icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
10. únor 2017

@pulguita dobre rano konecne patek a pred námi vikend😀vcera byl v praci pekny blazinec tak doufam ze dneska to tam bude v klidu pritel dnes taky konci v praci tak si uzijeme vikend spolu☺do kdy mas ten kurz jeste i v breznu?

pulguita
10. únor 2017

@petrysek181 Já už se taky těším na víkend😍 Přítel má odpolední, tak přijde pozdě, ale pak budeme spolu. Já aspoň budu mít chvilku času pro sebe🙂
Kurz mám až do března, ale měla bych začít studovat, protože jinak to určitě neudělám, je toho hodně a o víkendu se mi nechce studovat a přes týden nemám čas. No nějak to dopadne🙂
Kdy máš další prohlídku u doktora? To už možná bude srdíčko že? Už se těším😍

petrysek181
10. únor 2017

@pulguita no mas toho taky dost ted vid☺ja se taky tesim na pohodu doma a hlavne ze budeme spolu😍dalsi prohlidku mam ve ctvrtek mohlo by byt videt ale taky nemuselo to budu 6+1 ale doufam ze se tam neco objevi at je clovek klidnější uz si prinesu i fotku tak se tesim☺tak at nam to rychle utika a je klid pekny den

pulguita
10. únor 2017

@petrysek181 No právě, do toho března budu pořád v jednom kole, takže jsem si řekla, že ještě že jsem předtím na podzim neotěhotněla, protože bych to opravdu nedala. Až otěhotním, tak si to chci užívat a ne lítat a stresovat se, proto jsem v ten leden a únor chtěla to snažení přeskočit. Přítel už je na tom líp, ale ještě musí jít k lékaři a kdoví kdy ho budou nakonec operovat. Takže nevím jestli stihnu otěhotnět předtím než ho budou operovat, nebo vlastně až se zotaví po operaci. Zatím to nějak neřeším.
Neboj, uvidíš že vše bude v pořádku a někdy jde srdíčko slyšet až později, tak se nelekni, kdyby ještě nebylo slyšet. Důležité je že je tam kde má, a ty se cítíš dobře. Moc ti budu držet palečky, ať je to ta holčička. Prý jim bije rychleji srdíčko, tak kdoví. Bylo by to super. Opatruj se, odpočívej a užívej si těhu. 🙂 Krásný víkend :-*

sticker
petrysek181
10. únor 2017

@pulguita hlavni je ze priteli je lepe a az hude po vsem muzete se snazit a budete oba v klidku ja se dneska nějak nacpala a sotva funim v praci😁😁normalne moc nejim tak mam rozeple kalhoty protoze bricho uz je stale nafoukle😂nechci to videt za par mesicu to budu vozit na kolecku😁ja jeste chvili a taky hurá domu krasny víkend a odpocinek

sluninko23
10. únor 2017

@pulguita Srdicko bije rychleji,v pondeli jsem ho poprve slysela a bylo to nejkrasnejsi co jsem v zivote slysela😍Az se pritel zeptal doktorky,jestli to je normalni,ze bije tak rychle🙂

pulguita
10. únor 2017

@petrysek181 No přítel už začal tento týden chodit do práce a už mi říkal, že by klidně se snažením znovu začal, jenže ještě minulý týden bral ATB a mi stejně má příští týden dorazit MS, takže teď je to jen střílení naslepo. 😀 Než zase přijde ovulka (to bude tak za dva týdny) to by z něho ty ATB už měly být pryč a kdoví v jaké kondici budou ty spermijky.🙂 Ke konci měsíce jde k doktorovi a nevím jestli mu už řeknou termín operace, nebo to půjde pomaleji. No možná bysme stihli jedno snažení před operací, ale beru to s rezervou a spíš si myslím, že z toho nic nebude. Opravdu jsem se smířila s tím, že to nějaký ten měsíc potrvá než otěhotním a jsem taková klidná.
Za pár měsíců budeš mít krásný pupík🤰 To bude fajn, uvidíš. Budeš mít v práci malého pomocníka🙂 Tak ať ti to dneska rychle uteče!

