Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Aha, tak to je zajímavé. Takže jsi měla ještě jednu ovulaci o týden a něco později...tak to je dobré. Jaká byla BT? Držela se pořád nahoře nebo tam byly nějaké výkyvy? Jestli jdou nějak ty 2 ovulky v tom grafu poznat. Nebo ten nidační pokles. Špinila jsi nebo ne? No jsem na tebe zvědavá🙂 Jasně, že se ti musí všechno honit hlavou, ale uvidíš že všechno dobře dopadne a všechno zvládneš a budeš ráda🙂 Teď musíš odpočívat za 3! To znamená ještě víc než předtím🙂 Ještě že už je zítra pátek. 🙂
@petrysek181 Ty blaaaaho,gratulujuuu👏Oni jsou tam fakt dve.Timto se chci omluvit Pulguite(myslim,ze to byla ona) ze mela pravdu ze tam budou dve.Drzim vsechny palecky at je vsechno v poradku a miminka krasne rostou.Uzivej si dvojite stesticko

@pulguita právě ze teplota byla celkem bezna jako vzdy akorat jednou me zarazilo ze rano v pul ctvrte sem hned namerila 37,1 coz sem nikdy nemela☺ani pokles teploty zadne spineni proste nic co by nasvědčovalo tehu ☺ten test sem zkusila jen tak jako vždycky ☺
@sluninko23 moc děkuji ☺uvidime jestli se druhému miminku rozbusi srdicko a kdyz ano tak je to jasne😀
@petrysek181 Aha, takže i když probíhají 2 ovulky tak se to prostě nepozná. Jednou jsem četla, že ovulky (pokud jsou třeba 2 v jednom cyklu) tak jsou celkem blízko třeba do 48hod po první ovulaci, ale v tvém případě byla ta druhá tak za týden. Takže až se zase jednou budu intenzivně snažit, tak bych asi zkusila až do konce cyklu. Normálně už jsme to po ovulaci moc nehrotili, ale může se stát, že bych třeba neotěhotněla při první ovulaci, ale třeba až u té druhé, kdyby náhodou proběhla. 🙂 Ještě jsem si vzpomněla jak ti dr řekla před ovulaci, žes měla ty 2cysty, jestli to zrovna nebyli ti folíci co se připravovali odstartovat.🙂 No je to stejně zajímavé, jak to naše tělo funguje a jaký to je všechno zázrak😍
@petrysek181 tak to je bomba! Moc gratuluji 🙂 věřím, že i druhý prcek bude dostatečně silný a bude vše v pořádku 🙂
@sluninko23 Ale vůbec se neomlouvej 🙂 V pohodě 🙂 Já jsem to říkala kvůli tomu, že to tak brzo šlo vidět// No a nakonec se to potvrdilo. Taky jsem jednou četla, že ženy po 35 (jako petrysek a já) mají větší možnost mít dvojčata, protože se v tomto věku můžou uvolnit 2vajíčka v jednom cyklu. Tak jsem jednou zvědavá na mě...jestli teda vůbec někdy otěhotním. Dvojčata by byl mazec, ale byla bych za ně ráda, protože já ještě žádné miminko nemám. No ale co má být to bude🙂
@petrysek181 nemas grafik nez jsi zjistila ,ze jsi tehu? 🙂 ze bych porovna 🙂
@pulguita Uvidis,ze i ty se dockas🙂 Je to ale zajimavy,nekdy jsem neco takoveho taky cetla.Stejne co se v tele deje a jakym zpusobem se to telo zmeni,kdyz jsi tehotna,nee nadarmo se tomu rika jiny stav.Ale musi to byt krasny pocit,teda az prejde ten sok,ze jsou dve.
