icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

apollena
8. únor 2017

@viti
Moc dekuji! Dnes jdu na krev, tak jsem zvedava, jake bude hcg...

petrysek181
8. únor 2017

@apollena ja si myslim ze vybarveny je pekne gratuluji😀

petrysek181
8. únor 2017

@pulguita dobre ranko tak dneska uz musím zase jit makat😀jak ti jde kurz bavi te to na co vlastne je jestli se muzu zeptat zacina tu zase mrznout a ja uz vyhlizim jaro 😁krasny den at nam to utece

lory303
8. únor 2017

@pulguita Ano, to je ta doktorka. Já chtela prejít k jine jak jsem ti uz psala kdysi dávno, ale pak jsem si rekla, ze kdyz u tehle jsem 12 let a moje kamaradka na ni nedala dopustit, tak jsem zustala u ni, ale po vcerejsku uz k ni nepujdu... šlo videt, ze ji je uplne jedno zda otehotnim nebo ne, vubec se nevzila aspon trosku do moji situace. Dnes ve 12:00 jdu k jine. Moc ti dekuji za pozitivní myšlení 😘 Já se stále snazím pozitivne myslet, ale tohle me fakt nastvalo. Hlavne ta veta o mojem pritelovi. To bylo fakt moc...

lory303
8. únor 2017

@nadrinka
@petrysek181
@sluninko23
@viti
Děkuji moc holky 😘 dnes jdu k jiné, tak doufam, že me vezme i bez objednání.

pulguita
8. únor 2017

@lory303 Ahojky! Určitě si najdi jinou doktorku. Tahle je úplně neschopná a neprofesionální a mi říct něco takového, tak jí asi setřu. Jenže člověk je v tom okamžiku úplně mimo (protože něco takového nečeká) a těžko reaguje...to se mi taky stává. Hlavně si z toho nic nedělej, protože vidíš, že její přístup není správný. Takže někdy si říkám, že všechno zlé je k něčemu dobré. Aspoň si najdeš jinou dr.a budeš spokojená. To je důležité. Držím palce ať ta dnešní doktorka je fajn a máš z ní lepší pocit. Uvidíš, že všechno dobře dopadne👶🙂

pulguita
8. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak máš zase kratší týden. Ty se máš. 🙂 Ať ti to rychle uběhne. No na kurzu je blbé to, že je mimo pracovní dobu takže 3hodiny v kuse sedět ve třídě až do 21:30 je mazec. Navíc je toho hodně a nemám čas studovat doma, ale tento víkend už asi budu muset. Kurz pak bude v angličtině, protože ho pořádá jedna mezinárodní organizace, která sídlí v Kanadě, a má na starost a reguluje veškerou mezinárodní leteckou dopravu. Takže ten titul by byl fajn, protože má mezinárodní uznání a i kdybych se jednou vrátila do ČR, tak by platil taky.🙂 No vlastně v kterémkoliv státě. 🙂✈
Pěkný den přeji.🙂

lory303
8. únor 2017

@pulguita děkuji ti moc 😘 já tobě taky stále držím palce, at se to i vám podaří. Ty jsi jak spokojená se svou dr.ve Španelsku? 🙂

pulguita
8. únor 2017

@lory303 Moc děkuji!🙂😘
No tady je to zakopaný pes😀 Tady jsou preventivní prohlídky co 3 roky!😲 Já jsem byla teď začátkem ledna, ale jen mi udělala výtěr a konec. Vůbec se nedívá jestli tam nějaký folikul je ani nic. Takže mi řekla, že určitě do dalších 3let otěhotním😀 Létos mi bude 37 Jen mi řekla, že kdyby se to nedařilo, tak ať přijdu a objedna nás na vyšetření, kde by šel přítel na spermiogram. Tím že se tyhle 2 měsíce nesnažíme, tak zatím nechci ať nás objedna. Pořád doufám, že prostě přirozeně otěhotním🙂 Tak ty buď taky pozitivní, uvidíš že se to povede.🙂 Tady ženské mají děti později, tak se to tu bere s větším klidem. Ne jako v čr kde se začíná dřív.

