icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
11. led 2017

Pulguita moc sem

petrysek181
11. led 2017

Moc sem nespala ale nejak to preziju nejak to tu zlobi pisnu zitra pekny zbytek dne

pulguita
11. led 2017

@jitulka89 podívej na můj graf, kde červeně označili ovulaci.

pulguita
11. led 2017

@petrysek181 No blbne to dost. V pohodě, hezky se vyspí a odpočin, určitě se to nějak vyřeší.Drž se!

sticker
lucije11
11. led 2017

Holky tak jsem zkusila test a snehobilo....😔 po MS ani pamatky ani ten vytok zabarveny co mam tak 1-2 dny pred nemam....no podle jedne kalkulacky ma smysl testovat nejdriv 13.tak to zkusim v patek.

@ilenka_li drz se 😘

nadrinka
11. led 2017

@llenka_li moc mě to mrzí :( drzdrž se a buď silná 😘

petrysek181
12. led 2017

Tak

petrysek181
12. led 2017

Nevim co s tim tady je ale stale te nemůžu oznacit a odepisuji na trikrat😁nalada se mi trochu srovnala a v praci bylo klidněji ☺sem zvědavá kdy se mi hodla snizit teplota zatim porad 37ale ro mivam tak uvidím tenhle mesic dopadne stejně jak u tebe prosvihneme to😀ale co aspon si odpocine hlava nebude

petrysek181
12. led 2017

Muset

petrysek181
12. led 2017

Přemýšlet nad mimiskem😀nemůžu se rozepsat je to velke úsilí poslat par vet stale se mi to odesila😁😁

jitulka89
12. led 2017

@pulguita ano ano tyhle pravidla znám, on mi to i FF vyznačil na ten 15 DC ale jakmile jsem tam přidala, že jsem měla pozitivní ovu test toho 20 DC tak mi tu čáru zase smazal, a tomu testu + jsem měla i ty typický ovulační bolesti věřím teď víc, pro mě bylo hlavní zjistit jestli ovulka vůbec probíha po vysazeí HA a naštěstí ano, ale měřit budu dál docela mě to baví 🙂 tvůj grafík je přímo ukázkový 🙂

pulguita
12. led 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No pěkně to blbne. Už jsem měla všechno napsáno a smazalo se to 😢 Já to tvoje jméno píšu jinak, tě nejde označit. Tak to je fajn, že už jsi klidnější. Uvidíš, že se to nakonec vyřeší a snad budeš v práci spokojenější.
Neboj, nakonec ti ta teplota spadne, uvidíš. A i kdyby jste to pojistili jen ten den o víkendu, šance tam je. Dyť takhle otěhotnělo spousta holek, tak třeba budeme mít štěstí i my. A když tak se to zkusí další měsíc. Jak dopadl příteli ten spermiogram? Myslím, že jsi říkala, že půjde ve středu. Držím palce. Tak už jenom den a konečně přijde víkend, už jse tak těším. Chci si trochu odpočinout. Tak přeji pěkný čtvrtek a!🙂

pulguita
12. led 2017

@jitulka89 Aha tak to je divné, že ti to smazal. Já tam značím jen teploty a MS a tento měsíc poprvé taky ten hlen, ale jinak nic. No důležité je to, že ti ukazuje ovulaci🙂 Můj je sice ukázkový, ale zatím jsem pořád snažilka, tak nevím nevím🙂
Snad se nám to brzy povede🙂

jitulka89
12. led 2017

@pulguita já verim ze se nam brzo zadari 🙂 aspon ze tu mate tohle forum kde to muzeme rozebirat se stejne postizenyma :D:D:D

lucije11
12. led 2017

Holky tak dnes 35 DC (to jsem od te doby co neberu anti nejdelsi) a porad ani naznak....vcera bily test, dle jedne kalkulacky by uz melo na testu byt neco videt 13.tak nevim jestli ho zitra zkusit nebo pockam az o vikendu...a v pondeli budu volat k dr.

