icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
27. led 2017

@risu je tam ranní a delany teď

veronikav31
27. led 2017

Ahoj holky,přidávám se do klubu čekatelek. Nyní jsem 6dpo a MS (ne)má dojít za týden 🙂, tak snad opravdu nedojde, uvidíme. Snažíme se o druhátko 🙂

pulguita
27. led 2017

@petrysek181 Tak to je super, že se cítíš dobře. Přítel ti přijede v neděli, tak si to společně oslavíte🙂 Hlavní je, že se ti to konečně povedlo. Vidíš, já ti to říkala🙂 Hlavně se snaž být klidná, je to pro tebe a mimi moc důležité.🤰 Nakonec budou mít ti doktoři pravdu, že se to do toho roku musí povést a vy jste to stihli dřív, tak buď ráda🙂 Velká gratulace! 🙂

sticker
pulguita
27. led 2017

@veronikav31 Ahojky! Vítej do klubu.🙂 Držím palce ať MS nedorazí.🙂

petrysek181
27. led 2017

@pulguita me tak napadlo ze tenhle mesic jsme zkusili ACC long pili jsme to oba jednu tabletu denne a asi to pomohlo rozpustilo to hlen a jedna stastna se dostala na spravne místo ☺sen stastna ale zároveň ma v sobe člověk i strach zzij si vikend a taky odpočívej

pulguita
27. led 2017

@petrysek181 Aha, vůbec nevím co to je, ale hlavně že to pomohlo🙂🤰 Teď jen ať hezky sílí // Nechceš zkusit ten clearblue? Já bych to nevydržela a prubla to😍 Kdy půjdeš k doktorovi? Moc se opatruj a hezký víkend!🙂

veronikav31
27. led 2017

@pulguita Moc děkuji🙂

petrysek181
27. led 2017

@pulguita ne ne ja budu testovat obden a budu sledovat jak sili☺baví me to☺a k doktoru tak za 14 dni az 3tydny ppockam tak na sesty týden aby bylo videt i srdicko na UTZ

pulguita
27. led 2017

@petrysek181 Já bych asi prubla ten digitální, ale zas máš pravdu, že aspoň uvidíš jak hezky sílí. 😍 K doktorovi bych si zašla asi dřív, spíše pro můj vnitřní klid a taky ať ti to potvrdí z krve. Jeee kdoví co to bude. Kéž by to byla ta holčička👧🙂

lory303
27. led 2017

@petrysek181 ty jsi pila klasicky ACC LONG co je na nachazeni? Pila jsi ho jen v obdobi ovu?

petrysek181
27. led 2017

@pulguita stejne ho ani nemam a jestli bych ho koupila tak az koncem tydne nebo si ho objednam kdyz sem byla tehotna s prvnim tak mi krev nikdo nebral a hned bylo na utz videt srdicko pockam do pateho tydne a vyrazim tam ju☺

petrysek181
27. led 2017

@lory303 ano klasicky na kasel ja i pritel rozpousti hlen to znamena i posevni a hlen ve kterem jsou spermijky nevim jestli to tim bylo ale zabralo to☺

petrysek181
27. led 2017

@pulguita hlavne aby tam nebyli dvojcatka😮😮😮😮😮😀

pulguita
27. led 2017

@petrysek181 Digitální test si můžeš udělat třeba v tu středu, kdy máš ten termín MS a už to bude tutovka🙂 No já to s tím doktorem myslela taky kvůli tomu, že ti řekli že po MS tam máš jít kvůli těm cystám, tak při tom by ti to mohli potvrdit ať víš, že jde vše jak má. Jasnačka, že srdíčko bude slyšet až později, ale taky ti budou sledovat z krve tu hladinu hcg. Ty dvojčátka by to mohly být, když už to jde vidět tak brzo😀 Bylo by to náročné, ale aspoň by si spolu vyhráli🙂👶👶

