icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
2. únor 2017

@viti to uz by mohlo byt videt srdíčko budi drzet palecky👍❤

viti
2. únor 2017

@petrysek181 dekuji moooc kdyz uz tak at to vydrzi🙂

pulguita
2. únor 2017

@petrysek181 No jasnačka!😀 Musíš myslet na sebe a na mimčo🙂

petrysek181
2. únor 2017

@pulguita tak ja pomalu vyrazim na posledni sichtu☺dneska je mi fajn a jsem odpocata az na ty prsa je mi super☺ale aspon vim ze se neco deje☺ uzij si zbytek vecera a dobrou noc

pulguita
3. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak už to máš konečně za sebou a můžeš odpočívat🙂 Já ještě pár hodin a taky už budu mít víkend😍 Tak ti přeji krásný pátek a hezky se vyspi a odpočiň🙂

petrysek181
3. únor 2017

@pulguita ahoj☺konecne je pres námi vikend ta nocni je muj strašák a jsem rada ze mam os ni na chvíli pokoj☺at ti to rychle v praci uteče jako voda😅a co ty a mimi snazeni nechavas to a nebo preci jste zkusili☺

nadrinka
3. únor 2017

To čekání je na palici 🙄 dnes 9DPO od rána jsem jako na kolotoči, bolí mě hlava a podbřišek.... Ale spíš si říkám, že se psychicky týrám, čím víc se blíží dobrání Gynprodylu a možnost ms nebo testování tak se neubránim tomu myslet na to jak to asi dopadne. Říkám si "nebuď hloupá, když ne teď tak jindy" ale dnes to na mě nějak padlo :(

petrysek181
3. únor 2017

@nadrinka neblazni a hlavne si vycisti hlavu tyhle myslenky k nicemu nevedou snaz se byt v pohode vem si jak ja plasila prosinec uz sem zacala mit na haku a v lednu to prislo☺zamestnej hlavu a povede se

nadrinka
3. únor 2017

@petrysek181 po týdnu odpolední mého přítele, kdy jsme se téměř neviděli přijde společný víkend 😍 těším se jako malá. Teď se za mnou stavil v práci aby mě obejmul, nejde ho nemilovat. Snad ta dnešní nálada brzo odezní a budu zase v pohodě plná pozitiv jak to obvykle bývá. Ale díky za slova podpory 😘

lory303
3. únor 2017

Ahoj holky,zrovna jedeme ze spermiogramu a jsem v haji😢 progresivni spermie :15. Neprogresivni:0 a nepohiblive-85. Jsme oba uplne vyrizeni. Myslite ze je moznost otehotnet s takovym vysledkem? Jake jste meli vy vysledky? Diky za odpovedi

petrysek181
3. únor 2017

@nadrinka no to je ono takove myslenky mej tes se na večer a na přítele jak budete spolu uzivej si milovani a uvidis jak to dobre dopadne☺

petrysek181
3. únor 2017

@lory303 mi meli 50 na 50 ale víš muj názor mozna to potrva dele ale ty zdrave se dostanou do cile dřív nebo pozdeji

lory303
3. únor 2017

@petrysek181 snazim se byt pred pritelem silna ale jsem v .... 50 na 50 je super. My mame 15 na 85 😢 ja se zblaznim.

nadrinka
3. únor 2017

@lory303 zlato, manžel od kamarádky na tom byl ještě hůř. Teď se léčí tři měsíce a výsledky jsou lepší. S léčbou pokračují a doktor jim řekl, že šance je... Jen to bude stát nějaké peníze a čas. Budu držet palečky ať se to lepší jak jen rychle to půjde 😘🙏

lory303
3. únor 2017

@nadrinka fakt znas nekoho kdo mel jeste horsi vysledky?😢 vubec nevim zda s takovym vysledkem muzem mit deti? Dr.rikala,ze jo ale netvarila se moc ☹

pulguita
3. únor 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak konečně už je tu víkend😍
Potřebuju si odpočinout🙂 Jinak snažení jsem tento měsíc přeskočila🙂 Ovulka proběhla asi ve středu, zítra mi to vyznačí graf, ale těhotná být nemůžu, protože bych byla druhá panenka Marie😇

pulguita
3. únor 2017

@nadrinka Neboj, nakonec se to povede uvidíš🙂 můj přítel pracuje taky na směny, ale mění je po měsíci, takže když má ranní, tak to jakž takž jde, ale při odpolední se vidíme málo protože domů přichází po 22:30:confounded: Musíš věřit a snažit se být pozitivní, i když to někdy moc nejde. Teď si hezky odpočin a užij si víkend a bude líp, uvidíš🙂 Zas je fajn, že za tebou přišel do práce.🙂

pulguita
3. únor 2017

@lory303 Pokud tam nějaké spermijky jsou, tak tam šance je!🙂 Třeba to potrvá o něco dýl a třeba ne. Myslím, že kdyby doktorka viděla, že to nepůjde, tak by vám to řekla a poslala by vás rovnou na umělé, což neudělala, takže ji věř. Mysli na to, že jste oba mladí a máte spoustu času a přišli jste na to včas. Můj přítel ještě na spermiogram nebyl a já letos budu mít 37 Takže hlavu nahoru a neboj se, to půjde, uvidíš. To stejné jsem říkala petrysek, když byla smutná a teď už je těhotná🙂 Budeš pořád brát ten clostik, anebo už nemusíš? Predepsala něco příteli na zlepšení těch spermijek? Držím vám palečky🍀🙂

misula29
3. únor 2017

@lory303 a morfologie vám vyšla dobře?

