icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

llenka_li
5. únor 2017

Ahojky holky, ja tady různé po diskuzich četla, ze bylinky a vitaminy k miminku dost pomáhají. Holky maji různé zkušenosti, @lory303 koukni na otěhotnět.cz, hodne si maminky chválí kořen Maca pro muze i ženu, jinak jsou tam primo vitaminy k početí pro muze...a dal co jsem tak procetla si vsichni chválí samozrejme Kontryhel, čaj Ludmily Mojzisove, kapky Gynex...ale to je spis pro tebe ;) Nekdo pise, ze jsou to zázraky ;)

lory303
5. únor 2017

@llenka_li jee dekuji za typ. Hned na to mrknu. Vitaminy pro pritele uz mam objednane, ale jeste neco pro sebe 🙂

nadrinka
5. únor 2017

Holky, tak jsem nevydržela a dnes si udělala test 😒 11DPO sněhobílí, takže dnes zobnu poslední Gynprodyl a pak budu očekávat MS a vyhlížet další kolo snažení. Víkend byl ale hezký, s přítelem jsme sestavili komodu do kuchyně, v předsíni stěnu s botníkem a teď už zase odpočinek 🙂 hezký zbytek neděle 😘

lory303
5. únor 2017

@nadrinka nezoufej😘 11DPO muze byt jeste brzy na test. Nekomu se ukazou // az po vynechani MS. Drzim palce

sticker
nadrinka
5. únor 2017

@lory303 nj, ale já těžko určím datum, kdy by ms měla dojít právě díky Gynprodylu 😒 ale děkuji 😘

pulguita
6. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🌞 Tak už je tu zase pondělí😵 Ať nám ten týden zase rychle uběhne. Snad sis odpočinula. Musíš se naučit spát déle a vkuse. Ty první měsíce to budeš potřebovat. Neboj vše bude v pohodě a dr ti to potvrdí🙂 Aspoň budeš klidnější. Já až jednou otěhotním, taky půjdu hned, ať jsem klidná, že je vše ok.🙂 Dělala sis ještě nějaký test? Pokud neslábne, tak by to mělo být v pořádku. Hlavně se snaž být klidná🙂 Uvidíš, že všechno bude fajn🙂 A teď už jen čekat jestli to bude ta holčička👧 Pěkné a pohodové pondělí 🙂

lory303
6. únor 2017

@nadrinka Třeba budeš ještě překvapená:😘 A kdyby náhodou MS dorazila, tak se nic nedeje, protoze BT si měříš první měsíc, a teď už víš jak na to 🙂 a celkově tenhle tvuj cyklus byl zvláštní, už kvuli nachlazení atd. Stejně pořád věřím, že tam // budeš mít 🙂

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 nemas vubec za co, ja sama porad studuju, co bych jeste mohla zobat, abych mela pocit, ze jsem udělala maximum a hlavne aby dorostla poradne sliznice, kterou mam nízkou. Nemam strach, ze bych neotehotnela, protoze 2x to bylo na poprvé a jednou na podruhé, ale spis, aby se neopakovalo mimodelozni...jen z představy dalsi laparo jsem jaksi silena 😋 ale jinak jsem optimistická, ted uz to vyjde 😉

lory303
6. únor 2017

@llenka_li Ty máš taky nízkou sliznici? Já jdu zítra k mojí dr.ukazat vysledek spermiogramu + pichnou pregnyl. Jsem zvedava co mi vše řekne. Doufam, že aspon trošku pozitivní zprávy.

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 Jj, uz u prvního tehu pred 10.lety me dr trosku postrasil na prvním UTZ, ze je sliznice tenčí a dostala jsem utrogestan, tehu v poradku, druhe v poradku, nikdo nic neříkal. No a ted po 8letech třetí tehu, mimidelozni tehu, ale i kdyz to bylo MT, tak v 4+4 jsem mela sliznici jen 7mm a kdyz jsem sla na kontrolu hned po prospusteni, rikam svému dr, ze mi v nemocnici říkali o nízké sliznici a on ze je to pravda, ze ji mam ted tenkou, ale ze jsem par dni po revizi, takze at to ted neřeším a prijdu po 1.MS, takze jsme brala 14dnu extrakt z kontryhele, Gynex kapky, tablety Drmku a piju Čaj Ludmily Mojzisove a beru vitaminy Fertil care...ted po 14 dnech užívání a 25dnu po operaci uz piju jen čaj a beru vitaminy...a ostatní nasadim zase 1.DC. Tak doufám, ze konrola bude dobra...Jeste si chci koupit Malinik, ten je moc dobry a pije se do ovu, je pry výborný na hlen a ja mam ted pocit, ze jsem tam dole ted dost vyschlá od operace, s čím jsem nikdy problem nemela...a vcera jsem si vymacka cely grep do dzbanku s vodou, ten je pry taky dobry...Snad si tim vším jeste neuškodím, ale tak rikam si, ze je to vše přírodní, tak snad ne 🙈😄

