fofry a nápor, tak jsem si tak říkala nějak tyhle měsíce "přeskočit" a nechat snažení stranou. Tento měsíc jsme se snažili 2dny před ovulkou, takže by to byl zázrak, kdyby se spermijky udržely až do ovulky a povedlo se, takže proto nic nečekám. Když se to nepovedlo ty předchozí měsíce, pochybuji, že to klapne tento🙂 No a aspoň nebudu přenášet stres z těchto 2měsíců na miminko, takže asi tak. No uvidíme zda to klapne, potom nějaký ten další měsíc. Nezbývá než doufat🙂
Tak si vychutnej neděli. Já půjdu zítra zase do práce...vůbec se mi nechce, ale co se dá dělat.🙂 Pěknou neděli přeji! Tady svítí sluníčko🌞
@pulguita ahoj presne jak pises tak me uz nějak to snazeni taky prestava bavit a zacinam se zamyslet i nad jinými vecmi nejak chci vse hodit za hlavu mam pocit ze ty hormony uplne zmenili e nalady byla sem porad usmevava a ted sem otravena vecne naštvaná a to nemám zapotrebi zacinam se i smirovat s tim ze proste mimco se mozna nepovede nikdy tady snezi ale je zatazeno ja dneska zacinam nocni tak to bude tyden o nicem😀peknou neděli alespon jeji zbytek kdyz jdes na kurz to vypada na povýšení ????☺
@petrysek181 Dobré ráno! Tak ty už máš noční za,sebou a já jedu zase do práce. Vůbec se mi nechce, ale co se dá dělat. Kdoví co mě čeká po těch všech změnách. Ten kurz mi zaplatili ještě před tím vším, co se semlelo, ale je to fajn ho mít. Takže to musím ty 2měsíce nějak přežít a zvládnout to. 🙂 Uvidíme jestli mě povýší nebo ne, hlavně ať mi zvýší plat😀, po těch letech si to zasloužím🙂
S miminkem ještě neházej flintu do žita, nic není ztraceno. Ale chápu tě, protože občas si taky říkám, že asi žádné mimi nebude, ale těmto černým myšlenkám nesmíme propadat. Miminko přijde, až bude jeho čas. Uvidíme. Třeba až přestaneš brát ty prášky, tak ti bude lépe po všech stránkách a přijde to samo. No však uvidíš. Zatím buď klidná, protože jsi zdravá a vše je OK. Třeba na to tak moc myslíme, tak nám to proto tak nějak nejde. Kdoví...to přijde, chci tomu věřit🙂
Krásný den a ať nám to pondělí (a vůbec celý týden) rychle uběhne🙂
@zicherajska Vidím! Takže gratuluji a držím palce. Zkus testovat znovu za 2 dny a kéž by byl silnější🙂
Tak dnes hcg 1490 a opět nikde nic, v děloze nic, děložní sliznice do 8mm, žluté telisko na právem vaječníku...v břiše nikde nic. Jsem 4+2 a do středy jdu na propustku domu. Psychicky jsem témeř na dne 😔
@zicherajska no jasně je to tam gratuluji ☺
@pulguita ahojky dbeska sem byla v praci jak prastena a rano lehla a spala☺moc tu noční rada nemam ale co nam zbývá aspon je tam klid☺ano obcas mame kazda asi cerne myslenky ale pak to prejde a jede se dal☺doufam že ti přidají po tech letech co jsi tam stravila uz by bylo na case ☺treba te ten kurz bude i bavit ☺tak at to v praci utece ja jdu chvili jeste spat☺
@llenka_li kdyz si 4 týden tak v deloze jeste nic byt vidět nemůže to je jeste brzy az tak 5-6 snaz se to brát ikdyz je to moc tezke ze se to ještě vse muze podarit a bude to c pořádku vim ze jsi porad v nejistote ale ted je jeste brzy na vysledek drž se prosim🌹🌹🌹🍀🍀🍀
@petrysek181 dekuju 🙂 snad bude vse ok
@kaitinka taky se snažíme dlouho a nic.. je mi děsně z toho, když vidím, jak holky mladší než já otěhotněly hned a ani nechtěly... a my se s manželem snažíme taky rok a něco a vůbec. Jen jednou mám podezření, že jsem měla zamlklé těhotenství. jinak. nic. Až teď mám divné stavy a trvají.. hlavně obrovská únava. No čekám teď každým dnem jestli jo, nebo ne...mám to občas nepravidelně, takže přesný datum potencionální menstruace nevím. Ale vím že teď někdy :D a jestli zase přijde, tak už to fakt na dobro vzdám..
