Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita no ano test je bud negativní a nebo pozitivni je to bud a nebo vis kolikrat me vysel negativni test mnohokrat ale na tohle ja sem blazen nevydrzim cekat😁jdu neco delat je to jen na tobe jak se rozhodnes stejne drzim vse co mam at to tam je😍test se soudou se dela tak ze se nasype do moci a kdyz vysumi je to kluk a kdyz ne je to holka😂😂😂
@dencadenda to je jasneeee. Gratulujii 🙂
@dencadenda je to tam ;)
Ten zeleny delany rano a dalsi kolem 14h,zatim sem u dokrora nebyla a ani v to nrdoufala...ale dekuji 😉
@dencadenda na doktora je jeste brzo 🙂 kolik dni jsi od ovulace? Nebo kolik dnu meskas?
@jullli
Od posledni menstruace mam mesic a kus..naposled 3.2 menzes
@dencadenda Fakt? Tak to jsi mela asi hodne pozde ovulaci 🙂 ja mam 1.2. A jsem 20dpo na testu dalnice tebe bych tipla na mladsi tehotenstvi tak cca 14dpo.
Drzim palce at na prvni kontrole mas treba i fotecku 🙂 ja jdu pristi tyden
@jullli no ovulace cca 17-19.2 a dneska uz 11.3 takze by to byla chvilka...ale nevim zda jasat..ale 2 carky tam proste jsou 😉
@dencadenda No jasne ze jsou 🙂 tehotna jsi urcite! To ja mela ovulaci 19.2 (merila jsem bt i ovu testy) to by jsi mela byt stejne jako ja...
Ja nikdy predtim nedelala testy..a hlavne ani zatim mimco nemam 😇
@dencadenda Tak aspon si uzijes prvni tehotenstvi 🙂
@jullli no snad to neni plany poplach 😉 manzelovi bych ASI zatim nic nerikala
@dencadenda neboj se tohle poplach urcite neni, jen je to ranne tehu 🙂
@jullli 😉 parada!!
@petrysek181 No já vím, je to buď a nebo, tak kdoví co naměřím zítra, ale obávám se, že už teplota začíná klesat. 😕 Kéž by MS nakonec nepřišla🙂 Bylo by to fajn. Zatím taky necítím vůbec nic, jako by se nic nedělo, tak kdoví. Zítra maximálně v pondělí už budu vědět co a jak. Až budu jednou těhotná, tak zkusím tu sodu😀 Tobě moc přeju tu holčičku a věřím, že to bude holčička. 😍
@dencadenda Moc blahopřeji! Držím palce a užívej si těhotenství 🙂
@pulguita jasně ja ti moc drzim palecky je to stejne napinave vid ale byla bych rada i za tebe😍a kdyz ne tak to vyjde příště ja taky doufam ze bude mala princezna ale kdyz ne nevadi😉 budu mit plny barak chlapu😂
@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 No je to napínavé jak guma od gatí 🙂 Dnes jsem naměřila 36,8, zatím se drží. 🙂 Kdoví co bude zítra... Bude se držet, anebo spadne? Spíš počítám s tím, že spadne, protože si myslím, že by se měla držet víc nahoře jako předtím a ne takhle klesat, ale zase na to že jsem 14DPO by mohla být nižší (třeba 36.6) a zítra klesnout více a přijít MS. No uvidíme, co si na mě tento měsíc to moje tělo nachystalo, ale už v lednu jsem měla 2dny zpoždění, trochu naděje a pak přišla MS. Raději se nechám překvapit tím, že by nepřišla než doufat ze jsem těhotná. 🙂 Ale vrtá mi to hlavou😅
Jasně i kdyby to byl kluk, tak se nic neděje, ale nevím proč ... myslím si a moc si přeju, abys měla holčičku.🙂 Zkus si najít čínský kalendář, který podle tvého věku a měsíce, kdy jsi otěhotněla, ukazuje pohlaví. Pozor, nějak se tam přičítá jeden rok, protože prý číňané počítají roky už od početí. Mrkni na roky, kdy se ti narodil syn, jestli to pasuje a kdoví co ti vyjde teď. Někomu to pasuje a někomu ne, no však uvidíš🙂
@jullli No já mám strach z toho klesání. Myslím, že by se měla držet pořád na těch 37 a ne klesat😕 Ale zase na to, že mi zítra má přijít MS je dost vysoká, no kdoví. V lednu jsem měla zpoždění 2dny, někde jsem tu dávala graf z ledna, tam se držela pár dní na 37, jednou na 37,1 a více dnů na 36,9...No kdoví jak dopadnu tento měsíc 😖 Kéž by🙏 Ale spíš se smiřuji s tím, že z toho nic nebude...Myslím, že by se teplota měla držet na těch 37 stupňích🙂
Přikládám graf z tohoto měsíce🙂
Holky, tady přikládám odkaz na ten čínský kalendář. Vy co už máte miminka...sedí vám to pohlaví? Pozor na ten lunární věk...Myslím, že se přičítá rok k našemu věku 🙂
http://www.pohlaviditete.cz/index.php/pred-poce...
