icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

viti
1. únor 2017

Holky tak zitra jdu na tu kontrolu ted jsem si delala clear blue digitalni a ukazuje 3+ tak pak napisu jak jsem dopadla.

skripmart
1. únor 2017

@petrysek181 ahoj ... sleduji tu vaši konverzaci.. v první řadě gratuluji .. a jen mě napadlo ... 2-3 Roden to asi ukazuje proto, že tehu se počítá od prvního dne poslední MS, ne? 🙂

skripmart
1. únor 2017

@skripmart
Ne Roden ale týden... překlep 🙂

petrysek181
1. únor 2017

@skripmart myslím ze to ukazuje 2-3od poceti ale podle ms jsem 4+1tak uvidime☺

sluninko23
1. únor 2017

@petrysek181 Ahojky,tak ja te uklidnim😉Byla jsem 6 dni po MS a taky mi ukazal test 2-3 tydny.Taky jsem mela odpoledni carku na testu silnejsi nez z ranni moci a v brisku je jenom jedno🙂A to jsem se taky byla,ze budou dve.😀Ale kdo vii,treba tam dve jsou😉

petrysek181
1. únor 2017

@pulguita jasne nějak to dopadne hlavne az je vše v poradku snazim se nestresovat ani v praci ani doma ale víš jak to v zamestnani chodi tak se snazim zaucovat kolegyni aby to zvladla kdybych se rozhodla ze zustanu doma uvazujeme o ton cim dal vic tak uvidime az podle dr to budeme resit co tva nova kolegynka jak ji to slo?

petrysek181
1. únor 2017

@sluninko23 aspon me nekdo uklidnil😅kazdy me tu jen straší ☺dekuji za podporu

sluninko23
1. únor 2017

@petrysek181 nemas vubec zac😉pritel byl totiz jednou u kartarky a co mu rekla,tak zatim vychazelo,no a rekla i dvojcata,tak jsem z toho byla takova nesva,ze jestli ji vyjde i tohle,tak za ni pojedu a pekne ji podekuju😅

petrysek181
1. únor 2017

@sluninko23 ja mam od kartarky predpovezenou holčičku tak doufam ze se to splni jako spousta veci ktere rekla☺

pulguita
2. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Neboj, jasně že to všechno zvládneš, hlavní je ať jsi ty a miminko(a) v pořádku🙂 Zase je fajn, že tvůj syn už je velký, takže kromě tvého přítele by ti taky mohl pomoct a ještě máš taky mamku hned po ruce, takže ať se děje cokoliv, tak buď klidná. Raduj se, že se to povedlo a užij si těhulkování🙂 Vím, že dvojčata by daly hodně práce, ale zase taky bych byla ráda protože v mém věku bych si to odbyla najednou a měla bych pokoj a miminka by si pak spolu mohli hrát.🙂 Blbé jsou u dvojčat všechny ty výdaje, které se násobí dvěma. Jenže já ještě děti nemám, takže jsem v jiné situaci než ty. A kdoví kdy otěhotním já, tak budu ráda za jedno, ale kdyby byly 2 tak by mi to nevadilo, hlavně ať jsou v pořádku🙂 Moc bych ti přála tu holčičku. 👧 A třeba se ti to splní. Už se na tebe těším. 😍
Moje nová kolegyně se zdá být sympatická, něco málo umí, ale asi nebyla zvyklá tolik pracovat a zrovna mám plno práce a málo času ji něco ukázat, ale to se nějak zvládne. 🙂 Tak ti přeji hezký den🙂 Zítra už je konečně pátek!😍

pulguita
2. únor 2017

@sluninko23 Tobě se ukázalo na testu 2-3 6 dní po MS, ale petryskovi už v den MS a pozitivní testy měla už 5dní před MS. Proto bude mít asi hladinu hcg vysokou, a z toho usuzujeme, že by to mohly být dvojčata anebo jedno velké miminko. Možná to taky může ovlivnit ten clostik co brala...kdoví. Jen jsme se tu o tom bavily předtím, než si udělala ten test a napadlo mě jestli by třeba u dvojčat test ukázal víc týdnů než má, no a nakonec jí ukázal víc týdnů a přitom měří BT a ví přesně kdy ovulka proběhla. No tak jsem na ni zvědavá🙂 Rozhodně ji nechci strašit, spíše naopak. Kdyby tu byla nějaká maminka dvojčat, tak by nám to mohla říct, jak to měla s testem ona. Stejně ale nakonec rozhodne to co říká doktor🙂 Ale alespoň nám to tady rychleji utíká když tu probíráme všechno možné🙂

petrysek181
2. únor 2017

@pulguita dobre ranko tak jsem dnes mluvila se sestrickou z gyndy a domluvili jsme se na příští ctvrtek ze si pockam az na utz ☺tak sem tasy pricetla zase nejake diskuze tak ten testik co vysel brzy zase svědčí o tom ze muzou byt dve a taky nemusi takze vime zase prd☺holky jeste par dnu a budu to vědět ale porad to v cloveku hloda a tesi se na prvni obrazek miminka ☺je dobre ze mas v praci posilu urcite to pomuze i tobe hlavne ze mame pres sebou vikend a to je super krasny den

karin1712
2. únor 2017

@pulguita Já jsem maminka dvojčat. Pozitivní těhotenský test se mi ukázal asi 5 dní před MS. Digitál v té době ale ani nevím jestli už byl, holkám je 8.5 roku. Ale i díky tomu že mi test vyšel takto brzo tak jsem tušila dvojčátka.