petrysek181
28. led 2017

@pulguita asi mas pravdu zkusím ho ve stredu ted rano zase dusik uz o malinko silnejsi ale ten digi vyzkousim v den ocekavane ms☺prave ze tam po ms jit nemam az v breznu na kontrolu tak to necham na toho 7.2 to mam dovolenou meli jsme jet do centra tak pujdu ke sve doktorce☺pokavad nebude nejaky problem no s tema dvojcatkama me nestras bylo by to hezke ale ja si moc materske neuziju budu se muset nejak domluvit jak to popripade skloubim s praci a s dvema by to slo hur tohle me strasiale kdyz by byly taky by se to zvladlo a rovnou dve holky😀krasny vikend ja tu strasim od 5h tak to dospim odpoledne ☺

lory303
28. led 2017

@petrysek181 a po jaké dobe snažení ? já začínám 8.měsíc a jsem čím dal víc nevozni, zda je vse ok.

risu
28. led 2017

@lory303 to jsme na tom stejne. Ted mam po 8. ovulaci, tak uvidime.. teplora je nad 36,2 ;)

petrysek181
28. led 2017

@lory303 no mi se snažili na začátku roku asi necely ctyri mesice pak pritel jel pracovat do ciziny a vracel se po dvouch mesicich na mesic domuv tom mesici jsme se pokouseli taky pak jsem sla na preventivní prohlidku reklasem ze se snazime o mimi a byl mi predepsan clostilbegyt brala sem ho ctyri mesice a vypada to ze posledni mesic se zadarilo iz jsme byli objednany do centra na leceni neplodnosti hlavne ale nechtela dr otálet kvuli tonu ze mi tahne na 38let pritel sel sam od sebe na spermiogram ma horsi vysledky ale vypada to ze to nevadi☺ja se jen bojim aby to dobre dopadlo protoze mam ještě 3 dny do ms

lory303
28. led 2017

@risu je to na psychiku co? Me MS dorazila uz i 4 dny drive, nikdy se mi to nestalo, abych mela MS 25DC. Asi jsem si to vyvolala stresem nebo nevim. Beres nejake hormony? A kdy cekas/necekas MS?

lory303
28. led 2017

@petrysek181 hlavne bud v klidu, protoze stres dela hodne. Ja mela tento mesic MS 25DC. Normalne mam 29 az 31 DC. Cetla jsem na netu, ze jsem si to stresem vyvolala, ale nvm co je na tom pravdy. Tento mesic jsi brala taky clostik? Ja dnes uzila 1 tabletu. Moc ti drzim palce 🙂

pulguita
28. led 2017

@petrysek181 Ahojky, já se právě probudila😀😵 Tak hlavní je, že je dneska testík silnější, tak to má být.🙂 Aha já myslela, že máš jít po MS k té tvoji doktorce. Tak k ní raději běž, hlavně kvůli toho ať víš, že je vše v pořádku....aspoň budeš klidnější🙂 Teď se snaž hodně odpočivat a nestresuj se! Ať se ti narodí klidné miminko...nebo 2😀 Neboj, dvojčata bys taky zvládla a máš u tebe mamku, která by ti pomohla a přítel taky. Na mateřské zůstaň co nejdýl můžeš. Pak se v práci nastresuješ až až. Užij si miminka, vždyť tak rychle rostou. Já budu na mateřské jen několik měsíců, ale protože to tu tak je, ale kdybych mohla být dýl, tak bych byla. Rozmysli si to. A jaké máš připravené jména?🙂

petrysek181
28. led 2017

@lory303 budu se snazit byt v klidu☺ja mela taky kratsi cykly i 23 dni ale clostik mi to protahnul na28-29 dni budu ti moc drzet palecky ja pred sestnacti lety otehotnela se synem hned prvni cyklus s clostikem proto sem mozna byla trosku nervozni ze ted to neslo☺ja pri dvouch denne mela dost velke výkyvy nalad ale pokud mas jen 5tabletek za mesic tak to bude v pohode moc moc moc drzim palecky at to vyjde i tobe🤰

