Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@susan1988 No to je taky pravda, pokud budu nakonec zvracet jak posedlá, tak mi budou na prd. 🙂 Pak budu ráda za to, když budu zvracet jen první 3 měsíce🙂 Úplně tě chápu a jsem na tom stejně, ale pokud bych měla mít dvojčata, tak raději teď než až bych čekala druhé miminko. Určitě by se to nakonec nějak zvládlo a vem si, že kdybyste do dvou let měli v plánu druhé, tak až by se narodilo, stejně byste měli výdaje pro 2 miminka. Jediná výhoda že když jsou dvě s odstupem, tak po sobě můžou dědit oblečení...pokud by to byla zase holčička nebo chlapeček. To si člověk holt nevybere🙂
@pulguita mas pravdu at se tam s tim poperou a ja se budu flakat doma😀dneska sem se po ránu citila jak kdyz sem cely vecer cvicila aerobik😁😁😁vse me boli jeste dva dny a je to za nami tak at nam to utika😁
@petrysek181
Přesně tak, úplně se na to těším, až to budou muset zvládnout beze me a to můžou byt rádi, ze jsem neodesla ze dne na den, jak všichni přede mnou 🙂
Taky si to užívej, ať se z toho třeba zblázní 😂
@pulguita No musím do středy vydržet a snad uvidíme, jak to je 🙂 Ale utíká to hroooozne pomalu 🙂 Radši nad tím nebudu vůbec přemýšlet, ať se do te doby nezblaznim 😂😂😂
A taky čekám, kdy mi bude zle, dobře mi není, na jídlo se nemůžu moc ani podívat, ale nezvracim a to je zatím hlavní 😂 Snad to ani nepřijde ...
@susan1988 jasnacka nas tes ceka nejkrásnější obdobi v zivote a to si nenechame kazit hrozne se tesim az si budu připravovat vybavicku na mimi a postylku kočárek je to prima kdy jdes k doktoru ? Ja ted az sestnacteho na krev a az potom na utz to uz budu tak kolem 12tydne
@petrysek181 Já jdu příští týden ve středu, ani nevím kolikateho to je 🙂 Podle MS budu 6+2 tak snad už něco uvidíme. Na první kontrole jsme neviděli vuuuuubec nic ...
A nejradši bych na kupovala už teď 😀
@susan1988 To ti muzu rict uplne presne kolikateho bude.Ja jsu totiz taky na kontrolu👏A doufam,ze mi dr rekne co to bude...😍
@petrysek181 Neboj, to zvládneš. Už je skoro víkend a můžeme si odpočinout. Pak jen nějak doklapeš ten příští týden a konec🙂 A příští týden nejdeš na kontrolu? Až ten další? Budu držet palce a už se těším na prcka...kdoví o kolik už vyrostl😍
@susan1988 Neboj to uteče, uvidíš i když věřím že to čekání jde na palici. Buď ráda, že ti není moc špatně. Já se toho bojím, protože až do třetího měsíce nechci v práci nic říct, ale jestli budu zvracet nebo mi rychle naroste pupík, tak to moc dlouho tajit nebudu moct...No uvidíme🙂 Tobě držím palce a přeji pevné nervy🙂
@sluninko23 jeee, to já přemýšlím, ze nechám překvapit až do porodu, ale nevím, jestli me zvědavost nepremuze 😂
@pulguita Já dělám na pizzerii a jsem tu na směně sama a dostanu se tak max dvakrát na wc za den a to je jedniny čas, kdy mám aspoň chvilku klid... Takže spis mám strach z toho litani, tahání věci... k jídlu si v klidu nesednu atd... takže já už to musela oznámit a když to nepůjde, budu proste doma. Holky tady zatím vždy koncily hned, jak to zjistily.
