Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita Myslim si,ze tim,ze jsi na to prestala myslet to vyslo.Budu drzet vsechny palce co mam,a ze jich ted maam😀Tak tfuj tfuj at to vyjde.🙏
@sluninko23 Moc děkuji!🙂 Zatím mám strach tomu věřit a pokud to nakonec bude pravda, nevím za jak dlouho mi to dojde🙂 Celou dobu na to čekáme a myslím si, že jak to vyjde, ani tomu člověk nechce věřit🙂 Je to opravdu zázrak 🙂
@pulguita Chapu tvoje obavy,taky jsem se na to moc nespolehala a pocitala s tou variantou,ze se budeme pristi mesic zase snazit.Pak prislo uhnizdovani,kdy jsem nevedela,ze se zavrtava a cekala jsem kdy se MS rozjede.A bum MS nikde.Mne to doslo poradne az kdyz jsem slysela srdicko a vedela,ze tam je a roste tak jak ma.Ted uz se jenom tesim na kazdou kontru u Dr.A kdy ti ma dorazit MS?
@pulguita ja si myslim ze si proste jasná fakt tomu věřím ten graf je ukazkovej a v porovnani s predeslymi je pekny me o tehu presvedcila jedna jedina teplota proto sem delala test brzy kazda zname svoje telo a vime co ocekavat i co se teplot tyce a na to jak te znám tak podle me je to tehotensky graf doufam v to🙏
@sluninko23
@petrysek181 Dobré ranko holky! Tak dneska jsem naměřila 36,9😕 Tak třeba už teplota začíná klesat...
No uvidíme jak to bude pokračovat dál. Rozhodně jsem smířená spíše s tím, že z toho nic nebude, ale dokud nedorazí MS naděje tam pořád je 🙂
Jinak u toho uhnizďování jsem vůbec nešpinila. Jen jsem v ten pátek byla hodně unavená (což jsem myslela, že je po celém týdnu normální), teklo mi z nosu buď jako bych měla alergii nebo jako by na mě něco lezlo a pak jak jsem dorazila domů a něco snědla tak jsem vytuhla od těch pěti až do deseti večer, po půlnoci jsem si šla lehnout a spala jsem až do 10:00 do rána, ale opravdu to přičítám únavě po celém týdnu, kdoví. Pokud MS nedojde tak to bude opravdu zázrak.
Cítím se normálně, ne "jinak" jako bych byla v jiném stavu🙂 Jen mi vyskákaly vyrážky o něco dřív, normálně přichází s MS nebo těsně před ní.Graf vypadá opravdu nadějně a i když dnes trochu klesla teplota tak snad nespadne ještě víc...uvidíme. Co se má stát, to se stane🙂 Testovat zatím nechci. Mám strach že bude negativní a nechci zbytečně plýtvat (mám 2 clearblue) a chci když v tak testovat až příští týden jestli MS opravdu nedorazí a teplota neklesne.
Přeji vám krásný čtvrtek! 🙂
@pulguita ahojky to vubec nic neznamena o jeden stupen sem nebo tam porad tam nadeje je a celkem velka😀ja byla rano na krvi a musím jit na kontrolu uz 23 ještě pred Genettem tak třeba uvidim mimi na utz driv😁tady je dneska zatazeno je to tak na spani pritel dneska chrupkal a ja nemohla spat tak to dotenu odpoledne 😁krasny den a at to utika
@petrysek181 No uvidíme, jak nakonec dopadnu 🙂 Jeee já už se těším na tvojí fotečku 😍
Tady je hezky a poslední dny svítí sluníčko, tak snad to vydrží až do víkendu. Konečně je čtvrtek a zítra už bude pátek. Tento týden mi hrozně rychle utekl🙂 Hezky si doma odpočiň 🙂
@pulguita Podle me to zase neni takovy pokles,pokud se drzela na 37 a dnes ti klesla 36.9 to jeste nic neznamena.Kdybys videla muj graf,tak by sis rekla,ze to ani nemozny,ze vyslo.Skoda,ze uz ho nemam,dala bych ti ho sem pro uklidneni.Pristi tyden budes koukat😉
@lory303
nidační špinění není pravidlem a někdo to ani nemá v grafu a stejně může být těhotná.