pulguita
10. únor 2017

@sluninko23 No já myslela tím, že bije rychleji to, že jsem někde četla nebo slyšela, že holčičkám bije rychleji než klukům. Takže prý i když ještě není vidět pohlaví, se může poznat podle toho jak bije jestli to bude kluk nebo holka. A myslím si, že tím že to není na 100% ověřené doktor to nepotvrdí až dokud neuvidí pinďourka🙂 Když tak se na to zkus příště zeptat, jestli si vzpomeneš. 🙂 Kdoví co ti řekne🙂

sluninko23
10. únor 2017

@pulguita Ty joo to jsem neslysela...Zkusim se na to priste zeptat,i kdyz az pujdu priste na kontrolu,tak uz by mi mohla rict co to bude.Ale i tak,teda pokud na to nezapomenu...(znaam se🙈)😀

petrysek181
11. únor 2017

@pulguita dobré ráno dneska se mo nechtelo vylezt ani z postele😀ale musela sem odpoledne jedeme na navstevu a mam to co dohanet co neudělám pres tyden musim dohnat o vikendu ☺tak pritel nakonec bude muset jit na operaci?a ja myslela ze mu pomohla ta abtibiotika tak krasnou sobotu a prijemny den ☺

pulguita
11. únor 2017

@petrysek181 Ahojky! Nám se taky nechtělo z dneska z postele a je fajn, když si člověk o víkendu může přispat🙂 Jinak já taky mám čas jen o víkendu a přes týden teda vůbec nestíhám. Přítel má jít koncem měsíce k lékaři, který by ho operoval, tak kdoví jak se vyjádří, ale obvodní doktorka mu říkala, že operace ho určitě nemine. Tak kdoví, co mu řekne ten druhý doktor a pokud ho budou nakonec operovat, tak jsem zvědavá kdy. Uvidíme. Antibiotika mu pomohla, a infekci ztlumila, ale tím, že by se to mohlo opakovat, tak to chcou vyoperovat. Tím že už mu to jednou dělali, tak víme co a jak, ale nejmíň tak 3 měsíce bude po operaci na nemocenské. Krásnou sobotu a užijte si návštěvu🙂

petrysek181
11. únor 2017

@pulguita pani tri mesice chudak 😯tak ja dneska prospala odpoledne vstavala sem pred chvili uz mi začínají nevolnosti ale nezvracim tak doufam ze to bude jako u prvniho ☺bez objimani misy😁mladej jde vecer na disko a u nas bude hlavní kultura televize😁pekny vecer

pulguita
11. únor 2017

@petrysek181 My jsme taky vytuhli po obědě u televize a teď se ještě jdeme projít a možná půjdeme do kina. Hlavní je odpočinek a je fajn, že si můžeš pospat. Kéž bys nezvracela ...jen tak dál. Mimčo mělo mejdan a tobě je špatně. Opatruj se! Hezký večer🙂

petrysek181
12. únor 2017

@pulguita dobre ranko tak se snazim dat byt do pořádku ale dneska me to vyloženě nebavi😁pomalu mame vikend za sebou a dalsi pracovní tyden pred nami v utery jedeme na koncert tak se moc tesim☺tak jdu neco delat at to mam rychle hotové a muzu se flakat😁krasnou nedeli a odpocinek☺

pulguita
12. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko! My se dneska zdálo, že jsem uklízela, takže teď v reálu se mi do toho moc nechce😅 My jsme nakonec byli na večeři a pak v kině. Hodně jsme se nasmáli a vřele vám doporučuji film: Why him? V čr se jmenuje Proč právě on? Na jaký koncert půjdete? Je to fajn si občas někam vyrazit🙂 Krásnou neděli🙂

petrysek181
12. únor 2017

@pulguita dekuji za tip zkusime ho sehnat😊jdeme na Gregoriany jsou to zpivajici mnisi a zpivaji moderní písně me se to moc líbí a hlavne tygle koncerty konci takze je posledni sance je slyset☺ ja uz mam konečně hotovo tak uz budu jen odpocivat za chvili se mnou doma nevydrzi meni se mi pekne nalady chvili stastna pak vztekla plactiva😁😁no bude to veselý 😁 koukej si taky odpocinout a relaxovat peknou nedeli

