Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 ahoj tak uz zase zacinam mit PMS ozývá se bolest prsou a ve čtyři rano teplota 37,1normalne se merim po sedme hodine vubec se mi nechce do prace radsi bych spala😁je to na tobe a i kdyby si otehotnela myslim ze by si to zvladla ale ted si asi ve větším presu nez driv padim do prace at nam to uteče
@petrysek181 Dobré ranko! Mi se taky dneska vůbec nechtělo vstávat😴 , ještě že už je středa🙂 Už jenom 2dny a je tu víkend🙂 Nemysli na PMS, třeba se to tento měsíc povedlo! 🙂 Já jsem minulý týden ve středu (v den očekávané MS) taky naměřila 37,1(můj rekord), pak spadla zase na těch 36,9 (moje normální poovulační teplota)Až jsem si myslela, že na mě ten den něco leze, ale nic, bylo mi fajn. Kdy ti má přijít MS? Držím palce ať nepřijde🙂 Já na to těhotenství teď nepomýšlím, jasně že by se to zvládlo, ale raději bych těhulkovala v klidu, ať ten stres nepřenáším na miminko. Největší strach bych měla z nevolností, ale zatím nemá cenu nad tím vůbec přemýšlet🙂 Tak ať nám to dneska rychle uteče, mě čeká kurz, takže dorazím domů až pozdě večer😵 Pěknou středu ti přeji!🙂
@pulguita ahojky no uvidime ale snazim se nehledat zadne příznaky abych zase neblbla😀😀ms ma dorazit az ve stredu příští tyden tak si pockam☺a jinak 7.2 smer Praha na jednu stranu bych chtela aby to vyslo ted ale co ma byt to bude ja jeste ctyri hodinky a hura domu ta ranni mi celkem utika
@petrysek181 Držím ti palce ať to vydržíš. Jestli budeš testovat tak nejdříve tak v neděli ne? Kéž by to vyšlo a už bys nemusela ani do té prahy a kolegyni v práci bys řekla, že jsi těhotná🙂 Hned by ji blbe komentáře přešly. Tak si potom doma odpočiň a hezky se vyspí, protože pracovat na směny je opravdu náročné. Já půjdu za 3 hodinky na oběd🐷 Tento měsíc mi dávají stravenky, tak se nemusím honit a poobědvám v klidu v restauraci🙂
@pulguita je tak to mas fajn ze nemusis vlakem sem a tam☺a najis se v klidu a v pohode☺asi testovat budu ale zkusím vydrzet urcite nejdrive do nedele to budu 12dpo ale uz zase mam ty sve zmeny nalad chvili sem ztekla pak se zase smeju presne jako pred ms😀potřebuji vysat byt tak jdu na to ty mas dnes zase kurz vid to dojedes dlouho tak si poradne odpocin ☺
@petrysek181 Dobré ráno!🌞 Konečně čtvrtek🙂 Tak se mi dneska zase nechtělo vstávat, ale jsem ráda, že zítra už je konečně pátek. Zkus vydržet do neděle, pak by mohlo jít něco vidět a kéž bys měla // 🙂 To by bylo super. A ptala ses doktorky, za jak dlouho z tebe vyprchá ten clostik? Třeba máš ty změny nálady kvůli toho. Nebo si tu náladovost před MS měla i před tím?Neboj, určitě se to srovná. 🙂 Snaž se zabavit něčím, co tě baví a hned příjdeš na jiné myšlenky🙂 Pěkný den ti přeji🙂
@pulguita ahoj jasne ze vydržím tohle je o cekani v nedeli zkusim z ranni moci a kdyby se nahodou povedlo tak uz by neco malo mělo byt videt to ja se zase zamestnam ceka me tam kosik s pradlem v nedeli uz jdu zase na noc tak budu mit kratsi vikend pritel se mi vraci v nedeli z prace a ja nastoupim☺tak se moc neuvidime☺at nam to rychle utece a padime z prace domu☺
No to čekání je na tom nejhorší, každý měsíc to stejné. Dokonce i tento měsíc jsem doufala jestli se zadařilo, i když jsem jasně věděla, že jsme ovulku prošvihli.🙂 Budu ti držet palce ať to vyjde aspoň tobě. 🙂 Zatím ještě nemysli na noční... Nejdřív mysli na to, že víkend je za dveřmi a konečně si trochu odpočinem. Já dneska půjdu nakoupit, ať nemusím o víkendu a mám klid🙂