Ovulační testy jsem nikdy nedělala jen měřim BT a myslím, že je to lepší a přehlednější. Být tebou tak jen měřím BT. Vykašli se na ovulační testy a zbytečně se nestresuj. Graf ti značil ovulaci, tak buď v klidu. Určitě se ti povede otěhotnět a myslím si, že přirozeně jen se musíš uklidit a snažit se na to tak nesoustřeďit. Zkus to a uvidíš, že to půjde samo. Držím palečky🙂
@sluninko23 No dokud nepřijde MS není nic ztraceno🙂 Malinko to pokleslo ale naděje tam pořád je, tak uvidíme. Kéž by to vyšlo.🙂
@llenka_li
Jsem zvědavá, ale pak si zas říkám, že kdybyste byl negativní, tak bych byla zklamaná a třeba by to mohl ukázat pozitivní test později. Tak raději počkám🙂
@pulguita jasně ze uvidíš ale jsem za tebe napjatá jako ksandy 😂ja se dala do miti oken teda jenom ve dvouch místnosti a di okna co nam do ulice uz sen nacpala velikonoční vyzdobu😁no je vidět ze se začínám nudit😁 uz me ani moc nebolí prsa a na občasné nevolnosti bych ani nerekla ze sem těhotná 😂tak at to tak vydrží ☺tady zacina vylezat sluníčko taky hned to vypada z okna lepe🌞🌞🌞
@pulguita jinak me pri uhnizdeni teplota taky neklesla porad se drzela na svém ani zadne spineni proste nic😊
@llenka_li No právě, proto raději počkám😀🙈
@petrysek181 No já jsem taky napjatá, ale i tak jsem se spíš smiřovala s tím, že to může být náhoda a nakonec z toho nic nebude, ale teď jste mi všechny daly brouka do hlavy😀
No já bych se měla taky pustit do mytí oken, ale kdoví kdy se do toho pustím. Nejhorší je se vybičovat k tomu abych s mýtím oken začala.
Tak to je super, že už ti tak není špatně. Je to tím pravidelným jezením? A co bříško? Už to jde poznat nebo to ještě není vidět? Pořád myslím na to, jak dlouho bych to mohla v práci tajit. Dnes jsem si u kalhot musela rozepnout knoflík a to ani nevím jestli jsem těhotná🐷😅 Pokud ne, tak chci začít cvičit, abych něco shodila....vím že tohle říkám už od září, ale vždycky se něco semele a nemám na fitko čas ani sílu.😀
@pulguita no bříško ja sem mela trosku vytahle po mladym rano to je takové malinké brisko a vecer to tipuji tak na sesty mesic😂😉😂😂😂vzdy de mi vyvali😁takze ano uz mam rikaji ze u druheho je brisko videt dřív ja to pricitala k tem dvojcatkum ale na ty se uz nemůžu vymlouvat kdyz je tam jedna prdelka😁myslim ze po porodu budu mit co schazovat ale s tim se pocita ted si to uzivam a jim na co mam chut😊je mi jasné ze jsme ti nasadili brouka ale po pravde j mit takový graf tak uz ve me hloda cervicek 13 je v pondeli ja jedu na tu krev tsk budu na tebe od rana myslet aby ta jedna cervena mrcha zustala nekde za horama☺