@petrysek181 Verim tomu,ze i druhe miminko bude velky bojovnik ❤Hodne stesticka vam trem preju 😍
@lory303 snad se v tom vyznas pak jsem merit prestala☺
@pulguita no ono to u nas taky tak bylo ze po ovulce jsme se nesnažili az tenhle posledni mesic snad den po ovu☺taky me napadlo ze cysty praskly a byly to folici😀je to fakt super nemůžu tomu vubec uverit a uz si dokážu predstavit i dve pritel me vcera hodne podporil a podrzel☺ale poprve se stalo ze ztratil slova kdyz sem mu to rikala😁konecne patek a pred nami vikend uz aby byl brezen a zacala ses taky snazit☺ vis ze ted sla pro me i stranou prace jsou tu přednější vecicky💟krasny den tady leje 💧💧💧
@sluninko23 moc děkuji 💕
@nadrinka moc diky ja taky doufam☺
@petrysek181 Dobré ráno!🙂 Konečně pátek😍 Jupiiiiii! Já už se tak těším na víkend🙂 Takže jste se snažili ještě jeden den po ovulaci, víc ne? Já právě myslela že ještě víckrát, ale asi si tam ti spermijky počkaly🙂 No já si taky myslím, že tam žádné cysty nebyly a že to byli ti rolích🙂 Neboj, určitě to zvládnete i když to musí být šok, já bych z toho taky byla na větvi, ale bude to fajn, uvidíš😍 Jasně že práce musí stranou, hlavně ať se cítíš dobře ty a miminka🙂 Moc se opatruj a přeji hezký pátek a ať nám to rychle uteče🙂 Tady neprší a vypadá to, že bude hezky, tak snad to vydrží i přes víkend🌞
@petrysek181 mobil mi "opravil" pár slov...chtěla jsem říct TY spermijky
a místo "rolích" jsem chtěla napsat FOLÍCI🙂
@petrysek181 ovulka byla 15 teho? 🙂
@petrysek181 nebo 17 teho? 🙂
@lory303 byla 14neni to tam videt
@petrysek181 jo táák, a citila jsi vajecniky nez jsi zjistila ze jsi tehu? vím, že jsou to otazky porad dokola, ale ja jsem dnes 8DPO a nervozita stoupa ☹ boli me vajecniky a záda ale prsa vubec ani bradavky... tak bych chtela porovnat s tebou...
@lory303 poslu to jeste jeden
@lory303 od osmeho dne po ovu zacala citlivost bradavek jinak uplne jako pred ms naopak mi nic moc nebylo jen vybusna nalada ale to sem mela pred ms taky😁
@petrysek181 děkuji 🙂 ach jo, to čekání je strašné 😝
@pulguita ahoj je pravda ze cysty uz asi nejsou a ejhle co se z nich vyklubalo 😀ja se taky moc tesim doma na odpočinek a pohodu pritel je v praci tak budeme s mladým doma sami ja jeste 4hodky a hura na vikend ☺
@lory303 ahojky, já jsem dnes taky 8DPO, břicho a záda bolí a prsa mozná trošičku ale nevím jestli se spíš moc nekontroluji. Kdy budeš testovat?
@babulinka1 fakt? a kdy máš mít MS? já cca neděle - ponděli... testovat bych chtěla v neděli ráno a ty?... Taky se moc kontroluji ☹ prsa me nebolí vůbec, takže s tím moc nepočítám, že by se zadařilo... Ale jak se říká, naděje umíra poslední 🙂
Ahoj holky.
Průser je asi na světě..
Ovulace byla 24DC, sex byl 22 a 25 DC.. Včera termín MS, po ní nikde ani vidu ani slechu. Tentokrát (jak máme s přítelem problémy) tak jsme se nesnažili, ale tulením jsme se zrovna trefili 😲 Dneska jsem si dělala test ale asi jsem tam nic neviděla. Cykly mam teď 33 dní a jsem 34 DC.. Tak uvidíme jak toto dopadne.
@petrysek181 Tobě dvojnásobně gratuluji 👶👶 Dvojčátka jsou skvělá, sama jsem z dvojčat a máme se ségrou krásný vztah ❤ Přeju ti ať je vše v pořádku 🙂

@viti ja mam taky miminka mladsi neboj se a nestresuj se bude to v poradku vubec nic to neznamena☺