lory303
8. únor 2017

@pulguita A ty do ČR už vubec nejezdis? Z tebe vždy cítím pozitivní energii, coz je super. Jde videt, že jako z mala jsi pekne v klidu a zbytečně se nestresuješ. To je dobře 🙂

petrysek181
8. únor 2017

@pulguita aha no tak to je super ☺predstav si ze mi pritel oznamil ze bude muset zase odjet pracovat do ciziny jeste to neni jiste ale ta moznost tu je na jednu stranu by nam to pomohlo finančně na druhou prijde o to nejhezci delal by sest tydnu a tri tydny by byl doma tak uvidíme jak to dopadne tentokrát ☺byla sem s pejskem venku a je docela zima takovy nevlidno ze by clovek nejradsi zalezl pod deku😁😁moc se tesim a zároveň bojim zitrka ale budu vedet co a jak je mi dobre zatim žádné nevolnosti akorat pobolivaji prsa a pali zaha mohlo by to tak vydrzet porad😁

petrysek181
8. únor 2017

@lory303 dej vedet jak te dr přijala ale myslim si ze to bude daleko lepsi nez ta tva puvodni

sluninko23
8. únor 2017

@lory303 Drzim palecky,aby te nova dr. vzala bez objednani a byla lepsi nez ta pred tim😉

walca
8. únor 2017

Ahoj holky, mela bych dotaz kdy udelat test a jestli je velka nadeje ze se jeste objevi II, kdyz plodne dny byli 21.1.-27.1.,ovulace 26.1.a presne v den ovulace i nechr.pohl.styk, 27.1 a 28.1.uz byl styk chraneny(nevim proc :D),dva testiky uz sem delala pred par dny a bphuzel negativni. Par dni mam bolest hlavy, bricha a citliva prsa na dotyk, ale to vse myvam normalne pred MS, mimochodem MS ocekavam 9.2. Dekuji moc za jakekoliv rady

pulguita
8. únor 2017

@lory303 Domů do čr jezdím jednou za rok na prázdniny tak 2týdny a něco, abych viděla rodinu a trochu si jich užila🙂 Život mě naučit neztrácet naději a být pozitivní. 🙂 Pokud se budeme užírat je to pro nás horší a nic tím nezměníme. Tím že žiju spoustu let mimo čr a nemám tu rodinu, musím spoléhat jen na sebe. To čeho jsem dosáhla, jsem si vydobyla sama. Tak mi to dává kuráž a věřím, že dříve či později to co si člověk přeje, tak toho dosáhne. Věřím, že i to miminko přijde ve správný čas🙂 Věřím, že osud to plánuje tak jak to má být, i když tomu někdy nerozumíme, ale s odstupem času si uvědomíme, že to tak prostě mělo být.
V tvém případě byla ta odpověď té doktorky hrozná, ale kdyby ti to neřekla tak bys k ní chodila dál a ztratila tak víc času. Buď ráda, že to takhle dopadlo. Pak děj vědět, co a jak ta nová. Držím ti palce🙂

pulguita
8. únor 2017

@petrysek181 No teda to mi povídej. A to by jel před porodem nebo po porodu. Je to škoda ne? Protože jsi vlastně chtěla otěhotnět hlavně kvůli němu, ať má miminko a je tátou a takhle si to nebude moct užívat. Můj přítel mě bude doprovázet k lékaři na kontrolu a už se těší jak to budeme spolu prožívat. Letos tady odsouhlasili, že otec může mít po narození dítěte volno místo 14 dnů, tak celý měsíc, takže byl přítel rád že si miminka může užít a taky mi ve všem pomoct. Pokud kvůli financí nemáte na výběr, tak co se dá dělat. Neboj, určitě vše zvládneš, ještě že máš doma mamku a není ti nějak špatně. Tady svítí sluníčko a začíná se oteplovat🙂

pulguita
8. únor 2017

@walca Ahojky, záleží na tobě a na tom jestli vydržíš čekat až do MS netestovat, anebo zkusíš testovat pár dní před očekávanou MS. I když by ti nevyšel pozitivní test, tak pokud testuješ před termínem MS, naděje tam je prostě až dokud ta MS nedorazí. Pokud máš pravidelný cyklus, tak to máš jednodušší, protože víš kdy má MS přijít.
Já měřím BT, takže podle teploty poznám, jestli přijde nebo ne. Proto jsem se zařekla, že budu testovat až pokud se MS zpozdí.🙂 Třeba v lednu jsme se nic moc intenzivně nesnažili a proto jsem MS čekala, ale měla jsem zpoždění 2dny😲 A pak dorazila MS. Takže jsem ráda, že jsem nakonec netestovala, třeba by ten test byl negativní, ale kdyby byl pozitivní a pak by přišla MS, tak to pak vrtá víc hlavou. Ty první týdny se může stát cokoliv. Tobě držím palce ať MS nedorazí 🙂