pulguita
13. únor 2017

@petrysek181 Dobré ráno! Zase pondělí😵 Tak ať nám to dneska rychle uběhne, tady je zataženo a vypadá v to na déšť...No pondělí 13tého jak má být😅 Jeee já mám doma cédéčko Gregoriánů, taky se mi líbí, ale myslela jsem, že už ta móda skončila. To bude fajn ten koncert👏 🙂 Jejda už zase ta náladovost? Teď to budou ty hormony, protože už jsi těhu🤰 Do porodu daleko a po porodu to taky s námi bude cloumat, tak se drž. To zvládneš🙂 Pěkné pondělí🙂

raduzemlejna
13. únor 2017

Ahoj holky, tak vás tu zase všechny moc zdravím.. Mám opět po MS a k tomu jsme ještě byli minulý týden na spermiogramu. Manžel má horší morfologii. Takže právě to může být příčina toho, proč se nám stále nedaří. Šance samozřejmě prý je, ale o něco snížená.. aby k vajíčku doputovala ta správná spermijka, musí to být pořádné štěstí.. Nooo, takže už jsem objednaná ke svému lékaři a jsem zvědavá, co s tím budeme dělat..

snezenka123
13. únor 2017

@raduzemlejna Ahojky zkusila bych vitamíny EREGMA. Nám pomohli, manžel mel špatný spermio, málo spermií a ještě málo pohyblivý, .....no uzivali jsme je oba dva,podporují plodnost i u ženy, no a ani ne dva měsíce//a teď už Krásná skoro devitileta slečna🙂

lory303
13. únor 2017

@raduzemlejna Ahoj, já byla taky s pritelem na spermiogramu 3.2. a nedopadl taky dobre... vzhled i tvar spermii dobrý, ale má málo pohyblivých spermii pouze 15%, neprograsivnich 0% a nepohyblivych 85%... vy jste meli jake vysledky? Ve zprave mám napsano, prirozene poceti je snížene, ale ne nereálné... tento mesíc jsem brala closík + pregnyl... jsem 4DPO, tak jsem zvedava... jinak taky nam dr. rekla, ze se nam to podari, ale bude to déle trvat... objednala jsem pritelovi vitaminy Fertilman Plus, maji super recenze, jsou na zlepšení spermii... sobe jsem si objednala Drnek forte + caj Ludmily mojžíšové.. mam trošku níž delohu, tak vitaminy by mohly pomoci.

raduzemlejna
13. únor 2017

@snezenka123
@lory303
Holky díky. Manžel užívá Fertilman vitamíny, k tomu kotvičník a čaj na podporu - už asi 2 měsíce. Jinak byl zrovna ten den nemocný, odpoledne měl zvýšenou teplotu, nevím, jestli to na to taky nemůže mít vliv. Měl všechno v pořádku, nevím už přesně čísla, ale objem ok, počet spermií ok, pohyblivost ok, jen ten vzhled a tvar spermií má snížený na 2% (minimum nám uvádějí aspoň 15%. Takže i když je jich hodně a dobře se hýbou, jen 2% z nich jsou ty dobrý pro oplodnění - což je dost málo. Zatím jsem to na papíře neviděla, jen jsme to konzultovali po telefonu přímo s laborantem. A ke svýmu dr jdu až 2.3., tak musím ještě počkat, co mi k tomu řekne. Co jsem tak četla, je v tomto případě vhodná IUI, v den ovu vezmou manželovi vzorek, vyseparují jen ty nejlepší spermie, a vstříknou do mě. K tomu dávají na podporu hormony, jak na vyvolání ovu, tak i potom na udržení. Jestli mi můj dr tuhle variantu nabídne, jdeme do toho, je to to nejjednodušší co proto můžeme udělat..

