Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@helca271988 podle me byla ovulace 3.3., takže by jsi mela byt 9DPO
@lory303 aha, mě na jiném fóru pokaždé napíše něco jiného,je ale pravda,že i toho 3.3. jsem měla šílený bolesti v podbřišku.. Tak uvidím, co z toho bude.. Počkám si do pátku, každopádně moc dekuju za odpověď 🙂
@helca271988 ja si myslím, že to tak odpovída, takze pokud jsi 9DPO, tak je brzy jeste testovat, tak proto ten negativní test... moc drzim palce at mas // 🙂 jinak lepsi je aplikace Fertility Friend.. ja mela tu co ty a byla nepresna, tahle je lepsi 🙂
@helca271988 jinak teploty se ti drží krásně nahoře 🙂
@lory303 🙂 ještě jsem si vzpomnela, že jsem si dělala i ovulační test,který byl pozitivní. A mám to napsaný v poznámkách 🙂 jinak moc Dekuju za podporu, s přítelem se snažíme už 9 měsíc a tohle je poprvé, co měřím BT. Jinak děkuji za typ fertility friend sice znám,ale angličtině moc nerozumím, ale pokusím se o to 🙂 děkuji za typ
@helca271988 my se snazime 10.mesicu... BT jsem merila 3. mesice a tenhle mesic jsem to vypustila, protoze jsem na to porad myslela...ja anglicky skoro vubec neumim a byl to ze zacatku boj se to naučit, ale staci jeden den si to ruzne proklikavat a pujde to 🙂 je fakt dobra 🙂
@lory303 jestli se to teď nepodaří tak se na to taky vyprdnu a bude 🙂 tak Dekuju, hned jak dorazím domů z práce hned na to vlitnu a kouknu se na to 🙂
@helca271988 a podstoupili jste nejake vetsi vysetreni? my byli na spermiogramu a nedopadl moc dobre, tak v dubnu první IUI 🙂
@lory303 právě, že ještě ne já budu měnit lekarku, chtěla jsem až po téhle menstruaci, co má přijít. A až najdu nového lékaře tak bych se chtěla nechat vyšetřit,samozřejmě i přítele....
@helca271988 jj.tak držím palce at najdeš // 🙂 já jsem dnes 5DPO, tak taky netrpelive cekam, zda dorazí/ nedorazi MS.
Tak držím pěsti, co přináší štěstí, aby si taky našla // 🙂
@helca271988 děkuji🙂
@lory303 tak jsem se dala konečně na to fertility friend a dobrý a měla si pravdu s ovulací, akorát nechápu proč meškám 3 dny s MS. Jinak děkuji za typ.
Ahojky helca271988 a lory303, já nemám se zaznamenáváním teploty žádné zkušenosti. Ale mám mobilní aplikaci, do které to lze zapisovat, asi něco podobného, co vy.. Zkusím, i když nevím, co z toho vyčtu.. ale třeba mi některá z vás pomůže.. Vidím to na digi teploměr do úst, každé ráno při ruce na nočním stolku. Nebo mám měřit raději jiným způsobem? 🙂 Co radíte? U mě byl 1DC 19.2. a tento cyklus poprvé zkouším OVU testy, ale je to strašidelné:(.. každý den mám dvě čárky a sytá je vždy o malinko více, ta špatná.. takže z toho nejsem vůbec rozumná, testuji od 13DC a dnes už jsem 23 DC..:( Třeba vůbec neovuluji... kdo ví...☹
@kordulle Ahojky, já tento cyklus měřím taky poprvé, takže z toho nejsem moudrá a to čtu pořád a pořád dokola jak se čte v grafech 🙂 Jinak já mám teploměr pod polštářem a měřím každý den ve 4.50 hodin v puse na levé straně pod jazykem, a to i o víkendu a spím pak dál. S ovulačními testy ti taky moc neporadím, ale určitě se najde někdo, kdo ti více pomůže. Jsem ti teda poradila co? :D
@kordulle
@helca271988 holky v puse to neni vubec presne. Nejpresnejsi je to v pochve. Je to jen par sekun a jistota presnosti. Byt vama, tak zacnu od pristiho mesice v pochve...jinak @kordulle ja treba ovu testy nemam pozitivni nikdy! Mam vzdy jen druhou uplne skoro neviditelnou carku a to jsem zkousela testovat od 1DC az do ms a stejne nic. V centru jsem byla v patek a dr.mi rekla, ze nejsou 100%a nemusi nekomu ukazat pozitivni... jinak holky tu psaly, ze jsou super ovulacni testy ''comfort'' maji vice barviva, ale stejne presnejsi je mereni BT. Na ovu testy nespolehej. Nekdy zkus jit k dr. na folikulometrii. Chodim na ni kazdy mesic. Dr.se podiva kolik mas folikulu a jak jsou velke. Kdyz ho budes mit kolem 19mm, tak ti muze pichniut pregnyl .. nic nestoji...vyvola ti ovulaci, ze si ji presne naplanujes aby jste se trefili s pritelem/manzelem...ja byla tento mesic taky na pichnuti pregnylu...@helca271988 no vidiis,ze jsi to zvladla 🙂 mela jsi celkem pozde ovulku.. ja ji driv mela taky az 19DC, pak jsem zacala pit caj ludmily mojzisove a ted mam ovulku uz 13 DC. Pokud meskas je velka pravdepodobnost tehu, jen jsi teprve 9DPO a je asi brzy testovat. Na testu se ti ukaze druha carka az od 10 -12DC.
