icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
6. únor 2017

@petrysek181 Neboj, určitě je všechno v pořádku. Už jen pár dní a budeš to mít potvrzené od dr a budeš klidnější.🙂 Mi nakonec v práci přidali o něco víc, než mi původně slíbili, tak jsem ráda🙂 myslela jsem ze mi třeba zvýší hrubý plat, ale nakonec jsem měla to zvýšení přímo čistého. Stejně bych si pak řekla o víc, jen musím zjistit kolik každá kategorie má mít...No uvidím. Ty sny to je někdy sranda🙂 Pěkné odpoledne!🙂

petrysek181
6. únor 2017

@pulguita ahoj tak odpolední za mnou a zitra mam dovcu jedeme na ten vylet pro svicky😇😁dnska byl v praci celkem chaos ze sem ráda uz doma😁ano za par dni budu vedet co a jak sem z toho malinko nervozni v praci by mi vysly vstric a povolili zkraceny úvazek po nějaké dobe takze zatim super ted jen aby tam bylo to jedno😂😂😂pekny zbytek vecera

nadrinka
7. únor 2017

Hlásím 1DC, jdeme do dalšího snažení. Drahý mě poprosil, ať ho objednám na spermiogram, tak zas budeme moudřejší. Tak ať se všechny co nejdřív dočkáme// 😘

pulguita
7. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Jé ty máš dneska volno? Ty se máš🙂 Tak moc nenakupuj a nelítej po obchodech a odpočin si🙂 Už jsi řekla v práci, že jsi těhotná? 😲 No vlastně tvoje kolegyně byla první, kdo to poznala🙂 Neboj, třeba tam bude jen jedno a když budou dvě tak to taky v pohodě zvládnete🙂 Hlavně ať to jsou ty holčičky, co si tak přeješ😍👧
Pěkné a pohodové úterý!🙂

petrysek181
7. únor 2017

@pulguita musela sem s pravdou ven nemaji za me nikoho tak maji hlavu v pejru😀😀dobre jim tak kazdymu tvrdi jak je nahraditelny a kdyz prijde na akorat tece jim do bot uz se me ptali na jak dlouho to vidim a vyjdou mi vstříc se zkracenym uvazkem☺mi jsme dorazili z Ikei tak sem spokojena hlavne ze mam svíčky 😁😁😁😁jeste dva dny a budu vedet vic taky sem moc zvedava zatim se citim dobre kez by to vydrzelo celou dobu☺ale to vse jeste muze prijit tady je mlha a popadava snih

pulguita
7. únor 2017

@petrysek181 No teda!😲 Tos řekla dost brzy, ne? Možná jsi měla počkat a říct to třeba o měsíc později. Já bych to řekla tak v tom třetím měsíci, co kdyby se něco do té doby stalo, tak prostě nechci, ať pak v práci vědí, že to nedopadlo a že se budu snažit dál... Pokud mi naroste bříško, tak bych to řekla asi dřív, ale rozhodně bych to chtěla utajit co nejdýl, protože člověk nikdy neví a v dnešní době mají zaměstnavatelé "alergii" na těhotné ženské, tak snad až otěhotním, půjde vše jak má od začátku až do konce. Tobě moc držím palečky a je fajn, že se cítíš dobře 🙂 To máš fajn, že to v práci takhle dobře vzali🙂 Tady svítí sluníčko a je hezky a víc teplo, než minulý týden.🙂 Tak si hezky užij volna 🙂

cristie
7. únor 2017

Ahojky holky, co myslite? Vysadila jsem HA v prosinci, prisla ms a pak uz ne , do ted... minuly tyden jsem jen tak zkousela test a vubec nic tam nebylo, dneska rano mi vyslo tohle..ale cetla sem ruzne diskuze o mama a pry naprd... vim ze musim jeste pockat a zkusit za par dni..ale je to spise ano? Nebo spise ne 🙏🙂

lory303
7. únor 2017

@cristie rekla bych, ano 🙂gratuluji 👏

petrysek181
7. únor 2017

@pulguita vis ty to mas trosku jiné v praci ale ja potrebuji ulevy nemůžu delat na 120procent jako driv u nas chodi zeny rovnou na neschopenku coz ja nechci a co se ma stat se stane tak proc to odkladat

