icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

sluninko23
9. únor 2017

@petrysek181 A rekla ti,jestli je tam kde to ma byt?Snad to nebude nic vazneho..A jeste me napadlo,ze oni to pocitaji od prvniho dne posledni MS a ne od ovulace. Uvidis co ti dr rekne,budu na tebe myslet.😘

walca
9. únor 2017

@jarendy dnes rano ms prisla :(, teda myslim si to pac je vytok cerveny a obcas krece v brise :(

lory303
9. únor 2017

@pulguita ty jsi fakt zlatíčko!!!! 😘jinak tulení jsme pojistili dnes ráno, tak uvidime, zda z toho neco bude 😀
No dr.sice rikaji, ze to neni zas takova hruza, ale ja jsem tak netrpeliva, predstava, ze treba jeste dalsi pul rok nebo rok snazeni. Asi to moc resim.

lory303
9. únor 2017

@petrysek181 neboooooj 😘 určitě to bude všechno v pořádku... držím ti moc palečky🍀

petrysek181
9. únor 2017

@sluninko23 dekuji ano je tam kde ma i jsem se divala na černé kolecko na utz😁uklidňuje me i pritel tak snad budeme doufat😅

petrysek181
9. únor 2017

@lory303 dekujuuu☺☺musím myslet pozitivne🌞

sluninko23
9. únor 2017

@petrysek181 noo tak vidis,to je zaklad uspechu😉Urcite to bude v pohode🙂

risu
9. únor 2017

@walca mam to uplne stejne 😢

petrysek181
9. únor 2017

@pulguita pak pisnu az budu vedet vic ale uz sem malinko klidnější ☺

pulguita
9. únor 2017

@lory303 Tak to je fajn, že jste to pojistili. Moc ti budu držet palečky a kéž by to vyšlo, ať jsi klidnější. I tak se snaž být v klidu. Zdá se to dlouho, ale kdyby sis teď řekla, že si prostě necháte tento rok jakoby "zkušební" a příští (kdyby se do té doby nezdařilo)byste třeba začli řešit další možnosti. Tak třeba ty další měsíce co máš teď před sebou budeš brát s větším klidem, a možná se z ničeho nic zadaří dřív než do toho příštího roku a budeš překvapená a šťastná. Zkus se od toho trošku odpoutat a prostě pokračovat ve snažení a užívat si to snažení, a spojit tak příjemné s užitečným🙂 Já jsem přesvědčena, že prostě letos otěhotníš. Jen tomu musíš začít věřit🙂

pulguita
9. únor 2017

@petrysek181 OK v pohodě, až budeš vědět co a jak, tak děj vědět, ale určitě je všechno v pořádku. Buď klidná. Miminko je na správném místě🙂

sticker
lory303
9. únor 2017

@pulguita máš uplnou pravdu, ja asi potrebuji trošku nakopnout 😀 souhlasím a taky to tak udelam, víc se budu venovat pritelovi a hezkym chvilkam, protoze poslední dobou na to oba hodne myslime .¨Necham tomu jeste volny prubeh a rozhodla jsem se,ze clostik uz uzivat nebudu a duphaston asi taky nenasadim... pouze vitaminy a pregnyl pri ovulce.
Díky za povzbuzení

sticker
pulguita
9. únor 2017

@lory303 Uvidíš, že to pak bude lepší. Já jsem ty naše první dva snažící měsíce sledovala všechno možné a moje tělo taky nějak "blblo", protože kromě těhotenských příznaků, ten jeden cyklus byl takový divný...myslím že ten měsíc jsme to měly stejně🙂 Asi jsem to moje tělo vylekala, tím mojim pozorováním úplně všechno. Tím že jsem neotěhotněla ani napoprvé ani na podruhé, tak jsem si řekla, že na to štvu a že to asi opravdu nějaký ten měsíc potrvá než prostě otěhotním. Teď už ani neměřím BT odpoledne, jen prostě ráno. Tím, že mi značí ovulku, tak jsem v klidu. A ty to zkus taky tak...všímej si těch pozitiv...ovulku máš, pravidelný cyklus taky, tak musíš být klidná. Horší by bylo, kdybys to měla víc rozházené. A 3 různé doktorky vám řekly, že tam ta šance otěhotnět přirozeně je. Neboj, určitě se to povede🙂

klaudyse
9. únor 2017

Dle mého názoru je vhodné si test udělat až min. 10, lépe 14 dní od vynechání MS. Možná už tehdy bude možné zároveň pozorovat nějaké příznaky, a taky nebude zbytečné zklamání 🙂

