Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
Ahojky holky dneska jsem 23 dc beru Gynprodyl zítra vysazuji tak budu cekat na MS nemusela by ubec dorazit 😉
@petrysek181 kéž by 🙂 na radu @lory303 jsem se prokousala jinou aplikací a dle ní jsme sex naplánovali nejlépe jak jen to šlo :P
@kaitinka taky jsme se snažili přes rok. Stejná rada jakou uslyšíš od všech. Zkus zaměstnat mozek a i když je to hodně těžký, já vím, zkus na to tolik nemyslet a říkat si, že je možnost, že těhotná teď nejsi, ale jednou se to zadaří atd. Udělala jsem teď poslední měsíc totéž a jsem opravdu těhotná 🙂 31.1. jdu s mímem na první prohlídku a jsem 6tt a kousek. Držím palečky a věřím, že přijde! 🌹
@nadrinka ano ten je přehlednější hlavni je aby se teplota drzela pekne nahoře jako ted☺
@petrysek181 tak to se nepovedlo dnes nejnižší teplota
@nadrinka druhou ovulaci nezaznamenas protoze teplota zustane i tak vysoka uvidis kolik nameris zitra ale mohl by to byt inplantacni pokles to ze by se mimi zavrtavalo muzes k tomu spinit ale take nemusis zitra by mela teplota zase stoupnout☺ale ani pokles teploty nemusi znamenat tehu si na dobré ceste ale neupinej se k tomu kolikaty den cyklu jsi?
@petrysek181 nejde mi odeslat odpověď snad to tu nebude 3x :/ tento měsíc s tím spíš nepočítám, už kvůli nachlazení a praskum co jsem zobala (coldrex a Ibalgin) jsem 20DC a spíš se snažím poznat co která křivka znamená. Poznat ženské tělo je zapeklitý úkol 🙂
@nadrinka neboj do toho se dostaneš za chvilicku a budes vedet co a jak ja uz poznam i blizici se ms a to i z teploty treba vecer zkouseli jsme to s pulguita a kdyz se to opakuje pomalu podobne kazdy mesic tak uz lecos poznas☺u tebe vylitla bazalka diky te nemoci ale ted uz se ti drzi na poovulacnich teplotach a ten velký pokles by mohl neco znamenat☺sem moc zvedava jaka bude teplota zitra urco napis sem napjata i za tebe☺
@lory303 ahoj samozřejmě to byt muze sliznice je prokrvena a i cipek ale s jistotou budes vedet az to ukáže test tak se snaz byt v klidu a vydrzet☺drzim palecky☺
@lory303 jinak na grafu to vubec videt byt nemusi pokles tak zatim si na dobré ceste☺
@petrysek181 Fakt? Pokles nemusí jít videt? Potěšila jsi mě 🙂 jinak když ted nad tím, ale přemyslím, tak je divne, ze to špinění bylo zrovna po sexu, kdyby bylo jen tak, tak pravděpodobnost být těhu je asi větší ☹
@lory303 graf mas celkem ukázkový mozna prave ten sex byl trochu intenzívnější a proto si zacala spinit uvidis vydrz aspon do datumu ms a zkus testnout teplota by se ti mela drzet porad nahore☺
@petrysek181 děkuju za rady 🙂 u tebe to vypada jak? Četla jsem, že máš mít MS 1.2., že? to máš stejně jako já. Já bud 31.1. nebo 1.2., tak doufam, že ani jedné MS nedorazí. Držím place 🙂
@nadrinka a vis o tom ze ovu test muze ukázat i tehu? Jak mas dlouhy cyklus to vypada hodne dobře ☺
@lory303 ano mam dostat ms 1.2 zatim ale zadne priznaky a nějak uz to ani neresim mela sem ctyri mesice stimulaci clostikem a zatim se nezadarilo takze ted taky necekam ze by to vyslo teploty zatim nahore ale na zavery je moc brzy☺
@petrysek181 ovu test muze ukazat tehu? To jsem nevedela.
Tvuj graf vypada taky velmi dobre, budu ti moc drzet palce. Ja clostik brala jeden mesic, ted pokud MS prijde budu ho brat dalsi 2 mesice.
@petrysek181 slyšela jsem o tom, ale já ho ještě neměla tento měsíc pozitivní, takže si myslím, že je to opožděná ovulace nejspíš díky té mé "nemoci" ale i tak jsem šťastná 🙂 dnes 21DC
MS čekám 1.2. 😉
@nadrinka mozne to je ale take byt nemusi ovu test to ukaze drive nez tehu ja kdyz byla nemocna tak se mi ovulka opozdila o dva dny ale az takhle dlouho si myslim ze to nebude ☺jestli mas testy tak zkousej mel by silit drzim moc palecky ☺
@lory303 ano muze drive nez tehu ☺ja brala dva denne po dobu peti dnu zed v lednu jsem dokončila posledni davku a zatim nic clostik působí i po dobrani tak uvidime jsme i objednani do Iskare tam treba zjistí proč se nedari☺
@petrysek181 pritel jde v unoru na spermiogram a pote ja na celkove vysetreni. Jak dlouho se vlastne snazis ty? Clostik se predepisuje az rok po snazeni, me ho dr.predepsala jiz po 5.mesicich.
@lory303 mě ho napsala taky dříve nechtela cekat kvuli veku aby se to kdyztak řešilo pritel ma spermiogram za sebou je v normalu i bral tři mesice nejake vitamíny a na kontrole beze změny pry jsou pomalejsi ale je z ceho vybírat ☺ řekli jsme si ze se zkusíme objednat a uvidime ale do umeleho oplodnění nepůjdeme kdyby nam to hrozilo smirime se s tim ze spolu miminko mit nebudeme

Hjxhjk