Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita ja se dneska jen cpu u televize nevydrzela sem a koupila si melouna hned sem tam poslala pulku ale byl malinký ☺ted hroznove vino placku se spenatem a musela sem si koupit zampionovou polevku v kramu mi tekly sliny😁😁😁ja budu taky uzivat víkendu hlavně odpocin a je dobre ze sis koupila nejake oblečení clovek potrebuje mit někdy radost jinak pritel asi odjede pry je na seznamu tak sem zvedava jak to dopadne
@susan1988 pekny testik gratuluji👏👶
@petrysek181 Dobré ráno!🌞 Tady krásně svítí sluníčko a teď pofičíme ke kadeřnici, ať z nás udělá zase normální lidi🙊 To je fajn, že sis odpočinula. Já jsem včera taky vytuhla a pak jsem uklidila aspoň jednu část bytu a pustila jednu pračku,ať toho nemám na víkend tolik. Takže meloun a žampiónovou polívku, to je fajn, že už ti začínají tyhle chutě.🙂 Jejda a kdy teda odjede? Teď na začátku těhotenství? Škoda, ale neboj, to zvládneš a rychle ti to uteče stejně jako v létě. 🙂 Hlavní je aby s tebou byl u porodu, snad to půjde. Moc ti držím palce a opatruj se. Krásnou sobotu!🙂
@pulguita mel by odjizdet duven kveten jeste nemaji úplné informace jasně ze by se to zvládlo jen prijde o spoustu veci a bude se po sesti týdnech vracet domů ☺ja mam nějakou rýmu ani nevim jde sem k ni prisla a tresti mi hlava tak toho moc nedelam jen nutnosti☺vzala sem si jeden paralen ten se v tehu může a ležím u telky tu polevku jsem ted zdlabla cely maly hrnec 😁jestli to tak pujde dal to se mam na co tesit😁krasny vikend
@susan1988 ja mela silnější z odpoledni moci nez z ranni ze zacatku to nic neznamena protože hcg v moci je malo☺
@karin1712 ovu by mela byt po pozitivnim testu 24-36 h☺
@petrysek181 No hlavní je, že bude ke konci těhotenství s tebou a při porodu taky. Neboj, určitě to rychle uteče.🙂 Tu musíš odpočívat, nedá se nic dělat, třeba ses nachladila, protože máš teď oslabený imunitní systém. Ty chutě to máš fajn, že to jsou na žampióny atd zeleninka po tom se moc netloustne, neboj. Tělíčko a miminka potřebují vitamíny. Já se děsím, jestli až budu těhotná pojedu ještě víc na sladkém, tak pak nevím jak to budu shazovat🙂
Už jsem pustila 2pračky, oba jsme ostříhaní a teď jsme vyvalení na gauči. 🙂
@pulguita ja mam nějakou chripku a boli me cely clovek mam i teplotu mužů paralen tak snad zitra bude lepe uzij si valeci vecer u telky ja taky nic jineho nedelam☺
@susan1988 no paaani😃😃super gratuluji 👏👶
@petrysek181
Zítra termín MS, tak uvidíme ... snad bude vše OK 😉
@susan1988 určitě neboj ja mela taky strach zjistila sem to pet dni pred ms a nepřišla 😉
@petrysek181
Čekají me dva dny v práci, v restauraci, kde se nezastavim... a ve středu nabehnu k DR. 🙂
Dobre rano holky, dnes mi klesla moc teplota, delala jsem si TT a negativni. Takze dnes nebo zitra dorazi MS. Neda se nic delat... vsem ostatnim snazilkam drzim moc palce🍀
@susan1988 ja si vzala do konce týdne dovolenou zlobi me nějaká viroza ale vidím to do ctrnacti dnu ze pujdu na neschopenku
@petrysek181 Dobré tanko! No teda tak tě ta chřipka pěkně chytla. A nemůžeš jít na nemocenskou? Zase je škoda si brát dovolenou, ne? No snad se dáš brzy dohromady. Hezky si odpočiň a brzy se uzdrav. Snad nám tento týden rychle uteče. Vůbec se mi nechtělo vstávat...No pondělí jak vyšité🙂 Pěkný den!🙂
@pulguita ono uz ted je mi to jedno na nemocenskou pujdu tak jako tak ☺snad se rychle vykuliruju a bude dobre☺
@petrysek181
A co děláš za práci, jestli se muzu zeptat. Já si asi domluvim volný víkendy, protože to je to nejhorší. Jinak nevím, jestli to riskovat a chodit do práce, nebo radši v klidu zůstat doma...
@susan1988 ja dělám na tri směny a mam na starosti celou směnu neco jako vedoucí myslela sem si ze budu chodit taky ale s dvojcatky to fakt riskovat nebudu zaucim za sebe záskok a zůstanu doma no ona ra cisnicina taky neni zrovna dobry budes porad na nohou

@petrysek181 Ahojky, já dneska končila v 15:00 a pak jsem vyrazila na nákup oblečení jako odměnu za tento týden, páč jsem unavená😀
Teď už jedu domů a budu čekat na přítele, který až do 22:00 musí pracovat...má odpolední. No aspoň mám chvilku pro sebe🙂 V klidu jsem si oblítala obchody a teď si chci doma konečně trochu odpočinout. Chtěla jsem uklízet, ať toho není moc na víkend, ale asi se na to dneska vyprdnu.😝 Tak si hezky odpočiň a užij si víkend. 🙂