Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 ahoj ... sleduji tu vaši konverzaci.. v první řadě gratuluji .. a jen mě napadlo ... 2-3 Roden to asi ukazuje proto, že tehu se počítá od prvního dne poslední MS, ne? 🙂
@skripmart myslím ze to ukazuje 2-3od poceti ale podle ms jsem 4+1tak uvidime☺
@petrysek181 Ahojky,tak ja te uklidnim😉Byla jsem 6 dni po MS a taky mi ukazal test 2-3 tydny.Taky jsem mela odpoledni carku na testu silnejsi nez z ranni moci a v brisku je jenom jedno🙂A to jsem se taky byla,ze budou dve.😀Ale kdo vii,treba tam dve jsou😉
@pulguita jasne nějak to dopadne hlavne az je vše v poradku snazim se nestresovat ani v praci ani doma ale víš jak to v zamestnani chodi tak se snazim zaucovat kolegyni aby to zvladla kdybych se rozhodla ze zustanu doma uvazujeme o ton cim dal vic tak uvidime az podle dr to budeme resit co tva nova kolegynka jak ji to slo?
@sluninko23 aspon me nekdo uklidnil😅kazdy me tu jen straší ☺dekuji za podporu
@petrysek181 nemas vubec zac😉pritel byl totiz jednou u kartarky a co mu rekla,tak zatim vychazelo,no a rekla i dvojcata,tak jsem z toho byla takova nesva,ze jestli ji vyjde i tohle,tak za ni pojedu a pekne ji podekuju😅
@sluninko23 ja mam od kartarky predpovezenou holčičku tak doufam ze se to splni jako spousta veci ktere rekla☺
@petrysek181 Dobré ranko! Neboj, jasně že to všechno zvládneš, hlavní je ať jsi ty a miminko(a) v pořádku🙂 Zase je fajn, že tvůj syn už je velký, takže kromě tvého přítele by ti taky mohl pomoct a ještě máš taky mamku hned po ruce, takže ať se děje cokoliv, tak buď klidná. Raduj se, že se to povedlo a užij si těhulkování🙂 Vím, že dvojčata by daly hodně práce, ale zase taky bych byla ráda protože v mém věku bych si to odbyla najednou a měla bych pokoj a miminka by si pak spolu mohli hrát.🙂 Blbé jsou u dvojčat všechny ty výdaje, které se násobí dvěma. Jenže já ještě děti nemám, takže jsem v jiné situaci než ty. A kdoví kdy otěhotním já, tak budu ráda za jedno, ale kdyby byly 2 tak by mi to nevadilo, hlavně ať jsou v pořádku🙂 Moc bych ti přála tu holčičku. 👧 A třeba se ti to splní. Už se na tebe těším. 😍
Moje nová kolegyně se zdá být sympatická, něco málo umí, ale asi nebyla zvyklá tolik pracovat a zrovna mám plno práce a málo času ji něco ukázat, ale to se nějak zvládne. 🙂 Tak ti přeji hezký den🙂 Zítra už je konečně pátek!😍
@sluninko23 Tobě se ukázalo na testu 2-3 6 dní po MS, ale petryskovi už v den MS a pozitivní testy měla už 5dní před MS. Proto bude mít asi hladinu hcg vysokou, a z toho usuzujeme, že by to mohly být dvojčata anebo jedno velké miminko. Možná to taky může ovlivnit ten clostik co brala...kdoví. Jen jsme se tu o tom bavily předtím, než si udělala ten test a napadlo mě jestli by třeba u dvojčat test ukázal víc týdnů než má, no a nakonec jí ukázal víc týdnů a přitom měří BT a ví přesně kdy ovulka proběhla. No tak jsem na ni zvědavá🙂 Rozhodně ji nechci strašit, spíše naopak. Kdyby tu byla nějaká maminka dvojčat, tak by nám to mohla říct, jak to měla s testem ona. Stejně ale nakonec rozhodne to co říká doktor🙂 Ale alespoň nám to tady rychleji utíká když tu probíráme všechno možné🙂
