Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@lory303 já mám právě nepravidelný cyklus, takže nevím kdy přesně mám čekat. U doktorky jsem byla ve minulý čtvrtek, právě kvůli nepravidelnému cyklu a ta mi řekla že akorát proběhla ovulace a že MS by mela prijit tak za 10 dní. A že vajíčko je jeste schopno oplodnění, takže jsme to ješte ten den zkusili a ted prave cekam, zda se zadarilo nebo uz bylo pozde. Urcite neztrácej nadeji! Moc Ti drzim palce!!! Jak dlouho se snazite?
@lory303 ja vim ale neboj dockas se☺
@petrysek181 Samozřejmě bych byla nadšená ale .... Uvidíme. Testovat budu pak až v pondělí jestli MS nepřijde 🙂
@luciikhol moc držím palecky at tam jsou||☺
@petrysek181 No děkuji 🙂
Je mi už 3. den špatně od žaludku a pobolívá mě břicho ale jinak než před MS, tak že by se něco dělo??
@babulinka1 taky ti moc držím palečky 🙂 snad vám to vyjde 🙂 ... snažíme se 8.mesicu a vy? mame horsi spermiogram.
@petrysek181 děkuji :-*
@lory303 tak dej hned vědět jak testik dopadl. My jsme zatím nikde na vysetrení nebyli, snazime se teprve od Vanoc ale diky tem mojim nepravidelnym cyklum jsem nevedela kdy ovulku vubec mam. Jestli se ted nezadarilo tak chci od noveho cyklu zkusit ovu testy. Papkas nejaké vitaminy nebo neco?
@petrysek181 to je úžasná zpráva takže se ty předpovědi vyplnily. Gratuluju moc moc.když jsem viděla fotku tak jsem z toho měla ohromnou radost🙂 užívej si to a hlavně odpočívej ať se miminkum daří 😘
Já jsem 13 DC a teplota mi lítá jak šílená a pořád se mi v grafu neobjevila ovu....tak se to snad těma hormonama srovná. ...
@luciikhol uvidíš nějak to dopadne a třeba když se to povedlo tak se to srovná s přítelem a postaví se k tomu jako chlap. Ale když jste si nezačali dávat pozor tak se s tím musí počítat ze to třeba vyjde😉 uvidíš ze budeš ještě překvapená 😘 třeba jen jak jsi ve stresu tak mas zpoždění...dej potom vědět jak ti dopadl test nebo jestli MS přišla
@babulinka1 Ano, přítel má Fertilman plus a já uzivala dlouho Fertipronu, ale pokud MS dorazi, tak uz mam nachystano, ze budu uzivat Drmek forte + budu pít čaj Ludmily Mojžíšové... JJ.dám vědět 🙂 tobe drzim palce 🙂
@lucije11 Což o to mi s přítelem vycházíme dobře, spíš je problém ve financích u přítele.. Já vím že se s tím musí počítat, jen mi spolu teď od nového roku moc nespíme a myslela jsem si že ani ovu mít nebudu jako minulý měsíc kdy jsem jí nepostřehla, a teď je to opravdu náhoda, a ve stresu nijak zvlášť nejsem .. pobolívá mě břicho ale není to jako MS ... test jsem zkoušela dneska ale asi tam nic nebylo, nechci lovit duchy ...
@lory303 děkuji 😊 bylo by fajn kdyby to vyslo, ale moc tomu neverim... kdyby se dalo na to porad nemyslet. Ja tyden beru Inofolic, tak treba to k necemu bude.
@babulinka1 jn.to je hrozne, vzdy se snazim na to nemyslet, ale pak se myslenkama k tomu zase vratim.. poslední dny pred MS jsou vzdy nejhorsi!!! jeste pred dvema dny jsem byla uplne v pohode, bez stresu... Rekla jsem si, vsak co vyjde to jindy, ale jak se blíží MS,tak jsem nervozni a moc se bojim zklamaní.
@lory303 a to se snazite o prvni? Nebo uz máte prcka? Taky na to nechci moc myslet, ale nedá mi to. Nejradsi bych testovala kazdy den ale vim, ze je to k nicemu. A bolesti mám tentokrat docela dost, hlavne ty zada, ale jak rikam asi se moc kontroluju
@babulinka1 jo me zada a bedra taky moc bolí, ale vim, ze to mam ja i pred MS... jeste prcka nemame, snazime se o prvni a vy? 🙂
@lory303 my take o první, co nevidet se budeme stehovat do noveho, tak tam nechceme byt sami a vek si myslim taky máme. Jen ta priroda si dela co chce...
@babulinka1 taky se budem stehovat do noveho za cca mesic... ale vy se snazite teprve chvilku, my uz 8.měsícu a pred 14 dny jsme byli na spermiogramu a pritel ma malo pohyblivych spermii, tak mu byly doporuceny vitaminy, tak uvidime zda se to zlepsi, ale i s pomalejsimi mame sanci otehotnet prirozene, jen to pujde pomaleji.
@lory303 ja myslim ze 8 mesicu taky jeste není hrozne! Verim nebo spis doufam, ze nebudeme muset na zadne vysetrení a ze to pujde samo, protoze manzela bych asi nikam nedostala... 😔 Je na tyto veci hrozny!
@babulinka1 neboj, vy se opravdu snazite jen chvilku, takze to urcite vyjde 🙂 můj přítel na spermiogram chtěl jít, protože chtel vedet na cem je.. porad říkal, že se bojí, že to nedopadne dobre a ja si byla jista, že spermiogram bude na 1, protoze přítel nekouří, nepije, strava taky dobré a je jeste mladý. Nakonec to nedopadlo podle nasich predstav... první dny po spermiogramu jsem jen brecela, ale pak jsem sla k moji gynekolozce a ta mi rekla, ze s takovym vysledkem spermiogramu chodi kazdy druhy chlap, ze proto se uvadi rok snazeni jako normalní, pak jsem cetla diskuze, ze jsou i horsi vysledky co se zenam podarilo prirozene otehotnet..ono hodne dela psychika je pravda, ze ja i pritel na to hodne myslime. Proto jsem se taky rozhodla, ze pokud ted MS dorazi, tak koncím s merením BT, nebudu jít uz ani hormony, nebudu delat ovu testy... jen budeme papat vitaminy... chci to totiz vypustit z hlavy, protoze i sex potom stoji za houby jak se blizi ovulka, takze to chci vyzkouset dva mesice uplne vypustit z hlavy... a uvidime 🙂
@lory303 s tím spermiogramem jsme to měli stejně .Poslal jsem ho jen preventivně jako nejjednoduší vyloučení problému s tím, že jsem se absolutně nebála výsledku....no, ale ten byl překvapivě blbej. Můj manžel taky , nepije ,nekouří celkem sportuje.... byla jsem z toho dost vyplesklá
@lucije11 děkuji doufam ze bude vse v poradku jestli ti lita teplota to by mohlo znacit anovulak uvidis jak to bude dal treba se teplota jeste umoudri☺
@pulguita taaaak konečně doma☺vidim to ze chrupnu a pak něco budu delat😀uzij si volnicko a prijemny vikend

@luciikhol dekuji a sem zvedava na tebe jak dopadnes to by teda bylo☺