icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

sluninko23
9. led 2017

@llenka_li Procitam to tady a pridavam se k ostatnim.Moc moc ti drzim palecky at je vsechno v poradku a tobe uz je lip.Drz se❤

petrysek181
9. led 2017

@llenka_li zase????ach jo a ja myslela jak to vse dobře dopadne drz se berusko at je vysledek jakykoliv hodně pevných nervu zvladnes to💝

petrysek181
9. led 2017

@lucije11 ahoj ja sem teprve 7dc a taky zaciname dalsi mesic užívám kapky gynex a tento mesic zkusíme ACC rozpouští to hleny vsechny tak to budeme pit oba pred ovulaci tak dva dny tonouci se stebla chyta mam jeste dva mesice s clostikem a pak nas poslou do specializovaného centra kdyz se nepovede ne dr jde o vek aby jsme uz necekali

llenka_li
9. led 2017

Holky, našli ho....😱 Je v děloze, gestacni vacek ma 3,5mm. Uz jsem zase doma 😍

petrysek181
9. led 2017

@llenka_li huraaaaa no vidis jak to pekne dopadlo gratuluji je to super😁😁

nadrinka
9. led 2017

@llenka_li já mám takovou radost😍 držím palečky, ať je vše jak má 🙏

llenka_li
9. led 2017

Je to zázrak...ono to vlastně nic neznamena. Jasne doktor rekl, ze nevi, jestli se bude správně vyvíjet, atd, atd, ale ted je v děloze a vše je v poradku....odpovídá 2-3tydnu těhotenství....

petrysek181
9. led 2017

@llenka_li hlavne ze je tam kde ma ☺

lucije11
10. led 2017

@llenka_li jezis tak to je uzasna zprava😍 tak odpocivej a uvidis za chvili srdicko. Mam z toho takovou radost!

lucije11
10. led 2017

@petrysek181 a to ACC ma pomoct k cemu? Slysim to poprve...ty gynex se maji uzivat 3 tydny vid?takze od 1.dne cyklu?no holky me se vcera vecer udelalo tak spatne byla jsem 2x na zachode ze budu zvracet a teda nakonec nic....ale fuj😖

petrysek181
10. led 2017

@lucije11 melo by to rozpustit hlen jak u zeny tak u muze aby se spermie snadneji dostali tam kam mají mam to od dr a spousta holekv diskusích o tom psala taky☺ano kapky se užívají tri týdny a pak tyden pauza maji se užívat tri mesice a pak vynechat tak uvidime u nas zatim nic nezabírá

pulguita
10. led 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No to teda jo, je to nářez a snad to rychle uběhne. Včera jsem byla vyřízena a teď už jsem zase na cestě do práce. 🙂 Naštěstí mám kurz jen v pondělí a středu.No mi se zase dneska stálo, že mě chtěl nějaký chlap zastřelit😨, ale pak mu to nějak nešlo, tak mě nezastřelil😅 Už aby tu byl víkend, to pak budu v pátek mrtvá.😀 Tobě zbývájí jen 3 dny, ty se máš! Tak přeji krásné úterý🙂

pulguita
10. led 2017

@llenka_li No vidíš to, to je super zpráva🙂 Jste oba velcí bojovníci, takže to určitě dobře dopadne. Gratuluji a držím palce!🙂

luciikhol
10. led 2017

Ahojky, pořád vás tu pročítám 🙂
Já jsem dnes 30DC - test ráno negativní, ms nikde, ale čekam jí tak za 4 dny tak uvidíme.