petrysek181
9. únor 2017

Holky je to v pořádku 😁😁💖💖💖💖a miminko je jedno😀

risu
9. únor 2017

@petrysek181 gratuluju 🙂

lory303
9. únor 2017

@petrysek181 boziiiiii👶❤ gratulujuuu

sticker
lory303
9. únor 2017

Holky ted jsem byla na wc a mam ten lepivy vytok jak pri ovulce. Do toho jsem si udelala ovu test. Asi to je tim pregnylem zkreslene, ze? To je poprve co mam ovu test pozitivni

sluninko23
9. únor 2017

@petrysek181 jupiii👏👏ja jsem to vedela,tak moooooooc gratuluju😍

viti
9. únor 2017

Holky tak mi prosim drzte palecky at mi to tedy vyjde na kontrolu jdu az 20.2. Makam v praci a jsem vzdy odpo ko.😴

pulguita
9. únor 2017

@petrysek181 No vidíš to!👏🙂 Já jsem ti to říkala, ty se vždycky zbytečně nervuješ, ale stejně je to pak v pohodě🙂 Hlavní je, že už jsi klidná a vše je OK.🙂 Třeba to bude ta holčička😍
A řekla ti doktorka proč ti ráno řekla, že je o týden menší než by mělo? Ovulku jsi později asi neměla, když jsi měla pozitivní test týden před očekávanou MS. Držím palečky ať roste jak z vody🙂👶

nadrinka
9. únor 2017

@lory303 pregnyl je v těle 10 dní po aplikaci, takže můžou být zkreslené ovu i těhu testy...

nadrinka
9. únor 2017

Holky, tak jsem dnes byla u Dr. napsala mi mi Clostik a v pátek 17.2. jdu na ultrazvuk ať se koukneme jak to bude nebo nebude fungovat. Snad to tentokrát naplánujeme tip top a 1.brezna bude spermiogram jen potvrzení toho, že to brzo vyjde. Dnešním dnem jsme se s přítelem rozhodli pro zdravější životní styl a taky, že dáme pár kilo dolů, mě omlouvá jen případné těhotenství 😝 věřím že se zabavíme kalorickymi tabulkami a složením veškerých potravin a na urputné snažení nebude tolik zatěžovat naše myšlenkové pochody 🙂 @petrysek181 jsem moc ráda, že se vše vyvíjí jak má, jen tak dál 😘

petrysek181
9. únor 2017

@pulguita asi bylo min videt proto si myslela ze je mensi ale hcg odpovida zacatku sesteho tydne☺taky by ses stresovala ne ze ne😁

pulguita
9. únor 2017

@petrysek181 No hlavní je, že je kuliferda v pořádku🙂 👶 Hezky si užívej těhulkování🤰

petrysek181
9. únor 2017

@pulguita doufam ze ted uz si budu jen užívat 😁:pregnant_woman pekny vecer

petrysek181
9. únor 2017

@lory303 moc dekuji💓

walca
10. únor 2017

Ahoj holky, tak me vcera rano navstivila ms, ale to me ani tak netrapi, jako to ze me stale picha v podbrisku na prave strane, test delam vcera rano jeste pred nalezenim mrchy a negativni. Nasla sem na internetu kalkulacku kde po zadani udaju mi vyslo ze tt nejdrive udelat 11.2.(ale nedockavosti se delal driv), a uhnizdovat se melo 3.2. Je mozne i kdyz uz ms prisla za par tydnu mit na tt II? ovulace probehla 26.1.v ten samy den i styk.

pulguita
10. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Konečně pátek👏😍
Uvidíš, že ano. Hlavní je že víš, že je vše v pořádku a že se cítíš dobře, takže si to hezky užívej😍🤰 A hodně si o víkendu odpočiň. Krásný pátek a ať nám to v práci utíká🙂

pulguita
10. únor 2017

@walca Ahojky, pokud dorazila MS a je "silná" tak jak jí obvykle míváš, tak bych asi už test nedělala, ale když třeba jen špiníš a normálně tak MS nemáš a nedá ti to, tak to zkus a hned budeš vědět. Máš pravidelný cyklus? Tu ovulaci ti taky určila ta internetová kalkulačka? Nebo sis dělala ovu testy?Neřiď se těhotenskou internetovou kalkulačkou, spíše bych ti doporučila měřit BT, podle které poznáš, jestli MS přijde nebo ne a kdy probíhá ovulka (jestli teda proběhla). Pokud se drží teplota nahoře, tak tam naděje je, pokud před termínem MS začne klesat, tak MS přijde.

Strana