llenka_li
6. únor 2017

@llenka_li pregnyl je na co? A jak dlouho se snažíte? Jak tu čtu spousty příběhu, mam v tom bordel 😄

petrysek181
6. únor 2017

@pulguita dobre ranko delala sem si test asi pred tremi dny krasna dalnice tak snad bude vse v poho docela me nastvali z prace uz dva mesice mi chodi vernostni na ucet a zase nejak zapomeli tak mi dost zhatily plany😯ale co se da delat tak snad v další vyplate musis se připomínat jako blbec 😅snad nam ten tyden rychle utece a budeme tu mít víkend dneska jsem spala jako dřevo a zdalo se mi o pocitacove hre😂😂uz blbnu

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 to byl pro tebe 🙈

@llenka_li pregnyl je na co? A jak dlouho se snažíte? Jak tu čtu spousty příběhu, mam v tom bordel 😄

lory303
6. únor 2017

@llenka_li tyyy jo, ty toho teda piješ a užíváš. Tak super, aspoň vím co ted jít nakoupit do lékarny 😅 ty kapky Gynex se prosim te jak užívají? Já zatím piju jen Kontryhelový čaj, ale ten se muze jen do ovulky, ze? Potrebuju neco co se dá uzivat i po ovulaci. Je neco z toho co jsi napsala, co bych mohla uzivat i po ovulaci?

Jinak Pregyl je prej na to, že ti vyvolá ovulaci dříve. To znamená, že přesneji víš kdy bude ovulka. Oni ti ho pichnou a dr.ti rekne kdy mas mit sex 😀

lory303
6. únor 2017

@llenka_li v pohodě, taky v tom mám už bordel 😅 snažíme se 8.měsíc. Jinak prítel ma spatny spermiogram, v patek jsme se to dozvedeli ☹

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 aha, to jsou dneska možnosti ☺ ja mam ovulku, si alespon myslim, hodne brzy, myslim, ze prvni tyden po skončení MS, urcite tedy do 10.DC. Tento měsíc asi bez, ale nevim, nemerim, netestuji a necítím ji.

Přečetla jsem toho uz hrozne moc a ono je to vsechno strašně o názoru. Myslim, ze i ten Kontryhel můžeš uplne v klidu užívat jeste tak tyden po ovulce, nekdo pije nonstop az do tehu. I kdyby mel byt Kontryhel škodlivý jako ze si myslim, ze urcite neni, tak kdyz pri ovu otehotnis, jeste tak tyden trva, nez se mimi zavrta a stejne neni napojeno na nas krevní oběh...ten Gynex taky tak, ideálně od 1.DC 3 týdny, tyden pauza..jinak na ovulaci, uhnizdeni si myslim ten Drmek, ten se muze porad, pak urcite ten čaj Ludmily Mojzisove, grep. Po te ovulaci uz raději nikdo nic moc nedoporučuje, spis mi to prijde pro jistotu, ale neverim, ze treba ten Kontryhel by ublížil. Jinak kdyz kombinujes Drmek a Kontryhel, je možné užívat v prvních 14.dnech Kontryhel a pak do MS Drmek, tak to doporučuji hodne tehule na diskuzich..a na otěhotnět.cz je i poradna, tak tam zkus napsat. Ja na tuhle stránku narazila uplne náhodou, ale líbila se mi a vše jsem tam pred těmi 14dny objednala. Jeste jsem hodne četla o Nosifolu....(jen uz nevim, na co přesně je 🙈) a ten kořen Maca se taky smi porad, jen je asi dost hnusny. A ty vitaminy Fertil care zle můžeš porad i v tehu, ale od různých jiných nejsou jen na vývojové vady miminka, ale uz pomáhají k početí..přečti si o tom ;) Ja jsem ted po operaci doma a uz asi do tehu doma zůstanu, takze porad neco čtu 😂

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 s tim spermio jsem to prave četla, a proto jsem reagovala, na diskuzich se o těchto přírodních produktech, hormonech hodne pise, pocti si o tom, oni asi fakt muzou pomoct i tem spermijkam. Ten kořen, a pak snad u chlapa zinek a ted nevim, jestli vitamin C nebo E...a dej vedet co u dr..