@llenka_li Doufám, že už bude vše v pořádku, čtu tvůj příběh tady a musíš být moc silná, měj už jen pozitivní myšlenky. Zvládnete to, je dobře, že ti je přítel velkou oporou 🍀

sluninko23
10. led 2017

@llenka_li Tak to je uuzasny,moc moc vam obema preju at uz je vsechno porad jenom v poradku a dari se vam❤

petrysek181
10. led 2017

@pulguita ahoj a pekny den tady dneska sviti sluníčko ☺no reknu ti mas ten tyden taky poradny nasup práce je o náročné tak koukej aspon o vikendu odpocinout pritel zitra odjizdi vecer do práce a vraci se az příští tyden tak jsme domluveny ze aspon o vikendu prijede na den domu vecer jinak nemame vubec sanci😀 nejspis to prosvihneme ☺

pulguita
10. led 2017

@petrysek181 Tady taky svítí sluníčko a je moc hezky, ale je zima...hodně se tady ochladilo. Tyhle 2měsíce a něco budou náročné. Závěrečná zkouška je v angličtině a bude to 100 otázek😨 Tak jsem zvědavá. Už nai dali i domácí úkoly a taky čtení na víkend😅
Tak to je fajn, že za tebou přítel přijede, hezky toho využijte. Kéž by vám to vyšlo🙂 My jsme mojí ovulku prošvihli, takže tento měsíc čekám jen příchod MS a mám o jednu starost míň😅
Stejně si nedovedu představit jak bych to zvládla kdybych třeba byla těhotná a bylo by mi špatně. Tyto 2 měsíce to nebudu hrotit, uvidím co bude v březnu🙂

lucije11
10. led 2017

Ahoj holky. Tak jsem doma z prace a ceka me jeste brigada roznos letaku...no reknu vam ze se mi vubec nechce. Jinak dnes jsem 34 DC a porad nic. Zkousela jsem si i cipek a mam ho tvrdsi nez treba pred 3 dny tak nevim....nejdelsi cyklus jsem mela 35 dni. Porad se bojim udelat test...

@pulguita asi to mas ted fakt narocny v praci co? No nam ted taky zacina narocne obdobi tak to snad zvladneme bez nejakych vetsich stresu....a ty se snaz byt hlavne v klidu to telo si to pamatuje ten stres dlouho 😔 ber to pozitivne, ze se zlepsis v anglictine a pak si zlepsis znalosti😉 a uz vis jestli ti opravdu pridali nebo ne?

petrysek181
10. led 2017

@pulguita me se dneska vubec nechtělo vylézt z postele ta ocni mi taky dava zabrat☺v patek tak musím zůstat tak do osmi mame poradu😐ale pak uz vikend☺u me je nejhorsi ze cely cyklus sem v pohode a kdyz ma ms prijit tak ve me začne hlodat cervicek co kdyby nahodou☺a je to v haji☺bylo by fajn přepnout mozek aby proste čekal ms a neblaznil😀 tak pekny zbytek utery a jeste par dni do vikendu☺

katharina32
10. led 2017

Ahoj holky. Jsem tu úplný nováček i když jako nezaregistrovaná jsem pročítala kde co 😉 Pokoušíme se už skoro 2 roky a nic. Když to neklapne ani tento měsíc příští začíname s IVF. Ještě dnes jedu pro test. 5 dní čekám , že ta potvora dorazí a nic. Příznaky jako vždy snad všechny😀 tak uvidím....ach ta psychika...

petrysek181
10. led 2017

@katharina32 ahoj vítáme te mezi nami☺vim jak se citis cekame tu pomalu vsechny mesic co mesic jestli se povede bylo by super kdyby si mela testik pozitivni a nemusela si resit umělé ja mam jeste dva mesice snazeni a pak specializovane centrum

katharina32
10. led 2017

Ahoj Petrýsku moc děkuji.😉 Děti už mám dvě ale s tím třetím už dva roky valčíme a stále nic...z IVF mám trochu strach , ale to je to neznámo...tenhle měsíc máme poslední šanci přirozeně...mám už 5 dní spoždění a BT se drží mezi 37 - 37,2 Takže ještě dnes vyrážím do čech zlatý Kaufland😅😅

katharina32
10. led 2017

A to tě čeká také IVF ?

