Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Je to uzasny pocit,hlavne kdyz vidis jak roste.Je to proste zazrak.Uz se nemuzu dockat toho 8.3. az ho/ji zase uvidim.
@sluninko23 to ano ja se taky tesim na každou kontrolu 😁😁
@petrysek181 Dobré ranko! Tak je tu zase pondělí, ach jo😵 A já už se zase těším na víkend😍 Tak snad nám tento týden rychle uběhne. Tobě držím palce, ať ti moc není špatně a hezky to zvládneš🙂 Opravdu se na to snažím nemyslet, tak uvidíme. Ovulka proběhla včera, tak kdoví co bude, ale nějak si nedělám iluze. Uvidíme, co má být to bude.🙂
Tak přeji krásné pondělí!🙂
@pulguita dobre ranko me normalne štve jit vubec do te prace😀ted sem se namlsala kdyz sem byla doma a nechce se ni tam do toho blázince ☺ale snad to nějak preziju uvidis jak to dopadne s ovulkou nejhorsi je ze telo ti neda zadny signal ze se to povedlo☺tak at nam to hodně rychle utece a mi si zase užíváme vikendu😁
Ahoj holky,jdu si pro řadu tak snad mi pomůžete,protože jsem ještě na mimčo mladá.. 2 dny jsem nebrala antikoncepci a v tom období jsem spala s přítelem. Potom jsem si 3. Den dala normálně lék ale jen 1 den,protože mám mít pauzu. Je nějaké % že jsem mohla otěhotnět? Díky🙂
*radu
@michaelazaplatova no myslim ze ne protože antikoncepce působí ještě nejakou dobu ale byt tebou hlidam si to abys nezapomněla brat pilulky nikdy nevíš kdy te muze neco prekvapit hodne štěstí
@petrysek181 Děkuji,no snad je to vph. 🙂
@michaelazaplatova muze se ti kvuli tonu zpozdit i ms jak takhle vynechas tak at te to neprekvapi
@petrysek181 No mě taky štve chodit do práce, už od první třídy se těším do důchodu😀 No ale asi si ještě dlouho počkám. Držím palce, ať to dneska hezky zvládneš, ale neboj určitě ty dva týdny rychle uběhnou. Vydrž!🙂
No právě, tělo nedá vůbec žádný signál, takže teď nezbývá než čekat jestli přijde MS nebo ne. Spíš myslím, že přijde, tak kdoví🙂
@pulguita ja to nějak preziju ale dneska me boli nohy jak porad beham😀 co je to ctrnact dni to utece jako voda☺ ja ti budu drzet palecky at to vyjde a uz si vymenujeme pocity z nasich rostoucich miminek☺
@karin1712 vidim dusika😊
@petrysek181 Díky, doufám že se nemýlíme 🙏
@petrysek181 Dobré ranko! Mě zase včera hodně bolela hlava. Dnes je mi líp, tak snad to rychle uteče.🙂 Určitě to uteče, uvidíš, za chvilku budeš v klidu doma užívat těhotenství.🙂 Jeee to by bylo fajn kdyby jsme už obě probíraly tohle, ale nevím nevím, moc tomu nevěřím, že se mi to tento měsíc povede. Na jednu stranu by to bylo fajn a na druhou mám strach, jestli to všechno zvládnu. No pokud otěhotním tak budu muset 😀 Myslím si, že takové myšlenky jsou normální, protože chceme to nejlepší pro naše miminka a v dnešní době skloubit práci a rodinu je těžké, ale zvládli to jiní, tak my to taky zvládnem🙂 Hezké úterý!🙂
@karin1712 neboj myslim ze to bude dobre ja delala kazdy den odpo a krásně silil
@pulguita mas pravdu člověku se toho honi v hlave moc ale zvládneme to vsechny uvidis a levou zadní ☺me dneska neprijde kolegyně je nemocna tak to tam mam na hrbu😁😁ach jo ještě vzrušení ke konci😁me vcera bolely hrozne nohy a dneska sem jak kdyz me přejel parni valec😁 nějak to tam doklepu a pak jim tam na to kaslu at se tam treba zblázni😁 neboj clovek musi verit a vyjde to a nepotrebuje k tomu ani žádné figle☺pekne utery tady prsi
Holky, doporučuje mi prosím nějaké ovu testy ověřené...dekuju 🙂
@karin1712 no vidíš moc gratuluji 💟👏👶
@petrysek181 Máš pravdu, teď to tam těch pár dní vydrž a pak už budeš mít pokoj. Jak zvládáš ty nevolnosti v práci? Opatruj se! 🙂
Jasně, že se to nějak zvládne, ale občas na to člověk musí myslet. Z čeho třeba mám strach je z toho než si zvyknu na to mimi a celý ten režim, a kéž bych neměla moc rozházené hormony. Moje sestra u druhé dcery měla trochu depku. Ty první měsíce budou náročné, ale nějak se to zvládne. 🙂
Tady bylo ráno hezky a teď se začíná mračit, tak třeba tu taky nakonec začne pršet🙂
@pulguita ahoj nemela sem cas vubec napsat a jesre pri ceste domu se mi udelalo zle ze sem myslela ze vystoupim driv a pujdu pesky ale ustala sem to az na zastavku😁 sice do prace chodim ale vubec se tam tim nestresuju skoda ze to tak neslo i dřív 😁preji pekny vecer a hezke sny

@sluninko23 to je super ja kdyz vidim utz tak mam slzy v ocich ja k se tam ten drobek pohybuje☺