@petrysek181 No já teď jak přibrala, tak takové malinké bříško mám taky, tak mám strach že ač to bude moje první, že prostě budu mít hned to bříško vidět. No uvidíme. Po porodu to bude frmol a uvidíš, že to shodíme🙂 Tím že se mi jeden ten měsíc MS o dva dny zpozdila, tak nevím jestli testovat v pondělí nebo později, ale stejně záleží na teplotě, pokud mi začne klesat....je to jasné a ani nemá cenu testovat. I když občas přemýšlím, že zkusit to v to pondělí i kdyby mi klesla teplota, kdoví co by to ukázalo, ale zas kdyby byl pozitivní a pak stejně přišla MS, tak bych nad tím ještě víc přemýšlela a to nemá cenu. Takže zatím pokračuju jen ve sledování teploty 🙂 Moc děkuji, já ti budu držet palce ať jsou ty výsledky krve v pořádku. 🙂 Pěkný večer ti přeji!🙂
@pulguita ja jak te znam tak by si vydržela az budes mit tyden spozdeni😂😂ale ja bych testla klidne v pondeli rano pokud nespadne teplota samozřejmě ale kdyz jsme u toho ikdyz si tehu muze teplota o neco klesnout pred ms ale asi to nebude o moc ja uz po testech merit prestala ale mam pocit ze jeden den sem taky mela36,9 takze ted je to bud a nebo😀jasně ze se to vse da dolů ale kdyz je clovek tehule tak si to musi uzivat😁😁😁pekny vecer opatruj se
@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak dneska jsem naměřila 36,9 (12DPO) Zatím se to jakž takž drží nahoře. Ale uvidíme, co bude o víkendu. Kéž by se pořád držela nahoře🙏 Uvažuji o tom, že pokud se teplota bude držet i v pondělí, tak asi testnu až v úterý. Ach jo...to jsem zvědavá, nakonec budeš mít pravdu a budu testovat až za týden😀 Zatím se cítím úplně normálně a nepozoruji žádné těhotenské příznaky. Únavu nepočítám, protože tento týden byl náročný tak si myslím, že to bude tím. 🙂 Konečně už je pátek😍 Už abych byla zase doma. Snad to v práci rychle uběhne. Ty se šetři a odpočívej! Užívej si těhulkování 🙂 Krásný pátek!🙂
@pulguita no to mas nervy ja uz bych mela test davno hotovy😂😂😂😂ale jses dobre ze vydrzis drzi se pekne tak jen tak dal tfuj tfuj at je tam zavrtana pekna fazolka😀ja taky nemela žádné priznaky akorat citlive bradavky ale to sem pricitala pred.syndromu a obcas pobolivalo bricho jako na ms ale trosku jinak 😊jasně ze musíš byt unavená mas toho taky dost a náročný tyden jen si pořádně o vikendu odpocin at se to v praci prehoupne a ty uz jsi doma😀
@jullli Jenomže já mám strach, že mi teplota spadne těsně před příchodem MS...u mě funguje zákon schválnosti na jedničku s hvězdičkou. Testovat jsem testovala první cyklus snažení v den očekávané MS a při čekání na výsledek testu jsem mrkla na intimku a začala jsem špinit 😖 a posléze se potvrdil negativní test. Proto jsem se zřekla netestovat předem a když tak až den po očekávané MS.🙂
@petrysek181 No uvidíme jestli se bude držet nahoře i o víkendu. Pokud ano, tak tomu začnu věřit o něco víc. Pořád mám strach, že mi ze dne na den spadne jako předchozí měsíce😢
Možná jediné co cítím je to, že je mi větší horko, ale taky je pravda, že už není taková zima jako předtím, ale občas mám úplně příliv horka po celém těle. Prsa mě nebolí ani bradavky a myslím, že se mi nezvětšily 😕 (což bych i uvítala😀). Břicho necítím, ale u MS mě bolí jen první den, ale až se mi MS rozjede. Před MS a pak už mě další dny břicho nebolí.