petrysek181
3. únor 2017

@lory303 ale porad tam sance je a kdyz ne tak zkusite jine moznosti neboj vse se da resit☺

petrysek181
3. únor 2017

@pulguita vikend je super😍uz se tesim taky na odpocinek no mohli si na ovulku spermijky počkat ☺clovek nikdy neví 😁😁tak si pekne odpocin a krasne volno

viti
3. únor 2017

@nadrinka krasne gesto...

nadrinka
3. únor 2017

@viti jj, ví jak mě překvapit a udělat šťastnou 😍

pulguita
3. únor 2017

@petrysek181 Už jsme si hezky pospali po obědě na gauči😍 Víkend je super❤ A zítra určitě budu spát až do 11😅
Jak už jsem řekla, tento měsíc jsem otěhotnět nechtěla. Chci si těhulkovat v klidu a užívat si to, a ne lítat jak na kostěti a nedej bože aby mi do toho bylo špatně, to bych nedala. Takže raději počkám až do toho března a snad se to všechno srovná...u mě v práci, pak skončím kurz a přítel snad bude vědět, kdy ho budou operovat. Nechci to hrotit za každou cenu, to nemá smysl. Vím, že se to nakonec podaří.🙂 Zatím máme za sebou 4měsíce snažení z kterých nic nebylo, ale asi to tak mělo být, protože teď lítat s pupíkem by taky nebylo nic moc. V lednu, tím že jsem měla začít ten kurz, tak jsme se na to "vyflákli"a ovulku jsme prošvihli, do toho přítel onemocněl a bral ATB,tak prostě nejlepší řešení je zatím neotěhotnět.🙂 Podívej jaký si měla strach ty a kolikrát si házela flintu do žita a nakonec jsi těhu, tak věřím, že mi se to potom taky povede🙂 Třeba nám zrovna ten odpočinek přijde vhod a až se znovu začneme snažit, tak to půjde rychleji🙂 Co má být to bude. A ty už máš možná v bříšku tu holčičku nebo dvě🙂 Tak se moc opatruj, odpočívej a užij si těhulkování a toho jak se o tebe všichni starají.🙂 Já tím že mám ten kurz a chodím pozdě domů, tak mi přítel připravuje každý den svačinu na další den do práce, ve středu pustil pračku a pověsil prádlo a večeři taky dělá on. Včera jel nakoupit, abysme nemuseli lítat o víkendu, kdy je všude plno lidí a ať alespoň o víkendu můžu v klidu odpočívat. Tak si připadám jako bych byla těhotná😀

petrysek181
3. únor 2017

@pulguita ahojky ja jsem taky vyspinkana😅prijeli jsme v pet z navstevy a ja vstavala ted☺vim ze jsi rikala ze to do brezna nechate plavat ale nedalo mi se nezeptat je super ze se přítel o tebe tak stara a pomaha ti jednou bude skvely a starostivy otec☺ kdyz to vezmes tak ja mela nejvyšší cas vim ze jsou i starší maminky ale moje hranice byla do 38 a jsem rada ze to vyslo a moc se na miminko tesime☺ted jeste kolik jich bude ale verime ze jen jedno miminko ☺moc se mi libi jak doma o me pecuji a pomáhají ted jsme si vymenili role☺a ja si to budu užívat vzdyt uz ani nevim jake te je pamatuji si lecos ale neni nad pocit kdyz citis první pohyby miminka takze krasny vikend a poradny odpočinek at mame silu na pristi tyden😙

sticker
viti
3. únor 2017

@nadrinka to je dulezite ja jsem taky zvedava na pondeli jdu k dr.uvidime...:slight_smile:

lory303
3. únor 2017

@misula29 ja se v tom vubec nevyznam 😢 morfologie nejmene 4%. Celkovy pocet spermii 39 mil., koncentrace spermii 15 mil. Poznas z toho zda nejaka sance je?😢

lucije11
4. únor 2017

Dobře ranko holky. V prvé řadě
@petrysek181 užívej si ten pocit a zbytečně nestresuj a na práci se vyprdni když ti nebude dobře. Zdraví a pohoda je na prvním místě. Když vidím že se to povedlo vám tak js zase o něco pozitivnější 😉 jak jste brali to ACC?chtěla bych to taky zkusit třeba zrovna tohle pomohlo😉
@viti už se těším na obrázek z ultrazvuku 😉

@lory303 to je rána takové zprávy.zase jste na to prisli brzy a doktor s tím může začít něco dělat aby se to spravilo. Tak až se s tím srovnáte tak si promluvte jestli to chcete zkoušet dál přirozeně a nechate to na přírodě nebo tomu pomůžete umělým oplodněním😉 a ty si byla na nějakém vysetreni?
Jinak teda byla jsem znovu u dr. po dvou tydnech od agulotinu s tím ze se nic nedělo a dostala jsem další ampuli.dr mě zkontroloval a prý sliznice je už hezky narostlá tak už by MS měla konečně dorazit. Po 2 měsících...hrozně mě to štve že jsme ztratili dalsi měsíc kvůli rozhozenym hormonum...tak už začínám špinit. ..tak uvidíme kdy se rozjede.

petrysek181
4. únor 2017

@lucije11 děkuji ano vim zatím je mi dobre a jsme v pohode ale jakmile se trosku nebudu citit prace neprace zůstanu doma☺jen si musim pořádně zaucit kolegyni aby se to na ni nenavalilo☺je dobre ze uz se ti ms rozjede a telo se da do pořádku aby jste mohli zacit☺pekny den

petrysek181
4. únor 2017

@lucije11 jo to ACC i dny pred ovulkou jednu tabletu denne ty i pritel drzim palecky at pomuze👶🙏

Strana