icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
28. led 2017

@lory303 Možná to tak nějaký ten měsíc blbne, neboj. Bude to v pohodě. 🙂 Já jsem dnes 8den cyklu. Jenže tyhle 2měsíce se snažit moc nebudeme, protože já dělám kurz a přítel je teď nemocný, tak to nemá cenu. Tak jsem si vyhledala ten ACC long a není vhodný v těhotenství a pro kojící matky. Já osobně bych do toho nešla a pochybuji, že pomůže k otěhotnění. Prostě se potřebuje pořádná spermijka, která to "uběhne" a vyhraje maratón🙂 Neboj, určitě vám to vyjde. Uvidíš, jak vyjde tvému příteli ten spermiogram. Moc ti držím palce!🙂

pulguita
28. led 2017

@petrysek181 No máš pravdu, všeho dočasu. Pak to budeme probírat🙂 Třeba ti tentokrát vůbec nebude špatně, kdoví. Každé těhotenství je jinačí. Hlavně se opatruj!😘

petrysek181
28. led 2017

@lory303 ja sem dneska 25 den cyklu taky sem se trapila presne jako ty chtela sem zacit chodit cvicit prestala sem se tak soustredit na miminko brala sem to dost v pohode a klaplo to psychika taky dela hodně ja mam za sebou kapky gynex kontryhelovy caj a je fakt ze ted jsme zkusili ACC a neco na tom asi je☺ proste tri dny pred ovulkou jednu tabletku uvidis hlavne se snaz zamestnat hlavu necim jinym nez mimiskem a uvidis jak to pujde

petrysek181
28. led 2017

@pulguita v tehu vhodny neni ale kdyz chces prijit do jineho stavu tak ano doporucila mi ho i dr a cetla sem hodne diskuzi kde to holkam vyšlo ☺ty si taky odpocin

petrysek181
28. led 2017

@pulguita musim se ti pochlubit ted odpoledne regulerni dusik☺ 11dpo

risu
28. led 2017

@petrysek181 Tak to jooo 🙂 Krasny duch ;)

petrysek181
28. led 2017

@lory303 moc děkuji vše se da zvladnout hodne stesticka pro tebe at se ke me brzy pridas🍀🍀🍀🍀🍀

petrysek181
28. led 2017

@risu diky😀😀doufam ze bude jen silit😉

sluninko23
28. led 2017

@petrysek181 Jupii👏tak uz se taky zadarilo.Drzim palecky at je vsechno v poradku😍

petrysek181
28. led 2017

@sluninko23 dekuji berusko ☺doufam ze bude vse v pohodě 🤰

lory303
29. led 2017

@petrysek181 jeeeeee, to zacina byt pekná dálnice //👏 😘 uzivej si tu radost 😘 jinak dekuji, ze mi drzis palce. Moc bych chtela byt taky uz tehu a psat si o priznacich 😀 moc se na to tesim. Co pritel? Ten musi byt uplne stastny, ze?💃

lucije11
29. led 2017

Dobré ráno. Už jsem skoro 2 týdny po injekci na vyvolani MS a porad nic. Tak jsem objednana na gyndu. Tak uvidím co mi na to dr. řekne. Máte někdo s tím zkušenost holky?
@petrysek181 to je skvělé tiše gratuluji😉 už se těšíme na fotku z ultrazvuku.

nadrinka
29. led 2017

@lucije11 na injekci jsem byla v listopadu, sestřička mi řekla, že mám ms očekávat do 14ti dnů od aplikace, ale že mám přijít až se nedostaví za měsíc od aplikace. Byla jsem z toho dost mimo, ale ms naštěstí přišla za 4 dny a já tohle řešit nemusela. Zkus test pokud bude negativní tak bych ještě týden počkala a pak šla k dr. 😉

