icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
11. led 2017

@lucije11 Dobré ráno! 🙂 Jejda to by bylo fajn, kdyby ti to vyšlo. Moc ti držím palečky a snad MS nedorazí.

No je to pravda, aspoň na to tak nebudu myslet, tak kdoví jak nakonec dopadnu tento měsíc, iluze si moc nedělám a jsem smířená, že z toho nic nebude...beru to sportovně🙂

katharina32
11. led 2017

Ahoj holky, Tak včera jsem doslova pádila do čech do kaufu pro těhu test no ale většího blázna už asi nenajdete😅jak jsem spěchala koupila jsem namísto těhu testu ovu test. 😀DDD a rovnou dvakrát. Takže MS nikde, BT stále nahoře a já bez šance tady koupit těhu test. 🙏 já se snad nedočkám.

katharina32
11. led 2017

@petrysek181 Přeji štěstíčko....

jitulka89
11. led 2017

@katharina32 tak zkus ten ovu 🙂 prý vychází pozitivně i když jsi těhu 🙂

katharina32
11. led 2017

@jitulka89 no prubla jsem to a vyšel když jsem to porovnala s fotkama na netu ale takto v začátku no nechce se mi tomu moc věřit🤐 Pořád jsem věřila tento měsíc bude jiný teď jsme se vrátili z dovči tak kvuli tomu....Já su tak hloupá😵 jak jsem to mohla zaměnit

katharina32
11. led 2017

@jitulka89 Také se snažíte?

jitulka89
11. led 2017

@katharina32 já si myslím že je u tebe naděje 🙂 a kolikátý jsi DC a jak je máš dlouhý obvykle? 🙂 jojo snažíme, tento měsíc jsem poprvé začala měřit teploty ale chytla mě nemoc takže můj graf vypadá opravdu šíleně :D:D:D:D

jitulka89
11. led 2017

@katharina32 jo už to vidím, no já to u tebe vidím že to určitě vyšlo 🙂

katharina32
11. led 2017

Kééééž by....nechce se mi na IVF...Normálně mám 32 dní poslední MS 6.12 BT měřím pravidelně už 5 cyklus. Když jsem s bazálkou začínala taky ty grafy dost zajímavé....Jak by řekl ten můj těhotná netěhotná jak cítíš že na tebe něco leze doušek slivovičky před spaním😀 Kdybych to vzala vážně v tomle období je ze mě zavislák...😅 Ze srdce to přeji nám všem snažilkám ...👶👶

jitulka89
11. led 2017

@katharina32 a ty jsi teď nemocná?

katharina32
11. led 2017

Narazila jsem na super článek s ním jsem se naučila a vlastně stále učím všemu aspoň trochu porozumět. http://merenibt.xf.cz/symptotermalnimetoda.html

katharina32
11. led 2017

@jitulka89 Byla jsem před dovolenou když jsem byla nachlazená , z dovči jsem už pár dní zpět doma. Taky myslím že mi to popostrčilo ovulku..

jitulka89
11. led 2017

@katharina32 jojo to jsem si vše četla 🙂 přesto ten můj graf vypadá takto :D:D:D

jitulka89
11. led 2017

@katharina32 to s tou dovčou je to možný, já byla minulý měsíc a měla jsem o 5 dní delší cyklus 🙂

katharina32
11. led 2017

Tak tomu říkám super graf...Však ono se to srovná...bereš ATB?

jitulka89
11. led 2017

@katharina32 to zase né, jen mě začalo bolet v krku, mám kašel a rýmu ale už se to lepší a už se mi dneska snížila ta šílená teplota, tak snad se to srovná 🙂

katharina32
11. led 2017

Teď jsi mě přivedla na myšlenku, že kdyby se to opravdu posunulo cca až o pět dnů tak MS dorazí -+ den odedneška. No když ještě dva dny nic začnu uzurpovat doktora.

katharina32
11. led 2017

S dcerou jsem měla chřipku když jsem otěhotněla....vše je možné...třeba se i vám zadařilo...

jitulka89
11. led 2017

ale drži se porad ty vysoke teploty, no jsem moc zvedava 🙂 ja uvidim za dva tydny, beru to tak ze jsem tu ovulaci mela v uteru dle testu 🙂

jitulka89
11. led 2017

akorát mame tu nevyhodu ze se s pritelem muzeme vidat jen o vikendu nebo o volnech kvuli praci tak doufam ze si ty mrsky z nedele na to vajicko pockali :D

katharina32
11. led 2017

No ten graf je sice dost matoucí, ale jak říkám ono se to srovná a bude čitelnější...snad i pozitivně...přeju ti to😉

jitulka89
11. led 2017

Děkuji a ty pak hned napis jak jsi dopadla jsem moc zvedava a drzim palce 🙂

llenka_li
11. led 2017

Zitra jdu na revizi s punkci, připadne laparoskopii. Hcg 1600, primář v děloze nic nenašel....😖😢😢😢😢

katharina32
11. led 2017

😕 Hlavně ať jsi Ty v pořádku. Drž se!!!

petrysek181
11. led 2017

Nemuzu zadnou z vas oznacit a odepsat ano nekdy je den blbec ale tak to ma byt obcas se to vse sesype llenka-li drz se neboj to zvladnes ted je to šílené ale casem vse preboli ber to tak ze by treba miminko nebylo v poradku a za par mesicu se muzete zacit snazit znovu snaz se z toho nebyt smutna 💖

pulguita
11. led 2017

@katharina32 Ahojky, držím palce ať ti to vyjde. S tím testem to je jak naschvál, nemůžeš si koupit ten těhotenský? Pokud máš třeba lékárnu daleko, tak si ho zkus objednat přes internet, ale možná než ti dojde, tak už budeš vědět na čem jsi🙂 Kéž by MS nedorazila

pulguita
11. led 2017

@llenka_li jejda to je mi líto! Ale minule to tam přece viděli, ne? Škoda. Drž se a snaž se být silná, i když je to těžké. Já jsem toho názoru, že pokud by se mi tohle mělo přihodit, tak raději takhle hned ze začátku, než později což by bylo horší. A přesně jak říká petrysek,než by třeba potom nemělo být v pořádku, tak ať to dopadne tak jak má. Moc se opatruj!

sticker
pulguita
11. led 2017

@petrysek181 máš pravdu, nejde to označit. Já to píšu sama, aby to šlo vidět pro koho to je. Snad ses z toho vyspala a jsi klidnější. Drž se a přeji ti hezký zbytek odpoledne🙂

petrysek181
11. led 2017

u

pulguita
11. led 2017

@jitulka89 používám stejnou aplikaci jako ty a tahle aplikace ti sama vyznačí, kdy proběhla ovulka. V tvém grafu ti nic nevyznačila, protože před ovulkou bys měla mít 6 dní nižší teplotu a ovulka je poslední den té nízké teploty, pak by měla stoupnout aby šel vidět ten zlom těch nízkých a vysokých teplot. V tvém případě byly ty teploty (před tím dnem co považuješ za ovulaci) dost vysoké. Uvidíš co naměříš příští měsíc, ale pokračuj v měření, protože aspoň víš jestli ovulka probíhá nebo ne.

Strana