petrysek181
7. únor 2017

@cristie je to ano a me mama test silil kazdy den o neco gratuluji☺

lory303
7. únor 2017

Holky, jsem totalne nas*ana!!! byla jsem u moji dr.a vubec nic mi nerekla, ani na spermiogram, ani na nizkou slinici. Navic mi nedokazala rict, zda je 20mm folikul nebo cysta, prej to nepozna... pregnyl mi nepichla! napsala mi recept at si ho vyzvednu a za dva dny dojdu pichnout, ale prej je to zbytecne.... vubec nevim co si mam myslet. Víte co mi rekla? ze když pujdu na inseminaci, tak se urcite nepovede, tak me poslou rovnou na IVF a nebo druha moznost, ze do te doby nez otehnotnim budu mit jineho pritele :-O chapete to??? jak tohle muze rict? prej jednou se mi povede otehotnet, jednou? hm.super odpoved.. zitra jdu volat jine gynekolozce, ale nevim zda me tak na rychlo vezme ☹ poradte mi co mam delat. Zacala me navic strasit, ze IVF je bolestive, ze me to vyradi uplne ze zivota... Sla jsem tam uplne na nic. Pregnyl mi nepichla, na nizkou sliznici mi nic nerekla a ke spermiogramu se vyjadrila pouze, ze neni vyloucene mit prirozene miminko..

pulguita
7. únor 2017

@petrysek181 No já pracuji v kanceláři, takže celý den sedím u počítače. Sice jsou to nervy a stresy, ale fyzicky náročná práce to není, spíš psychicky kvůli tomu stresu a zodpovědnosti. Navíc ty pracuješ na směny, takže ta zátěž na to tělo je větší. Máš fajn, že ti vyšli vstříc. Užívej si těhotenství a mysli hlavně na sebe a miminko🙂

lory303
7. únor 2017

je možné,aby dr.nerozeznala cystu od folikulu?

pulguita
7. únor 2017

@cristie Držím palce ať hezky sílí🙂

cristie
7. únor 2017

@lory303 diky, snad to neni nejaky omyl .. k tve doktorce- prijde mi ze je to neprofesionalni, chtelo by to fakt jinam.

cristie
7. únor 2017

@petrysek181 prave ze dost pisou, ze ty mamatesty delaji tyhle duchy...

cristie
7. únor 2017

@pulguita diky 🙂

pulguita
7. únor 2017

@lory303 Ahojky, tahle doktorka je ta co ti cpala ten clostik bez toho aniž by ti udělala ten hormonální profil? Teď už si to nepamatuji, ale myslela jsem že už jsi změnila doktorku. Některé komentáře si ta doktorka opravdu mohla nechat pro sebe, protože je to naprosto neprofesionální.
Najdi si jinou, abys měla dobrý pocit, že se ti věnuje.
Z toho všeho, co ti řekla, bych se soustředila na to, že ti taky řekla (stejně jako ta z minulého týdne) že podle toho spermiogramu, klidně můžete mít miminko přirozeně. 🙂 Takže pokud chcete tak zkuste ty vitamíny cos koupila a třeba to opravdu půjde samo🙂 Ale co bys ses měla rozhodně snažit, je uklidnit se a snažit se na to takhle moc neupínat. Takhle se akorát budeš užírat a to není dobré. Musíš myslet pozitivně a věřit, že se to povede.🙂
Vím, že se to lehce říká a těžko dělá...jsem na tom stejně jako zbytek všech těch snažilek, co tady brouzdáme. Ta psychika dělá hodně a tento poslední týden, tě ty poslední zprávy hodně poznamenaly, ale snaž se vidět ty pozitivní údaje a to je to, že ti obě doktorky řekly, že se to přirozeně klidně může povést. 🙂 Rozhodně bych na nějaké umělé oplodnění ještě nemyslela, myslím si že je na to brzy. Vím, že každý měsíc utíká a je to na hlavu, ale ještě to není ani rok snažení. Opravdu je to málo a určitě ti to potvrdí i ostatní snažilky, co se snaží i třeba 2 roky a z ničeho nic otěhotní. Takže se zhluboka nadechni a jdi do toho, ať jsi klidnější a pozitivnější a ať to miminko má chuť se v tvém bříšku zavrtat a lebedit si tam těch 9měsíců🙂 Určitě se to povede! Musíš tomu věřit🙂