walca
8. únor 2017

@pulguita no jelikoz jsem vzdy myvala par dni pred prichodem MS bolest podbrisku a porad litala na wc, ted sice bolest podbrisku je ale pripada mi takova jinaci a sem tam me dneska pichne i na prave strane, sem unavena... Prijdu si zvlastne a hlavne mam den pred ms a zadne znamky ze by zitra mela prijit :D... Uvidime test udelam asi az v nedeli pokud ms nedorazi

pulguita
8. únor 2017

@walca Budu ti držet palce ať MS nedorazi🙂 Kéž bys měla v neděli //

viti
8. únor 2017

Holky preji vsem \\.🙂

lory303
8. únor 2017

Ahoj holky, takze dnesni den byl opravdu vyborny 😀 nova dr.nebyla o nic lepsi nez ta moje puvodni. Sice mi rekla, ze spermiogram neni zase tak zly, ze v posledni dobe je to u chapu caste. Cim me ale prekvapila, ze me nechtela ani prohlednout. Tak ji rikam, zda se na me muze podivat a rekla co tam uvidim? Max.folikul a dal co? Rikam ze bych stejne byla rada, kdyby se podivala. No tak nakonec, ze teda ano a folikul ma dnes 22mm(teda pokud to neni cysta)o cyste, ale nic nerikala. Pregnyl mi pichnout nechtela a rekla, ze mam dojit na kontrolu v lete🙄
Nakonec jsem si pred hodinou jela pichnout pregnyl na pohotovost.

Nevite nahodou kdy od pichnuti pregnylu ma byt tuleni, kdyz ma folikul 22mm.?

nadrinka
8. únor 2017

@lory303 mě bylo řečeno že za 36 hodin od píchnutí. Ale pak jsem četla debaty kde se holky dohadovaly jestli po 36 nebo do 36... :( Takže jsem z toho taky nebyla moc chytrá... A ty Dr by měly odevzdat diplom, proč studují takový obor, když nehodlají pomáhat 🙄

petrysek181
8. únor 2017

@pulguita ahoj tak uz lezim v posteli a jdu se na zitrek poradne vyspat dneska sem prijela nějaká utahana ze sem rada ze ležím drz mi zitra palecky at je vse tak jak ma pak dam vedet dobrou noc ☺

jarendy
9. únor 2017

@walca Ahoj Walčo, vidím, že jsme na tom úplně stejně 😉 Ovulaci jsme měli přibližně stejně - já 27. nebo 28. (oba dny jsem měla stejné čárky na ovu testu). Menstruaci jsem měla dostat dneska v noci a stále nic, tak v koutku duše se pořád modlím, ať mi dá na pár měsíců pokoj 😇 sice jsem vysadila prášky teprve v listopadu a pak byla v prosinci menstruace taková "nijaká" a v lednu po 28. dnech už v noci šílené křeče, kdy jsem se svíjela v koupelně na podlaze a "normálně" jsem odmenstruovala. Doufám teda, že mám cyklus 28 dnů a dneska jsem prostě ten první den měla mít a ne že se mi to nějak rozhodilo a ta mrcha teprve přijde 😢 Jak jsi na tom ty? Pořád nic? Kdy budeš zkoušet test?

pulguita
9. únor 2017

@lory303 Ahojky! No teda to mi povídej, že ta nová dr je to samé v bledě modré😵 Tak když tak zkus prohledat jinou, moc držím palce ať to vyjde. S pregnylem nemám zkušenost, tak v tom ti nepomůžu. To že se všechny shodly na tom, že ten spermiogram vám nevyšel tak špatně, tak bys měla být klidnější🙂 😘

pulguita
9. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Konečně čtvrtek😍 Už se těším na ty tvoje výsledky a moc držím palce, ať je vše v pořádku a jsi klidnější🙂 Pak děj vědět! Hezký čtvrtek🙂

petrysek181
9. únor 2017

@pulguita ahoj tak sem nějaká v rozpacích na uzt videla plodove vejce ale je o tyden mladsi nez by melo byt brala mi krev a podle krve mi pry rekne jestli to bude v poradku mam volat v pul páté chce se mi brecet a mam strach ze se něco deje

sluninko23
9. únor 2017

@petrysek181 To bude v poradku uvidis,budu na tebe myslet a drzet vsechny palce.😘

petrysek181
9. únor 2017

@sluninko23 dekuji doufam ze ano jen me to trosku zaskocilo kdyz vim kdy byla ovulka jedine musela byt ten mesic jeste jedna o něco dele jen se bojim zamlkleho tehu 😢

pulguita
9. únor 2017

@petrysek181 Ahojky, neboj uvidíš že to bude v pořádku. Teď ti budou brát krev aby se ujistili, jestli roste jak má. Hlavně se snaž být v klidu. Držím ti palce🙂

Strana