@lory303 no vidis to.. Ja vcera zkusila teplotu v puse a byla 35.6, coz se mi zdalo malo.. Pouzivas nejakou desinfekci, nebo "osetrujes" (nebo jak to rici) ten teplomer? Naposledy v rijnu, na preventivce diktoval doktor nejake hodnoty sestre.. Ze mam folikul 21mm, vubec jsem tomu tehdy nerozumela.. No a ted, nevim jestli ze stresu, se mi posledni dva cykly hoodne prodlouzily:( jinak mam bezne 28dni.. Zkousim Zenske kapky od Serafinu na srovnani cyklu.. A ty Ovu testy mam Comfort.. A hodne barviva tam je. Ale bohuzel porad na obe ty mrchy 😀 v pripade prumerneho cyklu, bych to mela o vikendu dostat.. Obcas v obchode premyslim, kdyz vidim hygienicke potreby, jestli je dalsi mesic budu jeste potrebovat, usmevne..😒
@llenka_li ja myslim ze je to dobre ikdyz po limitu zkus zitra dalsi
@pulguita ahojky vubec mi neprislo upozornění ze si psala a najednou koukam co tam toho je no neda se nic delat ale vypadalo to taaaak nadějně tak zase priste mas pravdu asi by teplota nemela spadnout z 37 pak na 36,8 s mladym si pamatuju ze se mi střídala 37 a 37;1 ted se mi drzela na tech 37 porad koukala sem na posledni graf ale nemela sem pokles pri zavrtavani pritom se tam vrtaly dve😁prijela sem domů se silenou migrenou ze sem musela sahnout po prasku pak uz dobry dbeska me zase prepadaly chute ze sem musela od kazdeho snist neco😁😁tak krasny vecer
@sluninko23 Moc děkuji🙂
No už jsem na to zvyklá, takže by mě spíš překvapilo, kdyby se to opravdu provedlo. Ale věřím, že se to jednou povede🙂
@petrysek181 Ahojky! Jak si dopadla na tom odběru?
No mě taky dneska bolí hlava. Snad se příště bude teplota držet až dokonce, to už bych tomu věřila více🙂 Právě u mě to vypadá pár dní nadějně, ale ke konci to klesá. Tak ti nevím, jestli mi třeba něco nechybí, aby se to udrželo, kdybych jako byla těhu, jen se to pořádně nezavrtá, nebo kdoví co se tam uvnitř děje. Přítel v sobotu dobral ATB, ještě pořád chodí na převazy a kdoví jak na tom bude v době mé ovulace...No je to všechno těžké🙂 Vidím to bledě, ale třeba se stane nějaký zázrak a stihnu letos otěhotnět🙂 Já mám chutě pořád a to nejsem těhotná😅 Snad se příští týden dokopu k tomu, abych šla do fitka aspoň na chvilku. Hezky si odpočiň! 🙂
Ahoj holky, delala jsem si TT 6DPO (test vpravo) a dnes 7DPO (test vlevo) moc tomu nedavam vahu, protoze tento mesic jsem mela pichnuty pregny. Jen dnes je ta carka silnejsi nez vcera, ale stejne z toho nic asi nebude.jak dlouho je pregnyl 5000 v tele? Byl mi pichnut minule utery.

@misula29 Jezis, fakt? 😳 mela jsi dvě MT za sebou? No to je drsný...a od te doby se podařilo?