sticker
nadrinka
7. únor 2017

@lory303 nohy na ramena a utíkej, jako bych poslouchala svého bývalého Dr. Chce to lidský a odborný přístup ne flegmoše 😵

petrysek181
7. únor 2017

@cristie me ducha nikdy neudělal vlastne jo kdyz sem byla tehotna neboj vypada to dobre ale mela sem lepsi carky odpoledne

petrysek181
7. únor 2017

@pulguita tak to mas fajn ja mam pocitac primo na hale kde huci stroje mam na starosti tricet lidi a problemy s vyrobou ktere je kolikrat vic nez dost mam i fyzickou praci sice jako sefova ale rada sem pomahala a ted na ne koukam a nezvedam nic😁proto sem to rekla tak brzy vis cetla jsem o nocnich pokavad se citis dobre neni problem tak zatim vydrzim dneska jsme koukali po kocarkach abyl to napad pritele😁😁😁takze toho to taky pohltilo☺doufam ze bude vse fajn a budu si užívat tehu az do konce

petrysek181
7. únor 2017

@lory303 co to mas za doktorku asi bych nevydrzela vzala kartu a zmizela jak muze s tebou takhle jednat proboha😡zkus najit jineho tahle to za to fakt nestoji

sluninko23
7. únor 2017

@lory303 To je teda jednani...Jak ti vubec muze neco takovyho rict...Bude lepsi najit jinou doktorku.Drzim palce.

pulguita
7. únor 2017

@petrysek181 No máš pravdu, v tvém případě to v práci musí vědět. Jistota je jistota a tvé zdraví a zdraví tvého miminka je to nejdůležitější, tak ať na tebe berou ohledně🙂 S tou noční sama uvidíš, pokud je ti dobře, tak proč ne...tělo si samo řekne, co chce a co nechce🙂 Juuuuu super už máte nějaký kočárek vyhlednutý?😍 Už se těším🙂 Neboj, uvidíš že všechno půjde jak po másle🙂 Už se na tebe a tvoje miminko těším😍

petrysek181
7. únor 2017

@pulguita máme vyhlidnuty ale jeste je brzy zacneme porizovat az tak po patem mesici ted jen na kukacku☺ja se ted jen tesim na verdikt dr ty dve me porad strasi ale uvidime jak to bude užij si pekny vecer

pulguita
7. únor 2017

@petrysek181 jeeeee to zařizování je nejlepší. To si zase hezky vyhraješ a vyzdobíš pokojíček 😍 Už se těším! 🙂 Co má být to bude, neboj to všechno zvládneš. Hlavně ať je miminko zdravé...ať je jedno nebo dvě🙂 Pěkný večer🙂

sticker
walca
8. únor 2017

Ahoj holky, mela bych dotaz kdy udelat test a jestli je velka nadeje ze se jeste objevi II, kdyz plodne dny byli 21.1.-27.1.,ovulace 26.1.a presne v den ovulace i nechr.pohl.styk, 27.1 a 28.1.uz byl styk chraneny(nevim proc :D),dva testiky uz sem delala pred par dny a bphuzel negativni. Par dni mam bolest hlavy, bricha a citliva prsa na dotyk, ale to vse myvam normalne pred MS, mimochodem MS ocekavam 9.2. Dekuji moc za jakekoliv rady

apollena
8. únor 2017

Dobre rano, tady je muj vcerejsi vecerni a dnesni ranni. Myslite, ze se muzu radovat? Jeste by se ale mel vybarvit, ze? Jsem velmi priblizne 14 DPO 🙂

viti
8. únor 2017

@lory303 kasli na dr.bez k jine, ja sla taky, kdyz mi dr.rekl ze mne hako tehotnou nemuze vest kvuli moji pojistovne...

viti
8. únor 2017

@apollena krasne at je vse ok..😉

Strana