@petrysek181 Ahojky! No ty pondělky v práci stojí za to 🙂 Já jsem taky dneska měla co dělat a vůbec po týdnu dovolené. Ten kurz mě bude bavit, myslím že nebude tak nezáživný jako ten co musím co 2 roky obnovovat. Blbé je to, že ten kurz je od 18:30 do 21:30!😢 Pak k tomu přičti hodinu cesty domů😖 A zítra ráno zase do práce😅
Ale nějak to zvládnu, myslím že je jen pondělky a středy až do března😲 Ty si hezky odpočiň, za 4dny tu je víkend🙂
Určitě se nám to miminko nakonec povede a věřím, že to bude tento rok! Pěkné odpoledne!🙂
@llenka_li Pokud stále roste, tak je to dobré znamení. petrysek181 má pravdu, pokud jsi jen 4týden, tak nic moc nepůjde vidět. Drž se a snaž se myslet pozitivně. Pokud tě propusti, tak budeš doma a zase na tom budeš o něco líp, protože budeš s tvou rodinkou, která ti bude ještě větší oporou🙂 Opatruj se! Moc ti držím palce a věřím, že to dobře dopadne🙂
Zdravim holky v novem roce po delsi pauze. Docetla jsem postupne vsechny prispevky a gratuluji novopecenym tehulkam😘 jinak tedy my se stale snazime. No ted tedy cekam jestli MS prijde nebo ne. V prumeru ma cyklus 33 dni a dnes jsem 33 den (mela jsem i 35 a 36) tak uvidim. Nejak v to nedoufam a test si proste nejak delat nechci jeste.... vcera jsem mela takovy splin ze uz to vlastne bude rok co jsme se rozhodli, ze se budeme pokouset. Ten rok 2016 byl hrozne narocny, plno zklamani a mimodelozni, a proste to na me nejak padlo a uz se nechci dal zklamavat😔am v planu koupit si gynex kapky a kontryhelovy caj, protoze cyklus fakt moc dlouhy a zacnu chodit cvicit at se odreaguju...
@llenka_li ty se drz nejak to dopadne😘 vsichni tady drzime palce a pesti....hlavne abys byla ty v poradku to je dulezite....
Jak jste na tom vy?jaky den cyklu?
@pulguita tak to budes mit taky pekny shon kdyz to mas ještě po praci takgle jsme mi delali dvakrat v týdnu za sebou šestnáctku a padali jsme na cumaky ale zas je to něco noveho☺ ja pres chvíli vstala nemohla sem usnout a pak sem zabrala tak se mi zase zdala takova blbost nechápu jak se to cloveku v hlave vse semele☺vcera ni ms skoncila tak zacinam zase s měřením celkem byla tenhle mesic rychla az na ty dva dny kdy to bylo silné to slo☺ tak ještě ctyri dny do vikendu a budeme zase odpočívat ☺
Uz jsem zase v nemocnici, mam bolesti 😥
@lucije11 my máme další fázi snažení před sebou, dnes 8DC. Měřím BYT, s přítelem užíváme Fertility Blend pro páry, od soboty užívám i kapky jeřáb ptačí. V den ovulace vyzkoušíme poprvé i lubrikant na podporu těhotenství, snad to tentokrát vyjde. Kolem sebe mám tolik Miminek a tehulek, jen na mě to ne e ne "přeskočit"

Mi je zle už od 14 DC (dneska 25 DC), posledních pár dnů mě pobolívá a píchá v podbřišku nalevo, ale test jsem nezkoušela, čekám, jestli MS dojde nebo ne a tiše doufám. Ale čekám teprve druhou MS po revizi, tak si nechci dělat moc velké naděje..
Myslíte, že je možné mít ovulaci 6 nebo 7 DC? Měla jsem v té době plodný hlen a pak už se neobjevil, přitom jsem ho vždycky mívala až v půlce cyklu.