petrysek181
10. led 2017

@katharina32 to asi zatim ne vlastne ani nevi co by me cekalo zatim mam ctvrty cyklus s clostilbegytem dve tablety od 5dc a zatim bez uspechu tak mi dr rekla ze kdyz neotehotnim nekam nas posle uz kvuli věku

pulguita
10. led 2017

@lucije11 Ahojky! Držím palce a přeji pevné nervy.🙂 Ty poslední dny před MS jsou nejhorší...to čekání! Kéž by ti to vyšlo a MS nedorazila.Vypadá to s tebou nadějně🙂
My jsme ovulku tento měsíc prošvihli. Poslední snažení bylo 2dny před ovulkou, takže by to byl spíš zázrak. Když jsem neotěhotněla v předchozích měsících, kdy jsme se snažili víc, pochybuji, že to klapne tento a do toho celý ten stres v práci. To jsem zvědavá jaký budu mít tento měsíc plat. Už aby to všechno bylo za mnou a nějak se to srovnalo. Ten kurz je náročný, ale platí mi ho firma, tak jsem ráda. Blbé je to, že je až po práci, tak mám zabitý celý den.
Možná, že mi ta "snažící"abstinence přijde vhod a snad se toho stresu potom rychle zbavím, ale je to těžké. Pořád doufám, že se mi letos podaří otěhotnět i když teď "promrhám" a ztratím 2 měsíce. No uvidíme. Nějak to dopadne, musíme myslet pozitivně!🙂

pulguita
10. led 2017

@petrysek181 No mi se z postele nechce nikdy😀 A ta noční musí být hodně náročná, to bych nedala. O víkendu to musíš dospat🙂
No právě těch pár dní před příchodem MS je k zbláznění🙂 A když mě začne hlodat červíček a začnu si dělat iluze (vnitřně si je dělám každý měsíc...dokonce i tento i když na 100% vím, že z toho nic nebude😀), tak mi klesne BT a už vím, že je to v háji a psychicky se připravuji na MS🙂 Je to unavné a pořád dokola ... to čekání, ale věřím, že se to nakonec povede...musí! A pak se budeme zabývat jinými věcmi. 🙂

kaitinka
11. led 2017

@8mustang8 tak u me to byl plany poplach, vcera mrcha prisla :( uz nevim co mam delat, snazime se skoro rok a pul a stale nic..

petrysek181
11. led 2017

@pulguita dobre ranko ja dneska prijela totalne vyřízena v praci to bylo děsný a dostali jsme papiry za co vse budeme zodpovidat a reknu to ze nam chut s tim totálně seknout v patek je porada tak si myslim ze tam rozpoutam peklo za tehle podminek a mizerny plat uz me nebaví ze sebe delat vola chodím domu denne ve stresu a pak res miminko kdyz mas starosti v praci zkusim z toho usnout pekny den

lucije11
11. led 2017

Dobre rano holky. Tak dnes 34 DC a porad nic. Obcas me poboliva bricho jako kdybych ho mela namozeny, ale nevim jestli to je jako pred MS a nebooo....porad se mi do toho testu nechce😅

@petrysek181 ono je to pekne na pytel ta prace. Loni jsem mela taky strasne stresy ani jsem si to neuvedomovala az zpetne.....a kdyz se ozves tak ty velky firmy se s tebou pak kolikrat nes.rou a reknou ti, ze muzes jit.....preju pevne nervy a hlavne at ta porada dobre dopadne..😉

@pulguita treba ted jak na to nebudes moc myslet tak se to zrovna podari...zamestnas si tim skolenim hlavu a nebudes na to myslet😉

pulguita
11. led 2017

@petrysek181 Dobré tanko! No teda, tak to ti věřím. Já tento týden taky chodím vyřízena z práce, ale pak z toho všeho nemůžu usnout...hrůza. Snaž se vyspat, uklidnit se a pak popřemýšlej. Možná by ti opravdu změna práce prospěla a kdybys nemusela pracovat na směny, tak by to bylo super. V dnešní době je to všechno tak těžké a toho ty firmy využívají. Musíme být silné. Držím ti palce, ať to všechno hezky zvládneš a vyřešíš. Přeji ti pěkný den!🙂

Strana