lory303
13. únor 2017

@raduzemlejna me to IUI - inseminaci taky nabídly a jsem pro ni rozhodnutá na květen..pokud do května prirozene doma neotehotnim, podstoupime IUI... muzes ho podstoupit bud s hormonama nebo bez... Nam rikala, ze by jsme dostali domu injekce a ja bych si je pichala do bricha,aby se to ve vnitr nabudilo, ale asi to chci vyzkouset poprve bez hormonu.. IUI je dobre v tom, ze vyberou jen dobre spermie, takze vetsi pravdepodobnost, ale uvadí se stale jen 15% ze to zabere...

petrysek181
13. únor 2017

@pulguita ahoj tak sem odpoledne spala zase jako drevo😁 zitra vyrazime a ve stredu mam zase volno 😁 v praci zase mensi chaos ale ta ranni hodne utíká jdu neco uvarit at mají chlapi co jíst pekny vecer😁

michaelarackova
Odpověď byla odstraněná
raduzemlejna
14. únor 2017

@lory303 No četla jsem to na netu, že je tam i tak malá pravděpodobnost. Ale jestli nám to doktor nabídne, určitě to půjdem zkusit, není to nic drastickýho a hlavně je to bezbolestný, prostě mi to tam jen šoupnou a je to!! Přesně jak píšeš, vyseparujou jen ty nejlepší. Uvidím, písnu ti, co mi pak řekne dr.. ale musím ještě taky počkat, na prevenci jsem objednaná až 2.3... Do tý doby budeme mít před sebou ještě jedno snaženíčko.. 🙂))

pulguita
14. únor 2017

@petrysek181 Dobré ranko! To je fajn, že seš hezky vyspinkala😴 Potřebuješ odpočívat. Dneska máte ten koncert viď? Super! Hezky si to užij🙂 Takže teď budeš mít vždycky 1den v týdnu volno? To máte fajn, aspoň nemáš takovou zátěž. Pekné úterý a hezky si užij Sv.Valentýna:heart::heart_eyes:

petrysek181
14. únor 2017

@pulguita ahoj vubec sem nemela cas odepsat co se zase delo praci😯ale ted uz jsem doma a ceka me prima vecer😍nemam porad volno jen se mo ted sesla dvakrat za ctrnact dni dovolena v tydnu😀ale je to prima pocit ze zitra nemusím uzij si krasny vecer a pěkného Valentyna💕

pulguita
14. únor 2017

@petrysek181 Aha a já myslela, že teď máš jeden den v týdnu volno kvůli tomu, že jsi těhotná🤰
Hezky si užij ten koncert a příjemný zbytek Valentýna❤
Já jsem dneska jela na oběd domů a přítel mi nachystal překvápko😍 Na oběd mi udělal takové typické jídlo ...je to taková bramborová omeleta (ve španělsku se jmenuje tortilla de patatas) a tu mi vykrojil ve formě srdíčka a k tomu, k tomu připravil ubrousek se srdíčkama😍 No ale to hlavní překvapení mě čekalo v ložnici. Na dveře ložnice zavěsil na kliku srdíčka, no a na posteli mě čekalo velké překvapení. 😍 Dárečky rozbalím až večer až přítel přijde z práce (má odpolední). Je opravdu zlatý a vážím si toho, jak to pokaždé takhle hezky naplánuje a chce mě potěšit a udělat mi radost. 😍❤ Dobře ví, že se mi líbí růžičky a tulipány🌹🌷 😍

terkacze
14. únor 2017

Ahoj, můžu se zeptat jak je to s těhotenským testem když mám nepravidelnou menstruaci? Mám cca 40-50 denní ciklus. Ovulaci jsem měla,ale nevím kdy testovat,když nevím kdy má přijít manstruace.

lory303
15. únor 2017

@pulguita Tyyyy jo 😍 máš skvělého chlapa 👏 my včera byli na večeři, pak v kině na padesát odstínu temnoty - doporučuji! a ještě jsem dostala kytičku a dvě proteinové tyčinky, které zbožňuju, ale tohle co jsi dostala je krása, když víš, že si s tím dal práci i s tou omeletou🙂

Strana