@pulguita dobre ranko tak jsem dnes mluvila se sestrickou z gyndy a domluvili jsme se na příští ctvrtek ze si pockam az na utz ☺tak sem tasy pricetla zase nejake diskuze tak ten testik co vysel brzy zase svědčí o tom ze muzou byt dve a taky nemusi takze vime zase prd☺holky jeste par dnu a budu to vědět ale porad to v cloveku hloda a tesi se na prvni obrazek miminka ☺je dobre ze mas v praci posilu urcite to pomuze i tobe hlavne ze mame pres sebou vikend a to je super krasny den
@karin1712 takze se mam pripravovat na moznost ze tam budou dve miminka ☺
@pulguita tak to urcite😉ja jsem to procitala jenom tak rychle😉Jeste jsem si delala srandu,ze by ten test misto tydnu ukazoval kolik bude miminek😅Ale aspon se tu clovek nenudi👍
@viti ahoj tak jak jsi na tom po kontrole ☺
@petrysek181 Tak to je fajn, že už jsi objednaná. Já se taky moc těším a jsem zvědavá, co ti řeknou.🙂 Moc to neřeš, nemá to cenu. Příští týden ti řeknou co a jak a třeba to může být klidně jen jedno miminko. Hezky si užívej těhulkování🙂 Až se kolegyně trochu víc otrká, tak to bude fajn a ty tu tvojí taky hezky zaúč...jistota je jistota🙂
@karin1712 Moc ti děkuji za odpověď! 🙂 Mě to takhle náhodou napadlo, jak to asi bývá u dvojčátek a proto jsme to tu komentovaly, a druhý den nato měl petrysek na testu 2-3 Proto to tu rozebíráme. Třeba to nakonec bude jen jedno miminko, kdoví. Příští týden se to snad dozvíme🙂 Jejda já bych taky chtěla 2holčičky😍 Sice to musí být ze začátku fuška, ale pak jak jsou větší,tak si to člověk ani tak moc nebere, že?🙂
@pulguita budu to do ni tlačit i ušima 😀aby se to naucila a ja mela jistotu☺dneska sem prospala cely den a vcera celiu noc nebyla sem na nocni ale cítím se fajn tak ještě dnes a hura vikend tady je pekna ledovka❄
@petrysek181 Nešla jsi do práce? Bylo ti špatně? No už jenom jeden den a je tu víkend a hezky si odpočineš. Tvé tělo si teď vyžaduje víc odpočinku, konečně už nebudeš o víkendu ranní ptáče🙂 Opatruj se! 🙂
@pulguita nesla jsem proste sem se necitila ale ted sem naspala spoustu hodin a je mi moc dobre☺ze začátku je unava větší ale to se srovna
@sluninko23 To je pravda, tím že tady všechno probereme, tak se tu nenudíme a to čekání na MS nebo ovulku se tak nevleče🙂
@petrysek181 Já vím, že začátku bývá ta únava větší. Máš recht, pokud můžeš zůstat doma, tak to tak udělej, ať si odpočineš. 🙂
@pulguita at si v praci zvykaji ze tam pomalu nebudu 😁😁😁
@petrysek181 ahojky dnes jsem byla na kontrole ns ultrazvuku videl tam dutinku rekl ze jeste srdicko nevidi tak doufam ze bude vse ok rikal ze je to 5+4 nebo tak nejak🙂
@viti tak to je super hlavní je ze fazolka je tam kde ma byt☺kdy jdes znovu na kontrolu?
@pulguita Presne,nez jsem se nadala mysak byl tam😍
@petrysek181 dekuji uvidim kazdopadne menim.doktora kvuli pojistovne a jdu tam hned v pondeli🙂

Holky tak zitra jdu na tu kontrolu ted jsem si delala clear blue digitalni a ukazuje 3+ tak pak napisu jak jsem dopadla.