Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 No máš pravdu, všeho dočasu. Pak to budeme probírat🙂 Třeba ti tentokrát vůbec nebude špatně, kdoví. Každé těhotenství je jinačí. Hlavně se opatruj!😘
@lory303 ja sem dneska 25 den cyklu taky sem se trapila presne jako ty chtela sem zacit chodit cvicit prestala sem se tak soustredit na miminko brala sem to dost v pohode a klaplo to psychika taky dela hodně ja mam za sebou kapky gynex kontryhelovy caj a je fakt ze ted jsme zkusili ACC a neco na tom asi je☺ proste tri dny pred ovulkou jednu tabletku uvidis hlavne se snaz zamestnat hlavu necim jinym nez mimiskem a uvidis jak to pujde
@pulguita v tehu vhodny neni ale kdyz chces prijit do jineho stavu tak ano doporucila mi ho i dr a cetla sem hodne diskuzi kde to holkam vyšlo ☺ty si taky odpocin
@pulguita musim se ti pochlubit ted odpoledne regulerni dusik☺ 11dpo
@petrysek181 Tak to jooo 🙂 Krasny duch ;)
@lory303 moc děkuji vše se da zvladnout hodne stesticka pro tebe at se ke me brzy pridas🍀🍀🍀🍀🍀
@risu diky😀😀doufam ze bude jen silit😉
@petrysek181 Jupii👏tak uz se taky zadarilo.Drzim palecky at je vsechno v poradku😍
@sluninko23 dekuji berusko ☺doufam ze bude vse v pohodě 🤰
@petrysek181 jeeeeee, to zacina byt pekná dálnice //👏 😘 uzivej si tu radost 😘 jinak dekuji, ze mi drzis palce. Moc bych chtela byt taky uz tehu a psat si o priznacich 😀 moc se na to tesim. Co pritel? Ten musi byt uplne stastny, ze?💃
Dobré ráno. Už jsem skoro 2 týdny po injekci na vyvolani MS a porad nic. Tak jsem objednana na gyndu. Tak uvidím co mi na to dr. řekne. Máte někdo s tím zkušenost holky?
@petrysek181 to je skvělé tiše gratuluji😉 už se těšíme na fotku z ultrazvuku.
@lucije11 na injekci jsem byla v listopadu, sestřička mi řekla, že mám ms očekávat do 14ti dnů od aplikace, ale že mám přijít až se nedostaví za měsíc od aplikace. Byla jsem z toho dost mimo, ale ms naštěstí přišla za 4 dny a já tohle řešit nemusela. Zkus test pokud bude negativní tak bych ještě týden počkala a pak šla k dr. 😉
Ahoj všem, potřebuju radu. Jsem 5den po vynechane ms. Dnes v noci jsem mela sen, ze jsem si delala test a byl negativni, jenze rano jsem si udelala test a byla jsem celkem v soku. S Pritelem se snazime uz rok a pul, tedy ze zacatku jsme se snazili hodne, ale potom jsme tomu nechali volny prubeh. Cyklus ma pravidelny po 7tydnech. Co myslite? Pritelovi jsem jeste nic nerikala. Predem dik
@petrysek181 Ahojky, no paráda už se to hezky rýsuje...jen tak dál👏🤰👶
@lory303 neboj brzy se pridáš a budeme resit jak je nam špatně 😀
@08alex14 uplna D5 ☺gratuluji
@pulguita jaky si mela vikend ja opet brzy vzhůru a ted sem toho taky moc nenaspala doufam ze v noci nebude krize☺děkuji pak ještě udelam ten digital a na testy kaslu uzij si zbytek nedele pekny den
@lucije11 to uz je divne mam za to ze by ms mela dojit do 10dnu ten testik bych zkusila určitě taky a pak i zajdi znovu k dr
@lory303 pritel je stastny je to pro nej nove to bude první tak je ted na obláčku ja uz mam syna tak vim do ceho jdu😀
@petrysek181 Víkend super...hezky jsem se vyspala a odpočinula si. Po tom týdnu to vždycky potřebuju. Ty si když tak ještě schrupni, ať v pohodě zvládneš tu noční. Musíš teď víc odpočívat, blbé je to že pracuješ na směny..to je náročné a proto máš tak rozházene to vstávání a jsi ranní ptáče. Ale určitě to všechno v pohodě zvládneš. Už máš nějaké příznaky, nebo je zatím všechno v pohodě? Ty obyčejné testy můžeš dělat ať víš jestli ti hezky sílí jak mají. Už se těším na digitál🙂😍🤰👶
Pěkné nedělní odpoledne!🙂
@pulguita ja se snazim vic odpočívat ale mas pravdu s tema smenama je to horsi priznaky uz zacinaji jen me zaskocilo ze celkem brzy už mam zaludek na vode vcera vecer a dneska rano a místo chuti mam nechutenstvi jim jen ze do sebe neco dostanu ale to se zmeni dneska sem udelala poslední papirek a sili☺digital dojde pocitam v utery tak sem zvědavá ty si uzij zbytek nedele ja snad preziju nocni a krasny vecer💖
@petrysek181 No hlavně se moc opatruj a snaž se odpočívat jak jen to půjde. No teda, to je opravdu brzo na to mít žaludek na vodě. Nakonec opravdu budeš mít ty dvojčata😀 👶❤👶🤰
Ať ti ta noční rychle uběhne!🙂
@pulguita dobre ranko celkem sem to zvladla tak doufam ze ro bude tak cely tyden☺venku mrzne az praští a ja se tesim do peřin ☺az ti to v praci utece a ja pevne verim ze dvojcatka to nebudou 😁nestras me😁
@petrysek181 Dobré ranko!🌞 No vidíš, super!🙂 Tak ještě 4krát a máš to za sebou. Tak snad to uteče i mi. 🙂 Ty se hezky vyspi a odpočiň. No tím, že se ti to všechno ukázalo tak brzo, by to ty dvojčátka klidně být mohla, nebo jedno velké miminko👶😍 opatruj se! Hezké pondělí!🙂
Ahojky ženy tak pruští tyden na kontrolu na gindu tak snad budu uz ok uvidíme

@lory303 Možná to tak nějaký ten měsíc blbne, neboj. Bude to v pohodě. 🙂 Já jsem dnes 8den cyklu. Jenže tyhle 2měsíce se snažit moc nebudeme, protože já dělám kurz a přítel je teď nemocný, tak to nemá cenu. Tak jsem si vyhledala ten ACC long a není vhodný v těhotenství a pro kojící matky. Já osobně bych do toho nešla a pochybuji, že pomůže k otěhotnění. Prostě se potřebuje pořádná spermijka, která to "uběhne" a vyhraje maratón🙂 Neboj, určitě vám to vyjde. Uvidíš, jak vyjde tvému příteli ten spermiogram. Moc ti držím palce!🙂