08alex14
29. led 2017

Ahoj všem, potřebuju radu. Jsem 5den po vynechane ms. Dnes v noci jsem mela sen, ze jsem si delala test a byl negativni, jenze rano jsem si udelala test a byla jsem celkem v soku. S Pritelem se snazime uz rok a pul, tedy ze zacatku jsme se snazili hodne, ale potom jsme tomu nechali volny prubeh. Cyklus ma pravidelny po 7tydnech. Co myslite? Pritelovi jsem jeste nic nerikala. Predem dik

risu
29. led 2017

@08alex14 dalnice jak vysita. Gratuluju 🙂

pulguita
29. led 2017

@petrysek181 Ahojky, no paráda už se to hezky rýsuje...jen tak dál👏🤰👶

pulguita
29. led 2017

@08alex14 krásná dálnice!😍 Moc gratuluji🤰👶

lory303
29. led 2017

@08alex14 gratuluji 🙂

petrysek181
29. led 2017

@lory303 neboj brzy se pridáš a budeme resit jak je nam špatně 😀

petrysek181
29. led 2017

@08alex14 uplna D5 ☺gratuluji

petrysek181
29. led 2017

@pulguita jaky si mela vikend ja opet brzy vzhůru a ted sem toho taky moc nenaspala doufam ze v noci nebude krize☺děkuji pak ještě udelam ten digital a na testy kaslu uzij si zbytek nedele pekny den

petrysek181
29. led 2017

@lucije11 to uz je divne mam za to ze by ms mela dojit do 10dnu ten testik bych zkusila určitě taky a pak i zajdi znovu k dr

petrysek181
29. led 2017

@lory303 pritel je stastny je to pro nej nove to bude první tak je ted na obláčku ja uz mam syna tak vim do ceho jdu😀

pulguita
29. led 2017

@petrysek181 Víkend super...hezky jsem se vyspala a odpočinula si. Po tom týdnu to vždycky potřebuju. Ty si když tak ještě schrupni, ať v pohodě zvládneš tu noční. Musíš teď víc odpočívat, blbé je to že pracuješ na směny..to je náročné a proto máš tak rozházene to vstávání a jsi ranní ptáče. Ale určitě to všechno v pohodě zvládneš. Už máš nějaké příznaky, nebo je zatím všechno v pohodě? Ty obyčejné testy můžeš dělat ať víš jestli ti hezky sílí jak mají. Už se těším na digitál🙂😍🤰👶
Pěkné nedělní odpoledne!🙂

petrysek181
29. led 2017

@pulguita ja se snazim vic odpočívat ale mas pravdu s tema smenama je to horsi priznaky uz zacinaji jen me zaskocilo ze celkem brzy už mam zaludek na vode vcera vecer a dneska rano a místo chuti mam nechutenstvi jim jen ze do sebe neco dostanu ale to se zmeni dneska sem udelala poslední papirek a sili☺digital dojde pocitam v utery tak sem zvědavá ty si uzij zbytek nedele ja snad preziju nocni a krasny vecer💖

pulguita
29. led 2017

@petrysek181 No hlavně se moc opatruj a snaž se odpočívat jak jen to půjde. No teda, to je opravdu brzo na to mít žaludek na vodě. Nakonec opravdu budeš mít ty dvojčata😀 👶❤👶🤰
Ať ti ta noční rychle uběhne!🙂

carmilla
29. led 2017

@08alex14 Je to tam. 🙂

petrysek181
30. led 2017

@pulguita dobre ranko celkem sem to zvladla tak doufam ze ro bude tak cely tyden☺venku mrzne az praští a ja se tesim do peřin ☺az ti to v praci utece a ja pevne verim ze dvojcatka to nebudou 😁nestras me😁

pulguita
30. led 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🌞 No vidíš, super!🙂 Tak ještě 4krát a máš to za sebou. Tak snad to uteče i mi. 🙂 Ty se hezky vyspi a odpočiň. No tím, že se ti to všechno ukázalo tak brzo, by to ty dvojčátka klidně být mohla, nebo jedno velké miminko👶😍 opatruj se! Hezké pondělí!🙂

tornadolu
30. led 2017

Ahojky ženy tak pruští tyden na kontrolu na gindu tak snad budu uz ok uvidíme

Strana