lory303
6. únor 2017

@llenka_li Ty jo, fakt moc diky za tolik informaci, jdu na stranky otehotnet.cz a vsechno to pročíst 😅
Jinak já Nosifol Duo brala dva měsíce, ale pak mi byla doporučeno Fertiprona. Je mnohem levnější a jako jediná má Inositol, ten Nosifil Duo má Myo-inositol. A práve ten Inositol je prej na otehotnení lepsí, takže na doporuční dvou Dr. uzívam ten. Tak taky vyzkoušej. BT proč neměříš? U mě je hodně divné, že nikdy nemam ovulační testy pozitivní. Nechápu proč, když jdu k dr.tak tam vidi folikulky, ale na testu mam vzdy druhou uplne slabou čárku, tak nevím co je zase špatne 🤐

lory303
6. únor 2017

@llenka_li
Ted jsem objednala tohle na netu : FertilMan Plus - ma uplne super hodnoceni a jeste jsem objednala lubrigacní gel na podporu tehotenstvi - Conseive Plus. A jeste objednam pro sebe ty co jsi mi doporučila 😘

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 Fertil man je totéž co mam ja ten Fertil care jen pro ženský ;) ma skvělý recenze 🙂 a ten lubrikacni gel, o tom jsem také slyšela. Ale ja si myslim, ze nebudeme mit problem otěhotnět, spis aby to bylo na správném místě..😏 Četla jsem příběh paní, která mela MT 3x 😱🙈 Vyckam teda po MS 2-3mesice a az kdyz bych neotehotnela, tak koupim ten gel a tedy Fertipronu, kdyz říkáš, ze je lepsi 👍
Ja jsem měřila jediný měsíc a používala i testy a to v tom prosinci, kdy jsem teda i otehotnela a rikala jsem si, ze uz se nikdy víc nebudu kontrolovat. Díky ovulacnim testům, které jsem mela pozitivni tyden jsem zjistila, ze jsem tehu, ale zjistila jsem to 19DC, teda 2+5 a proto jsem pak tak dlouho ležela v nemocnici, protoze bylo hrozne brzo. Jinak bych to zjistila az 9. ledna, kdyz jsem to mela dostat. A hlavne, ja bych nedokázala měřit kazdy den ve stejný čas, nechci si o víkendy nastavovat budika na 6 😏

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 jinak v mem případě nebylo čeho se chytit, 1.DC byl 10.12. od 21.12. silné pozitivni ovu az do 28.12., teplota mi vzrostla 23.12., ale nemerila jsem ve stejný čas...29.12. silné pozitivni tehu test. Takze babo rad, kdyby ovu byla 22., nemela bych 29 silnou carku...ted uz se takhle hlídat nechci. Proste az to nedostanu par dnu udělám tehu test...ale samozrejme uz ted jsem zvedava, jestli ovu vubec je a bude po zákroku, atd, ale tak uvidime, no 🙂

nadrinka
6. únor 2017

@lory303 to bych teda byla překvapená 🙂 přítel mi v sobotu řekl, že by si moc přál abych už byla těhotná a začal se taky zajímat o ten spermiogram, chce abych ho objednala.

Jinak děvčata můj graf vypadá takhle, dnes už Gynprodyl neberu tak uvidíme co to udělá s teplotou zítra. Jestli ms nedorazí budu znovu testovat ve středu.

viti
6. únor 2017

Tak holky dnes jsem byla na kontrole, tehu je videt zatim zlout.vacek tak doufam ze bude vse ok dalsi prohlidku mam 20.2.:slight_smile:

lory303
6. únor 2017

@nadrinka Tak teplota ti zatím nijak moc neklesá, takže naděje je 🙂 Ten spermiogram je dobrý nápad, aspon taky budete vedet na čem jste. Na jednu stranu mi to ublizilo ta zprava, ale na druhou stranu vím jak dál postupovat. Vyzkousej pro pritele vitaminy na podporu plodnosti FertilMan plus, muze je uzivat i když bude spermio v pohode. Já je prave objednala i Conceive plus. Vyzkousíme a uvidime 🙂

lory303
6. únor 2017

@llenka_li Budu ti moc držet palce, at ti vše dopadne tak jak má. Ja se modlím, at mi zítra dr. nerekne nejake další negativní zpravy a potom za mesic zjistím výsledky z krve, tak aspon ty by mohly dopadnout dobre 🙄

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 budu držet palecky a dej vedet 🙂

lory303
6. únor 2017

@llenka_li děkuji, dám

sticker
lory303
6. únor 2017

@llenka_li Tak právě jsem objednala Drmek Forte + čaj Ludmily Mojžíšové. Díky moc za rady. Ještě nakoupit grepy a je 😀

llenka_li
6. únor 2017

@lory303 super, počkej, do 3 měsíců jsi tehu a basta!!! ☺🙏

lory303
6. únor 2017

@llenka_li kééž by 🙂 To samé i ty 🙏🙂

Strana