@pulguita ja prijela z prace ted meli jsme poradu a docela to ze me spadlo ty stresy v praci apod pak me odvezli domu clovek porad doufa ale sem rada ze to beru vse s nadhledem a je mi to celkem jedno jak to vse dopadne hlavně ze se zbavim te špatné nálady a depresi nejhorsi je to kdyz je beres a tyden potom a pak zase prichazi podrazdenost pred ms😁tak z toho proste nevylezes😁ja dneska ani nebyla v kramu jídlo tu mame tak az zitra nakoupim☺
@petrysek181 Tak to je dobře, že se ti to v té práci nakonec urovnalo🙂 Uvidíš, že to ti taky pomůže k tomu, abys byla klidnější a určitě ti ta nálada pomalu přestane tak kolísat. A uvidíš, že až z tebe vyprchají ty hormony, tak už budeš úplně v pohodě🙂
Mi dneska řekli, že to zvýšení platu, co mi původně slíbili (než odešla ta má kolegyně), tak mi ho zdvojnásobí.🙂 Tak jsem moc ráda, protože mi o dost zvýší plat, ale stejně po nich budu chtít víc, protože teď už vedu to naše oddělení já, takže na tu zodpovědnost co mám, bych měla mít mnohem větší plat. Uvidíme, nechám to uzrát a pak to na ně vybalím. 🙂 Já teď půjdu nakoupit. Sice jsem unavená, ale chci to mít z krku a zítra už nikam nelítat. Hezký večer a odpočin si, určitě musíš být po tom žehlení taky vyřízená

@pulguita ahoj me mile překvapila mamka ktera mi dneska vyzehlila bydlí vedle tak mi udělala radost mi jsme dbeska resili taky platy a vypada to jen na valorizaci u nas ve firme to dost skrti bohužel jesteze je zitra patek tesim se na odpočinek doma ja mam zítra masaz tak doufam ze mi to zase nevzbouří tu plotynku ted mi to dalo na chvili pokoj☺uzij si pekny večer a odpocin si
@petrysek181 Jeeee tak to máš fajn, že ti mamka takhle pomohla🙂 No každá firma škrtí, ta naše taky. Moje kolegyně měla o mnoho vyšší plat i v porovnání s tím mojim zvýšeným platem, takže proto si chci říct o další zvýšení, protože mám větší zodpovědnost. No uvidíme, když nebudou chtít, tak snad pak brzy otěhotním a nebudu nic víc řešit a v práci se nebudu nervovat 🙂 Ty si hezky užij masáže, já půjdu až skončím kurz, teď to nemá cenu. Tak ať ti to v práci rychle uteče, ať si můžeš hezky o víkendu odpočinout. Dobrou noc🙂
@pulguita dobre rano prosim te taky vidis ducha? ??? neska 10dpo a 5dni do ms😀
@pulguita ja mam takovou radost😀😀😀
@petrysek181 Zkus to vyfotit jako negativ, melo by to jit lip videt.. ;)
@petrysek181 já ho tam vidím, držím palečky ať sílí 😘
@risu uz sem v praci uvidim testnu znovu v nedeli☺
@nadrinka děkuji doufam ze bude☺
@petrysek181 Ty brďo! No super! Já ho taky vidím😍👏👶🤰
Tak to mám takovou radost, že ti to konečně vyšlo! A proč jsi nakonec testovala tak brzy? Máš nějaké příznaky? Moc ti držím palce ať to vyjde🙂
@pulguita příznaky ani ne ale nedalo mi to zase to moje cteni kdy se ukazal test tak brzy☺ted jen aby silil a bylo vse v poho přeci jen mam pred ms
@petrysek181 No hlavní je, že tam ten dušík je 🙂
Kéž by hezky sílil. Hlavně se snaž být v klidu a odpočivej. Co na to přítel?🙂
@pulguita pritel ma velkou radost akorat to sdílíme po telefonu☺je mi po dlouhe dobe moc fajn☺tak a ted ty 👶
👶@petrysek181 je to tam gratuluji
@petapal dekuji moc💖
@petrysek181 ty jooo, moc moc gratuluji 🙂 to je bomba!! Mám velkou radost za tebe! 🙂
@petrysek181 určitě hodně hrála i psychika. Tento mesic jsi mi psala, že jsi na to skoro uz vubec nemyslela a divej, vyslo to 👏 👶🤰
@lory303 to ke je fakt da se rict ze sem to hodila za hlavu a snad bude vse v poradku a tak jak ma byt☺
Holky tak sem nevydrzela a zkusila i z odpoledni moci a krasne mi vybehl dusik tak sem se utvrdila ze to klaplo☺
@petrysek181 Tak to je super 🙂 Ja na te fotce nic nevidela..

@nadrinka drzim moc palecky at to vyjde😊