Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181
@jullli
@susan1988
Holky! Tak zázrak se asi tento měsíc neděje😖 Začala jsem špinit!😲 Takže teď jen počkám, až se MS úplně rozjede😕 Čemu ale nerozumím je to, že jsem ráno měla pořád ještě dost vysokou teplotu na to aby přišla MS. No jsem z toho jelen, ale už jsem zvyklá na to jak si to moje tělo ze mě dělá srandu. Jsem zvědavá, jak to bude probíhat, až jednou opravdu budu těhotná🙂 Moc vám všem děkuji za podporu 😘
@pulguita ja kdyz otehotnela tak sem mela vse jako pred ms zadne signaly ze by to mohlo vyjit akorat ta teplota ne trošku brnkla😀mi jsme po prochazce taky vytuhli a ja si pak skocila do vecerky potřebovala sem cibuli do rajcatoveho salatu a hned sem tam koupila tiramisu😂😂😂takze mísa salatu a dezertik ted tu funim na sedacce😁😁😁ty mi koukej rano pisnout jaka je teplota sem jak na trni z tebe😀ja rano musím vylezt brzy jedu na ty odbery do Gennetu a pak se někde jukneme
@jullli No vypadalo to nadějně, ale mě klesá ta teplota tek těsně před MS, proto vždycky raději čekám s testováním. Jasně, že odkud se nerozjede, tak ještě není nic ztraceno, ale už tomu moc nevěřím. Co mě vrtá hlavou je to, že jsem začala špinit s celkem vysokou teplotou. Spíš jsem čekala naměřit zítra tak 36,5 a pak příchod MS. No mému tělu neporučím😅
@petrysek181 Zítra ráno na tebe budu myslet a držet ti palečky. 🙂 Já teď začala špinit, takže spíš čekám za jak dlouho se to rozjede úplně. 🙂
Ahoj holky,chtela jsem se zeptat jestli je tu nektera,ktere se stalo,ze mela negativni tehotensky test dva dny pred ms a presto pak byla tehotna?Snazime se s pritelem prvni mesic a pozoruji kolikrat priznaky ,ktere si asi jen vsugerovavam 🙂.
@pulguita ach jo😢a ja sem v to doufala nevadi je to mazec jak si tělo dělá co chce ja tenkrát mela rano37 a do dvou hodin prisla ms nevadí jede se dal😘
@mili34 to znam mela sem všechny příznaky tehu kazdy mesic a nikdy z toho nic nebylo a kdyz sem otehotnela tak priznaky žádné a test mi vysel 10 dpo sice dusík ale carecka ram byla znat a odpo uz viditelná
Nezbyva nez pockat jak to dopadne.Ms mam mit za tri dny.🙄
@petrysek181 Dobré ranko! Tak včera jsem jen dvakrát slabě špinila (ale bolelo mě břicho), a dnes ráno už teplota klesla na 36,6 a MS se rozjela v plné parádě🙂
Co se dá dělat, jednou se určitě zadaří🙂 Tobě držím palečky ať dneska dobře pochodíš🙂 Tady mrholí a já si nechala deštník doma🙂 Krásné pondělí🙂
@susan1988 Děkuji za podporu🙂 Teplota nakonec dneska klesla MS to beze mě asi nemohla vydržet😅 Takže zázrak se nekoná (alespoň ne tento měsíc). Zas když má MS přijít, tak raději takhle a ne abych měla zpoždění a pak stejně nakonec přišla. Aspoň jsem klidnější a vím na čem jsem🙂
Pěkný den!🙂
@mili34 No tímhle jsme si asi prošly všechny. Ty příznaky (hlavně ty první měsíce snažení) vidíš úplně všude, ale pokud nakonec neotěhotníš, tak si časem zvykneš na to tak nemyslet a už jich tolik nebude. Zkus testovat v den MS (pokud nepřijde) . Někomu se ukážou // až později. Držím ti palce! 🙂
@pulguita Tak to me mrzi,ale zase tu bude dalsi snazeni a nova sance.Tak drzim palecky at priste ta mrcha MS nedorazi.
Dobre rano, jdu s zadosti o radu zkusenejsich 🙂 mam za sebou prvni cyklus s clostilbegytem a utrogestanem. Posledni utrogestan jsem mela v utery 7.3., v patek byly priznaky jako pri PMS, ale doted MS nedorazila, jen me skoro porad popichuje vlevo v podbrisku, TT byl negativni. Dr. mi rekl, ze mam prijit, kdyz budu mit >10 dni zpozdeni, ale mam silene nepravidelne cykly, takze nevim, odkdy to zpozdeni pocitat... Ted babo rad, jak postupovat. Predem diky za vase postrehy a zkusenosti.
@michaela_hermanice kdyz tak asi byvh vzala nejaky prumer tech tvych cyklu a dle toho. Nebo s pozit.testem 🙂
@llenka_li hodinu po limitu jsou vysledky neplatne. Takze odecist fo 5 min. 10DPO je kolik u tebe po vynechani MS? Test by se mel spravne delat nejlepe tyden po vynechani, pred vynevhanim rozhodne ne, mema vypovidajici schopnost. Drzime palec jen by to chteli udelat a odecist test jak se ma
@absintka19 teorii znám, neboj 😉🙈 Jsem 10DPO a 26DC, tedy 2-4dny do MS..
@llenka_li nejlepsi test vsech mamicek co nedela falesne duchy je od dr.maxe.
@llenka_li tak nepanikar 🙂 testujes brzo. At se povede.
@misula29
@absintka19
Jasny, ja jen pro info, jak to u me dopadlo. Jsem přesně 2mesice od zákroku po mimodeloznim tehu a revizi.
@llenka_li tak to mas 'pohnojeno' jak rikaji lekari. Verim ze brzo se zadari 🌷
@absintka19 u každého je to jiné, takže věřím v pozitivní // 🙂 @llenka_li drzím moc moc palečky 🙏 😘

@petrysek181 No výdrž mám z toho důvodu, protože se mi pořád nedrží nahoře jak si myslím, že by měla, tak jsem spíš smířená, že každým dnem zbuchne dolů. Normálně mi před MS klesá na 36,6 nebo 36,5 nebo 36,4 takže zatím ještě musí spadnout o něco víc, aby už bylo 100% jasné, že to je tento měsíc v háji. Ještě pořád tam malá naděje je. 🙂 Takže buď mi spadne zítra a přijde MS, anebo se mi o něco zpozdí a přijde v úterý nejpozději ve středu. Maximálně mívám cyklus 28 dní. Dnes jsem 26 den cyklu a 14 DPO.
Já jsem po obědě vytuhla tak na 2hodinky a teď jsem taky měla chuť na sladké, ale před MS mívám chuť na sladké 🙂