petrysek181
2. únor 2017

@karin1712 takze se mam pripravovat na moznost ze tam budou dve miminka ☺

sluninko23
2. únor 2017

@pulguita tak to urcite😉ja jsem to procitala jenom tak rychle😉Jeste jsem si delala srandu,ze by ten test misto tydnu ukazoval kolik bude miminek😅Ale aspon se tu clovek nenudi👍

petrysek181
2. únor 2017

@viti ahoj tak jak jsi na tom po kontrole ☺

lory303
2. únor 2017

@karin1712 Ahojky, užívala jsi clostik, nebo to máte v rodine a nebo to byla nahoda,ze jsi mela dvojcatka?

karin1712
2. únor 2017

@lory303 clostík ani nic jiného jsem nebrala, otěhotněla jsem ale hned 2.měsíc po vysazení antikoncepce a navíc máme v rodině dvoje dvojčata, moje babička je z dvojčat a manželův tatínek také, tak tam jsme to měli pojištěné ze všech stran

pulguita
2. únor 2017

@petrysek181 Tak to je fajn, že už jsi objednaná. Já se taky moc těším a jsem zvědavá, co ti řeknou.🙂 Moc to neřeš, nemá to cenu. Příští týden ti řeknou co a jak a třeba to může být klidně jen jedno miminko. Hezky si užívej těhulkování🙂 Až se kolegyně trochu víc otrká, tak to bude fajn a ty tu tvojí taky hezky zaúč...jistota je jistota🙂

pulguita
2. únor 2017

@karin1712 Moc ti děkuji za odpověď! 🙂 Mě to takhle náhodou napadlo, jak to asi bývá u dvojčátek a proto jsme to tu komentovaly, a druhý den nato měl petrysek na testu 2-3 Proto to tu rozebíráme. Třeba to nakonec bude jen jedno miminko, kdoví. Příští týden se to snad dozvíme🙂 Jejda já bych taky chtěla 2holčičky😍 Sice to musí být ze začátku fuška, ale pak jak jsou větší,tak si to člověk ani tak moc nebere, že?🙂

petrysek181
2. únor 2017

@pulguita budu to do ni tlačit i ušima 😀aby se to naucila a ja mela jistotu☺dneska sem prospala cely den a vcera celiu noc nebyla sem na nocni ale cítím se fajn tak ještě dnes a hura vikend tady je pekna ledovka❄

pulguita
2. únor 2017

@petrysek181 Nešla jsi do práce? Bylo ti špatně? No už jenom jeden den a je tu víkend a hezky si odpočineš. Tvé tělo si teď vyžaduje víc odpočinku, konečně už nebudeš o víkendu ranní ptáče🙂 Opatruj se! 🙂

petrysek181
2. únor 2017

@pulguita nesla jsem proste sem se necitila ale ted sem naspala spoustu hodin a je mi moc dobre☺ze začátku je unava větší ale to se srovna

pulguita
2. únor 2017

@sluninko23 To je pravda, tím že tady všechno probereme, tak se tu nenudíme a to čekání na MS nebo ovulku se tak nevleče🙂

pulguita
2. únor 2017

@petrysek181 Já vím, že začátku bývá ta únava větší. Máš recht, pokud můžeš zůstat doma, tak to tak udělej, ať si odpočineš. 🙂

petrysek181
2. únor 2017

@pulguita at si v praci zvykaji ze tam pomalu nebudu 😁😁😁

viti
2. únor 2017

@petrysek181 ahojky dnes jsem byla na kontrole ns ultrazvuku videl tam dutinku rekl ze jeste srdicko nevidi tak doufam ze bude vse ok rikal ze je to 5+4 nebo tak nejak🙂

petrysek181
2. únor 2017

@viti tak to je super hlavní je ze fazolka je tam kde ma byt☺kdy jdes znovu na kontrolu?

sluninko23
2. únor 2017

@pulguita Presne,nez jsem se nadala mysak byl tam😍

viti
2. únor 2017

@petrysek181 dekuji uvidim kazdopadne menim.doktora kvuli pojistovne a jdu tam hned v pondeli🙂

Strana