pulguita
28. led 2017

@lory303 Ahojky! Mi v prosinci přišla MS taky dřív, mívala jsem cyklus 26 dní a přišla už ten 26 den (14dpo), takže v prosinci jsem měla cyklus jen 25 dní, no a tento měsíc se mi zase o hodně opozdila. Tento měsíc jsem 26 den cyklu měla BT 37,1(můj rekord) pak další den zase těch 36,9(moje normální poovulační teplota) a nakonec dorazila MS 29 den cyklu. Ale nějak to neřeším, hlavně že MS přišla a že ovulka probíhá (podle BT). Snaž se zachovat klid. Neboj, určitě se taky dočkáš🙂🤰👶

lory303
28. led 2017

@petrysek181 to je fakt super, ze ti to vyslo 🙂 a proc nemuzes byt na materske 3 roky? Jinak i dvojcatka by jsi zvladla, aspon by si vyhrali a mela by jsi dvojite stesticko 😊 trosku me to povzbudilo, kdyz vim, ze ti k tomu pomohl i clostik. Jen nevis jak dlouho se muze brat? Ja ho ted mam po 2, ale nevim co dalsi mesic kdyz se zase nezadari 😕

petrysek181
28. led 2017

@pulguita hele ty ja tu resim duchy na testech a ty uz jdes ba me s jmenama jo😂tak nad tim sem zatim nepremyslela ale objednala sem digital tak snad pak budu klidnější jestli dojde v utery tak ho prubnu☺aspon bude jasno a koncim s testovanim☺v utery sem 28 den cyklu ja uz mam doma vse hotové vytahla sem deku a placla sebou k televizi☺koukej si taky odpocinout a k doktoru si skocim ten dalsi tyden☺

petrysek181
28. led 2017

@lory303 mam pocit ze se muze brat pul roku kdyz to neklapne tak ti zvýší davku zreba na poslední mesice neboj vyjde to☺ ja bych si taky uzivala tri roky ale splacim uz x let dluhy které mi nasekal bývalí manzel tak musím pomoct příteli aby netahnul i me zkusím se nějak v praci dohodnout a chodit jen par dnu v tydnu taky nemam spatne misto a po 3 letech uz by na me necekalo je to slozite☺

pulguita
28. led 2017

@petrysek181 No já už chci konečně probírat miminkovské témata😍 Tak mám z tebe radost🙂 No já se budu zvedat a začnu něco dělat, ale hlavní je že jsem se vyspala a odpočinula si, potřebuju to🙂 Ty si taky hezky odpočin maminko🙂🤰

sticker
lory303
28. led 2017

@pulguita ahoooj 🙂 no me ta MS dorazila 7DPO, coz je fakt moc brzy. Navic mam takove silene bolesti, ze jsem na ibalginu. Kdybych byla tehu, tak nevim zda by se mimi udrzelo, kdyz uz 7 den po ovulaci MS dorazila. Jinak spineni jsem mela uz 5DPO. No nechapu to. Chtela bych to vypustit z hlavy jak @
@petrysek181 jenze mi to nejde ☹ v unoru je pritel objednany na spermiogram a chci vyzkouset tento mesic ovulacni testy+mereni BT. Jeste vyzkousim ten ACC Long 😄 ach jo, uz jsem asi fakt magor😄 ty jsi dnes kolikaty den cyklu? Vim, ze driv jak jsme si psali, tak jsme vzdy cekaly spolecne na MS. Ja jsem dnes 3DC. Moc ti drzim palecky. Tento rok to musi vyjit 🙂

lory303
28. led 2017

@petrysek181 tak to uplne chapu, asi to mas v tomhle slozitejsi, ale stejne to zvladnes. Hlavni je ze jsi 🤰 a ted uz te ceka jen stesti 🙂

petrysek181
28. led 2017

@pulguita to z ni strašně pekne to maminko ☺ jasne ue to budeme probírat neboj vsechno to propereme jak se patri😁ale zacneme az na konci tydne kdy preckam krizovou hranici☺zatim je mi ale dobře jen citim prsa tak at to tak vydrží pamatuju si ze s mladym mi bylo zle az kdyz sem to mela potvrzene od doktorky tak ten šestý tyden ale bylo mi jen blbe a to vecer ne rano😀 tak snad se nebude historie opakovat☺nemysli si ze ja uz nemam v hlave kocarek oblecky postylku apod ale zatim je na to cas☺

Strana