Každopádně mít jinou práci, tak bych to zatím taky radši nerikala a do toho třetího to vydržela 😉😉😉
@susan1988 No teda ještě si mu to neřekla?😲 To je výdrž! To by mi ten můj neodpustil, chce být u všeho, dokonce chce čekat se mnou na pozitivní testík, jestli se k tomu někdy dostanem.🙂 Tím že měřím BT, tak vím, že když teplota klesne, nemá cenu vytahovat testy. Zrovna včera se mě ptal, jak jsem na tom s teplotou. 😀 Jinak rodině to oznámíme taky až později, kdyby něco...
A pohlaví taky nebudeš chtít vědět dřív? No to já bych nevydržela. S hlavně podle toho co to bude vymalujem pokojíček🙂
@susan1988 Tak to ja bych to nevydrzela,uz chci zacit neco pomalu nakupovat.Ja jsem strasne zvedava i pritel to chce vedet,kdyz jsem mu jednou ze srandy rekla,ze to bude prekvapko,tak hned nee,to nee,to si nechame rict😀
@pulguita Mimco je plánovaný, takže vím, ze bude hrozne rad a myslím, ze když mu třeba rovnou ukazu i fotecku, tak to bude takový lepší. Ale taky se me pořad ptá, co teplota a jestli jeste nic.... a já pořad tvrdím, ze neee, ze se to určitě tak hned nepovede atd 🙂 Je to sranda 🙂 Ale láká me to, mu to říct, kazdej den 😂 Ale do středy už to vydrzim 🙂
@sluninko23 No já nad tím jenom přemýšlím. Kamarádka si to taky nechala jako překvapko, věděl to jen její přítel...který tajne nakoupil a schoval věci v barvě pro miminko a ona se to dozvěděla až u porodu.
Popisovala me to úplně nadšeně, ze to očekávání a překvapeni, ze to bylo nádherný. Tak proto si říkám, ze by to mohlo byt parádní 🙂
@susan1988 To musi byt takovy napinavy😀Ale ja bych to stejne nevydrzela🙈
@sluninko23 No prave, ale uvidíme ...třeba mi to doma ani neprojde 😎
@susan1988 Tak u nas to neproslo hned.😀A to jsem to jenom z legrace placla😂
@sluninko23 Já to jeste nezkusila ani ze srandy, tak uvidíme 🙂
@susan1988 Ty jsi to vlastne jeste ani nerekla vid?To ja jsem hned ukazala test🙂
@sluninko23 Nee, jeste ne, chtěla bych mít jistotu, ze je zatím vše v pořádku. Na prvni kontrole nebylo jeste vůbec nic vidět, tak chci počkat 🙂
@pulguita ahoj dneska des bes v praci je to tam tak zajimavy ze zustavam zitra doma at si to delaji jak chteji v pondeli jdu k doktorce a ta mi napise neschopenku jinak je mi zle a lizatka nezabírají 😧tak to budu muset vydrzet a nebo pit colu po lzickach takze ja uz si uzivam volna a pekny vecer
@petrysek181 Dobré ranko! Konečně pátek😍 Ty se máš! Hezky si odpočiň a snad když budeš v klidu doma, nevolnosti nebudou tak nesnesitelné. Hezky si užíj víkend!🙂
@pulguita nejvic ne stve ta migrena a nic mi nezabere trapi me to uz druhy den a noc se to nelepší doufam ze kdyz budu doma v klidu tak se to trochu zlepsi pekny patek☺
@petrysek181 To budeš mít ze stresu. Odpočiň si a uvidíš, že to přejde. Mi na tohle pomáhá jen když se vyspím...žádné prášky nic, jen klid a spánek🙂

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 No jasně že to je člověku líto, ale snaž se na to takhle nemyslet. Záměř se na sebe a mimi a na to, že po dlouhé době, co ses tam dřela si prostě zasloužíš být v klidu doma a odpočívát. Já si zatím ani nedokážu představit, že bych byla 3měsíce doma. Budu si připadat buď jako bych vyhrála ve sportce nebo jako bych byla na důchodě😀 Ale už se prostě na to hrozně těším😍 Za týden už to budeš mít na háku, tak vydrž🙂 krásný čtvrtek!🙂