Tak teď už konečně jedu domů a mám před sebou víkend😍 Pěkný zbytek pátku a krásný víkend!🙂
@pulguita ja dneska jela za kamaradkou a za hodinu domu jak mi bylo zle😂😂dává mi zabrat mimisek😂uvidis ted to jsou jen dohady za par dni uz budeme vedet vic budu moc drzet palecky pořádně si odpocin a uzij si krasny vikend😀
@petrysek181 No teda! Asi se mimisek naštval, že jsi včera umyla okna, když si chtěl v klidu pospat, tak dneska měl v bunkru mejdan😀 a ty si odneseš následky kocoviny🙂 Za pár dní už budeme vědět, jak jsem dopadla. Moc děkuji!😘 Krásný víkend🙂
@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Tak to vypadá, že z toho asi nic nebude😕 Dnes jsem naměřila 36,8😖 Zase klesla, takže už se spíše připravuji na příchod MS. 😢 Škoda, no co se dá dělat, třeba ještě MS nepřijde, ale teplota by se měla držet pořád nahoře a ne klesat,že? To moje tělo si ze mě dělá srandu🙂 Pokud přijde MS, tak se má na co těšit, protože ho budu mučit ve fitku😅 Měj se hezky a přeji příjemnou sobotu 🙂
@jullli No právě, uvidíme kdy dorazí MS. 🙂 Normálně mám lf 14 dní a dnes jsem 13DPO, takže uvidíme jestli zítra klesne ještě o něco víc, tak to bude jasné. Minulý měsíc jsem měla lf jen 13 dní, MS přišla o den dříve a to jsme se minulý měsíc nesnažili, ale předminulý měsíc se mi MS zase zpozdila 2dny a lf byla 16 dní. Tak kdoví, ale normálně by MS měla dorazit v pondělí, tak snad nepřijde i když nevím nevím...
@pulguita dobre ranko ano teplota by se mela drzet ale kazda jsme jina a mam pocit ze tvoje poovulacni je tak tech36,8 a pred je 36;3 takze neni jeste nic ztraceno presne jak pises dokud nepřijde ms jeste je tam nadeje😍no prcek se rozhod mi to zpestřit 😂😂😂aspon o nem vim ze se tam neco deje😉vcera sem vecer nevedela co bych snedla jahody sem mixovala s mlekem na to sem poslala tlacenku a volala sem mamce jestli nemá nahodou doma spek s chlebem😂😂😂 s Kubou jsem takove chute nemela zkousela sem test ze sody a podle nej mi vyšla holcicka tak sem zvedava kamarádka zase podle prstynku mi rekla ze to bude kluk no tak si vyber😂😂😂preji krasnou sobotu ve vzduchu uz je citit jaro mam moc rada tohle obdobi😊

@lory303
@petrysek181
@jullli
@sluninko23
@susan1988
Ahojte holky!🙂 No teda!😲 To mi povídejte! Já tomu za tím moc nechci věřit, ať pak nejsem zklamaná. Teplota mi klesá až ke konci cyklu, tak kdoví jak dopadnu tento měsíc. Pravdou je, že takhle vysoké teploty tolik dní za sebou jsem neměla. V prosinci mi přišla MS na štědrý den 🙂, pak jsme se snažili jen 1.1. a 2.1. a ovulka proběhla 4.1. věděla jsem že z toho nic moc nebude, ale zrovna ten měsíc jsem měla 2dny zpoždění, což mě překvapilo, ale nakonec MS dorazila. (Přikládám grafy z toho ledna kdy MS přišla později, a z února kdy jsme se nesnažili vůbec...pro srovnání)Pak jsme se v lednu a únoru už nesnažili, protože je přítel nemocný, já dělala kurz a teď jak byl na tom přítel zdravotně o něco lépe, tak jsme to znovu zkusili, ale já jsem to brala jen tak, vlastně jsem tento měsíc ani nečekala, že by se to povedlo, protože to nebylo takové to intenzivní snažení, jako ty první měsíce. Vyšlo to na víkend a ovulka proběhla v neděli. No jestli to teda vyšlo tak se picnu 🙂
Vám těhulkám přeji poklidné těhulkování a snažilkám držím palce, věřte, že se nám to nakonec povede. 🙂 Vemte si, že já budu mít 37 teď v červnu a prostě věřím, že otěhotním(bude to moje první miminko🙂 ) a zatím beru jen listovku. Většina z vás jste mladé a máte spoustu času před sebou a to by vás mělo uklidit, opravdu není nic ztraceno, i když to někdy trvá o něco dýl,určitě to nakonec vyjde🙂🍀😘