Pritel se me prubezne pta jestli jsem to uz dostala, vcera se ptal taky a dnes jsme se o tom bavili a rikal, ze po vanocich budeme hubnout a makat a pak se podival a rika no, ale jestli jsi tehotna tak ty tezko😇 to bylo tak hezky. No kezby🙏

pulguita
12. led 2017

@jitulka89 Určitě se nám brzy zadaří a je fajn, že jsme se tu tak sešly, protože kdo to neprožívá, tak se nemůže vžít do naší situace a porozumět těm našim pocitům ... Takže tady se v pohodě pobavíme,probereme co je potřeba a hned je nám líp.🙂 Pobavil mě tvůj výraz "stejně postiženými"😀 protože to čekání mi občas leze na nervy, tak v mém případě to sedí😝

klara015
12. led 2017

Ahoj holky,
vysadila jsem 24.12 ha a ms stale nikde, za jak dlouho se vam dostavila?kdy mam resit nedostaveni ms s doktorem? dekuji 😘

pulguita
12. led 2017

@lucije11 Tak to je super, že zatím MS nepřišla🙂 zkus testovat o víkendu. Držím palce ať to vyjde. My s přítelem jsme taky říkali, že se dáme v lednu do hubnutí, ale já teď na fitko nemám moc čas, tak se snažím omezit sladkosti, no ale přítel jel na nákup a přiznal se, že si koupil čokoládové croissanty...ach jo :-

pulguita
12. led 2017
pulguita
12. led 2017

@klara015 Kdy by ti "normálně" MS měla přijít? Jak dlouhé jsi měla cykly s HA?Kdyby nedorazila jak má, tak bych počkala tak týden, pak bych šla k lékaři.
Po HA můžeš mít cyklus rozházený. Při nejhorším by ti píchli vyvolávačku. Možná ti ale stejně řekne ať ještě pockáš jestli sama nedorazí. Držím palce ať přijde jak má🙂

klara015
12. led 2017

pulguita: No to je ono,,,s ha jsem nemela vubec ms :( tak prave vubec nevim,kdy to mam resit . Ha jsem brala qlairu 28 tabletek (brala se bez prestavky a bez ms)

lenka062017
12. led 2017

Dámy, zdieľam tento link, lebo keď som sa testovala ja, sledovala som štatistiky stále. Je to teda v angličtine. Je to štatistika, koľko žien malo pozitívny tehotenský test a koľko falošne negatívny deň po dni po ovulácii. Ja som bola strašne nedočkavá a testovala sa skoro, tak ma utešovala, že v taký deň, ako som bola ja, malo napr 70 percent žien negatívny test, hoci boli tehotné🙂

http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-t...

petrysek181
12. led 2017

Pulguita ahojky☺tak pritel dopadl da se rict stejne mame pry z ceho vybirat ale jsou pomalejší uz sem si z toho delala legraci ze vlastně nestihnout dojit tam kam mají 😁😁😁takze to nechavame byt ja jdu v pondeli k dr domluvim se s ni jestli ma smysl pokracovat s temi prasky a uvidime resili jsme i variantu bez miminka mame na to nekolik mesicu ale úderem 38let to nejspíš nechame byt ☺tak ja jdu na posledni a hura víkend 😀pekny

pulguita
12. led 2017

@petrysek181 No ty spermijky jsou chytřejší než my...nechcou se stresovat a někde lítat. 🙂
Neboj, i když jsou pomalejší, ta šance tam je. Je jich dost? Některá do toho cíle prostě dorazí, nebo si počká až k němu vajíčko doputuje🙂 Neházejte flintu do žita, uvidíš co ti řekne doktorka, třeba zrovna bez prášků otěhotníš, protože to budeš zase "ty" a budeš spokojenější a půjde to samo. Ta psychická stránka je důležitá. Za zkoušku to stojí. I starší ženy než my otěhotněly, tak nám se to nakonec taky povede, uvidíš🙂
Tak už jen jednou a je tu konečně víkend a! Hezký večer a!🙂

pulguita
12. led 2017

@klara015 Aha, tak být tebou tak si zajdu k dr. už teď. On musí vědět co a jak, nebo jestli by ti měl něco předepsat.Držím palce🙂

petrysek181
12. led 2017

Pulguita jasně uvidime zatím mame jeste cas☺nějak uz se snažím tomu

petrysek181
12. led 2017

Nepoddavat a ono to nejak dopadne ☺ted mam v hlavě vikend a blizici se odpocinek☺tak si uzij zbytek vecera a odpocin si

pulguita
13. led 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🌞 Tak to je nejlepší řešení, snažit se tomu moc nepoddávat, i když občas je to těžké, ale musíme věřit, že to vyjde. Hlavní je, že už je pátek (sice 13.ého😲) ale už na nás čeká víkend a my čekáme celý týden na jeho příchod🙂 Hezký den, snad dopadla porada dobře. Držím palce a!🙂

jitulka89
13. led 2017

@lenka062017 díky za odkaz to je moc zajímavý, teď už vím, že je vážne lepší s tím počkat 🙂

petrysek181
13. led 2017

u

Strana