@pulguita dobre rano ja fneska spala jako zabita do pul desate😀je fakt ze teplota by nemela klesat ale jak sem psala bemusi to byt pravidlo ja bych to zitea rano prubla at mas jasno neskovavej testiky 😉😉😉tak podle čínského kalendare Jakub mela byt holka a ted bych mela čekat chlapecka tak doufam ze se to zase otoci😂😂😂sem napjata co to bude jestli mi holku reknou tak se snad radosti zblaznim😁😁dneska jdeme odpo na dlouhou procházku do prirody uz se tesim nekam do lesa😊
@petrysek181 Dobré ranko!🙂 No já se dneska vzbudila dřív než mi zazvonil budík na BT a pak už jsem nemohla usnout😵 Chvilku jsem byla jak zombie, ale teď už je mi fajn. Testy mám v nočním stolku, takže po ruce jsou😀, ale bojím se, že tento měsíc to nakonec taky ještě nebude na testování. Spíš se smiřuji s tím, že zítra BT klesne o něco víc a přijde MS anebo budu mít zase nějaké zpoždění nanejvýš tak 2dny. Opravdu by mě překvapilo, kdyby se teplota tak nějak držela a nakonec bych byla těhu. To je krásné jméno pro chlapečka😍 A přidala sis ten rok navíc? Mi bude 37 až v červnu, ale podle toho čínského to počítám jako že mi bude 38. Kdyby se zadařilo teď v únoru, tak pokud počítám že mi je už 37, tak mi vychází kluk a pokud by se počítalo že mám 38 tak holka.🙂 My jsme se šli projít a na náměstí jsme si dali palačinku s nutelou a šlehačkou, páč jsem na ni dostala chuť🐷
@susan1988 No pořád mám celkem vysoké teploty a ještě mi úplně nespadly, ale tím že předtím byly vyšší (což u mě taky moc není zvykem a tolik dní v kuse) tak nevím jestli by se neměly držet na těch vyšších. Můžeš mít nižší předovulační a po ovulaci ti nemusí stoupnout na 37 a můžeš být klidně těhotná. Ale myslím, že by se měly držet na té tvojí nejvyšší teplotě. Proto se ti to povedlo🙂 Já bych byla klidnější, kdyby se mi držely aspoň na těch 36,9 ale o stupínek mi klesly, tak myslím, že zítra spadnou ještě víc. Nevadí, jednou se mi to povede🙂
@pulguita jasně uvidis jses dobra v tom ze mas výdrž bylo by to super prekvapko na kolik ti klesa teplota tesbe pred ms ja sem treba vedela ze kdyz bude 36,9 ze ms prijde a pred testováním se mi drzela na tech37 ale ja mivala vyssi poovu teploty nez ty takze si myslim ze nadeje tam je😍proc ne palacinky me honi taky mlsna po prochazce me vytravilo a nejradsi bych tam poslala kus dortu😂ale tady neni kde co sehnat jedině vedle ve meste

@petrysek181 No je to pravda, moje poovulační bývá kolem těch 36,8 Normálně tak vysoké jako tento měsíc nemívám...a tolik dní v kuse. Uvidíme, co bude zítra ale už se smiřuji i s příchodem MS. Mám strach testovat, co když bude negativní.
Kéž bys měla tu holčičku😍 Já si myslím, že to bude holčička 🙂 Nevím, jak se dělá test se sodou, prstýnek znám a jednou jak jsem byla malá tak mi vyšli 3 děti😅 Já mám taky moc ráda jaro, je to moc krásné jak se ta příroda probouzí🙂